stathis123 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ο ρυθμος πως ηταν?? νεανικος χορευτικος.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μηπως ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ξερετε ενα τραγουδι που λεει μεσα Put you hands up και μου φαινεται οτι το τραγουδανε οι black eyed peas αλλα δεν το βρισκω.... Προφανώς εννοείς Far East Movement ft. the Cataracs - Like a G6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Προφανώς εννοείς Far East Movement ft. the Cataracs - Like a G6 καλυτερα ετσι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) καλυτερα ετσι και στα 2 οχι. α) της fergie ειναι λιγο παλιο αυτο που σου λεω πρεπει να ειναι πιο καινουργιο... β) ε το like a G6 δεν θα ξεραμε.; :lol: ευχαριστω για τις αναζητησεις αλλα ακομα με την απορια θα μεινω!:blink: ** για το put your hands up που σας ειπα πριν δεν πρεπει να εχει πολυ σχεση με τον τιτλο του κομματιου απλα ενα στοιχος του.. επισης πρεπει να λεει put your hands up - yeah / put your hands up - yeah και μετα λεει αλλα... Edited April 6, 2011 by stathis123 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ** για το put your hands up που σας ειπα πριν δεν πρεπει να εχει πολυ σχεση με τον τιτλο του κομματιου απλα ενα στοιχος του.. επισης πρεπει να λεει put your hands up - yeah / put your hands up - yeah και μετα λεει αλλα... Tony Ray & Diana Birzu feat. MC Robinho - Beautiful Night Και τα 3 έχουν την έκφραση Put your hands up Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inta_bre_ginete Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Μηπως ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπέρα, Ψάχνω αυτό το τραγούδι : http://dl.dropbox.com/u/9759278/20110408_091148.mp3 Δυστυχώς το shazam δεν ξέρει ποιο είναι :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπέρα, ψάχνω ελληνικό τραγούδι με σχετικά έντονο beat, το ηχογραφημένο κομμάτι περιέχει τους στοίχους "ποιός νομίζεις πως είσαι να μην προσποιησει τη μασκα ριξε δειξε", το λέει γυναίκα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Tony Ray & Diana Birzu feat. MC Robinho - Beautiful Night Και τα 3 έχουν την έκφραση Put your hands up τα 3 σκεφτηκα να τα προτεινω αλλα ειπε ο φιλος οτι του μοιαζει με black eyed peas:( Μηπως ειναι αυτο ? παιδια χιλια ευχαριστω ειλικρινα αλλα μεχρι στιγμης κανενα απο αυτα! μακαρι να το ξανα ακουσω!! :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ξερετε ενα τραγουδι που λεει μεσα Put you hands up και μου φαινεται οτι το τραγουδανε οι black eyed peas αλλα δεν το βρισκω.... Μήπως αυτό : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Καλησπέρα, ψάχνω ελληνικό τραγούδι με σχετικά έντονο beat, το ηχογραφημένο κομμάτι περιέχει τους στοίχους "ποιός νομίζεις πως είσαι να μην προσποιησει τη μασκα ριξε δειξε", το λέει γυναίκα. Ευχαριστώ! Μήπως ειναι διασκευή του Ποια νομίζεις? του Ρέμου? Και γω παρακαλω! :) Ψάχνω δύο τραγούδια. Το πρώτο ειναι ελληνικό και τραγουδάνε μεταξύ αλλων ο παπακωνσταντίνου, η αλεξιου και μια χορωδία. Το τραγούδι αναφερεται για την Τροια. Έχει σίγουρα την λέξη Τροια μεσα αλλά δεν θυμ'άμαι τίποτα άλλο. Το δευτερο ειναι ενα χορευτικο τραγούδι ξένο. Αν θυμαμαι καλά το ρεφρεν λέει "first day of the rest of you life", αλλά δεν νομιζω ναναι τελικά αυτο γιατι θυμαμαι οταν ηχα βάλει το ρεφρεν στο youtube μου το βρήκε αμεσως, ενω τώρα με αυτο το ρεφρεν δεν το βγάζει. Ειναι διάσημο τραγούδι και ο τραγουδιστής του συκροτήματος εχει ωραία μεταλλική φωνή (fake). Το συγκροτημα εχει μικρο ονομα. Κάτι σαν necous. κάτι τέτοιο (μοιαζουν τα γράματα). Ελπίζω να βρεθει κανένα με τα λιγοστά που είπα!:D Edited April 8, 2011 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το δευτερο ειναι ενα χορευτικο τραγούδι ξένο. Αν θυμαμαι καλά το ρεφρεν λέει "first day of the rest of you life", αλλά δεν νομιζω ναναι τελικά αυτο γιατι θυμαμαι οταν ηχα βάλει το ρεφρεν στο youtube μου το βρήκε αμεσως, ενω τώρα με αυτο το ρεφρεν δεν το βγάζει. Ειναι διάσημο τραγούδι και ο τραγουδιστής του συκροτήματος εχει ωραία μεταλλική φωνή (fake). Το συγκροτημα εχει μικρο ονομα. Κάτι σαν necous. κάτι τέτοιο (μοιαζουν τα γράματα). Ελπίζω να βρεθει κανένα με τα λιγοστά που είπα!:D Αυτό λες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Μήπως αυτό : οχι :( ευχαριστω παντως! ΚΑΡΑ-EDIT! το βρηκα παιδιαααααααααααααα! Edited April 9, 2011 by stathis123 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 οχι :( ευχαριστω παντως! ΚΑΡΑ-EDIT! το βρηκα παιδιαααααααααααααα! ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια...και το ηξερα οτι το ηξερα το τραγουδι:lol::lol: εχω και εγω ερωτημα ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει εδω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 επαναλαμβάνω ότι το φόρουμ δεν είναι τσατ! αν έχετε κάτι χρήσιμο να γράψετε ή μια πληροφορία να δώσετε οκ, αλλιώς η σιωπή είναι χρυσός. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι ξενο που ακουγεται πολυ τελευταια. Το τραγουδαει καποιος με συμμετοχη του 50 cent -νομιζω- ο οποιος εμφανιζεται μεσα στο τραγουδι μοναχα και λεει "να να να να......":lol::lol::lol::lol::lol: Καταλαβατε ποιο ειναι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι ξενο που ακουγεται πολυ τελευταια. Το τραγουδαει καποιος με συμμετοχη του 50 cent -νομιζω- ο οποιος εμφανιζεται μεσα στο τραγουδι μοναχα και λεει "να να να να......":lol::lol::lol::lol::lol: Καταλαβατε ποιο ειναι??? αυτο μηπως? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 αυτο μηπως? οχι δεν ειναι αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fidelio12345 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 καλησπερα κι απο μενα..ψαχνω χωρις επιτυχια ενα ξενο μπιτακι που λεει come on boy and lets go σαν ρεφρεν κι επισης σε καποιο σημειο ακογεται το theme apo infinity toy klaas που ηταν επιτυχια πριν κανα δυο χρονια..αν καποιιος το ηερει θα το εκτιμουσα..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 οχι δεν ειναι αυτο φιλε πως παει ο ρυθμος να βοηθησω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 επειδή από χθες σπάω το κεφάλι μου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λέγοντας μου ποια μελωδία ακούγεται στο 1:41-1:51 της "Σπασμένης Κούκλας" από Μπάμπαλη;; http://www.youtube.com/watch?v=j-ctNSQIlyc&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 επειδή από χθες σπάω το κεφάλι μου, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λέγοντας μου ποια μελωδία ακούγεται στο 1:41-1:51 της "Σπασμένης Κούκλας" από Μπάμπαλη;; http://www.youtube.com/watch?v=j-ctNSQIlyc&feature=player_embedded Μου θυμίζει λίγο το soundtrack της Amelie ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο.Δεν ξέρω αν είναι γνωστό γιατί δεν είναι το στυλ μουσικής που ακούω αλλά μ'άρεσε και θέλω να το βρω.Το τραγουδάει μια κοπέλα και κάποιες φράσεις που έπιασα είναι "trees in november" "now is the time to walk away" how's it feel when there's time to remember".Έχει και κιθαρίτσα και είναι χαλαρό τραγουδάκι.Επίσης κάνει και κάτι φωνητικά του στυλ τουυ τουυυυυ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο.Δεν ξέρω αν είναι γνωστό γιατί δεν είναι το στυλ μουσικής που ακούω αλλά μ'άρεσε και θέλω να το βρω.Το τραγουδάει μια κοπέλα και κάποιες φράσεις που έπιασα είναι "trees in november" "now is the time to walk away" how's it feel when there's time to remember".Έχει και κιθαρίτσα και είναι χαλαρό τραγουδάκι.Επίσης κάνει και κάτι φωνητικά του στυλ τουυ τουυυυυ:O Αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts