eliasj Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Σε όλες τις εκδόσεις υπάρχει. Μήπως μιλάτε για άλλα κουμπιά; Αν στο πάνω μέρος του iTunes δείχνει το τραγούδι που παίζει, τότε το βελάκι στα ΔΕΞΙΑ του τίτλου σε πάει στο τραγούδι που παίζει, και στο σωστό playlist. Και το κάνει πάντα. Αν δεν φαίνεται το τραγούδι που παίζει, τότε πατάς το βελάκι στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ μέχρι να βλέπεις στο κέντρο το τραγούδι που παίζει, και τότε κάνεις όπως και πριν. Μήπως εσύ πατάς το βελάκι που είναι κάτω αριστερά και έχει να κάνει μόνο με το artwork; :fool: Λαθος κουμπι παταγα:fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madrilenos Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 gia peite m ligo an mporw na mpainw sto internet apo to touc k poia einai i diadikasia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Με WiFi μόνο μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 μιας και μιλατε για το wi-fi θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η εμβελεια του.και αν υπαρχει καποια εφαρμογη του στυλ torrent client,για να μπορω να κατεβαζω διαφορα και επειτα να τα περναω στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ναι, διαλέγεις αυτά που θες και μετά κάνεις πάνω τους δεξί και Check (ή Uncheck) selection! Σωστοοοοοοοοοος!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Για ενα περιεργο λόγο δεν μου περνει σε μερικα άλμπουμ τα εξώφυλα, όταν όμως το βλέπω μεμονομένα ένα κομματι στο get info το δείνχει κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Και σε μένα το κάνει αυτό και μου σπάει τα νεύρα. Μάλιστα μερικές φορές ενώ στο pc φαίνεται το σωστό εξώφυλλο, στο iPhone δείχνει άλλ'αντ'άλλων :S Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Για ενα περιεργο λόγο δεν μου περνει σε μερικα άλμπουμ τα εξώφυλα, όταν όμως το βλέπω μεμονομένα ένα κομματι στο get info το δείνχει κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει? Και σε μένα το κάνει αυτό και μου σπάει τα νεύρα. Μάλιστα μερικές φορές ενώ στο pc φαίνεται το σωστό εξώφυλλο, στο iPhone δείχνει άλλ'αντ'άλλων :S http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2559194#post2559194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBoy Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2559194#post2559194 Piste4e me file autin den ine i sosti apadisi gia na lisoun ta pedia ke ego to parapano provlima! Oti ke na kano dn mporei na dior8o8ei!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBoy Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 ΕΠΊΓΟΝ!!!! > > Θέλω να κάνω format το pc! Πώς θα κάνω το format αποφεύγοντας να χάσω τα αρχεία απο το i-pod μου?? Ξέρετε τι εννοώ! :) Βοήθεια!~! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ξέρει κανείς τι παίζει με το hardshop??link Μήπως καμια παραεισαγωγή?γιατί τέτοια διαφορά με τους άλλους?σκεφτομαι να το χτυπήσω αλλά φοβάμαι την εγγυηση Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ξέρει κανείς τι παίζει με το hardshop??link Μήπως καμια παραεισαγωγή?γιατί τέτοια διαφορά με τους άλλους?σκεφτομαι να το χτυπήσω αλλά φοβάμαι την εγγυηση ειναι το παλιό με την φωτογραφία του νέου..Η αυτονομία του καινούργιου ειναι 36 ώρες.. αλλα και αλλα σημεια της περιγραφής είναι του παλιου.. Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 ειναι το παλιό με την φωτογραφία του νέου..Η αυτονομία του καινούργιου ειναι 36 ώρες.. αλλα και αλλα σημεια της περιγραφής είναι του παλιου.. Πραγματι.!! Μαλλον προκειται για απατη. Για εχε το νου σου. Δεν αναφερει πουθενα πως εχει και ηχειο.!! Μιλαμε οτι θελουνε πολυ κραξιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2559194#post2559194 thanks φίλε αλλα πολύ μανίκι ενα ενα να αφαιρείς το artwork Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBoy Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πεις περνάμε τα videos στο i-pod?? Δεν μπορώ να τα περάσω με τπτ.. Τι μορφή πρέπει να έιναι και με ποιό πρόγραμμα να τα κανω convert πια είναι η διαδικασία για να τα περάσω στο i-tunes.. κτλ κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 @tron. Επιλέγεις όσα τραγούδια θες να μείνουν χωρίς artwork, πας get info και τικάρεις το κουτάκι του artwork χωρίς να κάνεις drag n' drop κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 @tron. Επιλέγεις όσα τραγούδια θες να μείνουν χωρίς artwork, πας get info και τικάρεις το κουτάκι του artwork χωρίς να κάνεις drag n' drop κάτι. Και τι κανεις οταν στο get info δεν υπαρχει artwork αλλα στο εμφανιζει??;) Μονο ο τροπος που εχω γραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRouBLe Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Να κανω κι εγω μια ερωτηση περι Itunes για να μην ανοιγω νεο θεμα.Υπαρχει κανενας τροπος να ξετικαρω ολα τα τραγουδια μαζι ωστε να τικαρω αυτα που θελω να συγχρονιστουν? http://img296.imageshack.us/img296/6734/48890484fe6.th.jpghttp://img296.imageshack.us/images/thpix.gif κρατώντας πατημένο το ctrl κανεις κλίκ σε ένα κουτάκι αριστερά από κάποιο τραγούδι και μετά επιλέγει ξανά όποια θες... EDIT:Μπορεί κάποιος να μου πεις περνάμε τα videos στο i-pod?? Δεν μπορώ να τα περάσω με τπτ.. Τι μορφή πρέπει να έιναι και με ποιό πρόγραμμα να τα κανω convert πια είναι η διαδικασία για να τα περάσω στο i-tunes.. κτλ κτλ.. Το ipod πέζει αρχεία .mp4. Υπαρχει ένα πρόγραμμα Videora ipod touch Converter που μετατρέπει τα αρχεία και τα περνάει και αυτόματα στη library του itunes... Googlαρέ το νομίζω είναι freeware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Τελικα υπαρχει τροπος να μετατρεψουμε τα mp4p σε .mp3 ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Το προβλημα ειναι να μπει στο music πρωτα;) Παντως το itunes σε σχεση με αλλα προγραματα media monkey, foobar, j river, etc μου θυμιζει προγραμα 15 χρονια πριν. Απλα ειναι απαραδεκτο. Ουτε ενα "Now playing" δεν εχουν βαλει και ενα auto import. Απαραδεκτη η apple. το now playning υπάρχει...τουλάχιστον στο itunes 8...πάνω πάνω που δείχνει το τραγούδι που ακούγετε...εκεί στα δεξία υπάρχει ένα βελάκι που σε παίρνει πίσω στο τραγούδι που άκους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBoy Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 κρατώντας πατημένο το ctrl κανεις κλίκ σε ένα κουτάκι αριστερά από κάποιο τραγούδι και μετά επιλέγει ξανά όποια θες... EDIT: Το ipod πέζει αρχεία .mp4. Υπαρχει ένα πρόγραμμα Videora ipod touch Converter που μετατρέπει τα αρχεία και τα περνάει και αυτόματα στη library του itunes... Googlαρέ το νομίζω είναι freeware.. Ne file mou se euxaristo poli! Odos to programma ine TELIO!! Thanks mou elises ta xeria.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirBoy Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 ΕΠΊΓΟΝ!!!! > > Θέλω να κάνω format το pc! Πώς θα κάνω το format αποφεύγοντας να χάσω τα αρχεία απο το i-pod μου?? Ξέρετε τι εννοώ! :) Βοήθεια!~! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SchumiGr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Για να ενεργοποιησω τις Genius Playlists, πρεπει να εχω λογαριασμο στο iTunes Store USA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Όχι στο USA υποχρεωτικά. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αδερφια δεν αντεξα αλλο...Εβαλα το Nano Chromatic για πουλημα.... ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ TOUCH 16GB! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts