Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω ρε παιδιά, ούτε εμένα με τρελλαίνει αυτή η φωτογραφία.

Πιο όμορφο έδειχνε στις φωτογραφίες που είχαμε δει πιο παλιά.

Πάντως απ' ό,τι φαίνεται πιθανότατα δεν θα έχει καμία άλλη hardware διαφορά με τη παρούσα έκδοση.

Άλλο ο εξοπλισμός... ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε το ασημί δεν είναι και τόσο ασχήμο τελικά.

Κάθε μέρα μου αρέσει όλο και περισσότερο:O

Δεν βλέπω το λόγο ώστε κάποιος να μπέι στη διαδικασία να αλλάξει τη πρόσοψη (αλλά το ποιο πιθάνο είναι ότι κάποιος θα το κάνει).:)

Ε το ασημί δεν είναι και τόσο ασχήμο τελικά.

Κάθε μέρα μου αρέσει όλο και περισσότερο:O

Δεν βλέπω το λόγο ώστε κάποιος να μπέι στη διαδικασία να αλλάξει τη πρόσοψη (αλλά το ποιο πιθάνο είναι ότι κάποιος θα το κάνει).:)

Μπα, και να αποφασίσω τελικά για τη μαύρη πρόσοψη, δε νομίζω να το επιχειρήσω μόνος μου. Σε Nokia shop, και αν... ;)

Ναι μωρέ, καλό είναι και αυτό που έχουμε τώρα.

Αλλά γιατί το λέτε όλοι ασημί??? Πιο πολύ μπεζ-χρυσαφί είναι, παρά ασημί. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το Ν82 έχει στις ρυθμίσεις επιλογή φωτεινότητας οθόνης ή έχει αυτόματο αισθητήρα φωτός. Μπορείς να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα της οθόνης όπως εσύ θέλεις; Επίσης οι χάρτες που φέρει το κινητό στη συσκευασία είναι της Νόκια; Μ' αυτούς τους χάρτες χρεώνεσαι; Διάβασα πιο πριν για το garmin, πήγα στην ιστοσελίδα που αναφέρθηκε, αλλά δε βρήκα κάτι για να κατεβάσω... Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το Ν82 έχει στις ρυθμίσεις επιλογή φωτεινότητας οθόνης ή έχει αυτόματο αισθητήρα φωτός. Μπορείς να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα της οθόνης όπως εσύ θέλεις; Επίσης οι χάρτες που φέρει το κινητό στη συσκευασία είναι της Νόκια; Μ' αυτούς τους χάρτες χρεώνεσαι; Διάβασα πιο πριν για το garmin, πήγα στην ιστοσελίδα που αναφέρθηκε, αλλά δε βρήκα κάτι για να κατεβάσω... Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Έχει ρύθμιση για την φωτεινότητα. Επιλέγεις ένα επίπεδο αλλά και πάλι ο αισθητήρας υπάρχει και με βάση το επίπεδο που επέλεξες την αυξάνει ή την μειώνει λίγο ανάλογα με το εξωτερικό φως. Με τους χάρτες της Νοκια δεν χρεώνεσαι. Η φωνητική πλοήγηση είναι μόνο χρεώσιμη. Σου δίνεται δωρεάν Για 3 μήνες και από εκεί και μετά θέλει να πληρώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το Ν82 έχει στις ρυθμίσεις επιλογή φωτεινότητας οθόνης ή έχει αυτόματο αισθητήρα φωτός. Μπορείς να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα της οθόνης όπως εσύ θέλεις;

Έχει κανονικά αισθητήρα φωτός ο οποίος ρυθμίζεται. Απλά το πρόβλημα είναι ότι ενώ η οθόνη είναι πολύ φωτεινή, έχει περιοριστεί η διαθέσιμη φωτεινότητά της μέσω του λειτουργικού συστήματος. Όταν χτυπάει κάποια υπενθύμιση ή όταν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή Sygic φαίνεται η πλήρης φωτεινότητα της οθόνης. Επομένως είναι επιλογή του κατασκευαστή, πιθανόν για την αύξηση της αυτονομίας. Πιθανότατα θα διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση. Πάντως ακόμα και τώρα δεν είναι κάτι το πολύ σοβαρό. Μια χαρά είναι η φωτεινότητα της οθόνης. Απλά χρήζει διόρθωσης, και είναι κάτι που διορθώνεται, μιας και οφείλεται σε ρύθμιση του λογισμικού και όχι σε κατασκευαστικό σφάλμα. ;)

Πάντως μη σε προβληματίζει αυτό, είναι άλλο απλά να το διαβάζεις, άλλο να το βλέπεις. Δεν είναι τόσο σοβαρό.

κατσε πρωτα να δεις τι συσκευη θα σου δωσουν και μετα το συζητας ;)

Σημερα παρελαβα το καινουργιο και τους ρωτησα τι ισχυει αν εχει και αυτο προβλημα και μου απαντησαν οτι ισχυει ακριβως το ιδιο οπως και στην πρωτη αντικατασταση ;)

Η ευχαριστη εκπληξη ειναι οτι εχει ηδη πανω το τελευταιο firmware (11.0.127 νομιζω) μιας και ηταν το πρωτο πραγμα που τσεκαρα :)

Η ευχαριστη εκπληξη ειναι οτι εχει ηδη πανω το τελευταιο firmware (11.0.127 νομιζω) μιας και ηταν το πρωτο πραγμα που τσεκαρα :)

Μάλλον την 11.0.117 θέλεις να πεις;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μάλλον την 11.0.117 θέλεις να πεις;)

Σωστα! Ευχαριστω :)

EDIT

Κατα την ενεργοποιηση της φωνητικης πλοηγησης μεσω δικτυου, αναφερει οτι εχει αγορασθει 3μερη φωνητικη πλοηγηση.

Να υποθεσω οτι εννοει 3μηνη?

Σωστα! Ευχαριστω :)

EDIT

Κατα την ενεργοποιηση της φωνητικης πλοηγησης μεσω δικτυου, αναφερει οτι εχει αγορασθει 3μερη φωνητικη πλοηγηση.

Να υποθεσω οτι εννοει 3μηνη?

Ναι και εμένα αυτό μου έβγαλε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να σχολιάσει δηλαδή στην τιμή του; Υπάρχει περίπτωση να το δίνουν σε διαφορετικό πακέτο αγοράς; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να συνοδεύεται απο μια 8GB κάρτα μνήμης.

.

Μήπως έρθει με 8gb κάρτα και καλύτερη μπαταρία?

Θα είναι καλή μαγκιά.

Μήπως έρθει με 8gb κάρτα και καλύτερη μπαταρία?

Θα είναι καλή μαγκιά.

Με 8άρα κάρτα πιθανόν, αλλά για μεγαλύτερη μπαταρία δε νομίζω να παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Εδώ δεν την άλλαξαν στο Ν95 που είχε τρελό πρόβλημα αυτονομίας, γιατί να το κάνουν στο Ν82 που έχει τουλάχιστον πάνω από αποδεκτή αυτονομία??? Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, Nokia είναι αυτή...

Μακάρι πάντως, αν γίνει κάτι τέτοιο θα επωφεληθούμε και οι υπόλοιποι... :D

Μήπως δούμε στο πακέτο κανέναν φορτιστή αυτοκινήτου... ;)

Να ρωτήσω κάτι, στις φωτογραφίες με flash, τι ρύθμιση έχετε στο flash? Το αυτόματο πολλές φορές εμφανίζει κόκκινα μάτια και το πάω χειροκίνητα σε αυτή την λειτουργία.

Να ρωτήσω κάτι, στις φωτογραφίες με flash, τι ρύθμιση έχετε στο flash? Το αυτόματο πολλές φορές εμφανίζει κόκκινα μάτια και το πάω χειροκίνητα σε αυτή την λειτουργία.

Μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στην επιλογή "Ορισμ. χρήστη".

Εκεί μπορείς να επιλέξεις το φλας να έρχεται με συγκεκριμένη ρύθμιση, π.χ. "όχι κόκκινα μάτια". Ανοίγοντας την κάμερα μπορείς να επιλέγεις τη ρύθμιση "Ορισμ. χρήστη" και το φλας να γυρνάει στην ρύθμιση που επέλεξες.

Μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στην επιλογή "Ορισμ. χρήστη".

Εκεί μπορείς να επιλέξεις το φλας να έρχεται με συγκεκριμένη ρύθμιση, π.χ. "όχι κόκκινα μάτια". Ανοίγοντας την κάμερα μπορείς να επιλέγεις τη ρύθμιση "Ορισμ. χρήστη" και το φλας να γυρνάει στην ρύθμιση που επέλεξες.

Ευχαριστώ, απλά τώρα που είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή έχουν πολλές κόκκινα μάτια που νόμιζα ότι είχα βάλει αυτή την λειτουργία. Βγαίνουν κόκκινα μάτια και με την επιλογή αυτή? (όχι κόκκινα μάτια).

Τώρα που το θυμήθηκα, σύνδεσα το καλώδιο να μεταφέρω δεδομένα και μου λέει η κάρτα χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή, δεν γίνεται. Δεν είχα κάποια άλλη εφαρμογή ανοιχτή (που να φαίνεται). Πως μπορώ να δω τι γίνεται στο κινητό?

Ευχαριστώ!

ρε παιδια τι γινεται με το Ν82??εχω επιδοτηση στην vodafone και περιμενω τοσο καιρο κ δεν το εχουν φερει ακομα.....ποτε σκοπευουν δηλαδη να το φερουν???οταν κυκλοφορησουν και τα πιο καινουρια μοντελα??ενα βημα πισω ειναι αυτη η vodafone τελευταια...

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Ευχαριστώ, απλά τώρα που είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή έχουν πολλές κόκκινα μάτια που νόμιζα ότι είχα βάλει αυτή την λειτουργία. Βγαίνουν κόκκινα μάτια και με την επιλογή αυτή? (όχι κόκκινα μάτια).

Δε λειτουργεί πάντα σωστά το red eye reduction και δεν είναι κάτι που κάνει μόνο το Ν82 λάθος. Και ψηφιακές φωτογραφικές αδυνατούν να το διορθώσουν ορισμένες φορές. Δεν έχει πάντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Τώρα που το θυμήθηκα, σύνδεσα το καλώδιο να μεταφέρω δεδομένα και μου λέει η κάρτα χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή, δεν γίνεται. Δεν είχα κάποια άλλη εφαρμογή ανοιχτή (που να φαίνεται). Πως μπορώ να δω τι γίνεται στο κινητό?

Ευχαριστώ!

Προφανώς υπάρχει κάποια εφαρμογή που όντως δε φαίνεται, ίσως κάποιο θέμα που έχεις εγκαταστήσει στην κάρτα και το έχεις ως ενεργό θέμα ή αν έχεις ρυθμίσει να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης αντί για την μνήμη του τηλεφώνου ή κάτι άλλο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις "αφαίρεση κάρτας μνήμης" από το κουμπί power. Τότε θα κλείσει το κινητό όλες τις ανοικτές εφαρμογές. Μη βγάλεις την κάρτα, αλλά επιχείρησε να συνδέσεις και πάλι το καλώδιο usb. Πιστεύω ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.

Φίλε fantomXxXx υπάρχουν κάποια καταστήματα Πλαίσιο που επικοινωνούν με το σύστημα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και μπορείς να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου κανονικά παίρνοντας και την επιδότηση που δικαιούσαι με την αγορά συσκευής από το Πλαίσιο. Εγώ προσωπικά έτσι πήρα το δικό μου τηλέφωνο. Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό δεν ισχύει σε όλα τα καταστήματα Πλαίσιο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο ένας υπάλληλος να λέει άλλα και ο άλλος άλλα... Γι' αυτό καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στο 800-11-12345 και ρώτα σε ποιά καταστήματα μπορείς να το κάνεις.

ρε παιδια τι γινεται με το Ν82??εχω επιδοτηση στην vodafone και περιμενω τοσο καιρο κ δεν το εχουν φερει ακομα.....ποτε σκοπευουν δηλαδη να το φερουν???οταν κυκλοφορησουν και τα πιο καινουρια μοντελα??ενα βημα πισω ειναι αυτη η vodafone τελευταια...

na apantiso me off topic apantisi....gia ayto efyga apo Vodafone meta apo 10 hronia,einai i pio ahristi etaireia tora teleftaia!!!

To N82 to efere i wind prin 1.5 mina ego to pira 16/1/08 to N82 moy

Greek Android & iOS users (FB group)

Εγώ το πήρα από το κατάστημα πλαίσιο στην Στουρνάρη με επιδότηση vodafone. Γίνεται αμέσως. Ούτε 15 λεπτά δεν πήρε. Αρχικά έλεγα να περιμένω και εγώ. Είχα σκεφτεί να αλλάξω εταιρία αλλά δεν με συνέφερε οικονομικά επειδή είμαι παλιός πελάτης.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το πήρα από το κατάστημα πλαίσιο στην Στουρνάρη με επιδότηση vodafone. Γίνεται αμέσως. Ούτε 15 λεπτά δεν πήρε. Αρχικά έλεγα να περιμένω και εγώ. Είχα σκεφτεί να αλλάξω εταιρία αλλά δεν με συνέφερε οικονομικά επειδή είμαι παλιός πελάτης.

Και επίσης το Πλαίσιο φέρνει εγγυημένα προϊόντα, ελληνικής αντιπροσωπείας με τα ελληνικά του στο πληκτρολόγιο και όλα κανονικότατα. Όχι όπως κάποια καταστήματα που φέρνουν προβληματικά κομμάτια και μετά σου βγαίνει η ψυχή μέχρι να βγάλεις άκρη (βλέπε Γερμανός ;)).

Επομένως φίλε fantomXxXx μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο.

Δε λειτουργεί πάντα σωστά το red eye reduction και δεν είναι κάτι που κάνει μόνο το Ν82 λάθος. Και ψηφιακές φωτογραφικές αδυνατούν να το διορθώσουν ορισμένες φορές. Δεν έχει πάντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Προφανώς υπάρχει κάποια εφαρμογή που όντως δε φαίνεται, ίσως κάποιο θέμα που έχεις εγκαταστήσει στην κάρτα και το έχεις ως ενεργό θέμα ή αν έχεις ρυθμίσει να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης αντί για την μνήμη του τηλεφώνου ή κάτι άλλο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις "αφαίρεση κάρτας μνήμης" από το κουμπί power. Τότε θα κλείσει το κινητό όλες τις ανοικτές εφαρμογές. Μη βγάλεις την κάρτα, αλλά επιχείρησε να συνδέσεις και πάλι το καλώδιο usb. Πιστεύω ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.

Σωστός είχα εικόνα στο background από την κάρτα, έσωσα την φωτογραφία στο κινητό και όλα οκ. Όσο για το άλλο, με την φωτογραφική μου (canon powershot g7) ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κόκκινα μάτια απλά έλεγα χθες εντάξει 5mp φτάνουν, δεν θα έβγαζα κάτι τρομερό, αλλά τελικά δεν...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αλλά τι σημαίνει φωνητική πλοήγηση; Ότι του μιλάς και σου δείχνει το δρόμο;