ioannis00 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 το Θεμα τι δινει την Κυριακη; Από Foreigner: Την επόμενη εβδομάδα έχει δύο ενδιαφέρουσες ταινίες (η μία είναι και ντοκυμανταίρ για τους λάτρεις του είδους): Το ταξίδι του Αυτοκράτορα (με τους πιγκουίνους ναι, το περσινό) και το Frantic με το Χάρισον Φορντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Διαφημίστηκε και στην τηλεόραση, επομένως είναι "επίσημο", την Κυριακή 17/02 θα δωθεί το 2ο μέρος του Λώρενς, όπως λένε "δωρεάν" μαζί με την εφημερίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Διαφημίστηκε και στην τηλεόραση, επομένως είναι "επίσημο", την Κυριακή 17/02 θα δωθεί το 2ο μέρος του Λώρενς, όπως λένε "δωρεάν" μαζί με την εφημερίδα. Καλά... η φράση αυτή είναι πιπίλα πλέον... Και φυσικά η έκδοση με το DVD στην τιμή των τεσσάρων ευρώ.... Βοήθειά μας... :rolleyes: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Αναρωτιέμαι πως θα το δώσουν. Σε χάρτινη θήκη? (απαράδεκτο) Σε slim θήκη? (άβολο αφου θα έχουμε σε δύο θήκες μία ταινία) Σε διπλή κανονική θήκη για να βάλουμε και το πρώτο μέρος? (το καλύτερο και πιο λογικό - δε ξέρω όμως αν θα ξοδευτούν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Αναρωτιέμαι πως θα το δώσουν. Σε χάρτινη θήκη? (απαράδεκτο) Σε slim θήκη? (άβολο αφου θα έχουμε σε δύο θήκες μία ταινία) Σε διπλή κανονική θήκη για να βάλουμε και το πρώτο μέρος? (το καλύτερο και πιο λογικό - δε ξέρω όμως αν θα ξοδευτούν) Γιατί το τελευταίο μου φαίνεται από απίθανο εώς αδύνατο; :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Μαλιστα , δηλαδη 8 ευρουλακια για μια ταινια . Καπου εχουν ξεφυγει μου φαινεται .... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 γιατί 8? 4 θα είναι αφού θα είναι μαζί με άλλη ταινία? (έτσι?) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 (50-50..) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Το πιο πιθανο ειναι να την δωσουν με καμια "μουφα" ταινια,τουλαχιστον να μην χασουν πολλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 στο χθεσινο πρωτοσελιδο ειχε σημειωση για το dvd. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία θα δώσει την ταινία "Amelie" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία θα δώσει την ταινία "Amelie" Ντέμη τ' ακούς ?? Ήρθε η ώρα ν'αποκτήσεις και την last but not least άκρως συλλεκτική "mufa-style" έκδοση :p:p Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 δεν έρχεται Κύπρο η εφημερίδα με ντεβεντέ είναι original αυτής της εφημερίδας και σε πλαστική θήκη? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Μαζί με το 2ο μέρος του Λώρενς θα δώσει και την ταινία "Ο Σημαδεμένος" Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Μαζί με το 2ο μέρος του Λώρενς θα δώσει και την ταινία "Ο Σημαδεμένος" Όχι άσχημα. Όμως, δε θα αγόραζα σκέτο τον Σημαδεμένο. Αναρωτιέμαι, το Έθνος αυτή τη βδομάδα θα μείνει στα 4 Ευρώ? Τη προηγούμενη είχε τη τετραπλή θήκη και γι'αυτό ίσως να ανέβασαν τη τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis00 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Όχι άσχημα. Όμως, δε θα αγόραζα σκέτο τον Σημαδεμένο. Αναρωτιέμαι, το Έθνος αυτή τη βδομάδα θα μείνει στα 4 Ευρώ? Τη προηγούμενη είχε τη τετραπλή θήκη και γι'αυτό ίσως να ανέβασαν τη τιμή... Μη βάζεις στοίχημα. Οι εφημερίδες μέχρι τώρα δεν χρέωναν τις θήκες, άρα μάλλον το 4 ήρθε για να μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelakas Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Καλημέρα σας, μαστόρια. Όπως έχω καταλάβει, τό μικρό διάστημα πού είμαι εδώ, γίνεται μόνο λόγος γιά τίς προσφορές τών εφημερίδων. Όχι λίγες φορές αντιλαμβάνομαι μιά γκρινιούλα γιά τίς όχι καί τόσο ποιοτικές προσφορές. Η γκρινιούλα αυτή μέ κάνει νά πιστεύω ότι μάλλον σώθηκαν όλες οι εναλλακτικές μέθοδοι αποκτήσεως μιάς ταινίας! Βεβαίως, αντιλαμβάνομαι ότι δέν γίνεται φόρα παρτίδα σέ ένα φόρουμ νά διακηρύττεις απόκτηση ταινιών μέ τρόπους "υποκοσμικούς"! Θέλω απλώς νά αναφερθώ στόν Σημαδεμένο. Μού έχει πέσει τρείς φορές ώς τώρα ώς μάννα έξ ουρανού όταν κατεβαίνω τόν Κηφισσό. Στό ύψος τού Ρέντη, καθώς είναι νά φθάσω στήν παραλιακή, ακούω χαρακτηριστικό θόρυβο προσγείωσης στήν καρότσα τού φορτηγακίου. Τό δβδ φαίνεται αυθεντικό. Έχω προσπαθήσει νά τό αντιγράψω καί έν συνεχεία τό αυθεντικό νά χαρίσω σέ κάποιο ίδρυμα αναξιοπαθούντων. Καί τίς τρείς όμως, έχω φάει πόρτα... Δέν γράφεται. Λέω λοιπόν, αυτήν τήν Κυριακή νά πάρω τήν εφημερίδα. Παράθεση vangelakas.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Θέλω απλώς νά αναφερθώ στόν Σημαδεμένο. Μού έχει πέσει τρείς φορές ώς τώρα ώς μάννα έξ ουρανού όταν κατεβαίνω τόν Κηφισσό. Στό ύψος τού Ρέντη, καθώς είναι νά φθάσω στήν παραλιακή, ακούω χαρακτηριστικό θόρυβο προσγείωσης στήν καρότσα τού φορτηγακίου. Τό δβδ φαίνεται αυθεντικό. Καλά, σοβαρολογείς ??? :lol::lol: Έχεις δεχτεί τρεις (!!!!!) φορές αεριωθούμενο αγνώστου προελεύσεως το DVD του σημαδεμένου στην καρότσα του φορτηγακίου σου ????? :lol::lol: ΤΗΑΤ'S INCREDIBLE !!!!!! :p:p P.S. Για όσους δεν το πήραν ακόμη χαμπάρι, την ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ (ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΗ ORIGINAL ΕΚΔΟΣΗ) ΤΟ AMELIE !!!!!!!! :D:D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 τώρα στα σοβαρά.. π'ως το δίνει το ντεβεντέ η εφημερίδα? χαρτονάκι? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Το οποίο έχει ξαναδωθεί, μπάι δε γουέη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis00 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής το "Godsend" (http://www.imdb.com/title/tt0335121/), που έχει ξαναδοθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Εμένα κάπου πήρε νομίζω το μάτι μου ότι το Βήμαθα έχει τη μασκα του Ζορό αυτήν την Κυριακή ενώ την Τρίτη κι εγώ είχα δει ότι θα έδινε το 2ο DVD από την πατάτα που έκανα (και καλά δωρεάν...)... Λάθος είδα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Με το ΕΘΝΟΣ Σαββάτου η ταινία "Swimming Upstream" Και με το ΕΘΝΟΣ Κυριακής η ταινία "Rain Man" Και ο Ελεύθερος Τύπος Κυριακής θα δώσει την ταινία "Godsend" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Tο περιοδικό "Max" (3.90 euros) έχει το μουσικό dvd : Deep Purple - In Concert With The London Symphony Orchestra [2000] http://ecx.images-amazon.com/images/I/41DACAWEJ8L._AA240_.jpg Είναι σε δισκάκι 8GB και έχει ήχο Dolby Surround 5.1 , Aspect Ratio: 1.33:1 , Interactive Menus , 120 λεπτά διάρκεια και λεπτομέρειες για την δισκογραφία τους! DVD Description 1. Pictured Within 2. Wait a While 3. Sitting in a Dream 4. Love is All 5. Wring That Neck 6. Concerto for Group and Orchestra - Movement I 7. Concerto for Group and Orchestra - Movement II 8. Concerto for Group and Orchestra - Movement III 9. Ted The Mechanic 10. Watching The Sky 11. Sometimes I Feel Like Screaming 12. Pictures of Home Y.γ. έχει δώρο και ένα gel durex massage 2 in 1 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Εμένα κάπου πήρε νομίζω το μάτι μου ότι το Βήμαθα έχει τη μασκα του Ζορό αυτήν την Κυριακή ενώ την Τρίτη κι εγώ είχα δει ότι θα έδινε το 2ο DVD από την πατάτα που έκανα (και καλά δωρεάν...)... Λάθος είδα??? Τρίτη? Δε νομίζω να το πάρει είδηση ο κόσμος αν είναι έτσι... Μάλλον κάνεις λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts