tsak8 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ψάξε για αρχεία cab ή exe μέσω του active sync.Είναι αρχεία εγκατάστασης για τα WM Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 εχω παρει προσφατα και εγω το κινητο και θελω να περασω καποια αρχεια sis/sisx με ποιον τροπο τα εγκαταστειω? Αυτά δεν είναι αρχεία για windows mobile αλλά για symbian. Τα συμβατά με το εν λόγω λειτουργικό είναι αυτά που δίνει ο φίλος tsak8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Υπαρχει περιπτωση να εχουμε σε cab αρχειο για το Ομνια 1 το μενου που εχει το Ομνια 2 στην αρχικη σελιδα του και να το κανουμε πιο γρηγορο? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Από δύσκολο έως αδύνατο μιας και μιλάμε για συσκευές με διαφορετική ανάλυση. Γιατί δεν χρησιμοποιείς το Spb Mobile Shell; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 επειδη ειμαι ετοιμος για αγορα του omnia,να ρωτησω: -απο μπαταρια πως παει? -μπορω να κανω μονος μου firmware update(εαν χρειασθει) -εαν τα απαραιτητα(π.χ ψαξιμο στον καταλογο και κληση ενος αριθμου)γινοντα χωρις την βοηθεια της γραφιδας ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 επειδη ειμαι ετοιμος για αγορα του omnia,να ρωτησω: -απο μπαταρια πως παει? -μπορω να κανω μονος μου firmware update(εαν χρειασθει) -εαν τα απαραιτητα(π.χ ψαξιμο στον καταλογο και κληση ενος αριθμου)γινοντα χωρις την βοηθεια της γραφιδας ευχαριστω.. 1. καλα 4 μερες σε ουιντ 2. ναι αλλα οχι τοσο ευκολα (δες http://www.omniacs.net) 3. ασφαλώς αρκεί να βαλεις ενα καλό shell οπως το spb Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Χαιρετώ όλους εδω μέσα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το κινητό αυτό και θα ήθελα να με βοηθούσατε λιγάκι απαντώντας σε 2-3 ερωτήσεις. Από κάμερα πως τα πάει? Ικανοιποιητικές φώτο μέρα/νύχτα? Τρώει κολλήματα σαν κινητό και τα wm γενικά? Είναι εύχριστο στο μενού του και στα μηνύματα του ή θα χρειάζομαι συνέχεια γραφίδα? Πήγα να το δοκιμάσω, αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να το έχεις και να το χρησιμοποιείς μερικές μέρες. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω και θα πάρεις μια εικόνα για αυτό που ρωτάς. Έχει συζητηθεί πολλάκις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Χαιρετώ όλους εδω μέσα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το κινητό αυτό και θα ήθελα να με βοηθούσατε λιγάκι απαντώντας σε 2-3 ερωτήσεις. Από κάμερα πως τα πάει? Ικανοιποιητικές φώτο μέρα/νύχτα? Τρώει κολλήματα σαν κινητό και τα wm γενικά? Είναι εύχριστο στο μενού του και στα μηνύματα του ή θα χρειάζομαι συνέχεια γραφίδα? Πήγα να το δοκιμάσω, αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να το έχεις και να το χρησιμοποιείς μερικές μέρες. Σας ευχαριστώ. από φωτο,αρκετά καλές την μέρα,πολύ μέτριες με λίγο φως. μετά από ενάμιση χρόνο,αλλά κι από άλλες με WM που είχα θα'λεγα οτι με λίγη προσοχή στο τι βάζεις,όχι δεν θα'χεις συχνά κολλήματα,τουλάχιστον αφού μάθεις λίγα πράγματα. με τα κατάλληλα προγράμματα (πχ spb shell),το μενού αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο.εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου την γραφίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 1. καλα 4 μερες σε ουιντ 2. ναι αλλα οχι τοσο ευκολα (δες http://www.omniacs.net) 3. ασφαλώς αρκεί να βαλεις ενα καλό shell οπως το spb 1.αψογα 2.καλα-εαν δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης,δεν θα το ζορισουμε. 3.αυτο θα το ψαξω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 από φωτο,αρκετά καλές την μέρα,πολύ μέτριες με λίγο φως. μετά από ενάμιση χρόνο,αλλά κι από άλλες με WM που είχα θα'λεγα οτι με λίγη προσοχή στο τι βάζεις,όχι δεν θα'χεις συχνά κολλήματα,τουλάχιστον αφού μάθεις λίγα πράγματα. με τα κατάλληλα προγράμματα (πχ spb shell),το μενού αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο.εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου την γραφίδα. Σε ευχαριστώ xniko. Δηλαδή δεν βγάζει τόσο καλές φώτο με το led flash που έχει? Εσύ μου προτείνεις να το πάρω ή να στραφώ προς άλλες κατευθύνσεις που να μην είναι και wm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRELAKIAS2 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι θα παρω τα βουνα..λοιπον οταν συνδεω το κινητο με το pc δεν το αναγνωριζει ενω παλια το αναγνωριζε και μου γραφει usb device not recognized ακομα οταν βαζω ακουστικα και στον φορτιστη λειτουργει ρολοι.......εχω δοκιμασει τα παντα...1)αλλαγη καλωδιου 2) δοκιμη σε αλλον υπολογιστη 3)soft-reset 4)hard-reset 5) απενεργοποιηση λειτουργιας δικτυου για προχωρημενους αλλα τιποτα μηπως γνωριζεται πως διορθωνεται?? το κινητο ειναι αγορασμενο απο την cosmote και ειναι εκτος εγγυησης..αλλα οταν βαζω ακουστικα και στον φορτιστη λειτουργει ρολοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 ολα οκ με το 900αρακι,μεχρι που απο καποια στιγμη και μετα,σταματησε να ανταποκρινεται η αυτοματη περιστροφη του χωρις ν`αλλαξω καμια ρυθμιση. δεν ξερω εαν αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχω φορτισει(καθολου) την μπαταρια(μολις εκλεισε)και κανει το τηλεφωνο καποια οικονομια που "νεκρωνει" τα περιττα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 δεν ξερω εαν αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχω φορτισει(καθολου) την μπαταρια(μολις εκλεισε)και κανει το τηλεφωνο καποια οικονομια που "νεκρωνει" τα περιττα. Μπορεί. Το κανει αυτό το ομνια! κόβει τα "περιττά" στο 10% μπαταρία Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μπορεί. Το κανει αυτό το ομνια! κόβει τα "περιττά" στο 10% μπαταρία πριν κανα μισαωρο το βαλα στην πριζα για την 1η φορτιση. μολις ολοκληρωθει,θα δω εαν ειναι οκ. thx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μπορεί. Το κανει αυτό το ομνια! κόβει τα "περιττά" στο 10% μπαταρία Όχι μόνο το Omnia. Είναι χαρακτηριστικό των παλαιότερων συσκευών με windows mobile λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) ολα οκ με το 900αρακι,μεχρι που απο καποια στιγμη και μετα,σταματησε να ανταποκρινεται η αυτοματη περιστροφη του χωρις ν`αλλαξω καμια ρυθμιση. δεν ξερω εαν αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχω φορτισει(καθολου) την μπαταρια(μολις εκλεισε)και κανει το τηλεφωνο καποια οικονομια που "νεκρωνει" τα περιττα. οντως ηταν θεμα μπαταριας,αφου μετα την φορτιση η περιστροφη λειτουργει κανονικα. δεν μου παιζει ομως σωστα,αρχειο βιντεο Mpeg4 που ειναι περασμενα σε μια 8αρα microsd sandisk και γραμμενα απο ενα Nokia n95 και ενα samsung 8000jet. παιζουν με κομπιασματα και με το touchplayer αλλα και με το windows media player. δοκιμασα και μια transend με τα ιδια αποτελεσματα. κανω κατι λαθος? οντως ηταν θεμα μπαταριας,αφου μετα την φορτιση η περιστροφη λειτουργει κανονικα. δεν μου παιζει ομως σωστα,αρχειο βιντεο Mpeg4 που ειναι περασμενα σε μια 8αρα microsd sandisk και γραμμενα απο ενα Nokia n95 και ενα samsung 8000jet. παιζουν με κομπιασματα και με το touchplayer αλλα και με το windows media player. δοκιμασα και μια transend με τα ιδια αποτελεσματα. κανω κατι λαθος? το ιδιο κανει παρολο μου το μετεφερα στην ενσωματωμενη μνημη του τηλεφωνου... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 5, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 δεν μου παιζει ομως σωστα,αρχειο βιντεο Mpeg4 που ειναι περασμενα σε μια 8αρα microsd sandisk και γραμμενα απο ενα Nokia n95 και ενα samsung 8000jet. παιζουν με κομπιασματα και με το touchplayer αλλα και με το windows media player. δοκιμασα και μια transend με τα ιδια αποτελεσματα. κανω κατι λαθος? Δεν κάνεις κάτι λάθος. Απλά θέλουν "πείραγμα" στην κωδικοποίηση τα συγκεκριμένα video για να παίζουν σωστά στη νέα συσκευή σου. Δεν είναι θέμα κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 οντως ηταν θεμα μπαταριας,αφου μετα την φορτιση η περιστροφη λειτουργει κανονικα. δεν μου παιζει ομως σωστα,αρχειο βιντεο Mpeg4 που ειναι περασμενα σε μια 8αρα microsd sandisk και γραμμενα απο ενα Nokia n95 και ενα samsung 8000jet. παιζουν με κομπιασματα και με το touchplayer αλλα και με το windows media player. δοκιμασα και μια transend με τα ιδια αποτελεσματα. κανω κατι λαθος? το ιδιο κανει παρολο μου το μετεφερα στην ενσωματωμενη μνημη του τηλεφωνου... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Με λίγα λόγια εγκατέστησε το Core Player και το TCPMP και θα σου παίζουν όλα μια χαρά!!!Ούτε κωδικοποιήσεις ούτε τίποτα!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 από φωτο,αρκετά καλές την μέρα,πολύ μέτριες με λίγο φως. μετά από ενάμιση χρόνο,αλλά κι από άλλες με WM που είχα θα'λεγα οτι με λίγη προσοχή στο τι βάζεις,όχι δεν θα'χεις συχνά κολλήματα,τουλάχιστον αφού μάθεις λίγα πράγματα. με τα κατάλληλα προγράμματα (πχ spb shell),το μενού αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο.εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου την γραφίδα. Από ήχο πως τα πάει? Έχει καλό και δυνατό ήχο και όταν ακούς μουσική και όταν σε καλεί κάποιος? Τώρα αν το πάρω θα έχω κάποιο πρόβλημα στην αρχή και θα χρειάζομαι γραφίδα μέχρι να περάσω τα κατάλληλα προγράμματα(spb shell)? Ρωταώ για να δω αν χρειάζεται μόλις το πάρω να περάσω και τα προγράμματα αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRELAKIAS2 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 παιδια μηπως ειδατε το προηγουμενο ποστ μου σχετικα με το προβλημα που εχω με το ομνια?? σας παρακαλω αν μπορειτε βοηθηστε λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Δεν κάνεις κάτι λάθος. Απλά θέλουν "πείραγμα" στην κωδικοποίηση τα συγκεκριμένα video για να παίζουν σωστά στη νέα συσκευή σου. Δεν είναι θέμα κάρτας. ωραια..αρα εχουμε επιλογες... Με λίγα λόγια εγκατέστησε το Core Player και το TCPMP και θα σου παίζουν όλα μια χαρά!!!Ούτε κωδικοποιήσεις ούτε τίποτα!! αυτα που αναφερεις παιζουν μαζι ή ειναι 2 διαφορετικα player? τωρα κατι αλλο. κανω wifi συνδεση,αλλα internet προσπαθει να μπει μεσω gprs. τι ρυθμισεις να κανω για μπαινει κατευθειαν απο το ασυρματο δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 αυτα που αναφερεις παιζουν μαζι ή ειναι 2 διαφορετικα player? Είναι διαφορετικοί. Βάλε τον Core Player. κανω wifi συνδεση,αλλα internet προσπαθει να μπει μεσω gprs. τι ρυθμισεις να κανω για μπαινει κατευθειαν απο το ασυρματο δικτυο? Βάλε το No Data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Είναι διαφορετικοί. Βάλε τον Core Player. οκ Βάλε το No Data. manual μπορω καπως να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Και με το No Data, manually θα το κάνεις. Όποτε θέλεις απενεργοποιείς/ενεργοποιείς το GPRS στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts