pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Νεα μειωση (η δευτερη μεσα σε εξι μηνες) στα ορια αναληψεων καρτων της eurobank Mειωνονται απο 9/5/2011,τα ορια αναληψης μετρητων στο 55% του πιστωτικου οριου της καρτας. π.χ. εαν εχει καποιος οριο στην καρτα του 7500 ευρω,το οριο αναληψεων δεν θα ειναι πλεον 7500 αλλα 4125 ευρω Πραγματικα με αφηνει τελειως αδιαφορο.οποιος δανειζεται με 20% επιτοκιο,ειναι απλα τελειωμενος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Δεν θα επρεπε να σε αφηνει αδιαφορο αν ηξερες οτι αντι να πληρωσεις τοκο 20% θα μπορουσες να κερδισεις ενα κινητο. Αν μπορουσες να κανεις αναληψη 4000 ευρω απο μια καρτα της eurobank (π.χ. euroline) και μετα εκανες μεταφορα υπολοιπου σε μια καρτα alpha bank bonus visa ουτε τοκο 20% δεν θα πληρωνες και με τους ποντους που θα εδινε η alpha bank bonus visa θα επαιρνες ενα κινητο. Moλις γινει η μεταφορα εξοφλεις το ποσο και δεν πληρωνεις κανενα τοκο. Και αν εκανες και την ιδια διαδικασια καθε μηνα,θα επαιρνες καθε μηνα ενα κινητο και πουλωντας το μετα θα μπορουσες να εβγαζες ενα πενηνταρικο. Edited March 27, 2011 by vagpan Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 παιδιά δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο θέμα αλλά αν δεν είναι ας μεταφερθεί! Θέλω να βγάλω μια χρεωστική για online στοίχημα κτλ!δεν έχω φορολογικές δηλώσεις κτλ!μπορώ να βγάλω και από πού είναι καλύτερα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Δεν θα επρεπε να σε αφηνει αδιαφορο αν ηξερες οτι αντι να πληρωσεις τοκο 20% θα μπορουσες να κερδισεις ενα κινητο. Αν μπορουσες να κανεις αναληψη 4000 ευρω απο μια καρτα της eurobank (π.χ. euroline) και μετα εκανες μεταφορα υπολοιπου σε μια καρτα alpha bank bonus visa ουτε τοκο 20% δεν θα πληρωνεις και με τους ποντους που θα εδινε η alpha bank bonus visa θα επαιρνες ενα κινητο. Moλις γινει η μεταφορα εξοφλεις το ποσο και δεν πληρωνεις κανενα τοκο. Και αν εκανες και την ιδια διαδικασια καθε μηνα,θα επαιρνες καθε μηνα ενα κινητο και πουλωντας το μετα θα μπορουσες να εβγαζες ενα πενηνταρικο. η δεν καταλαβαινεις τι γραφεις η δεν ξερω και εγω τι. στην περιπτωση που περιγραφεις δεν κανεις αναληψη μετρητων γιατι εχεις αναγκη απο χρηματα αλλα γιατι προσπαθεις με πλαγιο τροπο να ωφεληθεις. εγω αναφερομουν ξεκαθαρα στην περιπτωση που υπαρχει οικονομικο προβλημα και οχι στην περιπτωση που θελεις να γινεις εμπορος. ακομα και η ιστορια που περιγραφεις ομως, εχει πολλες ανακριβειες ειτε γιατι εισαι ανενημερωτος ειτε γιατι κρυβεις την αληθεια σκοπιμα. απο την στιγμη που κανεις αναληψη μετρητων ξεκιναει η χρεωση τοκων. απο την στιγμη που θα κανεις αιτηση μεταφορας υπολοιπου πιστωτικης καρτας απο μια τραπεζα σε μια αλλη και μεχρι αυτη να εγκριθει θα περασουν τουλαχιστον 10 μερες-μιλαμε για την καλυτερη περιπτωση.αρα θα πληρωσεις 25 ευρω τοκους με βαση υπολογισμου ενα επιτοκια αναληψης μετρητων 20%-μιλαμε για 10 μερες κατι που συμβαινει σπανια. επισης αν το κανεις 2 με 3 φορες και εξοφλησεις ολο το ποσο στην τραπεζα που εκανες την μεταφορα χωρις να πληρωσεις ουτε ενα ευρω τοκο, δεν θα ξανακανει δεκτο αιτημα μεταφορας υπολοιπου και ενδεχομενως να σε κατηγορησει για αντισυμβατικη χρηση της πιστωτικης καρτας οποτε αυτοματως αποκταει το διακιωμα να σου ακυρωσει την πιστωτικη. και ετσι η καριερα σου σαν εμπορος κινητων τηλεφωνων θα τελειωσει αδοξα. επειδη διαβαζει πολυς κοσμος το παρων θεμα καλο ειναι να μην λεμε οτι θελουμε και να μην παραπληροφορουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Επειδη διαβαζει πολυς κοσμος καλο θα ηταν να μαθουν λεπτομερειες για το πως να κερδιζουν απο μια καρτα αντι να χανουν. Δεν ανεφερα κατι που ειναι παρανομο (αλλο παρανομο,αλλο αντισυμβατικο),ουτε σε εθιξα προσωπικα. Πως μπορω εγω να καταλαβω οτι οταν εσυ λες <<οποιος δανειζεται με 20% επιτοκιο,ειναι απλα τελειωμενος>> εννοεις μονο οσους εχουν οικονομικο προβλημα? Εγραψες οτι σε αφηνει αδιαφορο να κανεις αναληψη με 20% και σου ειπα οτι μπορεις οχι μονο να μην πληρωσεις αλλα να κερδισεις κιολας. Και οσο για τα 25 ευρω που λες,αυτα θα τα χρεωθεις μονο εαν υπαρχει χρεωστικο υπολοιπο στην καρτα μεχρι να γινει η μεταφορα. Αν εσυ βαλεις στη θεση τους αμεσα τα χρηματα που εκανες αναληψη,οταν θα γινει η μεταφορα η καρτα δεν θα εχει χρεωστικο υπολοιπο. Θα εχει πιστωτικο υπολοιπο απο την μεταφορα που εκανες. Και μεχρι να σου ακυρωσει την καρτα,εχεις προλαβει να το κανεις 2-3 φορες και να βγαλεις καποια αρκετα καλα χρηματα Edited March 27, 2011 by vagpan Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) δεν εγραψα να το κλεισουμε το θεμα. να μην λεμε ανακριβειες εγραψα και παρασυρουμε τον κοσμο. παντως δεν απαντησες επι της ουσιας στο προηγουμενο μηνυμα μου. αυτα που γραφεις ειναι ανακριβη. πως θα κανεις αναληψη τα 4000 ευρω και μετα θα τα ξαναβαλεις? η τραπεζα θελει αποδεικτικο στοιχειο οτι χρωστας τα 4000 ευρω για να προωθησει την αιτηση μεταφορας υπολοιπου. καταλαβαινεις τι γραφεις?ανεφερα εγω την λεξη παρανομο? αυτα που περιγραφεις ειναι αστειοτητες και αναληθη και παρασυρεις κοσμο τα αρκετα καλα χρηματα ειναι 3χ50=150 ευρω? και οταν σου ακυρωσουν την πιστωτικη και δεν θα μπορεις να βγαλεις αλλη γιατι με την κριση που υπαρχει οι 11 στις 10 αιτησεις απορριπτονται τι θα κανεις? Edited March 27, 2011 by pexths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Εχω απαντησει αναλυτικα σε οτι ρωτησες. Δεν υπαρχει καμμια ανακριβεια. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Δεν θα επρεπε να σε αφηνει αδιαφορο αν ηξερες οτι αντι να πληρωσεις τοκο 20% θα μπορουσες να κερδισεις ενα κινητο. Αν μπορουσες να κανεις αναληψη 4000 ευρω απο μια καρτα της eurobank (π.χ. euroline) και μετα εκανες μεταφορα υπολοιπου σε μια καρτα alpha bank bonus visa ουτε τοκο 20% δεν θα πληρωνες και με τους ποντους που θα εδινε η alpha bank bonus visa θα επαιρνες ενα κινητο. Moλις γινει η μεταφορα εξοφλεις το ποσο και δεν πληρωνεις κανενα τοκο. Και αν εκανες και την ιδια διαδικασια καθε μηνα,θα επαιρνες καθε μηνα ενα κινητο και πουλωντας το μετα θα μπορουσες να εβγαζες ενα πενηνταρικο. Συγγνώμη αλλά είναι λογική αυτή;:blink: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Λογικη καναμε σχολειο. Εδω λεμε εναν τροπο να κερδιζουμε εμεις αντι να κερδιζουν οι τραπεζες Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 παιδια θελω να αγορασω μερικα προγραμματακια για android και δεν θελω να μπλεκω με τραπεζεσ.μου ειπαν πωσ μπορω να βγαλω μια προπληρωμενη visa.πωσ βγαζω μια τετοια και πρεπει να ειμαι 18 γιατι ειμαι μονο 15 χρονων???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Χωρίς να είμαι βέβαιος, η prepaid της τράπεζας Κύπρου δεν απαιτεί στοιχεία (είναι ανώνυμη) και λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα που είσαι ανήλικος. Μια επίσκεψη σε κατάστημα της τράπεζας Κύπρου θα σε διαφωτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 thanks eLeKtriK EyE !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Συγγνώμη αλλά είναι λογική αυτή;:blink: νομιζω δεν χρειαζεται να ασχοληθεις παραπανω. καποιοι νομιζουν οτι οι τραπεζες ειναι χαζες και οτι μπορεις να τις εκμεταλλευεσε. λες και ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα. δεν λεω οτι δεν υπαρχουν περιπτωσεις απο τις οποιες μπορεις να αποκομισεις οφελος και σε καποιες περιπτωσεις και σημαντικο. αλλα σιγουρα οχι με κουτοπονηριες που μονο προβληματα μπορουν να σου δημιουργησουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 themaras7 ούτε τέσσερις ώρες δεν πέρασαν από το μήνυμα σου. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 οκ απλά επειδή βλέπω και τσακώνονται για ένα συγκεκριμένο θέμα πολύ ώρα είπα να αλλάξω κουβέντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 οκ απλά επειδή βλέπω και τσακώνονται για ένα συγκεκριμένο θέμα πολύ ώρα είπα να αλλάξω κουβέντα... γιατι δεν παιζεις με paysafecard? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 κάτι έχω ακούσει!έχει σχέση με paypal;;αυτό που δεν ξέρω είναι σε περίπτωση που κερδίζεις κάποια λεφτά και θέλεις να τα σηκώσεις τι κάνεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 κάτι έχω ακούσει!έχει σχέση με paypal;;αυτό που δεν ξέρω είναι σε περίπτωση που κερδίζεις κάποια λεφτά και θέλεις να τα σηκώσεις τι κάνεις;; καμια σχεση με paypal. αν θελεις να κανεις αναληψη το κανεις μεσω τραπεζικου λογαριασμου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 αρα πρέπει να φτιάξω λογαριασμό σε τράπεζα! δηλαδή σαν χρεωστική!εκτός αν δεν έχω καταλάβει καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 αρα πρέπει να φτιάξω λογαριασμό σε τράπεζα! δηλαδή σαν χρεωστική!εκτός αν δεν έχω καταλάβει καλά οχι απαραιτητα.σε εναν τραπεζικο λογαριασμο που εχει π.χ ο πατερας σου σε βαζει συνδικαιουχο. η χρεωστικη καρτα ειναι στο ονομα του πατερα σου απλα εσυ εισαι συνδικαιουχος και μπορεις να ζητησεις απο την εταιρια να σου πιστωσει εκει τα χρηματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 α οκ ευχαριστώ!θα το ψάξω και αυτό!θα κοιτάξω κιόλας σε καμία τράπεζα να δώ τι παίζει με χρεωστικές γιατί δεν παλεύεται το στοίχημα του οπαπ αν και αυτό είναι σε άλλο θέμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 νομιζω δεν χρειαζεται να ασχοληθεις παραπανω. καποιοι νομιζουν οτι οι τραπεζες ειναι χαζες και οτι μπορεις να τις εκμεταλλευεσε. λες και ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα. δεν λεω οτι δεν υπαρχουν περιπτωσεις απο τις οποιες μπορεις να αποκομισεις οφελος και σε καποιες περιπτωσεις και σημαντικο. αλλα σιγουρα οχι με κουτοπονηριες που μονο προβληματα μπορουν να σου δημιουργησουν. Αν δεν θελεις να κερδιζεις κατι με αυτο τον τροπο που λεω,απλα μην το κανεις. Δεν σε υποχρεωνει κανεις. Εγω ξερω ατομα που το κανουν και που δεν ειχαν ποτε κανενα προβλημα Κατα τα αλλα,νομιζω οτι οι χαρακτηρισμοι σου περισσευουν. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 ο καθενας κρινεται για αυτα που γραφει.ας σε κρινουν οι υπολοιποι συμφορουμιτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Τα ατομα που σου λεω οτι ξερω οτι το κανουν αυτο ειναι καποιοι απο τους υπολοιπους συμφορουμιτες που αναφερεις. Εχουμε ομως ξεφυγει τελειως απο το θεμα που εγραψα και αφορα τη νεα μειωση του οριου αναληψεως μετρητων των καρτων της eurobank Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Εάν έχετε τελειώσει με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, νομίζω μπορούμε να συνεχίσουμε επί του θέματος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts