pakoulis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 το δικο μου link αποκλειεται να ειναι χαλασμενο εμενα μου ανοιγει κανονικα μιλαμε γιαυτο που ανεβασα εγω οκ? Rene Aubry - Lungomare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleanor2184 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Γειααα!!!θα ήθελα να ρωτησω αν ξέρει καποιος πως λέγετε το τραγούδι που παιζει στην διαφημιση της Ursus Red Cosmopolitan!!!!ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 γνωριζει παιδια κανεις το track της νεας χριστουγεννιατικης διαφημισης της wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serggio Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Παιδιά ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό να βρώ το τραγούδι που παίζει εδώ από το spot της Aegean Paris Upset Boo πρώτο μου post και ελπίζω κάποιος να το ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Παιδιά ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό να βρώ το τραγούδι που παίζει εδώ από το spot της Aegean Paris Upset Boo πρώτο μου post και ελπίζω κάποιος να το ξέρει. ->comments->Eric Gemsa-Ne dis pas :):):):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serggio Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά το Eric Gemsa-Ne dis pas μήπως το έχει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
internetius Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Help! Ψαχνω να βρω ποιο ειναι το κομματι στο βιντεο που ανεβασα εδω http://www.youtube.com/watch?v=lJz6CWZc8Fo Στο βιντεακι παιζω εγω τη μελωδια όπως τη θυμαμαι. Κανονικα έχει όμποε στη μελωδία, πολλα βιολια απο πίσω και ακουγεται σαν συμφωνικό κομματι. Καμοια προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Help! Ψαχνω να βρω ποιο ειναι το κομματι στο βιντεο που ανεβασα εδω http://www.youtube.com/watch?v=lJz6CWZc8Fo Στο βιντεακι παιζω εγω τη μελωδια όπως τη θυμαμαι. Κανονικα έχει όμποε στη μελωδία, πολλα βιολια απο πίσω και ακουγεται σαν συμφωνικό κομματι. Καμοια προταση? «Rondo Veneziano - La Serenissima» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που έπαιζε στο σήριαλ LAPD (mega) στο χθεσινό επεισόδιο, στην τελευταία σκηνή??? Θενκς!!!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που έπαιζε στο σήριαλ LAPD (mega) στο χθεσινό επεισόδιο, στην τελευταία σκηνή??? Θενκς!!!! «Rebekah Del Rio - Llorando» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Χριστίνα, μόλις που το βρήκα και ετοιμαζόμουν να μπω να το πω!!! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!!! :-)))) Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
internetius Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 «Rondo Veneziano - La Serenissima» Ευχαριστω παρα παρα παρα πολύ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetragon Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Rene Aubry - Lungomare σε ευχαριστω παρα πολυ εισαι θεος να σε παντα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
internetius Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Χαιρετώ όποιον το διαβάζει! Αν κ δεν καιγομαι κ ιδιαίτερα, ξέρει κανείς πιο το θέμα που παίζει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου? http://www.youtube.com/watch?v=77N93zizkm8 Ευχαριστώ για κάθε απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k3LLitA Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Hey guys..ψάχνω το τραγουδάκι από την διαφήμιση του JUMBO αλλά στο ραδιόφωνο..αυτήν δλδ. που λέει... Υπάρχει ένα κρυφό ρολόι κάπου μακριά..που τον χρόνο αντίστροφα μετρά..ουου..η άγωνία μου τους δείχτες..γρήγορα γυρνά..ο Άη Βασίλης βρίσκεται κοντά....κτλ. κτλ. Έχω ψάξει παντού για να το βρώ αλλά τίποτα...όποιος ξέρει που να το βρω ας μου πει please..! thanx προκαταβολικά..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 γεια σας.ακουσα την τριτη ΄στα μυστικα της εδεμ΄ ενα τραγουδι και δεν μπορω να το βρω.οποιος γνωριζει pls να το πει.αν και αμφιβαλω.thnks Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ch_V84 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Χαιρετώ όποιον το διαβάζει! Αν κ δεν καιγομαι κ ιδιαίτερα, ξέρει κανείς πιο το θέμα που παίζει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου? http://www.youtube.com/watch?v=77N93zizkm8 Ευχαριστώ για κάθε απάντηση... Καλησπέρα Internetius :-') Έτυχε να διαβάσω το ποστ σου και θα έλεγα ότι σου έχω μία απάντηση, αν και με μία επιφύλαξη. Το μουσικό κομμάτι που παίζει στους τίτλους της εκπομπής " Αξίζει να το δεις", πιστεύω, ότι πρόκειται για μία μικρής διάρκειας σύνθεση που δημιουργήθηκε για την εκπομπή της Τατάνιας Στεφανίδου αποκλειστικά και μόνο. Παρόλ' αυτά, ο συνθέτης τους κομματιού μπορεί να είχε υπ' όψιν του, όταν έγραφε αυτό το κομμάτι, το τραγούδι της Dido "Take My Hand" από το άλμπουμ " Νο Angel". Άκουσε το μεταξύ 5:50 και 6ου λεπτού, νομίζω ότι θα διαπιστώσεις την ομοιότητα μεταξύ των δύο. http://www.youtube.com/watch?v=qpVM_az0Zjw&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hurryo Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Hey guys..ψάχνω το τραγουδάκι από την διαφήμιση του JUMBO αλλά στο ραδιόφωνο..αυτήν δλδ. που λέει... Υπάρχει ένα κρυφό ρολόι κάπου μακριά..που τον χρόνο αντίστροφα μετρά..ουου..η άγωνία μου τους δείχτες..γρήγορα γυρνά..ο Άη Βασίλης βρίσκεται κοντά....κτλ. κτλ. Έχω ψάξει παντού για να το βρώ αλλά τπτ...όποιος ξέρει που να το βρω ας μου πει please..! thanx προκαταβολικά..! http://rapidshare.com/files/323163656/asd.mp3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
internetius Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Καλή παρατήρηση Ch_V84 για το μουσικό θέμα της εκπομπής της Στεφανίδου. Ευχαριστώ anyway :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ξέρει κανείς ποιο κομμάτι παίζει στο trailer του ΑΝΤ1 για τη σειρά "Ονειροπαγίδα"? //Το trailer στο YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=T8eQb-NYyJ4 Εννοώ το κομμάτι που αρχίζει στο 0:15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 To original κομμάτι, είναι το Kashmir από τους Led Zeppelin! Μάλλον, αυτό είναι το remake του Puff Daddy - Come With Me Υ.Γ: Συστήνω να ακούσεις και το original! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fodos Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Hey guys..ψάχνω το τραγουδάκι από την διαφήμιση του JUMBO αλλά στο ραδιόφωνο..αυτήν δλδ. που λέει... Υπάρχει ένα κρυφό ρολόι κάπου μακριά..που τον χρόνο αντίστροφα μετρά..ουου..η άγωνία μου τους δείχτες..γρήγορα γυρνά..ο Άη Βασίλης βρίσκεται κοντά....κτλ. κτλ. Έχω ψάξει παντού για να το βρώ αλλά τίποτα...όποιος ξέρει που να το βρω ας μου πει please..! thanx προκαταβολικά..! http://rapidshare.com/files/323163656/asd.mp3.html Φιλε μου αν μπορεις ξανανεβασε το γιατί πλεον δεν μπορουμε να το κατεβασουμε ευχαριστω Καλησπέρα και καλωσόρισες στο forum. Να σε ενημερώσω ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του myphone.gr, απαγορεύεται η γραφή τύπου sms ή greeklish. Εκ της διαχείρισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 To original κομμάτι, είναι το Kashmir από τους Led Zeppelin! Μάλλον, αυτό είναι το remake του Puff Daddy - Come With Me Υ.Γ: Συστήνω να ακούσεις και το original! :D Thanks! Θα τα ακούσω και τα δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis81 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 σ'αυτή τη διαφήμιση που δείχνει κάποιους να τραγουδάνε πολύ φάλτσα κ στο τέλος λέει "ο έρωτας είναι τυφλός όχι κουφός",ξέρει κανείς ένα τραγούδι που τραγουδάει ένας άντρας κ λέει i'm crying i'm dying i'm dying from crying??? Παίδες το έχει κανείς???? Παράθεση http://www.fuelcell.gr Ιστιοσελίδα εκπαιδευτικού περιεχομένου για τα Fuel Cells η μόνη στα ελληνικά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muss Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 γεια σε ολους! ψαχνω το τραγουδι που παιζει στη φιλανθρωπικη διαφημιση της ελεπαπ με την χατζηαργυρη και τον καραμιχο. ειναι αυτη που λεει στειλε μήνυμα στο ταδε και το τραγουδι εχει πολλα 'νανανα'. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts