lewton Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Καλησπέρα παιδιά θέλω να βγάλω μια πιστωτική κάρτα για να αγοράσω ένα apple MAC θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι κατά την γνώμη σας η πιο "καλή" καρτα γιατί θέλω να βάλω με δόσεις. Και φοβάμαι με αυτα που ακούω για τις κάρτες και τα επιτόκια.Ευχαριστω και συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Δηλαδή τι ακούς; Ότι ξυπνάς ένα πρωί και από το πουθενά χρωστάς 2 χιλιάδες στην τράπεζα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Άτοκα θα το πάρω το λαπτοπ παιδιά. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Τότε μην σκας παρε μια visa απο οποια τράπεζα θελεις και σε εξυπηρετεί, αν έψαχνες μήπως έβρισκες και κάποια τράπεζα χωρις ετήσια συνδρομή στην καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Άτοκα θα το πάρω το λαπτοπ παιδιά. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Ελπίζω να μην βιάζεσαι γιατί μπορεί να κάνει κανα μήνα να βγει η κάρτα.. :P Τώρα έχουν μαζευτεί και δεν δίνουν εύκολα κάρτες.. Πρέπει να έχεις καλό background και θα χρειαστεί κάποιες μέρες να εγκριθεί η αίτηση σου.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Kαλησπέρα επειδή δεν βρήκα σχετικό τόπικ θα το ποστάρω εδώ.. Έχω κάτι λίρες παλιές από παππού και θέλω να τις "εξαργυρώσω" σε χρήματα.. Από ότι έψαξα κοστίζει γύρω στα 200 ευρώ η μία περίπου... Πώς μπορώ όμως να το κάνω και τι με συμφέρει? Αν ξέρει κανείς κάτι... ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Καλησπέρα...έχω βγάλει μια φοιτητική πιστωτική κάρτα της eurobank και έκανα μια κατάθεση 100 ευρώ για στοίχημα στο ίντερνετ...τεσπα μου έκατσε καλά και μέσα σε 2 μήνες έβγαλα κέρδος 4000 ευρώ...το πρόβλημα είναι ότι τα λεφτά μπορώ να τα κάνω ανάληψη μόνο με τον ίδιο τρόπο που έκανα την κατάθεση, δηλαδή μέσω της πιστωτικής...πείτε ότι τα βάζω τα λεφτά στην κάρτα,,, μετά τι μπορώ να κάνω?? μου είπαν ότι άμα κάνω ανάληψη απο ατμ θα χρεωθώ κανονικά τους τόκους ακόμα και αν είναι θετικό το πρόσημο στο υπόλοιπο της κάρτας....άμα πάω σε ένα κατάστημα και τους πω να μεταφέρουν τα λεφτά από την πιστωτική στον τραπεζικό μου λογαριασμό θα με χρεώσουν τίποτα?? θα μπορούσα να τα μεταφέρω και μεσω e-banking αλλά και πάλι δε ξέρω αν θα χρεωθώ τους τόκους Edited May 24, 2011 by fcandreas1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Λάθος σου απάντησαν . Μπορείς να τα σηκώσεις από μηχάνημα ή από το ταμείο , και δεν πρόκειται να χρεωθείς τόκους . Kαλησπέρα επειδή δεν βρήκα σχετικό τόπικ θα το ποστάρω εδώ.. Έχω κάτι λίρες παλιές από παππού και θέλω να τις "εξαργυρώσω" σε χρήματα.. Από ότι έψαξα κοστίζει γύρω στα 200 ευρώ η μία περίπου... Πώς μπορώ όμως να το κάνω και τι με συμφέρει? Αν ξέρει κανείς κάτι... ευχαριστώ.. Να τις βάλεις στην Χρυσή ευκαιρεία για να φύγουν σε καλή τιμή. Edited May 24, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λάθος σου απάντησαν . Μπορείς να τα σηκώσεις από μηχάνημα ή από το ταμείο , και δεν πρόκειται να χρεωθείς τόκους .. Ευχαριστώ για την απάντηση...καλά το κατάλαβα ότι αυτοί στην εξυπηρέτηση πελατών δε ξέρουν την τύφλα τους...είναι η δεύτερη φορά που μου λένε ότι να ΄ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Kαλησπέρα επειδή δεν βρήκα σχετικό τόπικ θα το ποστάρω εδώ.. Έχω κάτι λίρες παλιές από παππού και θέλω να τις "εξαργυρώσω" σε χρήματα.. Από ότι έψαξα κοστίζει γύρω στα 200 ευρώ η μία περίπου... Πώς μπορώ όμως να το κάνω και τι με συμφέρει? Αν ξέρει κανείς κάτι... ευχαριστώ.. ΠΑς ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ 246 ΕΥΡΩ ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΜΕ 256 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑ 10ΑΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδια εχω παρει μια πιστωτικη και αυτη εχει πιστωτικο οριο 1500ε και την εχω χρεωσει 1490ε. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Θελω να παρω κατι που κοστιζει 500ε και να τα βαλω σε 6 ατοκες δοσεις. Θα με αφησει να βαλω τις δοσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδια εχω παρει μια πιστωτικη και αυτη εχει πιστωτικο οριο 1500ε και την εχω χρεωσει 1490ε. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Θελω να παρω κατι που κοστιζει 500ε και να τα βαλω σε 6 ατοκες δοσεις. Θα με αφησει να βαλω τις δοσεις? οχι δεν θα σε αφησει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 οχι δεν θα σε αφησει Ποσο πρεπει να το κατεβασω το οριο για να με αφησει? 1410ε? Δηλαδη θα πρεπει το οριο να μην ξεπερνιεται και με την ατοκη δοση καθε μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ποσο πρεπει να το κατεβασω το οριο για να με αφησει? 1410ε? Δηλαδη θα πρεπει το οριο να μην ξεπερνιεται και με την ατοκη δοση καθε μηνα? για να αγορασεις το προιον των 500 ευρω,ακομα και αν το βαλεις δοσεις, θε πρεπει να χρωστας το πολυ 1000 ευρω στην πιστωτικη σου. 1000 συν 500 η αγορα συνολο 1500. οσο το πιστωτικο σου οριο. ποιας τραπεζας ειναι η καρτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 για να αγορασεις το προιον των 500 ευρω,ακομα και αν το βαλεις δοσεις, θε πρεπει να χρωστας το πολυ 1000 ευρω στην πιστωτικη σου. 1000 συν 500 η αγορα συνολο 1500. οσο το πιστωτικο σου οριο. ποιας τραπεζας ειναι η καρτα? marfin! Περιεργο παντως αυτο που λες ,γιατι εβαλε και η αδερφη μου 12 ατοκες στο γυμναστηριο(40ε τον μηνα) και ειμαι σιγουρος οτι η καρτα ηταν στα 1300ε τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ΠΑς ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ 246 ΕΥΡΩ ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΜΕ 256 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑ 10ΑΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 246 ευρώ για ποιας χρονολογίας μιλάς? ή δεν παίζει ρόλο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dren Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παίδες αν μπορείτε να βοηθήσετε... Έφαγα πολλές ώρες ψάχνοντας, γι αυτό και δεν είχα χρόνο να διαβάσω τι λέγατε οπότε παίζει να είμαι λίγο εκτός. Θέλω να κάνω μία αγορά της τάξεως των 160€ από το amazon.com και κατέληξα στην ATEBank Prepaid Card ως επιλογή, καθώς είναι η μόνη διαθέσιμη εδώ που μένω. Μερικές ερωτήσεις λοιπόν.. Αληθεύει ότι βγαίνει αμέσως; Χρεώνομαι κάποια προμήθεια για να γίνει η μετατροπή από ευρώ σε δολάρια; Επίσης, έχω μάθει ότι στη κάρτα δεν αναγράφεται όνομα...ενώ είδα ότι στο amazon σου ζητάνε να βάλεις το όνομα που αναγράφεται στη κάρτα:( Εξηγήστε μου τι παίζει please:) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση "Those who don't appreciate life, don't deserve life." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Νομιζω οτι υπαρχει χρεωση για μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ακόμα και αν δεν αανγράφετε όνομα στην κάρτα ( που δεν το πιστεύω ) Μπορείς να βάλεις το όνομα σου . Εξάλου θέλεις ταυτότητα για να βγάλεις κάρτα . Στην μετατροπή από δολάρια σε ευρώ υπάρχει προμήθεια από 2 μέχρι 3% ανάλογα την τράπεζα , υπολογιζόμενα στην μέση τιμή μετατροπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παίδες αν μπορείτε να βοηθήσετε... Έφαγα πολλές ώρες ψάχνοντας, γι αυτό και δεν είχα χρόνο να διαβάσω τι λέγατε οπότε παίζει να είμαι λίγο εκτός. Θέλω να κάνω μία αγορά της τάξεως των 160€ από το amazon.com και κατέληξα στην ATEBank Prepaid Card ως επιλογή, καθώς είναι η μόνη διαθέσιμη εδώ που μένω. Μερικές ερωτήσεις λοιπόν.. Αληθεύει ότι βγαίνει αμέσως; Χρεώνομαι κάποια προμήθεια για να γίνει η μετατροπή από ευρώ σε δολάρια; Επίσης, έχω μάθει ότι στη κάρτα δεν αναγράφεται όνομα...ενώ είδα ότι στο amazon σου ζητάνε να βάλεις το όνομα που αναγράφεται στη κάρτα:( Εξηγήστε μου τι παίζει please:) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Δες και αυτήν: https://www.winbankdirect.gr/Views/WeBuy/webuy1.aspx?lang=gr. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dren Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έστειλα e-mail στο amazon και μου είπαν ότι δεν δέχονται προπληρωμένες... Παράξενο, καθώς έχω δει πολλούς που ισχυρίζονται ότι έχουν πραγματοποιήσει αγορές με αυτές. Δε το ρισκάρω πάντως...Στην ανάγκη θα προτιμήσω το buy4me.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας όμως:) Παράθεση "Those who don't appreciate life, don't deserve life." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα... έχω βγάλει μια πιστωτική και επειδη είμαι φοιτητής μου βάλανε πολυ χαμηλό πιστωτικό όριο(450 ευρώ)...αν βάλω πχ 1000 ευρώ στην πιστωτική, δλδ να έχει θετικό υπόλοιπο...μπορώ να κάνω μια αγορά παραπάνω απο τα 450 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 κανονικά μπορείς . Ρώτα όμως και στην εξυπηρέτηση της τράπεζας για το αν υπάρχει μηνιαίο όριο συναλλαγών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα... έχω βγάλει μια πιστωτική και επειδη είμαι φοιτητής μου βάλανε πολυ χαμηλό πιστωτικό όριο(450 ευρώ)...αν βάλω πχ 1000 ευρώ στην πιστωτική, δλδ να έχει θετικό υπόλοιπο...μπορώ να κάνω μια αγορά παραπάνω απο τα 450 ευρώ? Σε ποιά τράπεζα έβγαλες τη πιστωτική αν επιτρέπεται? Κι εγώ φοιτητική πιστωτική έχω, αλλα μου έδωσαν ελαφρώς μεγαλυτερο πιστωτικο όριο (600 ευρώ) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα... έχω βγάλει μια πιστωτική και επειδη είμαι φοιτητής μου βάλανε πολυ χαμηλό πιστωτικό όριο(450 ευρώ)...αν βάλω πχ 1000 ευρώ στην πιστωτική, δλδ να έχει θετικό υπόλοιπο...μπορώ να κάνω μια αγορά παραπάνω απο τα 450 ευρώ? Σε ποιά τράπεζα έβγαλες τη πιστωτική αν επιτρέπεται? Κι εγώ φοιτητική πιστωτική έχω, αλλα μου έδωσαν ελαφρώς μεγαλυτερο πιστωτικο όριο (600 ευρώ) παιδια τι λετεq :cry: εμενα μου δωσανε πιστωτικο οριο 300€ στην Eurobank. :lol: Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Στη eurobank την έβγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Έστειλα e-mail στο amazon και μου είπαν ότι δεν δέχονται προπληρωμένες... Παράξενο, καθώς έχω δει πολλούς που ισχυρίζονται ότι έχουν πραγματοποιήσει αγορές με αυτές. Δε το ρισκάρω πάντως...Στην ανάγκη θα προτιμήσω το buy4me.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας όμως:) Εγώ πάντως έκανα αγορά στο amazon.co.uk πριν 2 εβδομαδές με prepaid από τη eurobank χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύω αν η prepaid είναι visa δεν έχεις. Έτσι και αλλιώς το amazon, τις visa και τις electron τις βάζει στην ίδια κατηγορία. Ίσως να κατάλαβαν άλλου είδους κάρτα και για αυτό απάντησαν αρνητικά.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts