Jump to content

Μουσικές προτάσεις και αναζητήσεις [VI]

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To "σφυριχτό" είναι το Peter Bjorn And John - Young Folks (πολύ ωραίο κομμάτι)

Το άλλο που σου κάνει "ινδικό" :p είναι Rihanna - If It's Loving That You Want Pt.2

Το ορχηστρικό φοβάμαι πως είναι απλά μια μελωδία.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To "σφυριχτό" είναι το Peter Bjorn And John - Young Folks (πολύ ωραίο κομμάτι)

Το άλλο που σου κάνει "ινδικό" :p είναι Rihanna - If It's Loving That You Want Pt.2

Το ορχηστρικό φοβάμαι πως είναι απλά μια μελωδία.

Χιλια ευχαριστώ!!!

ψαχνω ολη τη μερα ενα τραγουδι που μ'αρεσει πολυ κ δεν ξερω πωσ λεγεται ή ποιοσ το λεει! σε καποια φαση στο ρεφρεν λεει: αν δεν μου πεις σ'αγαπωωω... κ αυτος που το λεει εχει λιγο βαρια φωνη...

Λίγο καθυστερημένα ίσως, αλλά το νέο album των royksopp είναι εξαιρετικό!

royksopp - junior

Δικά μου αγαπημένα:

Miss it so much

You don't have a clue

Vision One

Γνωρίζει κανείς το τραγουδάκι από γυναίκα που λέει:

φτάνω, στα όρια μου

όμως καρδιά μου ρώτησε και θα δεις.

Παίζω, κερδίζω χάνω στην τρέλα επάνω....

Εχω την εντυπωση πως ψαχνεις αυτο Ελενη Μεταξα-Παιζω Κερδιζω Χανω

σαν προταση οχι τοσο σαν τραγουδι γιατι το thats my name ειναι καλυτερο αλλα μιας κ το video clip ειναι απο μυκονο..

Edward Maya Feat Vika Jigulina - Stereo Love 2009

Γειά σας! Ψάχνω ένα summer hit που ακούγεται πολύ τελευταία αλλά δεν ξέρω τίτλο...Κάποιοι από τους στίχους είναι "sun goes down feel my love i'm gonna turn around"..........

Γειά σας! Ψάχνω ένα summer hit που ακούγεται πολύ τελευταία αλλά δεν ξέρω τίτλο...Κάποιοι από τους στίχους είναι "sun goes down feel my love i'm gonna turn around"..........

?
When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

Μήπως εννοείς το David Jordan - Sun goes down;

Το τραγούδι που παίζει, αφού λέει η Κατερινα "σπάσαμε σε χίλια κομμάτια", και αρχίζει "I just wanna [...]" πώς το λένε;

Το τραγούδι που παίζει, αφού λέει η Κατερινα "σπάσαμε σε χίλια κομμάτια", και αρχίζει "I just wanna [...]" πώς το λένε;

Edit: Αυτό θα πει συγχρονισμός, φίλε captain_cook :) Μέχρι και το ίδιο ακριβώς βιντεάκι βρήκαμε στο youtube και ποστάραμε ταυτόχρονα :lol:

Μήπως εννοείς το David Jordan - Sun goes down;

oxi vre oute ayto...:worry:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

http://www.goear.com/listen/6f96fd2/-

mia voitheia sto parapano tragoudi

Efxaristo poli

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χθες ενώ άκουγα στον ύπνο μου ραδιόφωνο, έπαιξαν ένα τραγούδι της πρωτοψάλτη που μ'άρεσε αλλά δεν το θυμάμαι...το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ήταν ροκ και το τραγουδούσε μαζί με μια άλλη κοπελιά...καμιά βοήθεια?:rolleyes:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.goear.com/listen/6f96fd2/-

mia voitheia sto parapano tragoudi

Efxaristo poli

Μηπως ειναι αυτο...

http://www.youtube.com/watch?v=3PP6wxmw4Ms

Ένα τραγούδι με στίχους: Aaaaa, I need a miracle, I need a miracle???

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ένα τραγούδι με στίχους: Aaaaa, I need a miracle, I need a miracle???

Fragma - Toca's Miracle ??

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Fragma - Toca's Miracle ??

Ακριβώς αυτό! :thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ενα τραγουδι, καλοκαιρινο beatακι, μελωδικο, τραγουδαει αντρας , και λεει κατι για sun... afterall... (ξεχασα πριν το sun τι λεει gmt)

EDIT: Το βρηκα!!!!

Richard Durand- Always The Sun (Falldown Mix) ,

http://www.youtube.com/watch?v=kzSUaRl9knQ

Samsung S21 Ultra