Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει jailbreak (εξυπνη ονομασια..:lol:) για το ipod touch 2nd generation..??

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν χάνεις τπτ να ρίξεις μια ματιά:

Εδώ είσαι ...QuickFreedom

Εγώ το έσπασα με την έκδοση 1.1.1 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να βαλεις ελληνικα απλα κανεις jailbreak,ανοιγεις το cydia,πας στο search και γραφεις greek...καπου εκει θα δεις και το greek keyboard....και απλα κανεις εγκατασταση..

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν χάνεις τπτ να ρίξεις μια ματιά:

Mono gia ta ellinika to thelw.An to kanw meta kai tha mporw na allaksw se agglika?gia na grapsw.

για να βαλεις ελληνικα απλα κανεις jailbreak,ανοιγεις το cydia,πας στο search και γραφεις greek...καπου εκει θα δεις και το greek keyboard....και απλα κανεις εγκατασταση..

Me to quickfredom?

An thelw na allaksw se agglika pata kanonika tin gi?sto pliktrologio.

Euxaristw gia tis apantiseis sas!Ante epitelous na balw ellinika!

Den exete kapoia apantisi gia tin parapanw erwtisi mou?

Episis einai ola dwrean?ta apps

Μαθε να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος

και Ελληνικους χαρακτηρες!!

ναι απλα πατας την γη και αλλαζει αρκει ομως να εχεις επιλεξει το ελληνικο πληκτρολογιο 'ενεργοποιημενο' απο τις γενικες ρυθμισεις...

οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι δωρεαν....ελαχιστες να εχουν καποια χρεωση αν και ποτε δεν εχω αγορασει κατι απο εκει...

jailbreak δεν ξερω πως θα κανεις...υπαρχουν διαφοροι οδηγοι που μπορεις να ακολουθισεις...

οταν το ειχα κανει εγω το εκανα χειροτκινητα,πλεον πρεπει να γινεται και αυτοματα...

δες για το redsn0w,αυτο ειναι ο πιο σιγουρος τροπος αλλα ισως και ο πιο πολυπλοκος...

αλλα νομιζω και το quick freedom πρεπει να ειναι καλο,απλα δεν το εχω δοκιμασει..

Euxaristw!

Tha to dw otan anoiksw to PC mou!Exw dei sto youtube pws kanw alla gia to quickfredom. Paneukolo einai.tha dw kai to kokkino xioni pou mou eipes. To pio asfales poio einai?

Με ποιο προγραμμα μου προτεινετε να κανω jailbreak;

Το πιο αξιοπιστο ειναι το redsnOw(κοκκινο χιονι:lol:);Εννοω πιο εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες να χαλασει το iTunes.

Το εκανα και πετυχε!Ε μετα απο προσευχες και ταματα!:lol:

Παλι καλα ευκολο ηταν!Σαν να παιρναει νεο λογισμικο ειναι οταν ερθει η σειρα του iTunes!

Τωρα κανει το "Restoring iPod from backup..."Παλι καλα που υπαρχει και αυτο!

Τo εγκατεστησα και αυτο.:)

Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω τωρα που εχω κανει jailbreak;

(στειλτε κατι και εσεις εχω γεμισει μια σελιδα με συνεχεις απαντησεις μου!)

Μαθε να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος

δεν ειναι chatroom!!

(στειλτε κατι και εσεις εχω γεμισει μια σελιδα με συνεχεις απαντησεις μου!)

Γι' αυτό υπάρχει και η τροποποίηση μηνύματος...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

το βασικοτερο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι μπορεις να εχεις οποια εφαρμογη θελεις τωρα!

επισης οτι το ιποδ θα εχει τις διπλασιες δυνατοτητες...!μπορεις να αλλαξεις την εμφανιση του κτλ....

ακομη σημαντικο ειναι οτι μπορεις να το χαλασεις και να χρειαστει να ξανακανεις restore...αλλα γενικα οι κυνδηνοι για να χαλασει τελειως ειναι μηδαμινοι..τουλαχιστον εγω δεν τα εχω καταφερει...

και στην ουσια περνας αλλο λογισμικο με το jailbreak...

το βασικοτερο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι μπορεις να εχεις οποια εφαρμογη θελεις τωρα!

επισης οτι το ιποδ θα εχει τις διπλασιες δυνατοτητες...!μπορεις να αλλαξεις την εμφανιση του κτλ....

ακομη σημαντικο ειναι οτι μπορεις να το χαλασεις και να χρειαστει να ξανακανεις restore...αλλα γενικα οι κυνδηνοι για να χαλασει τελειως ειναι μηδαμινοι..τουλαχιστον εγω δεν τα εχω καταφερει...

και στην ουσια περνας αλλο λογισμικο με το jailbreak...

Ευχαριστω.

Εγω,προσωπικα,δεν θελω να αλλαξω την εμφανιση.

Τα παιχνιδια που τα κατεβαζεις απο torrents μπαινουν λες και τα εχω κατεβασει εγω;Κανονικα,σαν τα δωρεαν;

οχι αν δεν κανεις κατι πρωτα...υπαρχει μια εφαρμογη που ειναι σαν το appstore η οποια εχεις ολες τις εφαρμογες πειρατικες..αυτη την στιγμη δεν μπορω να σου πω ολη την διαδικασια,αυριο ομως θα σου πω πως να το κανεις..δεν αν βρεις τιποτα σχετικο με το appulo.us μηπως και το βρεις μονος σου...

ισιδωρε με πιο προγ το εκανες jailbreak εχω κατεβασει το redsnow ειναι ασφαλες αν το κανω με αυτο το προγ?.γιατι ειναι και πανευκολο να γινει.και η νεα firmware 3 ποτε βγαινει;;
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

οχι. νομιζει πως ειναι της apple

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Με το quickfreedom γιατι ειναι το ποιο ευκολο.

Στην αρχη επιλεγεις κατι λιγα που εχει(σχετικα με το νεο λογισμικο) και μετα πατας δημιουργεια λογισμικου(στα αγγλικα ειναι).Οταν το φτιαξει(κανει περιπου 15 λεπτα)πας στο iTunes και πατας Swift και Restore. Παιρνεις το λογισμικο που δημιουργηθηκε στην επιφανεια εργασιας και το εγκαταστει σαν το κανονικο λογισμικο της Apple. Το iPod/iPhone πρεπει να ειναι σε DFU Mode.

Το OS 3.0 βγαινει 8 Ιουλιου.

βγηκε ανακοινωση για τις 8 ιουλιου???παντως σημερα βγηκε το sims3...

Δυο διαχειριστες του Myphone μου το ειπαν και το ειχα δει καπου στο web.

Απο το iPod γραφω.:)

Υπαρχει μια εφαρμογη που οταν την εγκατηστας μπορεις να κατεβασεις αρχεια απο τον Safari!Την βρηκα στο Ocy που το εγκατεστησα απο το Cydia.

Το λεω κυριως για αυτους που δεν εχουν κανει jailbreak.

Απο οτι ειδα δεν εχει και τιποτα χρησιμο το cydia(προσωπικα). Τα 2/3 μου ειναι αχρηστα!:X

σου τα ελεγα δεν λεει και τοσο το ''σπασιμο''!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Nα ρωτησω το πισω μερος του ipod touch λερωνεται ευκολα..??:confused:..θα χρειαστει θηκουλα να υποθεσω..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Nα ρωτησω το πισω μερος του ipod touch λερωνεται ευκολα..??:confused:..θα χρειαστει θηκουλα να υποθεσω..

Kαι λερωνεται ευκολα και γρατζουνιεται ευκολα!:cry::X

Παρε θηκη.Οπως εγω.

Kαι λερωνεται ευκολα και γρατζουνιεται ευκολα!:cry::X

Παρε θηκη.Οπως εγω.

Δηλαδη ετσι και πεσει κατω χωρις την θηκη του τοτε φανταζομαι θα γινει το πισω μερος του..:X:cry:

Δεν το εχω αγορασει ακομη..αυτες τις μερες σκοπευω να το αγορασω (η αγορα θηκης θα ειναι το πρωτο μου πραγμα)..βλεπεις εδω δν ειναι αθηνα..εχουμε πιο περιορισμενες επιλογες..κανενα καταστημα δν το εχει διαθεσιμο ακομη (μονο τα μουλτιραμα εχουν την 16gb αλλα εγω θελω την 8gb)

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

και να μην πεσει κατω και απλα το αφισεις πανω σε ενα τραπεζει παλι θα γρατζουνιστει...!βασικα θες δεν θες θα γρατζουνιστει απο πισω...!εκτος και αν δεν το βγαλεις ποτε απο την θηκη του...!

το καλο ειναι οτι μπροστα εχει τζαμι οποτε εκει δεν προκειτε να γρατζουνιστει!(μονο να σπασει!)

και κατι αλλο του iphone η οθονη πλαστικη ειναι?

και να μην πεσει κατω και απλα το αφισεις πανω σε ενα τραπεζει παλι θα γρατζουνιστει...!βασικα θες δεν θες θα γρατζουνιστει απο πισω...!εκτος και αν δεν το βγαλεις ποτε απο την θηκη του...!

το καλο ειναι οτι μπροστα εχει τζαμι οποτε εκει δεν προκειτε να γρατζουνιστει!(μονο να σπασει!)

και κατι αλλο του iphone η οθονη πλαστικη ειναι?

Nαι, αυτο το διαβασα και σε αλλα φορουμς..τουλαχιστον το πανακι που δινει η apple κανει τιποτα..??το καθαριζει το πισω μερος του ipod touch απο δαχτυλιες κλπ??:worry:

Καλα δν μπορω να καταλαβω απο τι υλικο ειναι το πισω μερος του??..πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο..μα τοσο ευκολα να γρατζουνιεται??..ελεος:confused: