Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομίζω να γίνεται. Οι κάρτες αυτές έχουν προστασία εγγραφής που σε εμποδίσουν και να γράψεις αλλά και να σβήσεις δεδομένα απο αυτή. Αλλά και να μπορούσες, γιατί ν ακάνεια κάτι τέτοιο; Οι κάρτες αυτές έχουν πολυ μικρή χωρητικότητα, πάρα πολύ μικρή. Τώρα, με την τεράστια πτώση των τιμών των MMC, μπορείς να αγοράσεις μια μεγάλης χωρητικότητας με λίγα λεφτά.

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

dokimasa na kanw k mesa apo card reader alla meta ta arxeia 3anaupirxan mesa.

E mou ir8e mia idea mipos ginetai kai rotisa. 16mb xoritikotita exei auti pou exw. :rolleyes:

:ninja:

Ειναι παρα πολυ μικρη η mmc των παιχνιδιων για n-gage γιατι να το κανεις? ειναι χασιμο χρονου.
DO NOT....Worry(asxeto)

Να ρωτησω??Στις ρυθμισεις του n-gage στην παλετα χρωματων(ρυθμισεις->συσκευη>προβολη>παλετα χρωματων) ποσα χρωματα εχει?εμενα ειχε 3 :eek: (Μπλε,πρασινο και μωβ)εδω και κατι χρονια(που λεει ο λογος) που εχω το n-gage ειχε τρια!!!Τωρα εχει 6!! τι εγινε?? :blink: .εσας ποσα εχει? :blink:
DO NOT....Worry(asxeto)

vasika i8ela na tin valw se gx30 enos filou mou pou exei mono 8 apo tin arxiki. Gia auto rotisa an uparxei kanenas tropos

Ok!!I Understant!! ;)

DO NOT....Worry(asxeto)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gelastoulis (18 Οκτ. 2004 , 17:54)

Να ρωτησω??Στις ρυθμισεις του n-gage στην παλετα χρωματων(ρυθμισεις->συσκευη>προβολη>παλετα χρωματων) ποσα χρωματα εχει?εμενα ειχε 3 :eek: (Μπλε,πρασινο και μωβ)εδω και κατι χρονια(που λεει ο λογος) που εχω το n-gage ειχε τρια!!!Τωρα εχει 6!! τι εγινε?? :blink: .εσας ποσα εχει? :blink:

και αν εχεις βαλει αυτο το προγραμμα και να το σβισεις σου κρατει τα νεα χρωματα

Για θεμα εμφανισης δεν θυμαμαι να εχω βαλει κανενα προγραμμα... :wacko: εχω βαλει τοσα πολλα και εχω διαγραψει αλλα τοσα..μονο το profiles εχω βαλει απ'οτι θυμαμαι...τελος παντον... :blink:
DO NOT....Worry(asxeto)

Ξερει κανεις κανενε site με σπασμενα προγραμματακια για κινητα series 60? εκτος απο το aivanet γιατι το εχουν χαλασει τελειος τωρα....

plz reply me.

DO NOT....Worry(asxeto)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gelastoulis (18 Οκτ. 2004 , 17:54)

Είναι μια εφαρμογή που το κάνει αυτο (οχι το pallete extender αλλα κανονικη εφαρμογη) δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς είναι αλλά έχω την υποψία οτι είναι της Psiloc... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (18 Οκτ. 2004 , 22:38)

Είναι μια εφαρμογή που το κάνει αυτο (οχι το pallete extender αλλα κανονικη εφαρμογη) δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς είναι αλλά έχω την υποψία οτι είναι της Psiloc... :o

Αυτο το κανει το eProfiles Pro της Psiloc..... το χα βαλει , και παλετα χρωματων Πορτοκαλι , ΜΑΜΑΤΟ ηταν ταιριαζε παρα πολυ με το IconzPack μου (CitrusZone) αλλα εχω την υποψια οτι αυτο ηταν που με αναγκασε να κανω Format την MMC μου :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (19 Οκτ. 2004 , 16:25)

Εμενα μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ , το αγαπημενο μου!

βγαλε κανα καμια απο το κινητο να το δουμε ;)

Υποθετω πως εννοεις Screenshots.. δεν τις τραβηξα εγω (βαριομουν :p) αλλα τις ειχε μεσα το zip του iconzpack! Τελειο δεν ειναι? :up:

citruszonescreenshots.zip

Ολα γαματα ειναι αλλα το καλυτερο θα ηταν να αλλαζανε και τα εικονιδια των φακελων! Αυτα που εχει ειναι πολυ μα πολυ αηδια!

Παιδια πήρα σήμερα το ngage. Φοβερό, αλλά δεν κρατάει και πολυ μπαταρία. Ερωτήσεις: 1. Πως μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία .jar, .sis; Τα βάζω στην κάρτα αλλά δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά στο κινητό. 2. Πως μπορώ να βάλω ήχους κλήσεις αρχεία .mp3; 3. Πως μπορώ να μετατρέψω αρχεία βίντεο για αναπαραγωγή στο κινητό; ... Αυτά για αρχή... ;)
Vangelis 2004 ©

1.Eχωντας εγκαταστησει στο κινητο καποιον file manager (SeleQ , FileMan) ανοιγεις τα αρχεια sis και jar(μεσω του file manager) και αυτοματα ξεκινα η εγκατασταση

2.δεν μπορεις , μπορεις ομως να βαλεις αρχεια wav, με μια απλη μετατροπη μπορεις να κανεις τα mp3 wav

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (20 Οκτ. 2004 , 16:16)

Πραγματι... το Smart Launcher ειναι καλΟ? ειδα κατι screenshots και μ αρεσε πολυ

ας το καλυτερα μονο προβληματα κανει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (19 Οκτ. 2004 , 20:01)

Υποθετω πως εννοεις Screenshots.. δεν τις τραβηξα εγω (βαριομουν :p) αλλα τις ειχε μεσα το zip του iconzpack! Τελειο δεν ειναι? :up:

οπα ρε!!!! :wacko: αλαζει και του real one???τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που το βρεικες???