isidorosr20595 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ωραιος εισαι εσυ ρε!παντως εγω τις πρωτες μερες θα την βαλω την 3 και αν δεν με ικανοποιησει σε κατι τρομερο ισως γυρισω παλι πισω στην 2 εκτος κι αν βγαλουν το mypatch κι εκει...!(που λογικα θα βγει καποια στιγμη) και κατι αλλο,οταν σου κολαει στο μηλο να το αφηνεις αρκετη ωρα και πολλες φορες ξεκωλαει... (μαλιμε ομως να το αφηνεις κανενα 10λεπτο)(αν τυχει να στο κανει μια φορα,αν το κανει καθε φορα που το ανοιγεις τοτε χαλαρα restore) ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ το αφησα!Μου τελειωσε η μπαταρια!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ε τοτε μαλλον ηθελε restore...! θα δοκιμασω κι εγω την 3 μεχρι να βγει το jailbreak για την 3,να το δουμε και λιγο πως τρεχει κανονικα... τουλαχιστον isidorosr20595 ειναι καλες οι πηγες που το βρηκες ή θα κλεμε την συσκευη μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ε τοτε μαλλον ηθελε restore...! θα δοκιμασω κι εγω την 3 μεχρι να βγει το jailbreak για την 3,να το δουμε και λιγο πως τρεχει κανονικα... τουλαχιστον isidorosr20595 ειναι καλες οι πηγες που το βρηκες ή θα κλεμε την συσκευη μας? Ενας φιλος απο το MSN μου το εδωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Σε hardware τι διαφορά θα έχει από την δεύτερη γενιά ή μόνο το software θα αναβαθμίσουν. μονο software. και η γενια δεν θα αλλαξει. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την τρίτη γενιά iPod touch οπότε δεν ξέρουμε αν θα αλλάξουν κάτι στο hardware ή όχι. Πάντως, πάντα αλλάζουν κάτι. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Ενας φιλος απο το MSN μου το εδωσε... τουλαχιστον αυτος το δοκιμασε? δεν μου φαινεται παντως για κανονικο ipsw...πρεπει να το εχουνε πειραξει... edit:βρηκα τι ειναι αυτο που ανεβασες,εχει ολες τις εκδοσεις για iphone και itouch.περiσσοτερα εδω...οποιος εμπιστευετε ας το κανει...αλλα 2 μερες εμειναν μονο... http://www.iphone3g-mods.com/2009/03/iphone-30-firmware-leaked.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 τουλαχιστον αυτος το δοκιμασε? δεν μου φαινεται παντως για κανονικο ipsw...πρεπει να το εχουνε πειραξει... edit:βρηκα τι ειναι αυτο που ανεβασες,εχει ολες τις εκδοσεις για iphone και itouch.περiσσοτερα εδω...οποιος εμπιστευετε ας το κανει...αλλα 2 μερες εμειναν μονο... http://www.iphone3g-mods.com/2009/03/iphone-30-firmware-leaked.html Εχει το iPhone αυτος. (τυχερος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 παιδια ποιος ειναι ο πιο γρηγορος και ασφαλης τροπος για jailbreak? ηρθε στα χερια μου ενα touch 16αρι 2ης γενιας και πρεπει μεχρι το βραδυ να το παραδωσω ευχαριστω θερμα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 ο πιο ασφαλης ειναι το redsn0w... ο πιο γρηγορος δεν ξερω μιας και το εχω κανει εδω και καιρο...αλλα καποιος αλλος θα ξερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 ο πιο ασφαλης ειναι το redsn0w... ο πιο γρηγορος δεν ξερω μιας και το εχω κανει εδω και καιρο...αλλα καποιος αλλος θα ξερει... Καποιο ασφαλες link? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Να ρωτησω..επειδη αυριο παραλαμβανω επιτελους το ipod touch 2g 8gb θελω να αγορασω μια προστατευτικη θηκη..η απορια μου ειναι αν μια θηκη που ειναι για το iphone θα κανει και για το ipod touch??:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Καποιο ασφαλες link? http://www.redsn0w.com Να ρωτησω..επειδη αυριο παραλαμβανω επιτελους το ipod touch 2g 8gb θελω να αγορασω μια προστατευτικη θηκη..η απορια μου ειναι αν μια θηκη που ειναι για το iphone θα κανει και για το ipod touch??:confused: ισως..βασικα το ipod ειναι πιο λεπτο οποτε ισως να του καθετε λιγο φαρδια... αλλα θα βρεις θηκες για ipod!αλλα να προσεξεις να ειναι για το 2G γιατι και παλι το 1G ipod ειναι πιο μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 http://www.redsn0w.com ισως..βασικα το ipod ειναι πιο λεπτο οποτε ισως να του καθετε λιγο φαρδια... αλλα θα βρεις θηκες για ipod!αλλα να προσεξεις να ειναι για το 2G γιατι και παλι το 1G ipod ειναι πιο μεγαλο. σε ευχαριστω αλλα δεν εχει οδηγιες το quickfreedom τι λεει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Καποιο ασφαλες link? http://redsn0w.com/ Οι οδηγίες είναι On-screen. quickfreedom, μακριά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 http://redsn0w.com/ Οι οδηγίες είναι On-screen. quickfreedom, μακριά. Σε ευχαριστω πολυ hostolis και σενα για τη βοηθεια οδηγιες on-screen ομως δεν υπαρχουν και γενικα πιο τρεχω ? το beta ή to lite? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 σε ευχαριστω αλλα δεν εχει οδηγιες το quickfreedom τι λεει? Για εμενα ειναι το πιο ασφαλεις το quickfreedom! 3-4 επιλογες πρεπει να κανεις για το νεο λογισμικο σου και πατας Pre-Jailbreak οταν το δημιουργησει,το .ipsw(ipod software:D)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 δεν νομιζω να μην εχει οδηγηγιες.αν το κατεβασεις λογικα θα εχει μεσα οδηγιες. το αλλο δεν το εχω χρησιμοποησει...αλλα το εχω ξανα ακουσει. παντως το πρωτο ειναι το επισημο jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 δεν νομιζω να μην εχει οδηγηγιες.αν το κατεβασεις λογικα θα εχει μεσα οδηγιες. το αλλο δεν το εχω χρησιμοποησει...αλλα το εχω ξανα ακουσει. παντως το πρωτο ειναι το επισημο jailbreak. To κοκκινο χιονι;:lol: Εγω περιμενω να βγει η 3,0 σε jailbreak!(απο προγραμμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Για εμενα ειναι το πιο ασφαλεις για εμενα. 3-4 επιλογες πρεπει να κανεις για το νεο λογισμικο σου και πατας Pre-Jailbreak οταν το δημιουργησει,το .ipsw(ipod software:D)! Εννοεις το quickfreedom? το εχεις δοκιμασει με επιτυχια? ειναι μονιμο αυτο το hacking? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ναι! Το διορθωσα το μυνυμα μου πιο πανω.:O Τι εννοεις ειναι μονιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ναι! Το διορθωσα το μυνυμα μου πιο πανω.:O Τι εννοεις ειναι μονιμο; εννοω αν κλεινοντας το touch πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια επισης σε παρακαλω μπορεις να μου δωσεις και το link οπου το πηρες και το δοκιμασες εσυ? θα δοκιμασω αυτο τελικα για το με το "κοκκινο" μπερδευτηκα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εννοω αν κλεινοντας το touch πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια Aυτο ελλειπε!:X Καθε βραδυ εγω το κλεινω και δεν παθενει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Υπαρχει καποιος τροπος να παιχτει το Sims 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 βρε το λινκ ασε το sims ! :lol: :p Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 βρε το λινκ ασε το sims ! :lol: :p :lol: http://www.quickfreedom.com.Τελικα θα δοκιμασεις το κοκκινο χιονι;(redsn0w):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Υπαρχει καποιος τροπος να παιχτει το Sims 3; Ξεχασα να διευκρινησω πως το εχω κατεβασει απο ολες τις σελιδες που εχει το http://www.appulo.us και δεν φορτιζει στην αρχη!:mad::X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts