ANONNAME Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Geia se olous,mhpos tha mporoyse kapoios na me vohthisi me kainourio xarth gia to igo 8....exo meinh polyyy piso exo akoma thn proth ekdosh 2008.01 xoris poi kai xoris trisdiastath apikonhsh ktirion......EYXARISTO! ek ton proteron opion asxolithi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 .....ksexasa na anafero oti exo to rye traveler 4306 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ρε παιδιά εξηγήστε μου γιατί χάνει συνεχώς το σήμα στη διαδρομή? Χαζό δεν είναι? Πήγα Θεσ-νίκη και μια το έχανε και μια το βρισκε το σήμα,άλλεσ το χανε τελειώς και χρειαζόταν να κάνω αυτόματεσ ρυθμίσεις για να ξαναπαίξει μέσα από το σήμα. Είναι λογικό αυτό ?Η είναι προβληματική η συσκευή/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Λογικό είναι να το χάνει αλλά όχι τόσο συχνά όσο λες. Μπορεί να είναι ελλατωματική η συσκευή σου. EDIT: Sorry για το διπλο post αλλά κόλλησε o browser. Ας το σβήσει αυτό κάποιος moderator... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Λογικό είναι να το χάνει καμιά φορά, όταν δεν είναι καλές οι συνθήκες, αλλά όχι τόσο συχνά όσο λες. Μπορεί να είναι ελλατωματική η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Ρε παιδιά εξηγήστε μου γιατί χάνει συνεχώς το σήμα στη διαδρομή? Χαζό δεν είναι? Πήγα Θεσ-νίκη και μια το έχανε και μια το βρισκε το σήμα,άλλεσ το χανε τελειώς και χρειαζόταν να κάνω αυτόματεσ ρυθμίσεις για να ξαναπαίξει μέσα από το σήμα. Είναι λογικό αυτό ?Η είναι προβληματική η συσκευή/ Δοκιμασε να βαλεις εξωτερικη κεραια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Κάτι που ξέχασα είναι ότι σε μερικά αυτοκίνητα το παρμπρίζ έχει φίλτρο UV για να μην επιτρέπει στις ηλιακές ακτινοβολίες να περνάνε αλλά αυτό το φίλτρο κόβει και το σήμα του GPS που μπορεί να είναι από ελάχιστο έως ανύπαρκτο μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτά συνήθως έχουν μια τετράγωνη περιοχή κάτω από τον καθρέφτη όπου το παρμπρίζ δεν έχει φίλτρο κι εκεί μπορείς να βάλεις το GPS. Οπουδήποτε αλλού δε πιάνει καλά ή μπορεί να μη πιάνει και καθόλου. Έλεγξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Κάτι που ξέχασα είναι ότι σε μερικά αυτοκίνητα το παρμπρίζ έχει φίλτρο UV για να μην επιτρέπει στις ηλιακές ακτινοβολίες να περνάνε αλλά αυτό το φίλτρο κόβει και το σήμα του GPS που μπορεί να είναι από ελάχιστο έως ανύπαρκτο μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτά συνήθως έχουν μια τετράγωνη περιοχή κάτω από τον καθρέφτη όπου το παρμπρίζ δεν έχει φίλτρο κι εκεί μπορείς να βάλεις το GPS. Οπουδήποτε αλλού δε πιάνει καλά ή μπορεί να μη πιάνει και καθόλου. Έλεγξε το. Αυτο σημβαινει συνηθως σε γαλλικα αυτοκινητα, Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosc2 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 kalhspera se olous k kalo mhna na exoume...pios einai o teleuteos xarths tou destineitor??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 kalhspera se olous k kalo mhna na exoume...pios einai o teleuteos xarths tou destineitor??? Φεβρουαριος 2008. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosc2 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 kalhspera apo pou mporo na katebaso to pio prosfato xarth gia to destineitor k to rye3503????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouk80 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 geia sas k pali meta apo pollu kairo...... pou mporoume na vroume ton teleutaio xarth tou destinator??? k kati akomh uparxei periptwsh na vroume to autoroute gia pna???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 kalhspera apo pou mporo na katebaso to pio prosfato xarth gia to destineitor k to rye3503????? geia sas k pali meta apo pollu kairo...... pou mporoume na vroume ton teleutaio xarth tou destinator??? k kati akomh uparxei periptwsh na vroume to autoroute gia pna???? http://www.ngi.gr/ και στα γνωστα ...παραμαγαζα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas_t Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Geia sas..Έχω το ΡΥΕ 4305. Pου μπορώ να βρώ το δεστινατορ για PNA...??????????!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Geia sas..Έχω το ΡΥΕ 4305. Pου μπορώ να βρώ το δεστινατορ για PNA...??????????!!!!!!!!!! Κοιτα τα pm σου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleboukas Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 μηπως εχει κανενας τον τελευταιο ελληνικο χαρτη για destinator? εγω εχω 2008.Q1.97 . αν εχει κανεις κανενα λινκ ασ μου στειλει πμ ευχαριστω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleboukas Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 ευχαριστω τον φιλο για το λινκ του αλλα ι χαρτης ηταν 2007 q2 και αγγλικος εγω οπως ειπα εχω GreeceG 2008.Q1.97 και θα ηθελα αν υπαρχει πιο καινουργιος Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleboukas Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 εγω οπως ειπα εχω GreeceG 2008.Q1.97 και θα ηθελα αν υπαρχει πιο καινουργιος Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 εγω οπως ειπα εχω GreeceG 2008.Q1.97 και θα ηθελα αν υπαρχει πιο καινουργιος Ευχαριστω Αυτος ειναι και και ο τελευταιος στη σελιδα της ngi. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleboukas Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 σε ευχαριστω φιλε μου :lol::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 καλησπερα.πως μπορω να περασω speedcams και poi γενικα? για το destinator το εχω καταφερει για το sygic? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Βγηκε καινουργιος χαρτης. 2008.Q4.117 Οποιος θελει ξερει τον τροπο.Απλα προσοχη στο τι ποσταρουμε μην το χασουμε το thread χρονιαρες μερες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καλησπερα παιδια χρονια πολλα καλη χρονια.εχω το 3503 περιπου 6 μηνες και δουλευε μια χαρα.σημερα το πρωι δουλευε απο το απογευμα αρνειται να ανοιξει.το φορτισα ξαναδοκιμασα τιποτα.καμμια ιδεα? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μήπως είναι κλειδωμένο ?(από το πλάι έχει έναν διακόπτη που κλειδώνει την οθόνη) Αν είναι κλειδωμένο με σβηστή την συσκευή, τότε δεν ανάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 δυστηχως δεν ειναι το κοιταξα.το αφησα να φορτισει και ωρες τιποτα.τωρα τι γινεται το αγορασα αυγουστο.υπαρχει περιπτωση επισκευης-αντικατασταση κατι? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts