isidorosr20595 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Eυχαριστώ για την απάντησή σου αλλά φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει κάτι. Εφόσων έβαλα τα Wins 7 έγινε Διαμόρφωση-Format στον σκληρο:!::cry: Δεν υπάρχει τίποτα στον Η/Υ τώρα πιά:!::cry: Εμένα δεν με ενδιαφέρει η μουσική.Μπορώ να τα περάσω άνετα.Έχω στείλει όλα τα ΜΡ3 σε flashακι και τα έχω(και άλλα αρχεία). Το πρόβλημά μου είναι πως ΔΕΝ μπορώ μπορώ να περάσω τα .ipa μου στον Η/Υ.Να μου εμφανιστεί ο φάκελος Application και να είναι όλα εκεί όπως παλιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Επειδη προσφατα, χρειαστηκε να μεταφερω ολη την μουσικη μου σε αλλο δισκο, πρεπει να προσεξεις μερικα πραγματα σχετικα με το itunes. Εκτος απο την μουσικη που εχω αγορασει απο το itunes, ειχα γυρω στα 200 GB μουσικη στο Music folder, αλλα οχι στο itunes. Για να μεταφεροταν ολη η μουσικη, τα movies, pictures, etc εκανα το εξης 1. Copy τα παντα στο music folder στο καινουργιο Location και αντιγραφη ολου του folder των itunes που περιλαμβανει και το ituneslibrary.xml (Πολυ σημαντικο) 2. Εγκατασταση itunes 3. Ανοιγεις το itunes. Πηγαινεις. Preferences--->Advanced--->itunes music folder location--->change 4. Βαζεις το καινουργιο location και τσεκαρεις τα keep itunes folder organized kai copy music to itunes 5. IMPORTANT!!!!. Library--->Consolidate library. Ειναι σημαντικο να το κανεις, διαφορετικα θα εχεις προβληματα να κρατησει τα ratings kai ta play counts, απο μουσικη που δεν ηταν στο itunes folder. 6. Εφοσον διαπιστωσεις οτι τα παντα λειτουργουν ικανοποιητικα και εχουν μεταφερθει τα παντα, σβησε το παλιο folder Eυχαριστώ για την απάντησή σου αλλά φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει κάτι. Εφόσων έβαλα τα Wins 7 έγινε Διαμόρφωση-Format στον σκληρο:!::cry: Δεν υπάρχει τίποτα στον Η/Υ τώρα πιά:!::cry: Εμένα δεν με ενδιαφέρει η μουσική.Μπορώ να τα περάσω άνετα.Έχω στείλει όλα τα ΜΡ3 σε flashακι και τα έχω(και άλλα αρχεία). Το πρόβλημά μου είναι πως ΔΕΝ μπορώ μπορώ να περάσω τα .ipa μου στον Η/Υ.Να μου εμφανιστεί ο φάκελος Application και να είναι όλα εκεί όπως παλιά! Αυτο που εχω κανει Bold περιλαμβανει ΚΑΙ τα applications. Εφοσον εκανες format ρε Ισιδωρε, ΧΩΡΙΣ BACKUP, πως περιμενεις να εχεις τα applications? Ξεχασε τα. Αν δεν κανεις -και οποιοσδηποτε αλλος θελησει να μεταφερει την συλλογη του- ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εχω γραψει, τοτε χανεις απο το itunes, ratings, play counts, last played/skipped, purchased music/movies, applications, etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Όλα τα applications μπορείς να τα κατεβάσεις όσες φορές θες. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Όλα τα applications μπορείς να τα κατεβάσεις όσες φορές θες. Το ξέρω αυτό.Για να μην τα ξανακατεβάζω το λέω.Είναι πολλά.Τέλως πάντων. :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Επί του σχετικού, που βρίσκουμε ότι έχουμε κατεβάσει; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Επί του σχετικού, που βρίσκουμε ότι έχουμε κατεβάσει; Από τα email που έρχονται απο το Μήλο σχεδόν κάθε βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Από τα email που έρχονται απο το Μήλο σχεδόν κάθε βδομάδα. Αυτό το ξέρω, λέω αν υπάρχουν κάπου αλλού... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Δεν έχω δεί πουθενά http://1.bp.blogspot.com/_Jtxb9AL8XfY/SL04grq3BGI/AAAAAAAAEOA/LXwtLCNv9-c/s320/allou_middle.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 νομιζω οτι αν μπεις στον λογαριασμο σου στο itunes σου λεει τι εχεις αγορασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Επί του σχετικού, που βρίσκουμε ότι έχουμε κατεβάσει; Ανοίγεις iTunes-πάς iTunes Store-Account-Purchase Histore.Τώρα το ανακάλυψα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ανοίγεις iTunes-πάς iTunes Store-Account-Purchase Histore.Τώρα το ανακάλυψα:) Είδες που υπήρχε; Καλά το θυμόμουν. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ρε παιδιά μετά από πολύ άγχος κατάφερα να περάσω τα .ipa μου στον Η/Υ...τί μου λέγατε;Τέλως πάντων.Βασικά ακόμα τα περνάει!Λέω και εγώ...έτσι θα μας άφηνε το Μήλο;:up: Mέχρι 5 Η/Υ γίνεται!Τα ΜΡ3 και τα 2 βίντεό μου δυστυχώς μου διαγράφτηκαν!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 μια ερωτηση ρε παιδια...! το push notifications σας δουλευει?? εμενα παντως δεν μου εχει δουλεψει με κανενα app!και αυτο που με νοιαζει ειναι το IM+ που μαλιστα ειναι και αγωρασμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 δεν ειχε βγει τοτε το jailbreak για το 2G....! οκ για κοιτα το λιγο και πες μου...!βασικα δες και κανενα βιντεο στο yοutube για να δεις πως πρεπει να ειναι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Γενικά μιλάω...όχι μόνο για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει.Τώρα κατέβασα το Beejive 3,0 που το έχει αλλά μου βγάζει πρόβλημα Ναι όντως έχει πρόβλημα αν το κατέβασες από Appulo. Εγώ ευτυχώς ήμουν τυχερός και μου το έδωσε ένας φίλος. dimo187, Έχεις την τελευταία έκδοση του IM+?? Πήγαινε Settings-->Notifications και θα τα βρεις εκεί. edit: Ισίδωρε, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Οι εταιρίες αυτές που τις κάνουν τι είναι?? Πρέπει να βγάλουν και αυτοί λεφτά δεν είναι τσάμπα. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 2 πραγματα θέλω να πω: α)Κατεβασα το IM+ και είναι ολοιδιο με το beejive!και τα 2(πιστεύω)πως αξίζουν 3€. β)Ποιο είναι το αγαπημένο θέμα σας; Τα λέμε αύριο πάλι... καληνύχτα η μάλλον καλημέρα γιατί πέρασε η 00.00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 dimo187, Έχεις την τελευταία έκδοση του IM+?? Πήγαινε Settings-->Notifications και θα τα βρεις εκεί. ναι την 3.2...τα εχω βρει αυτα που λες και ειναι ολα οκ.'τωρα' θα δοκιμασω να κανω restore να το δοκιμασω χωρις jailbreak...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannakas Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 γεια σας φίλοι ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ipod touch όχι μόνο ως mp3 player αλλά και για να σερφάρω στο νετ όταν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Πόσο γρήγορο είναι για χρήση στο internet? Έχει διαφορά στην ταχύτητα το μέγεθος της χωρητικότητάς του? Αξίζει να περιμένω να βγει καινούρια έκδοση? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Πάντα αρχές Σεπτέμβρη ανακοινώνονται τα νέα, φέτος ακούγεται ότι αυτή η ανακοίνωση θα γίνει τον Αύγουστο. Επίσης ακούγεται ότι τα νέα θα έχουν camera και κατά πάσα πθιανότητα θα έχουν πιο γρήγορο επεξεργαστή. Η ταχύτητα δεν αλλάζει ανάλογα με τη χωρητικότητα. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 γεια σας φίλοι ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ipod touch όχι μόνο ως mp3 player αλλά και για να σερφάρω στο νετ όταν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Πόσο γρήγορο είναι για χρήση στο internet? Έχει διαφορά στην ταχύτητα το μέγεθος της χωρητικότητάς του? Αξίζει να περιμένω να βγει καινούρια έκδοση? ευχαριστώ Λοιπόν,το ίντερνετ του είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με αυτό του Η/Υ!Και είναι σχετικό γρήγορο.Καμία διαφορά στη ταχύτητα το μέγεθος της χωρητικότητάς του. Η νέα έκδοση δεν έχει ούτε μια φωτογραφία.Στο τέλους του χρόνου λένε πως θα βγεί.Αν δεν έχει λαχτάρα να το πάρεις περίμενε το νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Λοιπόν,το ίντερνετ του είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με αυτό του Η/Υ! Υπερβολές, μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Είναι πολύ καλή εμπειρία πάντως το σερφάρισμα με τον safari. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Γιατί δεν ίδιο με του Η/Υ;:confused: ΑΑ και για το flash που δεν υποστηρίζει: :D Ευχαριστώ την Ειρήνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 off topic posts Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 ΠΑΙΔΙΑ αμεση βοηθεια ! please! συνομιλω με ενα ασχετο παιδι που πηρε ipod touch και το οποιο ειναι εντελως ξεφορτιστο! που εχουμε ενα οδηγο για τα πρωτα βηματα που κανουμε για να το φορτισουμε , συνδεσουμε κλπ. εγω τα λεω αλλα δεν με καταλαβαινει ! θελει γραπτα μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts