Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ξεκίνησε να διαβάζεις αυτό το thread και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAUL5 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Ξεκίνησε να διαβάζεις αυτό το thread και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. αν διαβασω 800 σελιδεσ βλεπω να τρελαινομαι οκ 8α τα κοιταξω ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε athanaso αν μπορεισ στειλε μου μια σελιδα με προγραμματα για το ομνια ψαχνω αλλα δεν βρισκω ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 21, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Δες εδώ αν θέλεις. Edited January 21, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Εγώ πάντως παιδιά δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με την ρομ μου ούτε με το ραδιο. Δεν ένιωσα το κινητό ποτέ να ζορίζεται ότι και όσα και αν του φόρτωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitzibitzidis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 αλησπέρα. Έχω κάποιες απορίας και όποιος/όποια έχει όρεξη ας μου απαντήσει. Πήρα το πριν από Samsung SGH-i900 Omnia πριν από 3-4 μήνες και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω. Γι' αυτό ένας τύπος στην δουλειά το πήρε για να το αναβαθμίσει και να μου κάνει τα μενού πιο εύκολα. Αποτέλεσμα; Άνοιγαν εφαρμογές μόνες τους και γενικά κόλλαγε όλη την ώρα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά από αυτά που είχε μέσα η συσκευή. Π.χ τα widgets που έχει όταν το πρωτοπαίρνεις (αυτά που βγαίνουν αριστερά σαν κυλιόμενο μενού). Δοκίμασα να αλλάξω προφίλ αλλά δεν υπάρχουν μέσα. Είναι λες και διαγράφηκαν. Ερώτηση λοιπόν. Σε ποια ιστοσελίδα μπορώ να κατεβάσω software/updates/firmware κτλπ; Αν μπορούσατε να βάλετε Link's θα ήταν μεγάλη ευκολία. Επίσης που μπορώ να κατεβάσω επιπλέον εφαρμογές; Το iphone Πχ έχει μια υπηρεσία που λέγετε itunes, εκεί μέχρι και το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ έχει για μπάλα. Έχει τέτοιο το ΟΜΝΙΑ; Η τσάμπα καίει η λάμπα; Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος με αυτά και μια καθοδήγηση θα ήταν ότι πρέπει, σκεφτείτε με τον γνώμονα ότι δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ. Γιώργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Σε ποια ιστοσελίδα μπορώ να κατεβάσω software/updates/firmware κτλπ; Αν μπορούσατε να βάλετε Link's θα ήταν μεγάλη ευκολία. Εδώ και εδώ θα βρεις τα πάντα για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Κατι ασχετο εγω εχω να ρωτησω...Τωρα τελευταια στο spb weather δε βγαζει θερμοκρασιες σε ορισμενες μερες.....Τοχει δει κανεις αλλος ή φταιει μονο κατι στο δικο μου ομνια?Δηλαδη απλως μου δειχνει τον ηλιο π.χ. και διπλα κενο.... Για πολη π.χ. εχω Αθηνα και η ενημερωση ειναι μεσω του meteo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitzibitzidis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μπορεί να μου κάποιος πως μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση; Όπως δηλαδή το πήρα, γιατί με την επαναφορά που έκανα χάθηκαν όλα. Και πως περνάω μέσα στην ROM και τα σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 αν θες να κάνεις hard reset, πας μέσα από το μενού/ρυθμίσεις/συστημα/hard reset και επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση.... Αν έχεις αλλάξει ρομ και θες να του ξαναβάλεις την εργοστασιακή, πρέπει να βρεις τη ρομ που θες και να την περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μπορεί να μου κάποιος πως μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση; http://www.hardreset.eu/samsung_i900_omnia_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitzibitzidis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ευχαριστώ ρε παιδιά. Έχω δει πολλές ρομς αλλά δεν ξέρω πως να τις εγκαταστήσω και πάνω από όλα ποια είναι η πιο καινούργια η σωστή. Έχω την εντύπωση ότι το iphone μπορεί να είναι πιο περιορισμένο, αλλά διάολε είναι πιο απλό. Πιο εύχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Κατι ασχετο εγω εχω να ρωτησω...Τωρα τελευταια στο spb weather δε βγαζει θερμοκρασιες σε ορισμενες μερες.....Τοχει δει κανεις αλλος ή φταιει μονο κατι στο δικο μου ομνια?Δηλαδη απλως μου δειχνει τον ηλιο π.χ. και διπλα κενο.... Για πολη π.χ. εχω Αθηνα και η ενημερωση ειναι μεσω του meteo.gr είχα το ίδιο πρόβλημα παλιά με την προηγούμενη έκδοση του weather. Τώρα με το spb weather 2.1.1 (+spb shell 3.5)δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Χρησιμοποίησε για template το thermo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Έχω την εντύπωση ότι το iphone μπορεί να είναι πιο περιορισμένο, αλλά διάολε είναι πιο απλό. Πιο εύχρηστο. Εάν μπεις στην λογική των windows mobile, θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο βουνό όσο σου φαίνονται τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) Το πρόβλημα δεν ειναι οτι τα windows mobile ΔΕΝ ειναι απλά, διότι είναι (σχετικά απλά). Το προβλημα ειναι ότι ειναι φτιαγμένα για γραφιδα (stylus). Τα μικροσκοπικά κουμπακια και scrol bars ειναι αδύνατον (σχεδον αδυνατον) να τα συμαδεψεις με το χέρι και δει με τα χοντρότερα δαχτυλα. Πολύ αργη αντιδραση της microsoft ακόμα και τα 6.1 και 6.5 ειναι αθλια στο θεμα χειρισμού με δαχτυλα. Οι κατασκευάστριες εταιρίες βγαζουν "κελυφοι¨(shells) που αντικαθιστούν την διεπαφή των wm αλλα αυτό το κάνουν σε ένα πρωτο επίπεδο. Αυτα βοηθούν πολυ. Σε καποιο σημείο ομως θα ξαναπέσεις στα wm. Περιμένουμε τα wm 7.0 όπου και καλά θα φτιάξει το πράγμα. Μονο που δεν ξερω ποσοι θα εχουν μίνει να περιμένουν... Να το πω αλλιώς, ας είχαν εφαρμογες τα άλλα (android, iphone κτλ) και σπασμενο destinator και θα σου έλεγα ποσοι θα είχαν wm. Edited January 22, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Να το πω αλλιώς, ας είχαν εφαρμογες τα άλλα (android, iphone κτλ) και σπασμενο destinator και θα σου έλεγα ποσοι θα είχαν wm. Πλέον υπάρχουν πολλές εφαρμογές και στα υπόλοιπα λειτουργικά και επίσης πλέον κανένας δεν χρησιμοποιεί το απαρχαιωμένο destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Πλέον υπάρχουν πολλές εφαρμογές και στα υπόλοιπα λειτουργικά και επίσης πλέον κανένας δεν χρησιμοποιεί το απαρχαιωμένο destinator. Ενημέρωσέ με αν ξερεις, αλλά γιατί νομίζω ότι τα πιο πολλά gps navigation για iphone, symbian android κτλ ειναι μονο με λατινικούς χαρακτηρες διαθέσιμα (δεν εχουν ελληνικά). Δεν εχουν ελληνοποιηθεί να το πω καλύτερα. Τι υπάρχει με ελληνικούς χαρακτήρες για symbian, iphone, android, RIM, palmos, Οσο για το απαρχεωμένο desti 7. Ναι ειναι παλιό, αλλά υπάρχει το ρητό, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.;) Βεβαια σε λιγο οι χάρτες του θα ειναι ιστορικοί :lol: (αυτό μαλιστα ειναι ένα θεμα) Εγώ με ότι και να πήγα να αλλάξω το απαρχαιωμένο destinator 7, απέτυχα:(. Ολα ηταν χειρότερα και πιο δύσχρηστα με ένα χέρι για περιβάλλον οδήγησης και ιδικά σε μικρές οθόνες ' που εχουν τα πιο πολλά κινητά (άλλο να έχει 4'' σε Pna). Κοιτάω το igo, το μονο που με ψήνει αλλά πάλι δεν ειμαι σιγουρος για τους χαρτες ιδικά εκτός πόλεων. Ισως τα αδικώ αλλά ακόμα πιστεύω τα "άλλα" λειτουργικά έχουν πολύ μικρότερη βαση από προγράμματα, (gps, λεξικά, παιχνίδια) ειδικά αν ψάχνεις "ελέυθερα" ;);) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Εδώ μιλάμε αποκλειστικά για windows mobile και συγκεκριμένα για το omnia. Δεν μπορούμε να επεκταθούμε σε ανάλυση άλλων λειτουργικών. Επίσης, οι σύγχρονοι χάρτες άλλων προγραμμάτων πχ. miomap είναι πιο ενημερωμένοι από τους χάρτες της ngi που φοράει το destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλημέρα... Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε σε κάποια από τις αρχικές οθόνες να προβάλλονται τα καθημερινά ραντεβού, όπως στο tf3d της htc ή το spb mobile shell ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Το TF3D δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο. Το Spb δεν το έχω δουλέψει τόσο για να εκφέρω γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) το spb προσαρμόζεις στην επιφάνια κάποια widget. Ενα από αυτά λεγετε Εργασίες (tasks) και ατζέντα (και ένα άλλο γεννέθλια) Το ανζεντα δειχνει ενα ημερολόγιο και σου λέει τα ραντεβού. Το εργασίες είναι εργασίες- ραβτευβού, events του outlook (κάτι σαν το ατζεντα αλλα χωρις το ημερολόγιο σε στιλ λιστας). Νομίζω ότι σου κάνει αν και δεν το εχω δουλέψει αυτο δειχνει να κανει Edited January 24, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Χαιρετω τη παρεα! Πηρα πριν κανα 2 μερες το συγκεκριμενο κινητο και ειμαι ακομα στο ψαξιμο. Με χαλασε λιγο που για να επιλεξω κατι πρεπει να το πιεσω λιγο με το νιχι, θα ηθελα οπως σε ελα κινητα αφης που εχω δει να ακουμπας ισα ισα το δαχτυλο πανω και να αρκει. Εχει καμια ρυθμιση γι αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό που ζητάς. Λόγω resistive οθόνης και windows mobile λειτουργικού είναι αναπόφευκτο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Χαιρετω τη παρεα! Πηρα πριν κανα 2 μερες το συγκεκριμενο κινητο και ειμαι ακομα στο ψαξιμο. Με χαλασε λιγο που για να επιλεξω κατι πρεπει να το πιεσω λιγο με το νιχι, θα ηθελα οπως σε ελα κινητα αφης που εχω δει να ακουμπας ισα ισα το δαχτυλο πανω και να αρκει. Εχει καμια ρυθμιση γι αυτο??? Τα WM εχουν σχεδιαστέι με σκεπτικό την χρήση γραφιδας. Για να το δουλέψεις με χέρι θα πρέπει να τρεχεις ένα καρο προγράμματα κελύφη που κανουν τα ίδια πράγματα με μεγάλα κουμπιά. Ετσι χρησιμοποιείς αλλο πρόγραμμα για ξυπνητήρι από το εγγενές, το ιδιο για να καλεσεις μια επάφή κτλ κτλ. Μετα από καιρό και με έαν σορό προγράμματα θα το κάνεις να δουλεύει με τα δάχτυλα και ούτε. Μια καλή αρχή ειναι το SPB κέλυφος (v 3.5) που αντικαθιστά αυτό της samsung.. Για ψαξε για αυτό.. Υ.Γ στην έκδοση 7 λένε θα τα φτιάξουν για χερι τα WM, Αϊ να δούμε Υ.Γ 2 Ορισε το πλαινό πάνω κουμπί να κάνει X (close) και Ok. Αντί να πατάς το Χ το οποίο ΔΕΝ πατιέται ευκολα λογο κακής "σχεδιασης" στην touch screen (που να σου εξηγώ). Edited January 27, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Επειδη ειμαι καινουργιος στα windows mobile κινητα και ειμαι ακομα στο ψαξιμο οταν λες στην έκδοση 7 λένε θα τα φτιάξουν για χερι τα WM, εμεις θα μπορουμε να βαλουμε αυτη την εκδοση σε αυτο το κινητο??? Και κατι αλλο, Που παω για να ριθμισω το το πλαινό πάνω κουμπί να κάνει X (close) αντί να πατάω το Χ ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) Το ι900 ειναι παλιο (πανω από χρονο) τωρα βγηκε το ι8000. πάντως ηδη to i900 άτυπα παίρνει την wm 6.5 rom που εφτιαξε καποια πράγματα να δουλευουν με το χερι (κυψελοτο μενου) (δες πιο πανω να βρεις link βαλτην με δικό σου ρισκο). Παίρνει και μια betta 6.5.3 που ειναι ενδιάμεση πριν τα 7. δεν ξερουμε αν θα παίρνει 7 θα δουμε (και μαλλον ανεπίσημα) To άλλο με τα κουμπια το κανεις οκ από εναρξη->ρυθμισεις->καρτελα προσωπικό -> κουμπιά. Το πληκτρο "κυριο μενου" (αυτό ειναι το πανω) το κανεις <οκ/κλεισιμο> (παρατεταμενο εγω εχω βαλει το task manager) Γενικά βαλε σε αυτά ότι θελεις. Υ.Γ. Αν δεν εχεις SPB το κουμπί κατω φωνή με παρατεταμενη πιεση αναβει τον φακό. αν οχι θελει μια ρυθμιση από τα "κουμπια" αλλα σε αλλη καρτελα. Αν εχεις spb κατεβασε το omnia tourch Edited January 28, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts