Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

A οκ..ευχαριστω για τις απαντησεις..:)..για να μην σας βαζω σε κοπο παω να στον γουγλη να ψαξω κανεναν οδηγο για το jailbreaking..

Και την αλλη βδομαδα φευγω διακοπες στην μυτηληνη για μια βδομαδα και πιστευω θα ειναι ο καλυτερος συντροφος το ipod touch..αν του βαλω και μπολικες ταινιες και παιχνιδια θα ειναι οτι πρεπει..:D

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A οκ..ευχαριστω για τις απαντησεις..:)..για να μην σας βαζω σε κοπο παω να στον γουγλη να ψαξω κανεναν οδηγο για το jailbreaking..

Και την αλλη βδομαδα φευγω διακοπες στην μυτηληνη για μια βδομαδα και πιστευω θα ειναι ο καλυτερος συντροφος το ipod touch..αν του βαλω και μπολικες ταινιες και παιχνιδια θα ειναι οτι πρεπει..:D

Συμφωνω πως θα ειναι ο καλυτερος συντροφος(και εγω το ιδιο θα κανω:D)αλλα χρειαζεται και ρευμα!

Που θα το φορτιζεις;

παιδια η καλυτερη προσφορα που εχω βρει ειναι usb φορτιστης μαρκας Belkin με 2 υποδοχες usb(δηλαδη αν θες φορτιζεις 2 συσκευες ταυτοχρονα),και 1 καλωδιο σαν του ipod και ενα καλωδιο που εχουν οι φωτογραφικες μηχανες,καποια κινητα,το psp,κτλ.

με 20E.

μονο προσοχη γιατι μερικοι φορτιστες usb μπορει να σας κανουν το εξης.

ανα 3 λεπτα να κανει το ipod τον ηχο που κανει οταν το βαζεις να φορτιζεις.βεβαια δεν δημιουργει κανενα προβλημα στην συσκευη.(μπορεις επισης να κλεισεις την ενταση)

και εννοειτε υπαρχει και ο φορτιστης της apple που κανει νομιζω 30 Ε αλλα αρκετα δωσαμε στην apple πιστευω..

Συμφωνω πως θα ειναι ο καλυτερος συντροφος(και εγω το ιδιο θα κανω:D)αλλα χρειαζεται και ρευμα!

Που θα το φορτιζεις;

Θα το φορτιζω με το καλωδιο usb που δινει στο λαπτοπ του πατερα μου.. σκεφτηκα να παρω εναν φορτιστη που δινει η apple αλλα ειναι σχετικα ακριβος..:down:..παντως το πρωτο πραγμα οταν το παραλαβω θα ειναι να παρω μια καλη θηκη..:)

EDIT: Mε προλαβες φιλε dimo187..οντως αυτος ο belkin που λες πρεπει να ειναι καλος..και ναι θα σκασω κανα 200αρη για το itouch, αλλα τοσα για καλη θηκη ε, οπως λες κι εσυ αρκετα πια δωσαμε στην apple..

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Θα το φορτιζω με το καλωδιο usb που δινει στο λαπτοπ του πατερα μου.. σκεφτηκα να παρω εναν φορτιστη που δινει η apple αλλα ειναι σχετικα ακριβος..:down:..παντως το πρωτο πραγμα οταν το παραλαβω θα ειναι να παρω μια καλη θηκη..:)

Μονο καλη;τρικαλη:lol:(οπως ειχε πει και η Ελενη Ραντου στο Κων/νου&Ελενης:))

Εγω νομιζω θα παρω αυτον της μητερας!Εχω εναν Crypto απο το παλιο μου ΜΡ3 αλλα δεν φορτιζει!:cry::confused::X

καλος ειναι τον εχω εγω.επισης εχω και μια θηκη belkin πορτοφολιο λεγετε(καπως ετσι)

ειναι μαυρη δερματινη και ειναι σε στυλ πορτοφολι,αλλα ισα να χωραει το ipod(μικρη δλδ)

αυτη εκανε καμια 30 Ε αποτι θυμαμαι αλλα ειναι η μονη που το προστατευει απο παντου(τουλαχιστον δεν εχω δει αλλη εγω)

βεβαια αν θες να παιξεις κανενα παιχνιδι που χρειαζεται δυο χερια δεν βολευει και τοσο αλλα μπορεις και να το βγαλεις για να παιξεις.

Χαζευα μολις τωρα τις δωρεαν εφαρμογες για το ipod touch στο itunes store και μερικες ειναι φοβερες..:up:..βεβαια τα περισσοτερα games στην κατηγορια free apps ειναι demo αλλα κατι ειναι κι αυτο..:)

Διαβασα διαφορους οδηγους για να ''σπασεις'' το λογισμικο του itouch και μου φανηκαν λιγο κινεζικα..:wacko:..Γι'αυτο πιος ειναι κατα την γνωμη σας ο πιο ευκολος ?? για να μην κανω και καμια πατατα..:X

Χαζευα μολις τωρα τις δωρεαν εφαρμογες για το ipod touch στο itunes store και μερικες ειναι φοβερες..:up:..βεβαια τα περισσοτερα games στην κατηγορια free apps ειναι demo αλλα κατι ειναι κι αυτο..:)

Διαβασα διαφορους οδηγους για να ''σπασεις'' το λογισμικο του itouch και μου φανηκαν λιγο κινεζικα..:wacko:..Γι'αυτο πιος ειναι κατα την γνωμη σας ο πιο ευκολος ?? για να μην κανω και καμια πατατα..:X

Αναφεραμε και πανω!2σελιδες γεμισαμε!

QuickFreedom!(γρηγορη ελευθερια!)

Αναφεραμε και πανω!2σελιδες γεμισαμε!

QuickFreedom!(γρηγορη ελευθερια!)

γρηγορη ελευθερια !! ΝΑΙ !!

παιδια ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στα 2 !

τα εσπασα , δουλευουν αψογα , εκανα και τα αλλα με το Cydia και τα Ελληνικα ολα τελεια!

ευχαριστω θερμα και παλι ! στο πι και φι εχω Touch jailbroken!

μια ακομα ερωτηση αν δεν με βαρεθηκατε!

θεματα πως αλλαζουμε? ποια ειναι η εφαρμογη να την κατεβασω και που θα βρω θεματα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

γρηγορη ελευθερια !! ΝΑΙ !!

παιδια ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στα 2 !

τα εσπασα , δουλευουν αψογα , εκανα και τα αλλα με το Cydia και τα Ελληνικα ολα τελεια!

ευχαριστω θερμα και παλι ! στο πι και φι εχω Touch jailbroken!

μια ακομα ερωτηση αν δεν με βαρεθηκατε!

θεματα πως αλλαζουμε? ποια ειναι η εφαρμογη να την κατεβασω και που θα βρω θεματα?

Πας επανω σε ενα θεμα και πατας εγκατασταση. Το winterboard θα εγκαταστηθει μονο του.

Πας επανω σε ενα θεμα και πατας εγκατασταση. Το winterboard θα εγκαταστηθει μονο του.

πανω σε ενα θεμα τι εννοεις?

winter board?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

πανω σε ενα θεμα τι εννοεις?

winter board?

Winterboard ειναι το προγραμμα που βαζεις τα θεματα.

Πηγαινεις cydia-sections-themes(complete η και σε αλλα)-πατας σε ενα θεμα να κατεβει και εγκαταστει το winterboard και μετα κατεβαζει το θεμα.

Γραφω απο το iPod για αυτο δεν γραφω και πολυ καλα τα post.

Winterboard ειναι το προγραμμα που βαζεις τα θεματα.

Πηγαινεις cydia-sections-themes(complete η και σε αλλα)-πατας σε ενα θεμα να κατεβει και εγκαταστει το winterboard και μετα κατεβαζει το θεμα.

Γραφω απο το iPod για αυτο δεν γραφω και πολυ καλα τα post.

οΚ τωρα το επιασα δεν ηξερα οτι ειναι και αυτα μεσω Cydia !

ευχαριστω και παλι!

οτι εχει σχεση με την εμφανιση του ipod ειναι συνδεδεμενο με το winterboard.κατεβαζεις αυτο που θελεις και μετα ανοιγεις το winterboard και απλα τικαρεις αυτο που θελεις να ενεργοποιησεις...μονο λιγη προσοχη θελει..απλα να βαζεις λιγα την φορα και ξερεις τι ειναι...

σημειωση,οτι κανεις εγκατασταση προς το παρον καντα μονο με το cydia και σιγα σιγα θα μαθεις και αλλους τροπους.αν και ο πιο ασφαλης ειναι αυτος και μεσω το installous.τσεκαρε στο cydia εχει και εκει δωρεαν παιχνιδια.(macman)

οτι εχει σχεση με την εμφανιση του ipod ειναι συνδεδεμενο με το winterboard.κατεβαζεις αυτο που θελεις και μετα ανοιγεις το winterboard και απλα τικαρεις αυτο που θελεις να ενεργοποιησεις...μονο λιγη προσοχη θελει..απλα να βαζεις λιγα την φορα και ξερεις τι ειναι...

σημειωση,οτι κανεις εγκατασταση προς το παρον καντα μονο με το cydia και σιγα σιγα θα μαθεις και αλλους τροπους.αν και ο πιο ασφαλης ειναι αυτος και μεσω το installous.τσεκαρε στο cydia εχει και εκει δωρεαν παιχνιδια.(macman)

σε ευχαριστω πολυ dino για μια φορα ακομα..

Μολις το παρελαβα..ειναι τελειο..φοβερη η οθονη, οταν την αντικρισα απλα εμεινα..:D

μου φανηκε λιγο βαρυ αλλα πρεπει να ειναι η πισω μερια που ειναι μεταλλικη..οντως λερωνεται ευκολα το πισω μερος του..:(..ελπιζω η θηκη να κανει δουλεια..

Τωρα το εχω και φορτιζει..:)

Μολις το παρελαβα..ειναι τελειο..φοβερη η οθονη, οταν την αντικρισα απλα εμεινα..:D

μου φανηκε λιγο βαρυ αλλα πρεπει να ειναι η πισω μερια που ειναι μεταλλικη..οντως λερωνεται ευκολα το πισω μερος του..:(..ελπιζω η θηκη να κανει δουλεια..

Τωρα το εχω και φορτιζει..:)

Και εγω συμφωνω για την οθονη και το βαρος.

Ειναι τοσο λεπτο και τοσο βαρυ!Δεν του φαινεται καθολου!

Eγω παντως θα σκασω πολλα λεφτα στην Apple αυτο το χρονο1:(:cry:

Θα αγορασω:

το Apple Earphones with Remote and Mic για το μικροφωνο(34,89 €)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0407400&catid=060900

Το φορτιστη της Αpple(35και αυτος)

και ισως το ραδιο για iPod/iPhone(65 ευρω)αν ο αδερφος μου μου δωσει 40ευρω και το iPod Nano 4G 8GB πισω

Υπ'όψιν ότι το ράδιο της Apple (Apple iPod Radio Remote) δεν παίζεi με τα iPhone/iPod touch.

Υπ'όψιν ότι το ράδιο της Apple (Apple iPod Radio Remote) δεν παίζεi με τα iPhone/iPod touch.

Αυτο εδω ομως ναι!

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0398907&catid=061010

Griffin FM Radio For Ipod & Iphone

60E για ραδιο ειναι παρα πολλα!

ΠΑΑΡΑ πολλα είναι!Αλλα αν το παρω θα πρεπει να πληρωσω μονο 20 γιατι θα εχω τα 40 η και 50 απο τον αδερφο μου!

Παω να κατεβασω μια δωρεαν εφαρμογη απ'το itunes και οταν παταω ''get app''

μου γραφει ''could not purchase (ονομα εφαρμογης) an unknown error occur please try again late''

Ειμαι κανονικα συνδεδεμενος με το apple id μου..να σημειωσω οτι το μεσημερι κατεβαζα μια χαρα δωρεαν εφαρμογες απ'το itunes (συγκεκριμενα γυρω στις 5 κατεβασα..)

Kαμια ιδεα??:confused:

δεν μου εχει τυχει ποτε..για δοκιμασε να την κατεβασεις απο το ipod αν εχεις wifi.αλλιως κανε log out και παλι sign in.αλλα ισως να φταιει το itunes,μπορει να φτιαχνουν τιποτα τωρα που βαζουν την 3...

Κι εγώ αντιμετωπιζω τώρα κάποια προβλήματα με το Appstore π.χ. βλέπω μια εφαρμογή και όταν πάω να δω τις επόμενες φώτο μου βγάζει error και να τσεκάρω την σύνδεση μου. Μάλλον είναι της στιγμής πρόβλημα.

δεν μου εχει τυχει ποτε..για δοκιμασε να την κατεβασεις απο το ipod αν εχεις wifi.αλλιως κανε log out και παλι sign in.αλλα ισως να φταιει το itunes,μπορει να φτιαχνουν τιποτα τωρα που βαζουν την 3...

Κι εγώ αυτό νομίζω, μάλλον κάτι κάνουν στους servers τους.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club