nervous Δημ. May 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε με καποιο τροπο να βγαλουπε την εικονα που λεει ''υπηρεσιες sim'' μολις ανοιγουμε το κινητο? Δεν υπαρχει τροπος Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Υπάρχει πρόβλημα με τα Vista και τους οδηγούς του καλωδίου και γενικότερα με το τελευταίο PC Suite. με τα xp-sp2 υπαρχει κανα προβλημα?θα το αναγνωριζει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Windows XP SP2 ή 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 γεια σας κ απο εμένα! Εδώ κ λίγο καιρό είμαι κ εγώ κάτοχος τοθ Ν82,αλλά τώρα τελευταία εχω τα εξής προβλήματα. ¨οταν κάνω εγκατάστση κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης,8α μ ανοίξουν μόνο την 1η φορά κ μετα τπτ κ υποψιάζομαι ότι φταίει η κάρτα μνήμης,καθώς έχω ακόμη την κάρτα της νόκια. Το ίδιο μου συμβαίνει κ όταν ανοίγω μερικέσ φορες τα μηνύματα όταν μ στέλνουν 1 αρχείο οπως κ στις επαφές π μ σβήνονται συνέχεια οι επαφές :( Ίσως φταίει μονο κ μόνο η καρτα,διότι το κινητό δεν μου έχει παρουσιάσει άλλα προβλήματα,μόνο όταν πρόκειτε να κάνω κατι στην κάρτα. Για να μην σας κουράζω άλλο,8έλω να πάρω μια κάρτα μνήμης 4 GB,κ θα ήθελα να μ προτείνετε κάποια που ειναι δοκιμασμένη απο κατόχους τοθ ν82,κ δεν τους παρουσιάζει προβλήματα. ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ό,τι βλέπεις εδώ είναι συμβατό με το N82!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 το είχα τσεκάρει αυτό το site πιο παλιά αλλά δεν ήμουν σιγουρος αν οι κάρτεσ δουλευουν χωρις πρόβλημα(την SanDisk 4gb συγκεκριμένα),ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Με έχει εντυπωσιάσει το πόσο καλό είναι το Ν82! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι η εξαιρετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με το GPS σε πλοήγηση... Την "ρουφάει..." Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Με έχει εντυπωσιάσει το πόσο καλό είναι το Ν82! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι η εξαιρετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με το GPS σε πλοήγηση... Την "ρουφάει..." Ολα ετσι ειναι φιλε μου τα gps τελειωνουν την μπαταρια αμεσως:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Με έχει εντυπωσιάσει το πόσο καλό είναι το Ν82! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι η εξαιρετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με το GPS σε πλοήγηση... Την "ρουφάει..." Σε ενα μηνα σχεδον απο τωρα θα ειμαι και εγω κατοχος του Ν82 black:D Δηλαδη με τη χρηση που κανεις εσυ καθε ποτε το φορτιζεις;;;;;:confused: Με το gps ποσει ωρα μπορεις να παιζεις μεχρι να τα παιξει η μπαταρια;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 4 ημέρες το έχω και το έχω φορτίσει 4 φορές... Με το GPS (το οποίο είναι εξαιρετικό, σε σχέση με άλλες συσκευές) σε χρήση για 2-3 ώρες, μια μέρα και ΑΝ θα την βγάλεις.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 4 ημέρες το έχω και το έχω φορτίσει 4 φορές... Με το GPS (το οποίο είναι εξαιρετικό, σε σχέση με άλλες συσκευές) σε χρήση για 2-3 ώρες, μια μέρα και ΑΝ θα την βγάλεις.. Οντως, παντα η ΝΟΚΙΑ εβαζε χαλια μπαταριες στα κινητα της:( Βασικα 2-3 ωρες πλοηγηση στο gps δεν ειναι αρκετες αν ειναι να κανεις μια μεγαλη διαδρομη,,οποτε μαλλον με βλεπω με 2η μπαταρια.... Οσο για χρηση γενικη,χωρις gps, αν κραταει 1 μερα παλι καλα, αμα στρωσει κιολας με τις φορτισεις μπορει να κραταει και ανετα 1,5 μερες:D Τι να κανουμε,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε ενα,,η μαλλον δεν θελουν να μας τα δωσουν:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Σε οποιαδηποτε συσκευη , gps + wifi ειναι εχθροι της μπαταριας ... Οσοι εχουν δοκιμασει και αλλες συσκευες εκτος του Ν82 ,γνωριζουν... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Oταν βγαζω μια φοτογραφια αποθηκευεται σε ενα φακελο πχ 200805ΑΟ μεσα στον φακελο 200805. Μπορούμε να παραπέμψουμε τον 200805ΑΟ και να αποθηκευονται μονο στον 200805? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εδώ και ~10 μέρες είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του Ν82 Black. Μέχρι τώρα παρατηρήσεις: 1) μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα με την κάρτα (της Νοκια) 2) σε απλή χρήση τηλεφώνου κρατάει 3 μέρες (καλύτερα απο το Ν70 μου) 3) Το GPS το τηγανίζει το αυγό. (ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία του) 4) Η λήψη του είναι λίγο χειρότερη απο το Ν70. (σε χώρους με κακό σήμα, που με το Ν70 μπορούσα να συνομιλήσω, με το Ν82 δυσκολεύομαι) 5) είναι ταχύτατο (για Symbian, πάλι σε σχέση με το "τα ζώα μου αργά" Ν70) 6) Μερικές εφαρμογές που βρήκα τις εγκατέστησα παίζουν μια χαρά.:innocent: Ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις τους, τις συμβουλές και τις οδηγίες.:respect: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Oταν βγαζω μια φοτογραφια αποθηκευεται σε ενα φακελο πχ 200805ΑΟ μεσα στον φακελο 200805. Μπορούμε να παραπέμψουμε τον 200805ΑΟ και να αποθηκευονται μονο στον 200805? Οχι ,δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Οχι ,δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.. Και σε σενα ετσι αποθηκευεται δηλαδη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 4 ημέρες το έχω και το έχω φορτίσει 4 φορές... Με το GPS (το οποίο είναι εξαιρετικό, σε σχέση με άλλες συσκευές) σε χρήση για 2-3 ώρες, μια μέρα και ΑΝ θα την βγάλεις.. αν χρησιμοποιω gps για 2-3 ωρες και εμενα μια μερα κραταει. αν ομως δεν χρησιμοποιησεις τοτε σε μενα κραταει 3-3.5 μερες. πολυ ικανοποιητικος χρονος. επισης η φωτογραφικη παροτι εχει ενεργοβορο φλας δεν ριχνει την αποδοση της μπαταριας σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως θα περιμενε κανεις το μονο προβλημα οσον αφορα την αυτονομια ειναι το gps αλλα και παλι δε νομιζω να ειναι θεμα Ν82:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ρε παιδια τι γινετε με αυτη την κινητουμπα;Το εχω παραγγειλει 1 μηνα απο cosmote και μου λενε οτι σε ολη την Αθηνα δεν υπαρχει διαθεσιμο σε κανενα καταστημα cosmote(το ασημι οχι το μαυρο)Δηλαδη αν ηθελα το μαυρο θα περιμενα κανα 6μηνο.Πιο ευκολα βρισκεις πετρελαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλημερα απο εναν ακομα ευτυχη κατοχο του Ν82 σε μαυρο. Το βρηκα σχετικα ευκολα στο πλαισιο αργυρουπολης. Απο cosmote το περιμενα αρκετο καιρο αλλα μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα που ελεγαν οτι σε μαυρο ουτε το εχουν ουτε το περιμενουν. Σαν τηλεφωνο η ληψη ειναι ικανοποιητικη δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι τωρα. Για την οθονη του δεν ξερω γιατι παραπονιουνται καποιοι χρηστες, προσωπικα την βρισκω μια χαρα ακομα και κατω απο νταλα ηλιο. Σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες και πιο φωτεινες οθονες αλλα η αντιθεση της ειναι πολυ καλη. Την εχω ρυθμισει ενα κλικ πανω απο την πιο σκοτεινη ρυθμιση και παραμενει ευαναγνωστη. Η μπαταρια μεχρι τωρα μου κραταει 1-1μιση μερα με σκληρη χρηση και ανοιχτο μερα-νυχτα. Υπολογιζω με πιο χαλαρη χρηση τις 2 μερες θα τις βγαζει. Η φωτογραφικη μηχανη για τα δεδομενα των κινητων ειναι υπεραρκετη. Για καθημερινες φωτο που προοριζονται για σχετικα μικρες εκτυπωσεις ειναι οτι πρεπει. Το βιντεο δεν με ξετρελανε αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας... Το gps με το garmin μεσα και πλοηγηση στην αθηνα μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις. Πραγματικα πολυ χρησιμο εργαλειο. Το wifi απλα αψογο. Βρισκει τα δικτυα αμεσα και σε μερικες περιπτωσεις πολυ πιο ευκολα απο το laptop που εχω σπιτι. Το ραδιοφωνο και το media player ειναι απλα ικανοποιητικά σαν ποιοτητα ηχου. Με πολυ καλα ακουστικα πανω η ποιοτητα του ηχου ειναι ελαφρως χειροτερη απο mp4 player made in china... Περιμενα κατι παραπανω αλλα σε περιβαλλον με πολυ θορυβο οπως το μετρο δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις. Απο την αλλη η ληψη του ραδιοφωνου ειναι πολυ καλη. Γενικα προκειται για μια κορυφαια ολα σε ενα συσκευη. Προβλεπω να την κραταω για πολύ καιρο! Αν εφτιαχνε και freddo...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Oταν βγαζω μια φοτογραφια αποθηκευεται σε ενα φακελο πχ 200805ΑΟ μεσα στον φακελο 200805. Μπορούμε να παραπέμψουμε τον 200805ΑΟ και να αποθηκευονται μονο στον 200805? κατσε γιτι δεν καταλαβα δεν μπορεις να κανεις ενα φακελο στην καρτα πχ fotos και οταν τραβας μια να την αποθηκευει εκει?η δεν κανει μονο του στην καρτα φακελο για φοτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 κατσε γιτι δεν καταλαβα δεν μπορεις να κανεις ενα φακελο στην καρτα πχ fotos και οταν τραβας μια να την αποθηκευει εκει?η δεν κανει μονο του στην καρτα φακελο για φοτος? Δεν γίνεται να φτιάξεις φάκελο και να επιλέξεις να αποθηκεύονται εκεί οι φωτογραφίες που τραβάς. Μέσα στον φάκελο εικόνες δημιουργούνται υποφακέλοι και έχουν για ονόμα την χρονολογία και τον μήνα π.χ. 200805 και εκεί μέσα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που τραβάς και καταχωρούνται ανάλογα με την ημερομηνία που τις έχεις τραβήξει. Μόλις αλλάξει ο μήνας φτιάχνεται εκ νέου ένας καινούργιος φάκελος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 [...] Καλημερα απο εναν ακομα ευτυχη κατοχο του Ν82 σε μαυρο. [...] Καλορίζικο. :) [...]Το ραδιοφωνο και το media player ειναι απλα ικανοποιητικά σαν ποιοτητα ηχου. Με πολυ καλα ακουστικα πανω η ποιοτητα του ηχου ειναι ελαφρως χειροτερη απο mp4 player made in china... Περιμενα κατι παραπανω αλλα σε περιβαλλον με πολυ θορυβο οπως το μετρο δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις. Απο την αλλη η ληψη του ραδιοφωνου ειναι πολυ καλη. [...] Η ποιότητα ήχου δε νομίζω ότι είναι "απλά καλή". Εντάξει, σίγουρα η ένταση είναι χαμηλή για να μπορέσει να ακούσει κάποιος σε θορυβώδες περιβάλλον, αλλά η ποιότητα του ήχου που βγάζει το Ν82 από την έξοδο ακουστικών είναι πολύ καλή για τα επίπεδα ενός κινητού τηλεφώνου. Για μένα έχει πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτό το mp3 player που έχω πολύ καιρό και που υποτίθεται ότι έχει κορυφαία ποιότητα για την κατηγορία τιμής του. Προσωπικά έχω πλέον εντικαταστήσει και την ψηφιακή μου φωτογραφική και το mp3 player μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις με καλύπτει το Ν82 για αυτά που θέλω να κάνω. Σαφώς και δε θα αντικαθιστούσε μία καλή φωτογραφική στις διακοπές ή σε μία πολύ επίσημη στιγμή, αλλά το mp3 player το αντικαθιστά άνετα. [...] Γενικα προκειται για μια κορυφαια ολα σε ενα συσκευη. Προβλεπω να την κραταω για πολύ καιρο! Αν εφτιαχνε και freddo...:p [...] Το μόνο που μένει είναι να κυκλοφορήσει η πρώτη bluetooth καφετιέρα, τα υπόλοιπα είναι πανεύκολα. :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Δεν γίνεται να φτιάξεις φάκελο και να επιλέξεις να αποθηκεύονται εκεί οι φωτογραφίες που τραβάς. Μέσα στον φάκελο εικόνες δημιουργούνται υποφακέλοι και έχουν για ονόμα την χρονολογία και τον μήνα π.χ. 200805 και εκεί μέσα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που τραβάς και καταχωρούνται ανάλογα με την ημερομηνία που τις έχεις τραβήξει. Μόλις αλλάξει ο μήνας φτιάχνεται εκ νέου ένας καινούργιος φάκελος. αυτο γινεται στην καρτα ετσι?οχι στην εσωτερικη μνημη πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 αυτο γινεται στην καρτα ετσι?οχι στην εσωτερικη μνημη πιστευω Είτε διαλέξεις να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης, είτε στην μνήμη τηλεφώνου ο τρόπος αποθήκευσης είναι ο ίδιος με αυτό που αναφέρθηκε πριν. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ό,τι βλέπεις εδώ είναι συμβατό με το N82!:) Δηλαδή, η "SanDisk 4GB MicroSDHC/w micro mate reader" λειτουργεί κανονικά; (με προβληματίζει το "SDHC/w"). Να την χτυπήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts