stathis123 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 καθαριζει αλλα εγω που εχω την θηκη πιανει πισω βρωμιες που δεν τις καθαριζει το πανι και θελει να βαλω ενα υγρο πανακι. αλλα την μπροστινη την οθονη δεν την καθαριζω ποτε.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Eνα κανονικο πανακι καθαρισμου ειναι που καλυπτει(το μεγεθος)ολο το iTouch. Ξερετε πως βγαινουν οι γρατζουνιες απο πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Προσέχεις να μην μπουν (γιατί δεν βγαίνουν). :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Εχει κανεις καμια απαντηση για την παρανω ερωτηση μου; Ειχα κανει τροποποιηση και προφανως κανεις δεν το ειδε. Για αυτο δεν κανω τροποποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Απο τι υλικο ειναι το πισω μερος του ipod touch και λερωνεται ή χαραζεται τοσο ευκολα??:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Eνα κανονικο πανακι καθαρισμου ειναι που καλυπτει(το μεγεθος)ολο το iTouch. Ξερετε πως βγαινουν οι γρατζουνιες απο πισω; η γρατζουνια προφανως και δεν βγαινει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 η γρατζουνια προφανως και δεν βγαινει...! Σιγουρα; μηπως με καποιο προιον σαν και αυτα για τα CD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Δε φεύγουν... Πάρε κανά αυτοκόλλητο.. Με θήκη θα γρατοσυνιστεί πάλι.. Τουλάχιστον το iPhone μου που το χα σε σιλικόνης, είχε γρατσουνιστεί, το καινούριο του βαλα κ αυτοκόλλητο.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Δε φεύγουν... Πάρε κανά αυτοκόλλητο.. Με θήκη θα γρατοσυνιστεί πάλι.. Τουλάχιστον το iPhone μου που το χα σε σιλικόνης, είχε γρατσουνιστεί, το καινούριο του βαλα κ αυτοκόλλητο.. Η θηκη που εχω αγορασει ειναι παρα πολυ καλη και πολυ σκληρη. Και κατω να πεσει απο ψηλα θα ζησει. Griffin,25€,Multirama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Guys τα φωτα σας: Παω να κανω λογαρισμο στο itunes αλλα δν μου εμφανιζεται η επιλογη ''none'' στο σταδιο που ειναι να επιλεξεις τον τροπο πληρωμης (paypal κλπ)..καμια ιδεα-λυση??:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Guys τα φωτα σας: Παω να κανω λογαρισμο στο itunes αλλα δν μου εμφανιζεται η επιλογη ''none'' στο σταδιο που ειναι να επιλεξεις τον τροπο πληρωμης (paypal κλπ)..καμια ιδεα-λυση??:confused: Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω(ολα κοινα ειναι σε εμας;:lol:) Δες μηπως δεν εισαι στο ελληνικο store. Πρεπει να εισαι στο ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω(ολα κοινα ειναι σε εμας;:lol:) Δες μηπως δεν εισαι στο ελληνικο store. Πρεπει να εισαι στο ελληνικο. Ενταξει το βρηκα..με την βοηθεια αυτου εδω!!!:up: EDIT: Να ρωτησω..μετα γινεται να το αλλαξω..??..γτ σκοπευω να δημιουργησω αργοτερα λογαριασμο paypal, γι'αυτο ρωταω..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ενταξει το βρηκα..με την βοηθεια αυτου εδω!!!:up: EDIT: Να ρωτησω..μετα γινεται να το αλλαξω..??..γτ σκοπευω να δημιουργησω αργοτερα λογαριασμο paypal, γι'αυτο ρωταω..:) Nαι μπορεις. Απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Το αγορασε κι ενας φιλος μου χθες στα 16gb οποτε αυριο πρωι θα παω σπιτι του να το λιωσω στην κυριολεξια..:lol:..μεχρι να ερθει το δικο μου..α, το αγορασα απο εναν απ'το insomnia.gr στα 145€ καινουργιο στο κουτι του με τα παντα μεσα απο USA και λογικα δευτερη-τριτη θα το εχω στα χερια μου..:D Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 17/6 βγαινει το 3.0...και στις 19 καινουριο iphone3GS...ακομη,πεφτει και η τιμη του iphone3G στην μιση τιμη,απο την apple τουλαχιστον...απο τους δικους μας εδω....!!??ποιος ξερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 θα κανετε την αναβαθμιση σε 3,0? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 θα κανετε την αναβαθμιση σε 3,0? Μονο αν την βρω απο καπου δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Κι εγώ θα την βάλω, με τον κανονικό τον τρόπο. Αν παραμείνει χαμηλά και η ισοτιμία μέχρι την άλλη βδομάδα τότε ακόμη καλύτερα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 κοιτα αν ειχα πιστωτκη θα τα εδινα σιγα 7 ευρω ειναι αλλα απο την στιγμη που δεν εχω... αρα και εγω απο καπου δωρεαν.. :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 κοιτα αν ειχα πιστωτκη θα τα εδινα σιγα 7 ευρω ειναι αλλα απο την στιγμη που δεν εχω... αρα και εγω απο καπου δωρεαν.. :) Και εγω το ιδιο... Κι εγώ θα την βάλω, με τον κανονικό τον τρόπο. Αν παραμείνει χαμηλά και η ισοτιμία μέχρι την άλλη βδομάδα τότε ακόμη καλύτερα. Ιδια θα παραμεινει. Το εχουν πει σε συνεδριο που την παρουσιαζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Και εγω το ιδιο... Ιδια θα παραμεινει. Το εχουν πει σε συνεδριο που την παρουσιαζαν. Η ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ συμφωνήθηκε στο συνέδριο; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Η ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ συμφωνήθηκε στο συνέδριο; :lol: Οχι. Ελεγε πως θα κοστιζει 9,95$. Στο προηγουμενο συνεδριο. Οχι στο χθεσινο. Λογικα 8€ θα κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 εγω δεν ξερω...λογικα καπου θα υπαρχει και free...οποτε δοκιμαζουμε και βλεπουμε...να βγει και η jailbreak εκδοση πρωτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 εγω δεν ξερω...λογικα καπου θα υπαρχει και free...οποτε δοκιμαζουμε και βλεπουμε...να βγει και η jailbreak εκδοση πρωτα.... Αυτο ηθελα να πω τωρα.Αφου το jailbreak δημιουργει την πιο προσφατη εκδοση λογισμικου να περιμενουμε να βγουνε οι αναβαθμισεις των προγραμματων jailbreak,να δημιουργησουν την 3.0,να την εγκαταστησουμε και να το εχουμε και με jailbreak...τωρα που το σκεφτομαι αυτο θα κανω γιατι με jailbreak μπορω να κατεβασω οποιο app θελω.Εχω κατεβασει το isteam,ibeer kαι το sims 3 αλλα δεν δουλευει...:cry: θα το ξανακατεβασω...αλλα δεν αναγνωριζει η Apple πως τα κατεβασαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Οχι. Ελεγε πως θα κοστιζει 9,95$. Στο προηγουμενο συνεδριο. Οχι στο χθεσινο. Λογικα 8€ θα κανει. Ο miky7 αναφερόταν στην ισοτιμία $ - € κι εσύ μπερδεύτηκες και νόμιζες οτι εννοεί την τιμή, γι'αυτό μου φάνηκε αστείο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts