konv Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε παιδιά αφού σβήσει η οθόνη, μπορούμε να την επαναφέρουμε μόνο με από το κουμπί on/off; Μπορούμε να το κάνουμε μ'ενα άγγιγμα οθόνης και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε παιδιά ούτε εμένα με το PCM Keyboard δεν μου την βγάζει την μπάρα. Ούτε στο hardware ουτε στο εικονικό πληκτρολόγιο! Γιατί? Ακόμα και το original πληκτρολόγιο να βάλω, πάλι δεν μου βγάζει τίποτα. Καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 τα handsfree ειναι σαν των απλων walkman συσκευων της se...το πλαινο κουμπι του xperia χειριζεται το volume τοσο του ενσωματωμενου ραδιοφωνου οσο κ του mp3 player... Επειδή δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου SE walkman, μήπως θα μπορούσες να διευκρινήσεις τι εννοείς; Το χειριστήριο έχει κουμπιά που όταν παίζει ο mp3player, κάνουν pause, stop,next,previous, skip ή τίποτα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Κυριοι παρακαλω την γνωμη σας !!! Λοιπον ηρθε η ωρα για Hard Reset (και πολυ αργησε) !!! Εχω τα παρακατω προγραματα που θελω να βαλω !!! FingerKeyboard - Black edition v1.4 sdkcerts + SEX1cons v1.50 Spb Imageer Spb Weather 2.1.0 Build 1492 Spb Wireless Monitor 3 Conduits Pocket Player v4.0 DivX Player PPC Eortologio Eset Av Sp.arm G-Alarm v1.4.6 Pocketrar 380 VGA Music ID 1.3.16 AEK Map X1i-Youtube-v0.1a (Resco Contact Manager (BETA) 0.95 γιαυτο εχω μεγαλες επιφιλακσεις, εχθες στα ξαφνικα αρχισε να μου κανει απιστευτα νουμερα, το μονο που ανοιγε ηταν τα μειλ και δεν εκανε τιποτα αλλο !!!) Και καποια πανελς που θελω να βαλω !!! Τωρα το ερωτημα μου ειναι τι να εγκαταστισω στην μνημη της συσκευης και τι στην καρτα μνημης !!! Και αν καποιος εχει να αντιπρωτινει καποιο αλλο προγραμα στη θεση καποιου απο αυτα που αναφερω θα ηθελα και την αιτια !!! Ευχαριστω και περιμενω !!! :worry: To pocketrar ειναι σαν το winrar στο pc? Εχεις λινκ να μου στειλεις δε βρηκα κατι στα γνωστα... Επισης και το eortologio?? Τελος το Spb Wireless Monitor 3 δεν ειναι free ή κανω λαθος..αλλος αξιοπιστος μετρητης δεδομενων gprs υπαρχει, εχω διαβασει ολες τις σελιδες. Αν σε "δυσκολευω" στειλε pm ;-) Thanx.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδιά στο Inesoft Address Book πως μπορούμε να σβήσουμε τις επαφές που έχουμε περάσει όλες μαζί και όχι μία μία; Υπάρχει κάποιος τρόπος; :confused: Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δε βρισκω με τιποτα ενα TrackID σαν το Shazam που μ αρεσε (ενα musicID 1.3 που βρηκα δε μπορω να το κανω εγκατασταση) και ενα λεξικο (δε ξερω υπαρχει το sOLVOeD σε WM??) Βοηθεια εχω....?? Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δε βρισκω με τιποτα ενα TrackID σαν το Shazam που μ αρεσε (ενα musicID 1.3 που βρηκα δε μπορω να το κανω εγκατασταση) και ενα λεξικο (δε ξερω υπαρχει το sOLVOeD σε WM??) Βοηθεια εχω....?? Thanx! MusicID για pocket pc αυτο ειχα βαλει και εγω παλια και ητανε οκ . βεβαια το Shazam ειναι κορυφη σ αυτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 μπορεί καποιος να πει πως βάζουμε σαν ειδοποίηση μηνυμάτων mp3? και επίσης για προληπτικους λόγους(καθως ericsson είναι και τα κολληματά του θα τα τρώει καπου κάπου):Αν παγωσουν τα πάντα τι κάνουμε???(μπαταρία:D ή υπάρχει άλλος τρόπος?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 μπορεί καποιος να πει πως βάζουμε σαν ειδοποίηση μηνυμάτων mp3? αν κατάλαβα καλά απο αυτό που έχει ειπωθεί πριν 3-5σελίδες, απλά φτιάχνεις ένα My Documents στη μSD card, και πετάς εκεί τα MP3. Μετά τα βλέπει στην εφαρμογή για να τα επιλέξεις... και επίσης για προληπτικους λόγους(καθως ericsson είναι και τα κολληματά του θα τα τρώει καπου κάπου):Αν παγωσουν τα πάντα τι κάνουμε???(μπαταρία:D ή υπάρχει άλλος τρόπος?) με βγαλμένο το γραφιδάκι, ανοίγεις το καπάκι, και βλέπεις μια στρογγυλή τρύπα προς τα κάτω απο τη μεριά που μπαίνει η γραφίδα. Βάζεις τη μύτη της γραφίδας εκεί, και πατάς λίγο. Αυτό είναι softreboot (άρα δεν χάνεις ότι έχεις στο τηλ.) Β Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 To pocketrar ειναι σαν το winrar στο pc? Εχεις λινκ να μου στειλεις δε βρηκα κατι στα γνωστα... Είναι free, δεν χρειάζεται να ψάξεις στα "γνωστά". Κάνε μια απλή αναζήτηση στο νετ. Επισης και το eortologio?? Και αυτό free... http://turboirc.com/ppc/ Τελος το Spb Wireless Monitor 3 δεν ειναι free ή κανω λαθος..αλλος αξιοπιστος μετρητης δεδομενων gprs υπαρχει, εχω διαβασει ολες τις σελιδες. To Spb δεν είναι δωρεάν. Δες αν θέλεις και το KG Power Toys. Αυτό είναι free και βρίσκεται εδώ στα Pocket PC Software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 κανενα προγραμμα εισερχομενων εξερχομενων κλησεων βρηκατε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Για μετρητη κλήσεων και data, χρησιμοποιώ το HomeScreen. http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm#Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 delete ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ξαναρωτάω για το προηγούμενο πήγε αδιάβαστο (ή απλά αυτό που ζητάω δεν γίνεται...) Print drivers υπάρχουν για να τυπώσω κατευθείαν σε net-printer? Δεν θέλω ΒΤ και ιστορίες, απλά μέσω wi-fi στον εκτυπωτή στο σπίτι ή στο γραφείο. Ευχαριστώ Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δοκίμασε να δεις εάν σου κάνει αυτό... http://rapidshare.com/files/167487895/JETCET5_PPC_v5.0.904.5.131.CAB Είναι extracted από ROM του Diamond. H' ακόμα καλύτερα δες αυτό που είναι από HD... Duttys JetCet Print 5 [WWE] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Καλημερα παιδες. ?Θα ηθελα να ρωτησω απο μπαταρια τι λεει? Το μενου ειναι ευκολο? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δοκίμασε να δεις εάν σου κάνει αυτό... http://rapidshare.com/files/167487895/JETCET5_PPC_v5.0.904.5.131.CAB Είναι extracted από ROM του Diamond. H' ακόμα καλύτερα δες αυτό που είναι από HD... Duttys JetCet Print 5 [WWE] ευχαριστώ! το δεύτερο θέλει εγγραφή, θα το κάνω και θα τα δοκιμάσω. Ευτυχώς έτσι θα έχω κάτι ενδιαφέρον να κάνω τις επόμενες 3 ώρες της συνέλευσης που ξεκινάει σε λίγο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Επειδή δεν ημουν σαφης, δεν ξερω αν καταλαβατε... Εννοω λιστα αποδοχης κλησεων :) Μια λιστα με αριθμους απο τους οποιους δεχεσαι κλησεις, οποιος δεν ειναι στη λιστα απορριπτεται η κληση του. Το Inesoft phone το κάνει αυτό. Δες εδώ... http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=318053&highlight=inesoft. Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 αν κατάλαβα καλά απο αυτό που έχει ειπωθεί πριν 3-5σελίδες, απλά φτιάχνεις ένα My Documents στη μSD card, και πετάς εκεί τα MP3. Μετά τα βλέπει στην εφαρμογή για να τα επιλέξεις... Όντως..... με βγαλμένο το γραφιδάκι, ανοίγεις το καπάκι, και βλέπεις μια στρογγυλή τρύπα προς τα κάτω απο τη μεριά που μπαίνει η γραφίδα. Βάζεις τη μύτη της γραφίδας εκεί, και πατάς λίγο. Αυτό είναι softreboot (άρα δεν χάνεις ότι έχεις στο τηλ.) Β Ωραία....να το έχω στα υπόψην....ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα που θελω να ρωτήσω....εχω απενεργοποιήσει το HSDPA για να κάνω οικονομία στη μπαταρία....έχει κάποιο αποτέλεσμα...θέλω όμως να απενεργοποιήσω και το 3g και το gprs!Απο που τα απενεργοποιώ αυτά όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 θέλω όμως να απενεργοποιήσω και το 3g Start -> Settings - Phone -> Band (tab) και αλλάζεις την πρώτη επιλογή από Auto σε GSM. και το gprs! No Data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ξερει κανενας προγραμμα διαχειρισης κλησεων για windows mobile? Σαν το Interactive Voice Call Master που ειναι για symbian... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 εγκατέστησα το πρόγραμμα για τα ελληνικά στις επαφές αλλά δεν εμφανίζονται στον κατάλογο.εκανα επανεκκίνση αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος τι κάνω λάθος? Μόνο σε lanscape θα το δεις. Έτσι τουλάχιστον δουλεύει σ' εμένα. Ρε παιδιά αφού σβήσει η οθόνη, μπορούμε να την επαναφέρουμε μόνο με από το κουμπί on/off; Μπορούμε να το κάνουμε μ'ενα άγγιγμα οθόνης και πως; Στα settings - system - keylock ρυθμίζεις να ενεργοποιείται απο τα κουμπιά. Ρε παιδιά ούτε εμένα με το PCM Keyboard δεν μου την βγάζει την μπάρα. Ούτε στο hardware ουτε στο εικονικό πληκτρολόγιο! Γιατί? Ακόμα και το original πληκτρολόγιο να βάλω, πάλι δεν μου βγάζει τίποτα. Καμία βοήθεια? Κάτι έχεις μπερδέψει. Δεν έχει σχέση το προγραμματάκι με την μπάρα στα ελληνικά με το PCMkeyboard. Την μπάρα σ'εμένα την βγάζει μόνο σε landscape όταν ανοίγω τις επαφές. Όντως..... Ωραία....να το έχω στα υπόψην....ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα που θελω να ρωτήσω....εχω απενεργοποιήσει το HSDPA για να κάνω οικονομία στη μπαταρία....έχει κάποιο αποτέλεσμα...θέλω όμως να απενεργοποιήσω και το 3g και το gprs!Απο που τα απενεργοποιώ αυτά όμως? Όταν πατήσεις το yes για κλήση, πας στο μενού (δεξιά κάτω) και στο options - band και διαλέγεις GSM και απο κάτω το αντίστοιχο (GSM 900+1800 κλπ). Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ξερει κανενας προγραμμα διαχειρισης κλησεων για windows mobile? MagiCall :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Αυτήν έχω βάλει: GENERIC_UK R2A απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482 (ψάχνεις να την βρεις μέσα στον κατάλογο που έχει στο Rapidshare) Διαφορά δεν μπορώ να σου πω αν είδα, γιατί απο την δεύτερη ημέρα έβαλα custom roms, και κατέληξα πάλι σε stock. Για να την περάσεις, είτε με την μέθοδο απο την κάρτα που σε εμένα δεν μου δούλεψε με την πρώτη, δεν το παίδεψα, και την εγκατέστησα με το X1_RUU_ROM_UpdateUtility με το οποίο μπορείς να εγκαταστήσεις είτε radio είτε rom. Το HardSPL το χρειάζεσαι ούτως ή άλλως για να βάλεις άλλη ρομ. Για την Generic UK R2A δεν νομίζω να χρειάζεται HardSPL εφόσον η συσκεή είναι αγγλική (Wind,Voda) 1)Κατεβάζεις την ROM που επιθυμείς (προσωπικά κατέβασα την APP_SW_X1i_GENERIC_UK_KOV_R2A) 2)Το τρέχεις μιας και είναι SelfExtract πακέτο 3)Καταλήγεις με ένα .image αρχείο το οποίο μετονομάζεις σε Kovsimg.nhb 4)Διαμόρφωση στην SD (πάντα πλήρης) 5)Πετάμε το .nbh αρχείο στην SD 6)Με κλειστο κινητό βάζουμε το καλώδιο USB (για ασφάλεια σε όσους δεν έχουν φορτισμένη συσκευή) και έπειτα έχουμε πατημένο το κουμπί μείωσης της και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής! 7)Μπαίνει σε Update mode η συσκευή και περιμένουμε μέχρι να μας γράψει Success! Έπειτα από μερικά λεπτάκι μπορείτε να βγάλετε την μπαταρία και να δείτε ποια έκδοση λογισμικού φοράει το X1 σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts