Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και κατι αλλο για να κατεβασω free εφαρμογες πρεπει να εχω βαλει αριθμο καρτας το itunes?:worry:[/quote

οχι δεν χρειαζεται διαλεξε το "none"

μπες στο itunes και φτιαξε new account 'η register αναλογα πως το λεει.συμπληρωσε τα στοιχεια σου και εκει που λεει για καρτες εχει επιλογη χωρις να φαινεται ιδιαιτερα που λεει none..

Οχι απαραιτητως, δες εδω!;)

Οπα τωρα το ειδα.. μιλαμε δεν φαινοταν καθολου.. παραξενο..:shifty:

Ευχαριστω!

Πως γινεται να αποθηκευονται οι κωδικοι στο safari ξερει κανεις?

It has nothing to do with your settings.

Its some problem in 1.1.4 when you jailbroke, and same problem with 2.0

So in terminal type these 2 codes in

Code:

chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/

Code:

chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist

Then reboot (not respring)

and everything should be ok

Τι εννοει terminal?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παλικαρια μια ερωτηση και απο εμενα..:rolleyes:-ειχα κατεβασει κ (πληρωσει) 5-6 εφαρμογες απο το i-tunes -μολις εκανα format τον υπολογιστη και ξανακατεβασα το i-tunes και ξανασυνδεθηκα..-μετα απο εκει ενω ειχα τα παιχνιδια στο ι-pod,δεν μπορουσε να τα παιξει γιατι δεν τα αναγνωριζε...κατι τετοιο εγραφε(τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα..) μολις ξανασυνδεθηκα...κατι πατησα τελος παντον και εχασα ολα τα παιχνιδια...

ερωτηση 1) αυτα τα παιχνιδια που εχω πληρωσει μπορω να τα κατεβασω δωρεαν η τα πληρωνω παλι..?

ερωτηση2)φαινεται απο καπου στο i-tunes ποια παιχνιδια εχω αγορασει(οταεχω κανει κανω login??)

1. Δεν τα ξαναπληρώνεις, μόλις πας να τα αγοράσεις θα σου πει ότι τα είχες αγοράσει στο παρελθόν και θα σε αφήσει να τα κατεβάσεις δωρεάν.

2. Αν πας στο μενού Store/View My Account και πατήσεις View Purchases μετά, θα τα δεις.

:lol:φιλαρακι εισαι κορυφιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μαλλον "κορυφηηηηηηηηηη" :lol:

τωρα ομως ζηταει ενα ενα -ενα να τα βαλω στο search και να τα βρω-κουραστικο...:ninja:-επρεπε να χε επιλογη να αναγνωριζει ποια παιχνιδια ειναι και να τα συχρονισει αλλα.....πολλα ζηταω ε?ουτε να εκτυπωσω σελιδα με τα παιχνιδια δεν εχει επιλογη...

σημερα το touch μου συμπλήρωσε ενα μήνα στα χέρια μου... η καλύτερη αγορά που έκανα ποτε! γιουπιιιι...

χαχαχαχαχα

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

ποιο converter προτεινετε για να αλλαζουμε τις ταινιες για το ipod αλλα και να μπορουμε να προσθεσουμε τους υποτιτλους???

Ευχαριστω

το total video converter αλλα οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι ηδη περασμενοι.. Εγς το κανω με το virtual dub. Υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο google!
Shit Happens!!!

Τόσες σελίδες σε αυτό το thread δε λέμε πουθενά κάτι για βάση αυτοκινήτου!

Έχει κανείς μια άποψη για κάτι τέτοιο;

Ως τώρα έχω βρει αυτό: http://www.griffintechnology.com/products/windowseat το οποίο στο you έχει €29,23 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E18059E57D73754B9F87B844E9F38EED&pa=0CA99D682DD82447863E00A7C83C5F04

Στο ilounge έχει και μερικά άλλα. Τώρα αν υπάρχει μια ποιοτική βάση που να είναι universal και να κάνει και για Pocket PC, ακόμα καλύτερα!

Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes:

kalispera

exo ena ipod touch 2gen

kai distixos ekana format to pc mou

ebala to itunes ekana sync + back up

alla de mou metaferei tipota apo mp3 video

ta appz isos ta ekane back up kai tis photo mporo na tis paro

yparxei kapios tropos gia na ta metafero ?

eyxaristo

υπαρχουν καποιες εφαρμογες για την μουσικη και τα βιντεο αλλα δεν ξερω αν γινετε και με τις εφαρμογες tuneaid, sharepod.δοκιμασε να δεις

Θα μπορουσε καποιοσ να με βοηθησει στην επιλογη για αγορα φορτιστη για ipod touch 2g μεταξυ αυτων εδω εδω και εδω η καποιον αλλο που εχετε αγορασει εσεισ??? μεχρι 15-20 euro

ευχαριστω πολυ

_PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_

Θα μπορουσε καποιοσ να με βοηθησει στην επιλογη για αγορα φορτιστη για ipod touch 2g μεταξυ αυτων εδω εδω και εδω η καποιον αλλο που εχετε αγορασει εσεισ??? μεχρι 15-20 euro

ευχαριστω πολυ

Στο δευτερο ΕΔΩ ο φορτιστης ειναι για πριζες Αμερικης..θελει να βαλεις μετατροπεα για να μπει στις ευρωπαικες πριζες(εκτος αν εχει μετατροπεα μεσα το κουτι)

οποιον και να διαλεξεις τη δουλεια του θα την κανει

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ναι αυτο το ειδα.απλα πιο πολυ ρωτησα γιατι δεν ξερω τι χαρακτιριστικα πρεπει να εχει ο φορτιστησ για το touch(volt)δηλαδη αν κανουν ολοι οι φορτιστες.ευχαριστω για την βοηθεια σου
_PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_

Πληροφοριακά, οι φορτιστές για iPod Video, δεν κάνουν για Touch;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Πληροφοριακά, οι φορτιστές για iPod Video, δεν κάνουν για Touch;

Tα νέα ipod (συμπεριλαμβανομένου του Touch 2G) έχουν νέες απαιτήσεις τροφοδοσίας και ΔΕΝ φορτίζουν με παλαιότερα αξεσουάρ. Οι άλλες λειτουργίες τους κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ΟΚ.

Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes:

Tα νέα ipod (συμπεριλαμβανομένου του Touch 2G) έχουν νέες απαιτήσεις τροφοδοσίας και ΔΕΝ φορτίζουν με παλαιότερα αξεσουάρ. Οι άλλες λειτουργίες τους κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ΟΚ.

Μάλιστα. Γιατί έχω ένα φορτιστή που είχα πάρει από το Πλαίσιο νομίζω, για το Video, αλλά δεν ήξερα ότι χρειάζεται καινούργιος.

Το Touch θα το πάρω από τη Νέα Υόρκη, οπότε αν πάρω τον φορτιστή από εκεί και χρησιμοποιήσω κάποιον αντάπτορα, φαντάζομαι θα είμαι οκ, σωστά;

Οι φορτιστές του iPod video κάνουν. Αν αυτός που έχεις είναι original Apple τότε έχεις θεωρητικά και τον adaptor μαζί. Οι φορτιστές της Apple είναι όλοι universal, δουλεύουν δλδ σε όλες τις χώρες και τα φις μπρστά είναι αποσπώμενα και interchangable.

Οι φορτιστές του iPod video κάνουν. Αν αυτός που έχεις είναι original Apple τότε έχεις θεωρητικά και τον adaptor μαζί. Οι φορτιστές της Apple είναι όλοι universal, δουλεύουν δλδ σε όλες τις χώρες και τα φις μπρστά είναι αποσπώμενα και interchangable.

Δεν είναι της Apple, είναι ένας απλός, τον είχα πάρει από το Πλαίσιο στα 19 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Μιλάμε φυσικά για iPod video προηγούμενης γενιάς.

εχει κυκλοφορισει ΄UNSUPPORTED SEMI-TETHERED REDSN0W - REDSN0W LITE SEMI 102 '..

το εχει δοκιμασει κανεις?το semi σημαινει οτι μπορεις να ανοιγοκλεινεις κανονικα την συσκευη σου αλλα για να χρησιμοποιησεις το jailbreak και τις εφαρμογες του πρεπει να κανεις reboot απο υπολογιστη αλλιως ειναι κανονικο ipod...δεν το εχω δοκιμασει ακομα διοτι βαριεμαι παλι την διαδικασια(πριν 2βδομαδες την εκανα)αλλα σιγουρα σε καμια βδομαδουλα θα το δοκιμασω και θα γραψω εντυπωσεις..αν καποιος εχει καμια πληροφορια ή κανενα καλο οδηγο ας μας πει..

Xairetv και εγω με τη σειρα μου την κοινοτητα!

Απεκτησα ενα ολοκαινουργιο touch g2 8G αυτες τις μερες ( με μεγαλη ελλειψη σημειωτεον στην αγορα -- το βρηκα απο το αθλιο e-shop - αθλια σαν μαγαζια εννοω )

Είμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος και εντυπωσιασμενος , πραγματικα εχουν κανει καλη δουλεια στο περιβαλλον του touch και στο χειρισμο του γενικότερα , η οθονη αφης για παραδειγμα είναι απίστευτη.

Στη αρχη μου φανηκε καπως δυσχριστο να το κρατας και να χειριζεσαι με το ενα χερι αλλα αρχιζω και το μαθαινω.

Δεν ξερω αν έχει απαντηθει - αλλιως να μου πειτε.

Η αποριες μου ειναι:

1.Που βρισκω δωρεαν παιχνιδια εφαρμογες; Πως τα φορτωνω;

2.Απο οτι διαβασα το σπασιμο - του touch G2 - δεν εχει γίνει αλλα ερχεται αληθευει;

3.Πως στο καλο και αν γινετε βεβαια καθαριζεις το χωρο απο internet browsing;

4. Ο μονος τρόπος για να πας στην αρχικη οθονη είναι το -home;

Aυτα και happy times with ipod touch.

...Ξεχασα να συμπληρώσω επισης ότι απο πλευρας mp3 player είναι τραγικο...

Ισως το πιο σημαντικο του μειονεκτημα.

...Ξεχασα να συμπληρώσω επισης ότι απο πλευρας mp3 player είναι τραγικο...

Ισως το πιο σημαντικο του μειονεκτημα.

Τραγικό γιατί;