Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποτε τι κανουμε? περιμενουμε νεα εκδοση λογισμικου?

δοκιμασε κανεις να κανει hard format να μας πει αν λυθηκε το προβλημα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@atsizn

Δεν ειναι σιγουρο οτι ολοι θα εχουν προβληματα,εγω με το Ν80 ενω ολοι ειχαν προβληματα εμενα δουλευε ΑΨΟΓΑ,στο Ν82 ενω σε πολλους δουλευε σωστα εμενα ολο προβληματα.

Ετσι ειναι,συμβαινουν αυτα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Δίκιο έχουν τα παιδιά-και εγώ την τελευταία έκδοση λογισμικού έχω και το μεγάφωνο δουλεύει μια χαρά. Σε μένα και σε μερικούς άλλους πχ δεν ανοίγει ο message reader ενώ αλλά παιδιά ανέφεραν πως σε αυτούς δουλεύει κανονικά.

Θα ήθελα να μάθω από χρήστες του Ν78 πόσο ευχαριστημένοι είναι, γιατί διαβάζω αρκετά αντικρουόμενες απόψεις.:blink: Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό και με προβληματίζει αν αξίζει να προτιμήσω το N95 από το N78. Το Ν78 μου φαίνεται καλό σε διαστάσεις, (πιο ανεκτό από Ν95 για να χωρά σε τσέπη), πλήρες και μάλλον γρήγορο.

Είναι όντως γρήγορο; Στις φωτογραφίες προλαβαίνεις ή χάνεις το θέμα μέχρι να ανοίξει-εστιάσει;

Επίσης έχω επιφυλάξεις για το πόσο εύχρηστο είναι το πληκτρολόγιο. Μου φαίνεται έξυπνα σχεδιασμένο, αλλά είναι πρακτικό στην χρήση; Τέλος η αυτονομία φτάνει τις 2 μέρε (με μια "λογικά" μέση χρήση);

Όποιος μπορεί να με διαφωτίσει, ευπρόσδεκτος.:rolleyes:

Τα όποια κουσούρια είναι ουσιαστικά λεπτομέριες και όχι κάτι που θα σε απασχολήσει σημαντικά κατά την χρήση του.

Το τηλέφωνο είναι γρήγορα και η κάμερά του πολύ γρήγορη τόσο στο άνοιγμα όσο και στην λήψη - αποθήκευση των εικόνων.

Το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλύτερο απο ότι προδίδει ο σχεδιασμός του.

ΝΟΚΙΑ Ν78 σε προσφορά 332 Ευρώ http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=FE95D6F166068F4B8A0E7DDADE35EFBA&pa=26B7F5F5AA54DF42A2D4164201F3C945

μάλλον ετοιμάζεται να πάει στην κανονική του τιμή ενόψει Ν79.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σίγουρα θα πέσει σημαντικά η τιμή του σε όλα τα καταστήματα μόλις κυκλοφορήσει το Ν79 τον Οκτώμβριο.

Τα όποια κουσούρια είναι ουσιαστικά λεπτομέριες και όχι κάτι που θα σε απασχολήσει σημαντικά κατά την χρήση του.

Το τηλέφωνο είναι γρήγορα και η κάμερά του πολύ γρήγορη τόσο στο άνοιγμα όσο και στην λήψη - αποθήκευση των εικόνων.

Το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλύτερο απο ότι προδίδει ο σχεδιασμός του.

Ευχαριστώ mirror. :)

Οι διαστάσεις του συνηθίζονται; Επειδή είναι και σχετικά μακρύ χωρά στην τσέπη ή θέλει τσαντάκι-θήκη;

Όσο για την έλλειψη καλύμματος για τον φακό, γρατζουνίζεται το τζαμάκι του;

Επειδή και η αυτονομία του είναι μάλλον καλύτερη από Ν95, οπότε κλίνω προς το Ν78 λοιπόν. :happy:

Αυτονομία σίγουρα καλύτερη και λόγω 1200άρα μπαταρίας αλλά και του feature pack2 που μειώνει την κατανάλωση.

Ναι, το πληκτρολόγιο σηνυθίζεται πολύ γρήγορα. Είναι καλό τελικά. Και γω είχα τις αμφιβολίες μου πριν το πάρω.

Ο φακός επειδή είναι ακάλυπτος θέλει προσοχή. Όσο για το μέγεθος, όλα σχετικα είναι. Εμένα μου φαίνεται πολύ μικρό. Τον τελευταίο χρόνο είχα Ε90 και πριν απο αυτό είχα πάντα μαζί μου ένα 9500. Οπότε... :)

Αξίζει δηλαδή να το χτυπήσουμε σε αυτή την τιμή;

Η αργότερα θα κατέβει κι άλλο;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Αν μπορείς να περιμένις, κάντο. Η τιμή του αναμένεται να πέσει αρκετά μιας και βγαίνει το Ν79 το οποίο θα έχει την ίδια τιμή με την τωρινή του Ν78.

υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα GPS που να τρεχει το n78?

ΔΙΑΒΑΣΕ τα θεματα για Garmin & Sygic ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Η επιφάνεια του πόσο εύκολα λερώνει με δαχτυλιές; Είναι τραγική η κατάσταση;

To μέγεθός του το έχουν συνηθίσει κι άλλοι εύκολα;

Είναι γενικά βολικό στο χέρι κατά την χρήση GPS/wifi (στο κράτημα εννοώ);

mirrorofsorrow, αν (δηλαδή όταν, είναι θέμα χρόνου αφού είναι απροστατευτος) χαρακτεί ο φακός αλήθεια τι γίνεται; :worry:

Αν μπορείς να περιμένις, κάντο. Η τιμή του αναμένεται να πέσει αρκετά μιας και βγαίνει το Ν79 το οποίο θα έχει την ίδια τιμή με την τωρινή του Ν78.

Κρίνοντας από την τιμή του N73, το οποίο ακόμη και τώρα, 1,5 χρόνο από την κυκλοφορία του κυμαίνεται γύρω στα 250€ στα καταστήματα (όχι παραεισαγωγές τύπου e-click) κι ενώ το Ν78 υπάρχει από τον Απρίλιο στην αγορά, δεν νομίζω να πέσει άλλο η τιμή του. Η προσφορά αυτή είναι καλή, λέω να το χτυπήσω άμεσα, μη τη χάσω...Κι αν το πάρω με 9 δόσεις ο τόκος είναι μόνο 9€...σύνολο 341€ :happy:

Ο ΟΤΕ ακόμη και τώρα το δίνει 426€...:X

Εδώ το Ν80, ένα σαφώς υποδεέστερο τηλέφωνο, δεν έπεσε ποτέ κάτω από 250€.

Το Ν78 πάντως, βγήκε καλύτερη αγορά στο τεστ του Ηi-Tech για φωτοκινητά...

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είναι ένα κινητό στην αγορά. Η τιμή όταν πρωτοεμφανίζεται στα μαγαζια είναι και η υψηλότερη. Για ένα διάστημα 6 μηνών μειώνεται συνεχώς και αυτή η μείωση κάποια στιγμή συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Έτσι δεν πρόκειται να δεις ποτέ το Ν80 ή το Ν73 καινούριο με 40 ευρώ. Όταν φτάσει κοντά στα 250 σταθεροποιείται. Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για συσκευές που όταν βγήκαν είχαν ~500 ευρώ.

Το Ν78 κάνει 420 τώρα αλλά όταν θα βγεί το πολύ ανώτερο Ν79 στην ίδια τιμή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διατηρηθεί.

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είναι ένα κινητό στην αγορά. Η τιμή όταν πρωτοεμφανίζεται στα μαγαζια είναι και η υψηλότερη. Για ένα διάστημα 6 μηνών μειώνεται συνεχώς και αυτή η μείωση κάποια στιγμή συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Έτσι δεν πρόκειται να δεις ποτέ το Ν80 ή το Ν73 καινούριο με 40 ευρώ. Όταν φτάσει κοντά στα 250 σταθεροποιείται. Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για συσκευές που όταν βγήκαν είχαν ~500 ευρώ.

Το Ν78 κάνει 420 τώρα αλλά όταν θα βγεί το πολύ ανώτερο Ν79 στην ίδια τιμή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διατηρηθεί.

Μόλις διάβασα τα χαρακτηριστικά του "ανώτερου" N79 και ρωτάω τωρα εγώ ... τι το καλύτερο βλέπεις να έχει ? Και δεν μιλάω για την κάμερα που η διαφορά στα mp μπορεί και να μην είναι τόσο αισθητή ( βλ. σύγκριση 6220 classic και N95 στην ποιότητα φωτογραφιών ). Απο άποψη design το N78 είναι μακράν καλύτερο (το λευκό χρώμα ... μαυρίζει), το λειτουργικό που έχουν είναι το ίδιο, συνεπώς αν δεν φτιάξουν τα bugs του FP2 τότε, για μένα, δεν πρέπει να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη.

Σίγουρα διάβασες τα χαρακτηριστικά των δύο τηλεφώνων; Το Ν79 έχει τα χαρακτηριστικά του Ν82 και ακόμα περισσότερα.

Ποιά είναι αυτά τα bugs στα οποία αναφέρεσαι; Γιατί δε νομίζω να υπάρχει κάτι τόσο σημαντικό ωστε να είναι αιτία καθυστέρησης της συσκευής.

Οι διαφορές τους είναι στην κάμερα που έχει περισσότερα mpixel και στη μπαταρία που έχει λίγο καλύτερη απόδοση (παρότι είναι επίσης στα 1200mAh). Από την άλλη, το Ν79 έχει λιγότερη μνήμη (τουλάχιστο έτσι γράφει το gsmarena)...

Τέλος πάντων, η προσφορά σε λίγο θα μείνει ανάμνηση, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσεις μια τέτοια συσκευή στα 330 Ευρώ θα είναι μέσω παραεισαγωγέων που φέρνουν τα τηλέφωνα ανοικτά (για να προσθέσουν λένε ελληνικό λογισμικό οι αντιπροσωπείες!!!).

Η πλάκα είναι ότι κανείς δεν την εκμεταλεύθηκε, 5 έχουν μείνει απούλητα, όσα ήταν και την Παρασκευή...

Οι διαφορές είναι πολύ περισσότερες απο αυτές που αναφέρεις. Όμως εδώ δεν συζητάμε για το που υπετερεί το Ν79.

Στο Ν78 μου, σήμερα, μου κόλλησε ο δέκτης GPS. Άνοιγα το Garmin και το Δεδομένα GPS αλλά όση ώρα και να το άφηνα δεν έβρισκε με τίποτα δορυφόρο. Κάποια στιγμή, αφού είχα τελειώσει την δουειά μου και γυρνούσα πίσω, το άνοιξα ξανά έτσι να δω αν θα βρει σήμα και βρήκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω τι γταίει αλλά αυτό που έκανα, και λογικά το ξεκολλησε, είναι οτι το έσβησα, το άφησα μερικά λεπτά κλειστό και το ξανάνοιξα.

πως μπαινω στο ιντερνετ μεσω wifi υπαρχει καποια ρυθμιση που χρειαζεται να γινει?

βρισκει το δικτυο μου μετα ζηταει κωδικο τον βαζω συνδεεται παταω μια σελιδα να μπει και μπαινει μεσω 3g τι πρεπει να κανω? δεν ειμαι και πολυ σχετικος..

Το μαγαζί You έχει βάλει Προσφορά το N78 Cocoa Brown => 332 ευρώ!!

Το μαγαζί You έχει βάλει Προσφορά το N78 Cocoa Brown => 332 ευρώ!!

Καλώς τονε κι ας άργησε! Από την Παρασκευή το έχει!

Τι λες; Είναι καλή τιμή;