Jump to content

Samsung SGH-M110


B_K_054
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα διακτινιστω ναι!

δεν εχεις καποιον γνωστο να σου στειλει με fax την αποδειξη ωστε να γλιτωσεις τα 35 ευρω;

Link to comment
Share on other sites

Φίλε mol, το θέμα δεν είναι τόσο το χρηματικό όσο η αξιοπιστία του τηλεφώνου. Εργάζομαι σε εργοτάξια (μηχανικός) και το ρημάδι χτυπάει κάθε λίγο. Είναι "εργαλείο" για 'μένα. Αν είναι να 'χω μαζί μου εφεδρική συσκευή ή να κοιτάω την οθόνη κάθε 10 λεπτά μήπως κι έσβυσε και δεν το πήρα χαμπάρι, τι να το κάνω?

Όσο για τα 35, εξήγησα στο τηλεφώνημά μου στην Αθήνα πως έχει η κατάσταση και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Άρα η ταρίφα, ή το πρόσχημα της απόδειξης, είναι εύρημα του Γερμανού.

Φαξ, όχι φίλε μου. Δεν έχω τη δυνατότητα να λάβω (ή σωστότερα "να μου στειλούν").

Γιάννης-sv2gww.

BadBoyz/

/BadToyz

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημέρα στους φίλους (και μη) του φόρουμ...

Τα τελευταία νέα μου από το ριμάδι το τηλέφωνο αλλά και από τους καραγκιόζιδες που κρατούν το service της εταιρείας. Εννοώ της αντιπροσωπείας.

Πήρα λοιπόν πίσω τη συσκευή μου ως ανεπισκεύστη δια μέσω καταστήματος "Γερμανού" και αυτό γιατί βρήκαν υγρασία στην πλακέτα!!!!

Ναι βρε παιδιά... Υγρασία στην πλακέτα μέσα σε τηλέφωνο που αγοράστικε για αυτό τον σκοπό (περιβάλον εργοταξίου)!! Την οποία φυσικά δεν την αλλάζουν μέσα στα πλαίσια της εγγύησης γιατί η υγρασία είναι εκτώς, άσχετα με το αν η συσκευή το προβλέπει! 2 μα#$$ μέχρη στιγμής.

Αυτά τα έμαθα δια στόματος υπαλλήλου του "Γερμανού".

Φυσικά και δεν έφαγα για μια ακόμα φορά το φρούτο (μετά από αγωγή κατά Sony Ericsson, Vodafone service και Κωτσόβολου για ίδια περίπτωση) γιατί τη συσκευή δεν την έβρεξα ποτέ, έσβυσε οριστικά ενώ την είχα επάνω μου, δούλεψε μόλης λίγες ημέρες.

Και αποφάσισα να την ανοίξω για να δω την υγρασία στην πλακέτα της αφού αυτοί θεωρούν το τηλέφωνο άχρηστο και εκτώς εγγύησης.

Και βέβαια δεν υπάρχει υγρασία. Προχώρησα σε ηθελημένο βραχυκύκλωμα των pins του κεντρικού επεξεργαστή ώστε να κάνω hard reset σ' αυτόν (εννοήται ότι μπαταρία ήταν βγαλμένη) οπότε και μηδενιστήκανε τα όποια πηθανά στατικά φορτία ρεύματος σ' αυτόν. Και το ξανάκλεισα. Και, oh yes, το τηλέφωνο λειτουργεί και πάλι κανονικά! Σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα.

Τελικά υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος έστω και σε μια εταιρεία? Που να μην θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι εκτός απ' αυτόν ΔΕΝ είναι μοσχάρια?

Και μετά απ' αυτό τι θα πρέπει να πω εγώ γι' αυτή την εταιρεία?

Εάν ήμουν κάποιος που δεν γνωρίζει από ηλεκτρονικά ή τις ανεύθυνες διαδικασίες που ακολουθούν οι αντιπροσωπείες δεν θα "έκλεγα" τα φράγκα που έδωσα?

Άκου εκεί, υγρασία μέσα σε τηλέφωνο που φτιάχτηκε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο!!!

73 de SV2GWW.

 

ΥΓ Αν τύχει και διαβάσει κάποιος το μήνυμά μου και θεωρεί ότι θύγεται από τα γραφώμενά μου τότε ανοίκει στην "άλλη" πλευρά, οπότε αδιαφορώ. Για τα παραπάνω υπάρχουν αποδείξεις. Λόγω του περιστατικού αυτού θεωρώ πλέον την SAMSUNG ως να μην υπάρχει και θα την δυσφημώ με κάθε ευκαιρεία. Πολύ θα το χαρώ να μου κάνουν μήνυση...

BadBoyz/

/BadToyz

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μόλις σήμερα αγόρασα την εν λόγω συσκευή και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό!!

 

Υπάρχει λύση;;;;

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 4 weeks later...

Λοιπον, η θεια μου ξεθαψε ενα παλιο κινητο που ειχε , το Μ110 και θελει να το χρησιμοποιησει γιατι το τωρινο της αρχισε τα κολπα...

Το θεμα ειναι οτι το Μ110 το ειχε παρατημενο καναδυο χρονια επειδη τοτε το χρησιμοποιουσε ο αντρας της που εφυγε. Η καρτα sim του εχει ληξει. Προσπαθουμε να βαλουμε την δικια της αλλα ζηταει αποιο κωδικο στην αρχη ασχετο με το PIN. Ανοιγωντας το με την original sim του, ανοιγει κανονικα χωρις να ζητησει αυτον τον κωδικο, και ψαχνοντας στα menu ασφαλειας ειδα οτι μαλλον ο τοτε κατοχος το εχει κλειδωσει να λειτουργει μονο με εκεινη τη sim καρτα...και ζηταει τον κωδικο για να απενεργοποιηθει αυτο...

Τον κωδικο προφανως δεν τον ξερουμε...και στη samsung της ζητανε 17 ευρω για να το ξεκλειδωσουν....σε κινητο που πριν 2 χρονια εκανε 36 ευρω lol...

 

Πρωτου παει να παρει ενα φτηνο καινουριο, υπαρχει μηπως καποιος τροπος να το ξεκλειδωσουμε και να το χρησιμοποιησει με την καρτα της? Δε μας πειραζει το να γινει πληρες reset να χαθουν δεδομενα και τετοια....

 

Εριξα μια ματια στο internet και κατι τροπους unlock Που δινουν δεν ειναι για τετοι απεριπτωση, ειναι για να χρησιμοποιησεις καρτα απο αλλο δυκτιο (στη δικη μας περιπτωση και οι 2 καρτες ειναι cosmote οποτε δεν φταιει αυτο, απλα ο πρωην κατοχος πρεπει να το ειχε κλειδωσει να παιζει μονο με τη δικη του καρτα...)....εχετε καμια ιδεα ή παει για πεταμα?

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung SGH-M110

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...