Guest powerulez Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 εχει κανεις αλλο προβλημα εκει που μιλαει να του κοβεται ξαφνικα η γραμμη? μου το έκανε 2-3 φορες αλλα επειδή δεν έπιανε δίχτυο εκεί που ήμουνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 μου το έκανε 2-3 φορες αλλα επειδή δεν έπιανε δίχτυο εκεί που ήμουνα Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα θα στο κανει κι αλλες φορες..σε μερη που ειναι αριστο το δικτυο...τελικα δεν τη γλιτωνουμε την omnitech.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Παιδιά, από -θέματα- τί λέει το κινητό? Πώς είναι αυτά που έχει μέσα? Επίσης, μπορείς να βρείς και άλλα, έξτρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Review: http://mobilenet.cz/recenze/clanek.p...kam-se-podivas http://img255.imageshack.us/img255/7650/picnh3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsa87 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 παιδια καπου διαβασα οτι η συσκευη δεν υποστηριζει λειτουργια lanscape. δηλαδη δεν θα μπορω να δω βιντεο και τιανιες σε ολη την οθονη? οποιοι το εχουν ας μου απαντησουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 landscape μπορεί να μην έχει όμως να δεις βίντεο και ταινίες σε όλη την οθόνη μάλλον θα γίνεται όπως στα περισσότερα κινητά ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Πλαίσιο –> 449 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 παιδια καπου διαβασα οτι η συσκευη δεν υποστηριζει λειτουργια lanscape. δηλαδη δεν θα μπορω να δω βιντεο και τιανιες σε ολη την οθονη? οποιοι το εχουν ας μου απαντησουν..... Φιλε το τηλεφωνάκι μας παίζει κανονικότατα τα video σε FULL SCREEN:happy: Απλά δεν μπορείς να το χειριστής lanscape στο internet στο menu και στα μηνύματα... Ps.: Στις photo επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε lanscape ;) Και για τον φίλο μας που ρωτάει για THEMES.... Το κινητό εν έχει θέματα και ούτε μπορείς να κατεβάσεις από το net... (Δυστυχώς:confused:) αλλα αυτό που έχει είναι πολύ ωραίο! εξάλλου δεν πολύμπαίνεις στο μενού για να το χειριστείς.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Πλαίσιο –> 449 ευρώ. :)παω να το παρω,ηρθε και στο εδω καταστημα πλαισιο;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ρε παιδια,τι κινηταρα ειναι αυτη? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Να φανταστώ ότι το πήρες κι αυτό, ε; :) Γράψε μας εντυπώσεις. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ενα πραγμα προς το παρον με χαλασε,δεν μπορω να δημιουργησω δικο μου θεμα,κατι που εχει το u900 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ρε παιδία μανία με τα θέματα ... κάποτε θα τα βαρεθήτε και θα μείνετε με αυτά του κινητού όπως έκανα εγώ... τι τρέλα είναι αυτή με τα θέματα ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ρε παιδία μανία με τα θέματα ... κάποτε θα τα βαρεθήτε και θα μείνετε με αυτά του κινητού όπως έκανα εγώ... τι τρέλα είναι αυτή με τα θέματα ??? οπως και να το κανουμε ειναι βασικο κομματι ενως κινητου,αλλαζει η διαθεση,αλλαζει κι η εμφανιση του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 εγώ πάντως τα βαρέθηκα... στην αρχή όταν πείρα το viewty έβαλα πολλά θέμετα... μετά τα βαρέθηκα και τα διάγραψα όλα ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Πλαίσιο –> 449 ευρώ. e-click.gr 375e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 e-click.gr 375e τρομερη τιμη,κι εγω το χρυσοπληρωσα:mad: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μας πει για την ένταση του ηχείου του, τη φωτεινότητα της οθόνης στον ήλιο και την αυτονομία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Για αυτονομία καλά τα πάει! εγώ που μένω κύπρο με παίρνει 2 μέρες +! Για το δίκτυο μας αυτό είναι πολύ καλο... ;) Η οθόνη είναι πολύ φωτεινή! δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στον ήλιο(αν έχεις σε ένα ικανοποιητικό σημείο την ένταση της φωτεινότητας) Επίσης η ένταση του μεγαφώνου του είναι πολύ δυνατή και ο ήχος του πολύ καθαρός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Για αυτονομία καλά τα πάει! εγώ που μένω κύπρο με παίρνει 2 μέρες +! Για το δίκτυο μας αυτό είναι πολύ καλο... ;) Η οθόνη είναι πολύ φωτεινή! δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στον ήλιο(αν έχεις σε ένα ικανοποιητικό σημείο την ένταση της φωτεινότητας) Επίσης η ένταση του μεγαφώνου του είναι πολύ δυνατή και ο ήχος του πολύ καθαρός!! Σ' ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να το παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Σ' ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να το παραγγείλω. Πάρτο και μην το σκέφτεσαι είναι πολύ καλο τηλεφωνάκι... Για οτιδήποτε άλλη απορία εμείς εδώ είμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 η οθονη του ειναι απλο πλαστικο η γυαλακι? ειναι σημαντικο να μην γρατζουνιεται... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μας πει για την ένταση του ηχείου του, τη φωτεινότητα της οθόνης στον ήλιο και την αυτονομία του; απο ηχειο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε samsung,η οθονη μια χαρουλα φωτεινη,θα ηθελα ομως να ειναι πιο καθαρη,pixeliazei πολυ λιγο. αυτονομια καλη προς το παρον αν και θα δειξει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Καλησπερα σε ολους! ομολογω οτι με εχει εντυπωσιασει αρκετα αυτο το κινητο...κυριως λογω εμφανισης (πραγμα πρωτογνωρο για μενα γιατι παντα επελεγα τα κινητα μου αναλογα με τισ δυνατοτητες τους)...θελω να ρωτησω το εξης, τους κατοχους: εχω ενα S.E. P1 και ομολογω οτι ειναι ικανοτατο σε ολα εκτος απο μικρες απλες λεπτομερειες. :wacko: Με ενδιαφερει το επομενο κινητο μου (το συγκεκριμενο samsung δλδ) να μην μου δημιουργει προβλημα σε μικρα,βασικα ομως, πραγματα οπως ξυπνητηρι,ευχρηστια στα μηνυματα και τετοια,που μου δημιουργει το P1!! θα ηθελα να ξερω σε τι λεπτομερειες τετοιου τυπου υστερει...γιατι ξερω οτι τα samsung εχουν μερικες ιδιοτροπιες σε μερικα πραγματα....Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Να κάνω και γω μια ερώτηση... Χθες πήρε το εν λόγω κινητό η αδερφή μου, και δεδομένου ότι θέλει να το χρησιμοποιεί παράλληλα με ένα SE s500i, ψάχνει για ένα bluetooth που να υποστηρίζει 2 κινητά. Βρήκα το i.Tech II mini, το οποίο έχει "multipoint function", αλλά στη σελίδα αναφέρει: * To use the multipoint function, the two mobile phones must support Handsfree profile. Υποστηρίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία το samsung? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts