NeCrOmAnCeR19 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπέρα σας, έχω στα χέρια μου ένα ν96 εδώ και κάμποσα χρόνια (μου το είχανε χαρίσει αφού πρώτα το είχανε μπανιαρίσει). πραγματικά υπέροχο τηλέφωνο δουλεύει ακόμα απροβλημάτιστα. όμως κανένα πρόγραμμα GPS δεν μπορεί να βρει το gps (είναι σίγουρα επιλεγμένο από το σχετικό μενού) και όταν κάνω exit την οποιαδήποτε εφαρμογή τότε αυτή κολλάει και μένει στο background. Υποπτεύομαι πως το μπάνιο που του είχαν κάνει του άφησε κουσούρι στο gps. Φοράει το version 30.033. δεν ξέρω πως γίνεται downgrade μήπως είναι απο εκεί το πρόβλημα. Υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει τίποτα πάνω σε αυτό ?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μπορείς να κάνεις hard format στην συσκευή σου για να δεις τι θα συμβεί, εάν δεν αναγνωρίζει το gps πιθανών θα φταίει το μπάνιο!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μπορείς να κάνεις hard format στην συσκευή σου για να δεις τι θα συμβεί, εάν δεν αναγνωρίζει το gps πιθανών θα φταίει το μπάνιο!! ξέχασα να αναφέρω πως έχω κάνει και reinstall το software και hard format πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. οπότε μάλλον θα μείνει ως έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιο service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo2004z Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Γιατι αναρτησες αυτο το ποστ το v30.101 δεν ειναι διαθεσιμο στα ελληνικα . Ειναι ακομα μονο προς euro 2.και προς τουρκους Αυτό ισχύει? Δηλαδή να μην εγκαταστήσω το firmware 30.101? Τώρα έχω το 30.033 και είναι απελπιστικά αργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 καλημερα, εχω στην κατοχη μου ενα νοκια Ν96 με RM-247 το οποιο εχει κωδικο ασφαλειας! -προσπαθησα να το κανω ρεστορ πατωντας *+3+πρασσινο+power και δεν πιανει.. -το nokia pc suite δεν το εντοπιζει επειδη ανοιγοντας η συσκευη βγαινει αμεσως "εισαγεται κωδικος ασφαλειας" -το ιδιο και το Nemesis δεν εντοπιζει τη συσκευη γιατι λογο του κωδικου ασφαλειας δεν γινεται η συνδεση Usb με το pc -επισης και το jaf κανει τα ιδια.. καμια λυση αλλη υπαρχει? ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 καλημερα, εχω στην κατοχη μου ενα νοκια Ν96 με RM-247 το οποιο εχει κωδικο ασφαλειας! -προσπαθησα να το κανω ρεστορ πατωντας *+3+πρασσινο+power και δεν πιανει.. -το nokia pc suite δεν το εντοπιζει επειδη ανοιγοντας η συσκευη βγαινει αμεσως "εισαγεται κωδικος ασφαλειας" -το ιδιο και το Nemesis δεν εντοπιζει τη συσκευη γιατι λογο του κωδικου ασφαλειας δεν γινεται η συνδεση Usb με το pc -επισης και το jaf κανει τα ιδια.. καμια λυση αλλη υπαρχει? ευχαριστω προκαταβολικα! Για δοκίμασε τους τρόπους που υπάρχουν στο θέμα Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Για δοκίμασε τους τρόπους που υπάρχουν στο θέμα Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia. *σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση καθως προκειται για παλια συσκευη και ξεθαψα παλιο θεμα! -ο πρωτος τροπος μου βγαζει ενα code οπου δεν ειναι ο σωστος. -ο δευτερος τροπος δεν "βλεπει" το nemesis την συσκευη γιατι βγαζει αμεσως το μηνυμα οτι ζητα κωδικο ασφαλειας -ο τριτος το ιδιο προβλημα με τον δευτερο -ο τεταρτος παλι τα ιδια επειδη το usb δεν "συνεργαζεται" με το Pc suite. θελω μια λυση να "δει" το pc την συσκευη με το καλωδιο δεδομενων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να το λειτουργήσεις ξανά, είναι να το κάνεις hard format με το συνδυασμό πλήκτρων που αναφέρεις. Δοκίμασε ξανά και ξανά μέχρι να τα καταφέρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάω τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Οδηγοί - Symbian - Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Back from The Dead!!! :) Γεια χαρα σε ολους... Ψαχνω ενα n96 για την συλλογη μου.Βρηκα εναν τυπο που το πουλαει απο αμερικη και του ειπα να μου φωτο να δω το product code για να ειμαι σιγουρος. Το code λοιπον ειναι 0516658.Στα codes της συσκευης που κοιταξα δεν υπαρει πουθενα αυτο το νουμερο!Ειναι μουφα κινεζικο??? thanxxx Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Back to the beautiful past ;) Nokia N96 , αναμνήσεις .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemagnis Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Είμαι old school και έχω ένα N 96 από το 2009, το είχα πάρει καινούριο και το χρησιμοποιώ με ιδιαίτερη επιτυχία έως και σήμερα μιας και εκτός του ότι είναι λίγο αργό κατά τα άλλα με καλυπτει σε όλες μου τις ανάγκες, ακόμα και fb . Το πρόβλημά μου είναι ότί ξαφνικά δεν στέλνει sms. Είχε πάθει κάτι black out πριν 3 μήνες και το επισκεύασα, Βασικά είχε λασκάρει μία βίδα και ΄μόλις την έσφιξα όλα ήρθαν κανονικά, αλλά δεν στέλνει SMS από τότε. Γνωρίζει κανείς κάτι (αν θυμάται ) να βοηθήσει τη κατάσταση?? . Στη wind που είμαι πήγα μια βόλτα και το βλέπαν σαν εξωγήινη κατασκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Μήπως έχεις κάνει update? Kοίτα και στο link: https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdnokian/n96-will-not-send-sms-messages-after-updating-to/4b6b8515-c225-4f85-9b0e-ddc5cb6734fc Edited April 4, 2018 by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemagnis Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 ευχαριστώ για το link, θυμάμαι ότι μου είχαν στείλει ένα μήνυμα με τις ρυθμίσεις , θα μιλήσω ξανά με wind και θα επανέλθω, αν μάλλον είμαι ο μοναδικός πλέον που έχω μείνει. χαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts