mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Δε νομίζω να γίνεται. Οι κάρτες αυτές έχουν προστασία εγγραφής που σε εμποδίσουν και να γράψεις αλλά και να σβήσεις δεδομένα απο αυτή. Αλλά και να μπορούσες, γιατί ν ακάνεια κάτι τέτοιο; Οι κάρτες αυτές έχουν πολυ μικρή χωρητικότητα, πάρα πολύ μικρή. Τώρα, με την τεράστια πτώση των τιμών των MMC, μπορείς να αγοράσεις μια μεγάλης χωρητικότητας με λίγα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 dokimasa na kanw k mesa apo card reader alla meta ta arxeia 3anaupirxan mesa. E mou ir8e mia idea mipos ginetai kai rotisa. 16mb xoritikotita exei auti pou exw. :rolleyes: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ειναι παρα πολυ μικρη η mmc των παιχνιδιων για n-gage γιατι να το κανεις? ειναι χασιμο χρονου. Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 vasika i8ela na tin valw se gx30 enos filou mou pou exei mono 8 apo tin arxiki. Gia auto rotisa an uparxei kanenas tropos Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Να ρωτησω??Στις ρυθμισεις του n-gage στην παλετα χρωματων(ρυθμισεις->συσκευη>προβολη>παλετα χρωματων) ποσα χρωματα εχει?εμενα ειχε 3 :eek: (Μπλε,πρασινο και μωβ)εδω και κατι χρονια(που λεει ο λογος) που εχω το n-gage ειχε τρια!!!Τωρα εχει 6!! τι εγινε?? :blink: .εσας ποσα εχει? :blink: Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 vasika i8ela na tin valw se gx30 enos filou mou pou exei mono 8 apo tin arxiki. Gia auto rotisa an uparxei kanenas tropos Ok!!I Understant!! ;) Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 kanonika stin arxi exei 3. Ektos an evales kana programa san to pextender pou vazei kialla opos kokkino portokali ktl Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gelastoulis (18 Οκτ. 2004 , 17:54) Να ρωτησω??Στις ρυθμισεις του n-gage στην παλετα χρωματων(ρυθμισεις->συσκευη>προβολη>παλετα χρωματων) ποσα χρωματα εχει?εμενα ειχε 3 :eek: (Μπλε,πρασινο και μωβ)εδω και κατι χρονια(που λεει ο λογος) που εχω το n-gage ειχε τρια!!!Τωρα εχει 6!! τι εγινε?? :blink: .εσας ποσα εχει? :blink: και αν εχεις βαλει αυτο το προγραμμα και να το σβισεις σου κρατει τα νεα χρωματα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Για θεμα εμφανισης δεν θυμαμαι να εχω βαλει κανενα προγραμμα... :wacko: εχω βαλει τοσα πολλα και εχω διαγραψει αλλα τοσα..μονο το profiles εχω βαλει απ'οτι θυμαμαι...τελος παντον... :blink: Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ξερει κανεις κανενε site με σπασμενα προγραμματακια για κινητα series 60? εκτος απο το aivanet γιατι το εχουν χαλασει τελειος τωρα.... plz reply me. Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gelastoulis (18 Οκτ. 2004 , 17:54) Να ρωτησω??Στις ρυθμισεις του n-gage στην παλετα χρωματων(ρυθμισεις->συσκευη>προβολη>παλετα χρωματων) ποσα χρωματα εχει?εμενα ειχε 3 :eek: (Μπλε,πρασινο και μωβ)εδω και κατι χρονια(που λεει ο λογος) που εχω το n-gage ειχε τρια!!!Τωρα εχει 6!! τι εγινε?? :blink: .εσας ποσα εχει? :blink: Είναι μια εφαρμογή που το κάνει αυτο (οχι το pallete extender αλλα κανονικη εφαρμογη) δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς είναι αλλά έχω την υποψία οτι είναι της Psiloc... :o Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Gelastoulis IRC :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (18 Οκτ. 2004 , 22:38) Είναι μια εφαρμογή που το κάνει αυτο (οχι το pallete extender αλλα κανονικη εφαρμογη) δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς είναι αλλά έχω την υποψία οτι είναι της Psiloc... :o Αυτο το κανει το eProfiles Pro της Psiloc..... το χα βαλει , και παλετα χρωματων Πορτοκαλι , ΜΑΜΑΤΟ ηταν ταιριαζε παρα πολυ με το IconzPack μου (CitrusZone) αλλα εχω την υποψια οτι αυτο ηταν που με αναγκασε να κανω Format την MMC μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 kalo einai to CitrusZone? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fagib2002 (19 Οκτ. 2004 , 15:50) kalo einai to CitrusZone? Εμενα μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ , το αγαπημενο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (19 Οκτ. 2004 , 16:25) Εμενα μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ , το αγαπημενο μου! βγαλε κανα καμια απο το κινητο να το δουμε ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Υποθετω πως εννοεις Screenshots.. δεν τις τραβηξα εγω (βαριομουν :p) αλλα τις ειχε μεσα το zip του iconzpack! Τελειο δεν ειναι? :up:citruszonescreenshots.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ολα γαματα ειναι αλλα το καλυτερο θα ηταν να αλλαζανε και τα εικονιδια των φακελων! Αυτα που εχει ειναι πολυ μα πολυ αηδια! Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Πραγματι... το Smart Launcher ειναι καλΟ? ειδα κατι screenshots και μ αρεσε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 den 3ero alla sto smart launcher kati den mou paei kala. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvagos Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Παιδια πήρα σήμερα το ngage. Φοβερό, αλλά δεν κρατάει και πολυ μπαταρία. Ερωτήσεις: 1. Πως μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία .jar, .sis; Τα βάζω στην κάρτα αλλά δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά στο κινητό. 2. Πως μπορώ να βάλω ήχους κλήσεις αρχεία .mp3; 3. Πως μπορώ να μετατρέψω αρχεία βίντεο για αναπαραγωγή στο κινητό; ... Αυτά για αρχή... ;) Παράθεση Vangelis 2004 © Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 1.Eχωντας εγκαταστησει στο κινητο καποιον file manager (SeleQ , FileMan) ανοιγεις τα αρχεια sis και jar(μεσω του file manager) και αυτοματα ξεκινα η εγκατασταση 2.δεν μπορεις , μπορεις ομως να βαλεις αρχεια wav, με μια απλη μετατροπη μπορεις να κανεις τα mp3 wav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (20 Οκτ. 2004 , 16:16) Πραγματι... το Smart Launcher ειναι καλΟ? ειδα κατι screenshots και μ αρεσε πολυ ας το καλυτερα μονο προβληματα κανει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (19 Οκτ. 2004 , 20:01) Υποθετω πως εννοεις Screenshots.. δεν τις τραβηξα εγω (βαριομουν :p) αλλα τις ειχε μεσα το zip του iconzpack! Τελειο δεν ειναι? :up: οπα ρε!!!! :wacko: αλαζει και του real one???τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που το βρεικες??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 mIRC ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts