Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol:

εχεις αφησει τον guest να μπορει να γραψει ?η οποιωνδηποτε αλλον χρηστη χρησιμοποιει ? στα DESKTOP windows

:whistle: :innocent: (thanks)

Eram quod es, eris quod sum..

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:wacko: Wait... ανοιγω Wifi - > Resco - > Network

μπορω μια χαρά να μεταφέρω αρχεια απο το share folder του pc στο Ομνια,αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω απο το Ομνια στο Pc... "Access Denied" :p

ναι γιατί ναι μεν εχεις κάνει share τον σκληρό αλλά δεν εχεις δώσει permisions να μπορεί να έχει φουλ έλεγχο!!!!

read,write κτλπ

ναι γιατί ναι μεν εχεις κάνει share τον σκληρό αλλά δεν εχεις δώσει permisions να μπορεί να έχει φουλ έλεγχο!!!!

read,write κτλπ

ουτε που σκέφτηκα να το κοιτάξω... :lol:

Eram quod es, eris quod sum..

geia sas paidia.me provlimatizei kati.einai fisiologiko pou to koumpi energopoiisis-apenergopoiisis anavosvinei ?eyxaristo

αναβοσβήνει πάντα η μόνο όταν εχεις νέο sms η καποια χαμένη εισερχόμενη ?

παιδια θα ηθελα ενα λινκ με το που μπορω να βρω αυθεντικη ΑΓΓΛΙΚΗ ΡΟΜ καθως εναν guide για το πως να περασω την ΡΟΜ καθοτι δε το χω ξανακανει και φοβαμαι μη κανω πατατια..

ευχαριστω πολυ :)

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΓΙΑ SMS ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΠΑΦΗ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΕΝΝΑ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΙΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ, ΚΑΛΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ?

• Administrators
kalispera.me bluetooth mporeis na steileis ixo i eikona

Και ανεξαρτήτως συσκευής αρκεί να υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρωτόκολλο.

Modpic.gif

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΓΙΑ SMS ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΠΑΦΗ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΕΝΝΑ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΙΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ, ΚΑΛΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ?

Δεν καταλαβες τιποτα λαθος φιλε μου. Για τους ιδιους λογους το επεστρεψα και εγω..

Καλα τα WM αλλα πασχουν ακομα απο touch friendliness...

Ισως στην αγγλικη rom ναι ....Πάντως στην ελληνικη ειναι προβλημα...Με μέτρια χρήση μιά μέρα δεν βγάζει...!!! Ανοίγω το gps για δέκα λεπτά και έχει φάει 10% ...Τι μου λες τώρα..!!!

Eλληνική έκδοση εδω ... Το φορτίζω κάθε τρεις περίπου μέρες. Βέβαια, δεν κάθομαι να καμαρώνω και να παίζω παιχνίδια, ούτε να ψάχνω μονίμως δίκτυο wi-fi, ούτε να ανοίγω το (αυθεντικό και αγορασμένο) destinator κάθε λίγο και λιγάκι για να βρει το στίγμα μου. Τηλέφωνο και μονίμως ανοιχτό bluetooth λόγω ακουστικού.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗς ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ Κ ΠΕΡΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ....ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ?ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.....

NO PROBLEMAAA

Κάνε κάτι άμεσα με την ορθογραφία σου πάντως γιατί έτσι όπως το πας, δεν βλέπω να σε κρατάει η Σαμ-Σούνγκ για πολύ..

Κάνε κάτι άμεσα με την ορθογραφία σου πάντως γιατί έτσι όπως το πας, δεν βλέπω να σε κρατάει η Σαμ-Σούνγκ για πολύ..

επιτειδαις τω κανο γεια να με δειοξουν κ να παρο μαιταγραφυ στυν σωνει......:ninja:

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Hello people,

ξέρει κανείς πως γίνεται το Vito Audio Notes Touch 1.02 να ηχογραφεί αυτόματα όλες τις κλήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ??? και όχι λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά?

Ευχαριστώ

• Administrators
επιτειδαις τω κανο γεια να με δειοξουν κ να παρο μαιταγραφυ στυν σωνει......:ninja:

Κοντεύεις να το καταφέρεις πάντως! :p

Modpic.gif

Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα S2U2. Πολλές φορές όταν σέρνω το δάκτυλο μου για να ξεκλειδώσει, μου ζητά να ξανακάνω unlock στην αρχική οθόνη, όπως έκανα και πριν εγκαταστήσω το πρόγραμμα. Κάνω δηλαδή δυο φορές unlock. Ξέρετε πως μπορώ να το διορθώσω??

απενεργοποιησε το αυτοματο κλειδωμα απο τα settings. το su2u ειναι ανεξαρτητο

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

Παιδιά ένα παιχνίδι με ζάρια το ξέρει κανείς?Αν ναί απο που μπορώ να το κατεβάσω?

Ευχαριστώ.

προφανως εννοεις αυτό

Hello people,

ξέρει κανείς πως γίνεται το Vito Audio Notes Touch 1.02 να ηχογραφεί αυτόματα όλες τις κλήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ??? και όχι λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά?

Ευχαριστώ

αν δεν κανω λαθος τις ηχογραφει ολοκληρες -επισης μπορεις να κανεις συντομευση σε hardware button και να το πατησεις οποτε θελεις να ηχογραφησεις- ισως ειναι ρυθμισμενο το vas σε υψηλη ενταση, βαλτο στο μηδεν(ειναι η κατω μπαρα οταν ηχογραφει)

Κοντεύεις να το καταφέρεις πάντως! :p[/QUO

πρωσπαθο γυα τω καλυταιρω

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

πραγματικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται το κινητο πενακι....!!! γιατι εχει οπτικο ποντικι που μπορεις να κανεις με αυτο ολες τις υπολοιπες λειτουργιες που δυσκολευεσαι να κανεις με τα χερια οπως γινεται αλλωστε στα λαπτοπ (φορητα pc).....!! Φιλικα Νικος

παιδια θα ηθελα ενα λινκ με το που μπορω να βρω αυθεντικη ΑΓΓΛΙΚΗ ΡΟΜ καθως εναν guide για το πως να περασω την ΡΟΜ καθοτι δε το χω ξανακανει και φοβαμαι μη κανω πατατια..

ευχαριστω πολυ :)

Λοιπον για να εχεις μια ιδεα ριξε μια ματια στο modaco

Αυτη η ΡΟΜ -DXHJ1- ειναι δοκιμασμενη, την εχω βαλει, πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας και πολυ γρηγορη. Η διαδικασια ειναι αυτη:

1.Συγχρονιζεις το ομνια με το pc με activesync -xp-

2.full backup

3.Εγκαθιστας το Samsung Modem απο εδω

4.Ξεζιπαρεις και τρεχεις το αρχειο i900DXHJ1.exe και κλικαρεις στο start (προτεινω να εχεις σβησει το κινητο πριν και να εχεις αφαιρεσει για λιγο την μπαταρια) μετα απο εινα 10λεπτο εισαι ΟΚ

λοιπον για να εχεις μια ιδεα ριξε μια ματια στο modaco

αυτη η ΡΟΜειναι δοκιμασμενη, την εχω βαλει, πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας και πολυ γρηγορη

να σαι καλα φιλε! ειναι official? θα ισχυει δηλαδη μετα η εγγυηση?

οσον αφορα στη εγκατασταση, απλως τρεχω το αρχειο και ολα γινονται μεσω windows mobile device center?

:)

οσον αφορα στη εγκατασταση, απλως τρεχω το αρχειο και ολα γινονται μεσω windows mobile device center?

Μισο, αν εχεις ελληνικο, η εγγυηση χανεται απ'οτι ξερω

ξεχασα να πω οτι ΜΟΝΟ απο XP γινεται...

καλυτερα xp

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s