nervous Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (11 Ιαν. 2005 , 00:28) Γεια σας παιδιά!! http://www.terracro.com/content/view/42/47/ και http://www.allaboutngage.com/features/viewarticle.php?id=132 Ίσως το επόμενο n-gage! Χαχαχαχαχαχα! Το δουλεύουν πολύ καλά το photoshop δεν μπορώ να πω! :) Αρκετα προχωρημενο μπορω να πω, photoshop rules :cool: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 kai pou einia to koumpaki to klassiko ton series 60 pou mpeneis sto menu? to koumpaki me to molybaki? ta koumpakia tou arxizw kai teliwnw mia klhsh? mhpws ta ksexase ola o sxediasths sto photoshop? lew... apla lew! Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Καλησπερα παιδια.Ειμαι σε λιγο περιεργη φαση οπου χρειαζομαι ενα κινητο για συγκεκριμενες χρησεις και το N-Gage φαινεται να καλυπτει τις αναγκες μου.Ομως εχω μερικες ερωτησεις να κανω,αν μπορει καποιος ας βοηθησει(υποψιν,οτι ειμαι τελειως ασχετος απο symbian,οποτε μην βαρατε :o ) 1.Η αποδοση του ΜΡ3 ειναι καλη?Παιζει αρκετα δυνατα?Στην αρχικη συσκευασια του κινητου περιλαμβανεται handsfree? 2.Υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπω αρχεια word στο κινητο? 3.Μεχρι τι χωρητικοτητας MMC παιρνει?512 εχει δοκιμασει καποιος? 4.Η μπαταρια με νορμαλ χρηση ποσο κραταει?Εχει δοκιμασει κανεις ποσο κραταει αν παιζει συνεχεια το MP3? Ευχαριστω,ελπιζω σε καποια απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος wael (11 Ιαν. 2005 , 11:17) Καλησπερα παιδια.Ειμαι σε λιγο περιεργη φαση οπου χρειαζομαι ενα κινητο για συγκεκριμενες χρησεις και το N-Gage φαινεται να καλυπτει τις αναγκες μου.Ομως εχω μερικες ερωτησεις να κανω,αν μπορει καποιος ας βοηθησει(υποψιν,οτι ειμαι τελειως ασχετος απο symbian,οποτε μην βαρατε :o ) 1.Η αποδοση του ΜΡ3 ειναι καλη?Παιζει αρκετα δυνατα?Στην αρχικη συσκευασια του κινητου περιλαμβανεται handsfree? 2.Υπαρχει καποιο προγραμμα για να βλεπω αρχεια word στο κινητο? 3.Μεχρι τι χωρητικοτητας MMC παιρνει?512 εχει δοκιμασει καποιος? 4.Η μπαταρια με νορμαλ χρηση ποσο κραταει?Εχει δοκιμασει κανεις ποσο κραταει αν παιζει συνεχεια το MP3? Ευχαριστω,ελπιζω σε καποια απαντηση :) Καλη σου μερα φιλε wael . 1. Η αποδοση του ΜΡ3 & radio ειναι πολυ καλη ,παιζει αρκετα δυνατα και περιλαμβανονται ακουστικα . 2.Mε το Quickoffice /Quickword 3. Και 1 GB 4. H μπαταρια του ειναι το μονο αρνητικο , με πολυ χρηση , κραταει μια μερα το πολυ . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες,να σαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Παιδιά βοήθεια!!!!! Πήγα σήμερα και έκανα update το N-Gage μου στην έκδοση v4.03... Ενώ έπαιρνε κανονικά mp3 σαν ήχους κλήσης, τώρα αρνείται κατηγορηματικά...! Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει? Επίσης, το νέο λογισμικό έχει μεγάλες διαφορές? ευχαριστώ... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Hello.. ΣΕ μερικες επαφες στο κινητο εχει στο πλαισιο του αριθμου ενα τηλεφωνο με ενα αστερακι.. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το εικονιδιο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Freddie (12 Ιαν. 2005 , 19:35) Hello.. ΣΕ μερικες επαφες στο κινητο εχει στο πλαισιο του αριθμου ενα τηλεφωνο με ενα αστερακι.. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το εικονιδιο?????? Καλώς τον:) Αν εννοείς αστερίσκο (*), αυτό σημαίνει πως ο εν λόγω αριθμός είναι η προεπιλεγμένη προς κλήση καταχώριση - ήτοι, όταν μπαίνεις στην εφαρμογή των επαφών και φωτίζεις ένα όνομα (χωρίς να το ανοίξεις) και πατάς το πράσινο πλήκτρο της κλήσεως, θα κληθεί αυτός ο αριθμός. Βεβαίως, το ίδιο ισχύει αν έχεις μόνο μια καταχώριση αριθμού στην επαφή. Αν έχεισ πάνω από έναν αριθμό και πατήσεις το πράσινο για κλήση πάνω στην επαφή και δεν έχεισ ορίσει προεπιλογή το κινητό θα σου εμφανίσει μία προτροπή για να διαλέξεις ποιον αριθμό θέλεις να καλέσεις. Ελπίζω να βοήθησα :D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό που ρώτησα? Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 http://english.chosun.com/w21data/html/news/200501/200501110020.html Ο αντικαταστάτης του N-Gage? Ποιος ξέρει!! Μπορεί και να είναι είναι όμως LG! Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η LG διαθέτει άδεια χρήσης του Symbian Series 60!! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (14 Ιαν. 2005 , 01:59) http://english.chosun.com/w21data/html/news/200501/200501110020.html Ο αντικαταστάτης του N-Gage? Ποιος ξέρει!! Μπορεί και να είναι είναι όμως LG! Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η LG διαθέτει άδεια χρήσης του Symbian Series 60!! :) Ας μην βιαστουμε να βρουμε τον "αντικαταστατη". Δεν γνωριζουμε τιποτα ακομα για αυτη τη συσκευη , αν και πιστευω οτι δε θα χει καμια μεγαλη επιτυχια , λογω του παραξενου σχεδιασμου. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Δεν υπάρχει κανείς με v.4.03 να με βοηθήσει?!!!!! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (14 Ιαν. 2005 , 17:02) Δεν υπάρχει κανείς με v.4.03 να με βοηθήσει?!!!!! Αν γνωριζει καποιος θα σου απαντησει ,δεν χρειαζεται να ρωτας και να ξαναρωτας :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Το ξέρω φίλε nervous... Απλά έχω κάνει την ερώτηση (απλή για όσους έχουν την 4.03) εδώ και 2 μέρες και είναι κάτι που με... "καίει". Ένα ναι ή ένα όχι θέλω για να δω τι φταίει. Φιλικά... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (14 Ιαν. 2005 , 16:21) Το ξέρω φίλε nervous... Απλά έχω κάνει την ερώτηση (απλή για όσους έχουν την 4.03) εδώ και 2 μέρες και είναι κάτι που με... "καίει". Ένα ναι ή ένα όχι θέλω για να δω τι φταίει. Φιλικά... Εγώ έχω την τελευταία έκδοση και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τους ήχους mp3.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (14 Ιαν. 2005 , 18:21) Το ξέρω φίλε nervous... Απλά έχω κάνει την ερώτηση (απλή για όσους έχουν την 4.03) εδώ και 2 μέρες και είναι κάτι που με... "καίει". Ένα ναι ή ένα όχι θέλω για να δω τι φταίει. Φιλικά... Φιλε μου , και εγω 4.03 εχω. Ειχα το εξης προβλημα με τους ηχους mp3: παταγα να αλλαξω τον ηχο κλησης στο προφιλ , και δεν ανοιγε το παραθυρο για να επιλεξω τον ηχο. Αν αυτο ειναι το προβλημα σου , worry not: δεν κολλαει , απλα αργει. Αστο 40 περιπου δευτερολεπτα και θα ανοιξει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Καταρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση.... Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι αργεί ή οτιδήποτε άλλο.... Αυτό που συνέβη είναι ότι πλέον δε μου βγάζει τα mp3 στο προφίλ για να τα βάλω σαν ήχο κλήσης, σε όποιο φάκελο και αν τα βάλω!!! Υπάρχει καμμία πρόταση? Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eieleex Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (14 Ιαν. 2005 , 21:00) Καταρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση.... Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι αργεί ή οτιδήποτε άλλο.... Αυτό που συνέβη είναι ότι πλέον δε μου βγάζει τα mp3 στο προφίλ για να τα βάλω σαν ήχο κλήσης, σε όποιο φάκελο και αν τα βάλω!!! Υπάρχει καμμία πρόταση? Φίλε μου,σχετικά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα...το θέμα είναι ότι κάποιες φορές μου αναγνωρίζει τα mp3 για να τα βάλω ως ήχους κλήσης και μερικές φορές όχι!Βασικά δεν μπορώ να βοηθήσω...ίσως αν κάνεις καμιά επανεκινηση και πας κατευθείαν να ρυθμίσεις το προφίλ σου ...? ή κάνε καμια 10ριά συνεχόμενες προσπάθειες να ρυθμισεις το προφίλ σου,μπες στις ρυθμίσεις του προφίλ ψαξε για τα mp3 ,αν δεν τα έχει αναγνωρίσει βγές και ξαναμπές...and so on!!!εμένα καπως έτσι μετα απο καποια ωρα και προσπαθειες τελικα μου αναγνωριζει τα mp3! Βεβαια εγω με την αναβαθμιση απεκτησα και το εξης προβλημα δεν μπορει να συνδεθει το n-gage με τον pc μεσω του usb!anywayz.... Παράθεση "more than just a dream" http://www.tenpackbmx.com/tp2004/logos/wtp/wtp-square-logo-slug.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eieleex Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 χμμμ,ρε παιδια μηπως ξερει καποιος πως να βγαλω αυτο το αναθεματισμενο "nokia connection manager" απο την κατω μπαρα διπλα απο το ρολόι;;;Βασικα ειχα κανει εγκατασταση το λογισμικο του n-gage στο pc και τωρα το εχω απεγκαταστησει...αλλα μου εμεινε το εικονιδιακι του "nokia connection manager"....καμια προταση για να το "στειλω"???? thanx! Παράθεση "more than just a dream" http://www.tenpackbmx.com/tp2004/logos/wtp/wtp-square-logo-slug.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Ζητώ την βοήθειά σας, γιατι θα είναι σε λίγο η 2η φορά που θα "την πατήσω" με αυτό το κινητό. Πριν 3 μήνες μου παρουσίασε κάποια προβλήματα σε ορισμένες εφαρμογές, με αποτέλεσμα να μου γράφει με κόκκινα γράμματα οτι "η τάδε εφρμογή τερματίστικε". Το αποτέλεσμα ήταν κάποια στιγμή να κλεισει τελείως, και να μην ανάβει ούτε κ να φορτίζει. Με πειραξε πολύ τότε που έχασα τον κατάλογό μου.... Αυτη την φορά τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν δέχτηκα μέσω ΒΤ ένα αρχειάκι CARIBE.SIS. Το οποιο προσπάθησα να το εγκαταστήσω, αλλα μάλλον το εγκατέστησα μισό. Μετά ξαναπροσπάθησα, αλλα έβγαζε σφάλματα. Απο τότε άρχισε να μου αναβοσβύνει η ένδειξη του ΒΤ, με αποτέλεσμα να θέλει φόρτιση κάθε 3 ώρες...!!! Το πρόβλημα αυτό της μπαταρίας, δεν λύθηκε και όταν έκλεισα το ΒΤ. Ακόμα κ τώρα το φορτίζω κανονικα στις 10 το βράδυ, και στις 3 το πρωί είναι κλειστό λόγω μπαταρίας!! Και τα προβλήματα με τις εφαρμογές, καλά κρατούν. Μλεχρι και το ραδιόφωνο μου έκλεισε 3 απανοτές φορές. Γι'αυτ λοιπον θα ήθελα να ρωτήσω, με ποιον τρόπο κάνουμε φορματ στο NgaGe, και πως μπορω να του ξαναπεράσω το λογισμικό του. Στον Γερμανό μου το κράτησαν περίπου 1 μήνα... και δεν θέλω να την ξαναπατήσω. Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Φίλε μου έπιασες ιό! Ο Caribe είναι ένας από τους ιούς που έχουν μολύνει τα series60 κινητά και το bluetooth αναβοσβήνει επειδή προσπαθεί να μεταδόσει τον εαυτό του και σε άλλα κινητά μέσω αυτού... Ή βάλε κανένα antivirus ή κάνε φορμάτ μέσω της εντολής: *#7370# (σου ζητάει κωδικό συσκευής, που είναι 12345...) Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimpanourgias (15 Ιαν. 2005 , 04:05) Αυτη την φορά τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν δέχτηκα μέσω ΒΤ ένα αρχειάκι CARIBE.SIS. Το οποιο προσπάθησα να το εγκαταστήσω, αλλα μάλλον το εγκατέστησα μισό. Μετά ξαναπροσπάθησα, αλλα έβγαζε σφάλματα. Απο τότε άρχισε να μου αναβοσβύνει η ένδειξη του ΒΤ, με αποτέλεσμα να θέλει φόρτιση κάθε 3 ώρες...!!! Το πρόβλημα αυτό της μπαταρίας, δεν λύθηκε και όταν έκλεισα το ΒΤ. Ακόμα κ τώρα το φορτίζω κανονικα στις 10 το βράδυ, και στις 3 το πρωί είναι κλειστό λόγω μπαταρίας!! Και τα προβλήματα με τις εφαρμογές, καλά κρατούν. Μλεχρι και το ραδιόφωνο μου έκλεισε 3 απανοτές φορές. Γι'αυτ λοιπον θα ήθελα να ρωτήσω, με ποιον τρόπο κάνουμε φορματ στο NgaGe, και πως μπορω να του ξαναπεράσω το λογισμικό του. Στον Γερμανό μου το κράτησαν περίπου 1 μήνα... και δεν θέλω να την ξαναπατήσω. Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ιοί στα κινητά Series 60 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Hello!!Μετά απο πολύυυυυ καιρο είπα να ρίξω κανένα post..Λεπόν παιδιά...Έχω ενα προβληματάκι..Εβγαλα απ'το κινητό την sim κ την ειχα σε ενα αλλο κινητο για αρκετό καιρο...Τωρα που την ξαναέβαλα στα εισερχόμενα μου βγαζει τα μηνυματα απο κατω προς τα πανω..Δηλαδή αν ερθει μηνυμα παει τελευταιο στη σειρα κ πρεπει να κατεβω 200+ μνμ για να το δω...Any Help?Α! κ γιατι οταν παω να κανω backup μου βγαζει σφαλμα συστηματος??Thnx in advance... Nyo_One is Back! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Hello!!Μετά απο πολύυυυυ καιρο είπα να ρίξω κανένα post..Λεπόν παιδιά...Έχω ενα προβληματάκι..Εβγαλα απ'το κινητό την sim κ την ειχα σε ενα αλλο κινητο για αρκετό καιρο...Τωρα που την ξαναέβαλα στα εισερχόμενα μου βγαζει τα μηνυματα απο κατω προς τα πανω..Δηλαδή αν ερθει μηνυμα παει τελευταιο στη σειρα κ πρεπει να κατεβω 200+ μνμ για να το δω...Any Help?Α! κ γιατι οταν παω να κανω backup μου βγαζει σφαλμα συστηματος??Thnx in advance... Nyo_One is Back! Yeap! Το έχω πάθει και εγώ αυτό! Όταν έπαθα την νείλα και το πήγα για service χρησιμοποιούσα ένα 8210... Όταν έβαλα την sim στο ν-γκάγκε όλα τα μηνύματα έκατσαν ανάποδα...:alien: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Κ μετα??Μένουμε με τα μηνύματα ανάποδα?? Ελπιζω οχι γιατι δε συμφερει να πρεπει να κατεβεις 200+ μνμ για να δεις το τελευταιο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts