than_007 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Είτε διαλέξεις να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης, είτε στην μνήμη τηλεφώνου ο τρόπος αποθήκευσης είναι ο ίδιος με αυτό που αναφέρθηκε πριν. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. οκ ευχαριστο και κατι αλλο σε ποσα καμενα πιξελ κανει αλαγη συσκευης η νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Δηλαδή, η "SanDisk 4GB MicroSDHC/w micro mate reader" λειτουργεί κανονικά; (με προβληματίζει το "SDHC/w"). Να την χτυπήσω; Τι εννοέις σε προβληματίζει? Το SDHC είναι ο τύπος της κάρτας Micro Secure Digital High Capacity. Το "w micro mate reader" θα πρέπει να είναι το card reader που έχει μέσα η συσκευασία. Nα την πάρεις, αυτή έχω και εγώ στο Ν95 μου και είναι οκ, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. οκ ευχαριστο και κατι αλλο σε ποσα καμενα πιξελ κανει αλαγη συσκευης η νοκια Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις ή 2 ή 3 καμένα pixels και πάνω, αλλιώς διορθώστε με. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τι εννοέις σε προβληματίζει? Το SDHC είναι ο τύπος της κάρτας Micro Secure Digital High Capacity. Nα την πάρεις, αυτή έχω και εγώ στο Ν95 μου και είναι οκ. :thanks:Με προβλημάτιζΕ, γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει όλο αυτό! Θα την πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλορίζικο. :) Η ποιότητα ήχου δε νομίζω ότι είναι "απλά καλή". Εντάξει, σίγουρα η ένταση είναι χαμηλή για να μπορέσει να ακούσει κάποιος σε θορυβώδες περιβάλλον, αλλά η ποιότητα του ήχου που βγάζει το Ν82 από την έξοδο ακουστικών είναι πολύ καλή για τα επίπεδα ενός κινητού τηλεφώνου. Για μένα έχει πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτό το mp3 player που έχω πολύ καιρό και που υποτίθεται ότι έχει κορυφαία ποιότητα για την κατηγορία τιμής του. Προσωπικά έχω πλέον εντικαταστήσει και την ψηφιακή μου φωτογραφική και το mp3 player μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις με καλύπτει το Ν82 για αυτά που θέλω να κάνω. Σαφώς και δε θα αντικαθιστούσε μία καλή φωτογραφική στις διακοπές ή σε μία πολύ επίσημη στιγμή, αλλά το mp3 player το αντικαθιστά άνετα. Σε ευχαριστω. Κοιτα με την ενταση δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα (σε αυτο βοηθανε αρκετα και τα ακουστικα που εχω) στο 70-80% ειμαι ok. Σχετικα με την ποιοτητα ομως περιμενα κατι καλυτερο. Το αποτελεσμα μου φανηκε καπως μετριο και επρεπε να παιξω αρκετα με το equalizer και τις αλλες ρυθμισεις για να βελτιωθει λιγο η κατασταση. Σιγουρα παντως δεν υπαρχει πλεον η αναγκη για ξεχωριστο mp3 player. :thanks:Με προβλημάτιζΕ, γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει όλο αυτό! Θα την πάρω! Γιατι δεν πας για την sandisk των 8gb να ξεμπερδευεις? Εκτος απο διπλασια χωρητικοτητα ειναι και πιο γρηγορη απο αυτη των 4gb (θεωρητικά διπλασια ταχυτητα εγγραφης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Γιατι δεν πας για την sandisk των 8gb να ξεμπερδευεις? Εκτος απο διπλασια χωρητικοτητα ειναι και πιο γρηγορη απο αυτη των 4gb (θεωρητικά διπλασια ταχυτητα εγγραφης). Για 2 λόγους: α) οικονομικό (θέλω να του πάρω και μια θήκη το συντομότερο, βρήκα μια στο eshop) β) με τα 4GB είμαι υπερκαλυμμένος (προς το παρόν τουλάχιστον!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Απο nokia shop παιζει να μου δωσουν καμια ζελατινα για την οθονη? Αμα παραγειλω καμια θηκη με 4-5 ευρω απο e-bay ποσο λετε να πληρωσω για μεταφορικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Απο nokia shop παιζει να μου δωσουν καμια ζελατινα για την οθονη? Αμα παραγειλω καμια θηκη με 4-5 ευρω απο e-bay ποσο λετε να πληρωσω για μεταφορικα? πανω κατα τα ιδια με την αξια της θηης(3-4ε):) κοιτα και εδω για θηκες N82 Cases Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια σκεφτομαι να ΠΑΡΩ BLUETOOTH STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. μου ειπαν για τα itech για μια φθηνη περιπτωση και ταυτοχρονα ποιοτικη εχετε καμια αποψη πανω στο θεμα? νομιζω οτι το Ν82 εχει A2DP etsi? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 νομιζω οτι το Ν82 εχει A2DP etsi? Ναι, έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια σκεφτομαι να ΠΑΡΩ BLUETOOTH STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. μου ειπαν για τα itech για μια φθηνη περιπτωση και ταυτοχρονα ποιοτικη εχετε καμια αποψη πανω στο θεμα? νομιζω οτι το Ν82 εχει A2DP etsi? i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) τα χρησιμοποιω πολυ καιρο τωρα και ειναι απλα αψογα! ποιοτητα,ενταση,αυτονομια και ενσωματωμενο ραδιο fm ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) τα χρησιμοποιω πολυ καιρο τωρα και ειναι απλα αψογα! ποιοτητα,ενταση,αυτονομια και ενσωματωμενο ραδιο fm ;) Δεν υπαρχουν πουθενα εδω ελλαδα;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 zaharakis απο που τα πηρες ? γιατι στα ελληνικα καταστηματα στο ιντερνετ δε τα βρισκω Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ρε παιδια ενα λουρακι για το πλαι, κατι μικρο σαν αυτα που εχουν τα LG που μπορω να βρω? τοσο σπουδαιο ηταν να το βαλουν στη συσκευασια? το μονο που βρηκα ηταν απο γερμανο κατι τεραστια λες και θα μεταφερω καμια κοτρωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ρε παιδια ενα λουρακι για το πλαι, κατι μικρο σαν αυτα που εχουν τα LG που μπορω να βρω? τοσο σπουδαιο ηταν να το βαλουν στη συσκευασια? το μονο που βρηκα ηταν απο γερμανο κατι τεραστια λες και θα μεταφερω καμια κοτρωνα Φυσικά σε Nokia Shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ΔΕΝ υπάρχει πλέον σε Nokia shop λουράκι μόνο του, σε ειδική συσκευασία (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα). Κι εγώ έψαχνα, αλλά βρήκα μόνο σε συσκευασία μαζί με την θήκη Nokia CP-71, η οποία επιπλέον δεν χωράει εντελώς το Ν82. Περισσεύει περίπου 2-3mm το κινητό προς τα έξω. Έχω μεν λουράκι, αλλά η θήκη δεν κάνει. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια ειμαι εξοργισμενος!!!!!!!!!!!! προσπαθω να εγκαταστησω ενα απλο αρχειο .jar gia το opera mini 4.1 και δε μπορω . το αρχειο που κατεβασα(και απο το κινητο και μεσω του pc μου) μου βγαζει μηνυμα μη εγκυρο jar. ti στο καλο μπορει να συμβαινει... εχω ψιλοαπογοητευτει τις τελευταιες μερεσ καθως πολλα κολληματα του συμπιαν λειτουργικου δε σταματησαν παρ ολη την αναβαθμιση..... Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Φυσικά σε Nokia Shop. δεν ειχαν, περασα. μου ειπαν πως τους φαινεται "δυσκολο να μη το ειχε η συσκευασια" ελα ομως που οσο και αν "εψαξα" τη συσκευασια δεν ειχε:down::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Δεν έχει η συσκευασία λουράκι. Κρίμα, ορισμένα άλλα Nseries είχαν λουράκι στη συσκευασία. :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 δεν ειχαν, περασα. μου ειπαν πως τους φαινεται "δυσκολο να μη το ειχε η συσκευασια" ελα ομως που οσο και αν "εψαξα" τη συσκευασια δεν ειχε:down::down: Η συσκευασία δεν έχει λουράκι. Στο Nokia Shop Καβάλας μου φάνηκε πως είδα...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Εμένα στο Nokia shop εδώ στο Βόλο όταν έψαχνα για λουράκι μου είπαν ότι υπήρχε παλιά στη διάθεσή τους ένα το οποίο δεν υπάρχει πλέον, έχει αποσυρθεί. Μπορείς να βρεις μόνο σε συνδυασμό με κάποια θήκη. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια ειμαι εξοργισμενος!!!!!!!!!!!! προσπαθω να εγκαταστησω ενα απλο αρχειο .jar gia το opera mini 4.1 και δε μπορω . το αρχειο που κατεβασα(και απο το κινητο και μεσω του pc μου) μου βγαζει μηνυμα μη εγκυρο jar. ti στο καλο μπορει να συμβαινει... εχω ψιλοαπογοητευτει τις τελευταιες μερεσ καθως πολλα κολληματα του συμπιαν λειτουργικου δε σταματησαν παρ ολη την αναβαθμιση..... γιατι κοληματα μιλαμε θα μπορουσες να γινεις ποιο συγκεκρημενος να μαθουμε και μεις οι ενδιαφερομενοι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 παιδια ειμαι εξοργισμενος!!!!!!!!!!!! προσπαθω να εγκαταστησω ενα απλο αρχειο .jar gia το opera mini 4.1 και δε μπορω . το αρχειο που κατεβασα(και απο το κινητο και μεσω του pc μου) μου βγαζει μηνυμα μη εγκυρο jar. ti στο καλο μπορει να συμβαινει... εχω ψιλοαπογοητευτει τις τελευταιες μερεσ καθως πολλα κολληματα του συμπιαν λειτουργικου δε σταματησαν παρ ολη την αναβαθμιση..... Κανενα προβλημα με opera mini 4.1 ,μολις το δοκιμασα σε Ν82. Κατι κανεις λαθος . Δεν φταιει το Ν82 ή καποια αλλη S60 συσκευη εαν δεν ξερετε να την χρησιμοποιετε και δεν εχετε ορεξη να ασχοληθειτε σωστα :wacko: Παρτε αλλη συσκευη.. Και δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα φιλε hitechisious. Αφορμη μου εδωσες :) @THEO_LEGEND: Σε παρακαλω ,Εαν εχεις να προσφερεις κατι χρησιμο στο θεμα του Ν82 και στην series60 ενοτητα ,καντο. Αλλιως ...ασχολησου με την συσκευη που εχεις στα χερια σου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 εγω δουλευω τον οπερα μινι εδω και ενα μηνα και δουλευει αψογα :!: δοκιμασε αυτην την εκδοση που χρησιμοποιω εγω σε αυτο το λινκ http://rapidshare.com/files/114873550/opera_mini_jar.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 η αντιστοιχη καρτα της KINGSTON 4GB MICRO SECURE DIGITAL CLASS 4 HC, την έχει δοκιμάσει κανείς η αν την έχει κάπιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vithos Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδια γεια σας, κατοχος Ν82 εδω! Οταν μου στελνουν αρχεια μεσο bluetooth μου τα αποθηκευει στο τηλ...., και πλεον ειναι full και τρωω ακυρο για μεταφορα, δεν βρισκω πουθενα επιλογη για το που θα αποθηκευει να το αλλαξω, μια βοηθεια αν γνωριζει κανεις! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts