Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Εάν δεν αλλάζεις συχνά συσκευές και θες να πάρεις μία να την κρατήσεις, και αν μπορείς να περιμένεις... περίμενε για το Pro 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλημέρα...Λίγο help θα ήθελα γιατί κάτι κάνω λάθος στανταρ...Λοιπόν...Έβαλα το FlashLite...Που λένε ότι δουλεύει κανονικά με το opera που έχει το κινητόμας...Αφού το έβαλα πήγα να ανοίξω μία σελίδα που είναι εξολοκλήρου flash...Αλλά δεν μου την ανοίγει...Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ??? Άμα δεν δουλεύει το FlashLite υπάρχει κανένα άλλο add-on που να επιτρέπει στον opera ή στον explorer να ανοίγουν σελίδες που χρειάζονται flash??? Καμία απάντηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primero Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 βαζεις την τελευταια αγγλικη με διακριτικα X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_R2AA010 ειναι σταθεροτατη , με λυμενα καποια bluetooths προβληματα που παρουσιαζαν προηγουμενες versions κ παιζει μια χαρα με την συνδεση σου ειμαι και εγω ενα βημα πριν την βαλω και θα ηθελα να ρωτησω εαν διορθωνεται το ραδιο για καλυτερο σημα? Αυτη που εχω τωτα εχει radio version 1.06.25.29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ειμαι και εγω ενα βημα πριν την βαλω και θα ηθελα να ρωτησω εαν διορθωνεται το ραδιο για καλυτερο σημα? Αυτη που εχω τωτα εχει radio version 1.06.25.29 Έχω R2AA010 radio 1.10.25.18 και από την ημέρα που την έβαλα δεν είχα ξανά πρόβλημα με κομμένη συνδεση και χαμενη κλήση. (Βέβαια απενεργοποίησα το 3G γιατι εκεί που κινούμαι δεν έχει κάλυψη ικανοποιητική) Πιο πριν (τις πρώτες 2 μέρες που είχα το κινητό), ήμουν έτοιμος να το γυρίσω πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 θα βγει Xperia X2 ???? η ειναι μουφες φοτοσοπιές??? :S Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ισως να βγει καποια στιγμη, αλλα νομιζω οτι ειναι photoshopημενο το παραπανω. και ειναι και νωρις πιστευω για να βγει το Χ2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 θα βγει Xperia X2 ???? η ειναι μουφες φοτοσοπιές??? :S Θα βγει φυσικα, οχι ομως αυτο που φαινεται στο παραπανω βιντεο ;) Σε καθε περιπτωση, ομως, ειναι νωρις να μιλαμε για αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 όντως πολυ νωρις ειναι..γιαυτο και με εκανε εντυπωση..σιγουρα φοτοσοπια ειναι ετσι το κοβο!!αλλα οταν βγει πιστεύω να τα σπαει...αλλα αν δεν σου φτιάχνει και καφέ το 2 τοτε τι να το κάνεις δλδ ντροπής πράματα :P Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 όντως πολυ νωρις ειναι..γιαυτο και με εκανε εντυπωση..σιγουρα φοτοσοπια ειναι ετσι το κοβο!!αλλα οταν βγει πιστεύω να τα σπαει...αλλα αν δεν σου φτιάχνει και καφέ το 2 τοτε τι να το κάνεις δλδ ντροπής πράματα :P Καφε δεν φτιαχνει αλλα κανει μερικα αλλα ομορφα πραγματακια (καμερα + cpu τα hot spots). Αναφορικα με το design, απλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που παιζει στο video. Αλλα οπως προειπαμε, εχουμε καιρο ακομα για αυτο. Το Χ1 ειναι εδω προς το παρον και τα παει παρα πολυ καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 θα βγει Xperia X2 ???? η ειναι μουφες φοτοσοπιές??? :S Είναι ξεκάθαρη η ερασιτεχνική δουλειά που έχει γίνει σε αυτό το βίντεο, τι κάθεται και κάνει ο κόσμος! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaras Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Ρε παίδες επειδή δεν έχω καταλάβει από τις προηγούμενες σελίδες τι παίζει με την rom, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά της ελληνικής με την αγγλική και πως μπορεί να την αλλάξει κανείς; Επίσης έχω μερικές απορίες τις οποίες δεν έλυσα στα προηγούμενα και θα ήθελα απαντήσεις ή αν αυτό δεν γίνεται τουλάχιστον σε ποια σελίδα υπάρχει η απάντηση. Το πρόγραμμα ΑΕΚ για ελληνικά στο hardware keyboard δεν το εγκαθιστά με τίποτα στο κινητό. Υπάρχει άλλο που να δουλεύει; Το bluetooth απενεργοποιείται όποτε γουστάρει και δεν μπορώ να βρω από που ρυθμίζεται. Πως μπορώ να βλέπω όταν ανάβω το τηλέφωνο το πάνελ που έχω επιλέξει κατευθείαν; Ενώ έχω επιλέξει ελληνικό τρόπο εμφάνισης της ημερομηνίας, στο πάνελ όταν δείχνει τα επόμενα ραντεβού, προβάλει πρώτα τον μήνα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Ρε παίδες επειδή δεν έχω καταλάβει από τις προηγούμενες σελίδες τι παίζει με την rom, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά της ελληνικής με την αγγλική και πως μπορεί να την αλλάξει κανείς; Επίσης έχω μερικές απορίες τις οποίες δεν έλυσα στα προηγούμενα και θα ήθελα απαντήσεις ή αν αυτό δεν γίνεται τουλάχιστον σε ποια σελίδα υπάρχει η απάντηση. Το πρόγραμμα ΑΕΚ για ελληνικά στο hardware keyboard δεν το εγκαθιστά με τίποτα στο κινητό. Υπάρχει άλλο που να δουλεύει; Το bluetooth απενεργοποιείται όποτε γουστάρει και δεν μπορώ να βρω από που ρυθμίζεται. Πως μπορώ να βλέπω όταν ανάβω το τηλέφωνο το πάνελ που έχω επιλέξει κατευθείαν; Ενώ έχω επιλέξει ελληνικό τρόπο εμφάνισης της ημερομηνίας, στο πάνελ όταν δείχνει τα επόμενα ραντεβού, προβάλει πρώτα τον μήνα. Ευχαριστώ. Γνωριζω να σου απαντησω σε 2 ερωτησεις...στις υπολοιπες θα σε εξυπηρετησουν οι γνωστοι ειδημονες του φορουμ :D Για το ΑΕΚμαπ...οχι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο. Παλεψε το να εγκατασταθει αν θες hardware ελληνικο πληκτρολογιο. Για να εμφανιζεται το πανελ που εχεις επιλεξει οταν ενεργοποιεις το Xperia, εγκατεστησε το XperiaTweak 2.0 και υπαρχει στις επιλογες του να ρυθμισεις το πανελ που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Παιδιά η αναβάθμιση χρειάζεται να γίνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Το πρόγραμμα ΑΕΚ για ελληνικά στο hardware keyboard δεν το εγκαθιστά με τίποτα στο κινητό. Υπάρχει άλλο που να δουλεύει; Εδώ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση. Επέλεξε απλά τα layout για τη δική σου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Παιδιά η αναβάθμιση χρειάζεται να γίνει;;; Φυσικά και δεν 'χρειάζεται' να γίνει. Δηλαδή δε θα σου πάρουν πίσω το κινητό αν δεν του κάνεις αναβάθμιση. Απλά κάθε νεότερη έκδοση προσφέρει βελτιώσεις πάνω στις προηγούμενες εκδόσεις. Πχ αν έχεις R2A και βάλεις νεότερη R2A, τότε θα έχεις καλύτερη διαχείρηση bluetooth και καλύτερο σήμα στο κινητό τηλέφωνο. Αν έχεις R2A και βάλεις R3A (όταν κυκλοφορήσει επίσημα), θα έχεις νέες λειτουργίες όπως το 3D παιχνίδι της sony ericsson που λέγεται Xtrakt και λειτουργία geotagging στην κάμερα, δηλαδή όταν θα βγάζεις μια φωτογραφία, θα αποθηκεύεται στις πληροφορίες της φωτογραφίας το γεωγραφικό σου στίγμα. Επίσης, αν βάλεις αναβάθμιση στα ελληνικά, θα γίνουν όλα ελληνικά. Windows, μενού, πληκτρολόγιο οθόνης (όχι το συρώμενο), Office, αυτόματη συμπλήρωση λέξεων. Και να θυμάσαι, κάθε φορά που δίνεις για αναβάθμιση διαγράφονται ΟΛΑ τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις από το τηλέφωνο, αλλά η κάρτα μνήμης μένει ανέπαφη. Οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Ρε παίδες επειδή δεν έχω καταλάβει από τις προηγούμενες σελίδες τι παίζει με την rom, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά της ελληνικής με την αγγλική και πως μπορεί να την αλλάξει κανείς; Επίσης έχω μερικές απορίες τις οποίες δεν έλυσα στα προηγούμενα και θα ήθελα απαντήσεις ή αν αυτό δεν γίνεται τουλάχιστον σε ποια σελίδα υπάρχει η απάντηση. Το πρόγραμμα ΑΕΚ για ελληνικά στο hardware keyboard δεν το εγκαθιστά με τίποτα στο κινητό. Υπάρχει άλλο που να δουλεύει; Το bluetooth απενεργοποιείται όποτε γουστάρει και δεν μπορώ να βρω από που ρυθμίζεται. Πως μπορώ να βλέπω όταν ανάβω το τηλέφωνο το πάνελ που έχω επιλέξει κατευθείαν; Ενώ έχω επιλέξει ελληνικό τρόπο εμφάνισης της ημερομηνίας, στο πάνελ όταν δείχνει τα επόμενα ραντεβού, προβάλει πρώτα τον μήνα. Ευχαριστώ. καλησπέρα φιλε..και γω το ιδιο προβλημα ειχα....η λυση ειναι μην κατεβασεις το AEKmap ver 1.2.1 που λεει στο site γιατι δεν παιζει στο xperia .. κατεβασε την 1.3 και θα στο τρεξει κανονικα το προγραμματακι εμενα δουλεύει κανονικα επιτέλους.. μιας και αναφέρθηκε για τν αναβάθμιση εμένα λεει οτι έχω την R1AA017 τι ειναι σχετικα παλιά??η πρωτη ?πρόβλημα δεν έχω κανενα ουτε με bluetooth τπτ...απλα αμα εχω ενεργοποιηνενο το ερρορ report τις microsoft καθε φορα που ξεκινανε τα windows μου βγάζει error Device.exe...αν την κανω την αναβάθμιση σβήνει τα αρχια απο την μνημη του τηλεφωνου?? προγράμματα επαφες μναμτα κλπ??? η οχι?και κατι τελευταιο αν γινει η αναβάθμισει απο το SEUS θα μπούνε τα ελληνικα Win ???:worry: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Experts καλημέρα, σκέφτομαι σοβαρά να βάλω τη beta των winmo6.5 του itje (απο XDA) Δεν έχω πρόβλημα με το βάλε βγάλε, αυτό που με χαλάει είναι οι ρυθμίσεις μετά: Δλδ, 4 λογ. email, wi-fi settings/passwords, και μερικά ακόμη. [rss feeds και κάποια άλλα τα χάνω έτσι και αλλιώς καθότι δεν έχει panels, αλλά τεσπα θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο] Υπάρχει κάτι που να κάνει backup ΜΟΝΟ αυτά? [contacts, tasks, to do κοκ θα τα ξαναμαζέψω με το πρώτο sync απο το PC με το οποίο συγχρονίζω έτσι και αλλιώς και άρα δεν καίγομαι.] ευχαριστώ Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Μιας και πρόκειται για καινούργιο λειτουργικό δε νομίζω ότι υπάρχει ασφαλές backup να επαναφέρεις. Το μόνο που πρέπει να παίζει απροβλημάτιστα είναι το PIM Backup για την PIM πληροφορία σου μόνο (επαφές, sms, tasks, calendar, e-mail, κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Experts καλημέρα, σκέφτομαι σοβαρά να βάλω τη beta των winmo6.5 του itje (απο XDA) Δεν έχω πρόβλημα με το βάλε βγάλε, αυτό που με χαλάει είναι οι ρυθμίσεις μετά: Δλδ, 4 λογ. email, wi-fi settings/passwords, και μερικά ακόμη. [rss feeds και κάποια άλλα τα χάνω έτσι και αλλιώς καθότι δεν έχει panels, αλλά τεσπα θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο] Υπάρχει κάτι που να κάνει backup ΜΟΝΟ αυτά? [contacts, tasks, to do κοκ θα τα ξαναμαζέψω με το πρώτο sync απο το PC με το οποίο συγχρονίζω έτσι και αλλιώς και άρα δεν καίγομαι.] ευχαριστώ Β. εγώ την έβαλα, ωραία η άτιμη. μόνο στο landscape δεν είναι τελίως λειτουργικό το today screen. προσωπικά δεν με βόλεψε το landscape προτιμώ αυτό του 6.1 ;ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καλησπερα, θα ηθελα βοηθεια για το πως να παιρνω τα email ου απο το χ1. το email ειναι demo@topgun.gr κωδικος demo1 Manual Settings Mail Server Username: demo+topgun.gr Incoming Mail Server: mail.topgun.gr Incoming Mail Server: (SSL) rain11.domainhostservers.net Outgoing Mail Server: mail.topgun.gr(server requires authentication) port 25 Outgoing Mail Server: (SSL) rain11.domainhostservers.net(server requires authentication) port 465 Supported Incoming Mail Protocols: POP3, POP3S (SSL/TLS), IMAP, IMAPS (SSL/TLS) Supported Outgoing Mail Protocols: SMTP, SMTPS (SSL/TLS) εχω προσπαθησει πολλες φορες να το κανω αλλα τιποτα! στην παλια μου συσκευη το ειχα κανει... βοηθηστε με παρακαλω! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 μιας και αναφέρθηκε για τν αναβάθμιση εμένα λεει οτι έχω την R1AA017 τι ειναι σχετικα παλιά??η πρωτη ?πρόβλημα δεν έχω κανενα ουτε με bluetooth τπτ...απλα αμα εχω ενεργοποιηνενο το ερρορ report τις microsoft καθε φορα που ξεκινανε τα windows μου βγάζει error Device.exe...αν την κανω την αναβάθμιση σβήνει τα αρχια απο την μνημη του τηλεφωνου?? προγράμματα επαφες μναμτα κλπ??? η οχι?και κατι τελευταιο αν γινει η αναβάθμισει απο το SEUS θα μπούνε τα ελληνικα Win ???:worry: 1. Ναι, έχεις πολύ παλιά rom 2. Ναι, θα σβηστούν ΟΛΑ τα δεδομένα από τη μνήμη του τηλεφώνου 3. Η SEUS βάζει τα ελληνικά R2AA012 με έκδοση προσαρμογής R1A, ενώ αν κατεβάσεις το πρόγραμμα της SonyEricsson "Update Service" και κάνεις μόνος σου update, θα σου περάσει αγγλική R2AA010 (**είναι νεότερη από την ελληνική) με έκδοση προσαρμογής R20A. Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχω αντιμετωπίσει, μάλλον θα λυθεί αν κάνεις αναβάθμιση. Η ελληνική rom πετάει error όταν συνδέω το xperia στο pc για να κάνω synchronize, ενώ η αγγλική ήταν χωρίς λάθη. Επίσης σε σχέση με την ελληνική ROM, ίσως επειδή έχει μεταφραστεί ακόμα και η "Memory Card" σε "Κάρτα Αποθήκευσης", μερικά προγράμματα δεν παίζουν αν επιλέξουμε να εγκατασταθούν στην κάρτα. Το πρόβλημα το αντιμετώπισα στο LingvoSoft Dictionary (το οποίο με την αγγλική rom έτρεχε χωρίς πρόβλημα μετά από εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης, ενώ στην ελληνική rom λέει ότι "Memory is full, or database not found"). Το λεξικό είναι 6mb οπότε δεν τρέχει τίποτα να εγκατασταθεί στην rom, αλλά αν συμβεί κάτι παρόμοιο σε λογισμικό GPS που απαιτεί 450mb χώρο, τότε δε θα μπορεί να εγκατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 1. Ναι, έχεις πολύ παλιά rom 2. Ναι, θα σβηστούν ΟΛΑ τα δεδομένα από τη μνήμη του τηλεφώνου 3. Η SEUS βάζει τα ελληνικά R2AA012 με έκδοση προσαρμογής R1A, ενώ αν κατεβάσεις το πρόγραμμα της SonyEricsson "Update Service" και κάνεις μόνος σου update, θα σου περάσει αγγλική R2AA010 (**είναι νεότερη από την ελληνική) με έκδοση προσαρμογής R20A. Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχω αντιμετωπίσει, μάλλον θα λυθεί αν κάνεις αναβάθμιση. Η ελληνική rom πετάει error όταν συνδέω το xperia στο pc για να κάνω synchronize, ενώ η αγγλική ήταν χωρίς λάθη. Επίσης σε σχέση με την ελληνική ROM, ίσως επειδή έχει μεταφραστεί ακόμα και η "Memory Card" σε "Κάρτα Αποθήκευσης", μερικά προγράμματα δεν παίζουν αν επιλέξουμε να εγκατασταθούν στην κάρτα. Το πρόβλημα το αντιμετώπισα στο LingvoSoft Dictionary (το οποίο με την αγγλική rom έτρεχε χωρίς πρόβλημα μετά από εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης, ενώ στην ελληνική rom λέει ότι "Memory is full, or database not found"). Το λεξικό είναι 6mb οπότε δεν τρέχει τίποτα να εγκατασταθεί στην rom, αλλά αν συμβεί κάτι παρόμοιο σε λογισμικό GPS που απαιτεί 450mb χώρο, τότε δε θα μπορεί να εγκατασταθεί. για το λογο αυτο πλεον εχω την επισημη αγγλικη ρομ , η οποια παει μια χαρα σε ΟΛΑ τα προγραμματα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα κ εγώ το Σάββατο το xperia από τον Γερμανό. Είναι η πρώτη μου εμπειρία με τηλέφωνο του είδους κ έχω κάποιες απορίες, αν κ αρκετές λύθηκαν διαβάζοντας το φορουμ. 1)Λοιπόν, το κινιτό μου έχει αγγλική ΡΟΜ. Αν πάω στην se για ελληνική RΟΜ, τα μενού θα ειναι είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά? Με την ελλινική ROM, μυνήματα θα μπορώ να γράψω στα ελληνικά? Έχω βάλει ΑΕΚmap κ μου δουλεύει μια χαρα όπως είναι. Αν αλλάξω rom θα το κάνω μόνο για το ευρετύριο. 2)Πώς γίνεται το ευρετήριο του τηλεφώνου να μην εμφανίζει τις επαφές τις κάρτας SIM? 3)Στο contact list του τηλεφώνου, πώς μπορώ να βάλω και ελληνική side bar? 4)Έβαλα το πρόγραμμα ΥΟΤΑ phone (περιέχει κ το ΥΟΤΑcontacts και με ελληνικό side bar ) κ αυτό μου εμφάνιζε μόνο τις επαφές του τηλεφώνου, αλλά δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση. Αν εγκαταστήσω μόνο το ΥΟΤΑ contacts κ χρησιμοποιήσω το default dialer, τα contacts που εμφανίζει ο dialer είναι μόνο από την κάρτα sim. Υπάρχει τρόπος να συνδιάσω αυτά τα δύο? Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά διαβάζο το ποστ 3 μέρες κ δεν βρίκα απαντήσεις στα παραπάνω. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 1)Λοιπόν, το κινιτό μου έχει αγγλική ΡΟΜ. Αν πάω στην se για ελληνική RΟΜ, τα μενού θα ειναι είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά?Με την ελλινική ROM, μυνήματα θα μπορώ να γράψω στα ελληνικά? Ναι. 2)Πώς γίνεται το ευρετήριο του τηλεφώνου να μην εμφανίζει τις επαφές τις κάρτας SIM? ING HideSIM V 2.1.zip. Soft reset και είσαι έτοιμος. 3)Στο contact list του τηλεφώνου, πώς μπορώ να βάλω και ελληνική side bar? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Φυσικά και δεν 'χρειάζεται' να γίνει. Δηλαδή δε θα σου πάρουν πίσω το κινητό αν δεν του κάνεις αναβάθμιση. Απλά κάθε νεότερη έκδοση προσφέρει βελτιώσεις πάνω στις προηγούμενες εκδόσεις. Πχ αν έχεις R2A και βάλεις νεότερη R2A, τότε θα έχεις καλύτερη διαχείρηση bluetooth και καλύτερο σήμα στο κινητό τηλέφωνο. Αν έχεις R2A και βάλεις R3A (όταν κυκλοφορήσει επίσημα), θα έχεις νέες λειτουργίες όπως το 3D παιχνίδι της sony ericsson που λέγεται Xtrakt και λειτουργία geotagging στην κάμερα, δηλαδή όταν θα βγάζεις μια φωτογραφία, θα αποθηκεύεται στις πληροφορίες της φωτογραφίας το γεωγραφικό σου στίγμα. Επίσης, αν βάλεις αναβάθμιση στα ελληνικά, θα γίνουν όλα ελληνικά. Windows, μενού, πληκτρολόγιο οθόνης (όχι το συρώμενο), Office, αυτόματη συμπλήρωση λέξεων. Και να θυμάσαι, κάθε φορά που δίνεις για αναβάθμιση διαγράφονται ΟΛΑ τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις από το τηλέφωνο, αλλά η κάρτα μνήμης μένει ανέπαφη. Οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν. Eυχαριστώ! Όσο για το πρόβλημα που δεν μπορώ να συνδέσω το xperia με τα vista; Έχω δοκιμάσει τα πάντα... (Μη μου πεις να δοκιμάσω ultrex :O) Μήπως με την αναβάθμιση θα λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts