mafiagalou Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 exei vgei kainourios anavasis? Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 exei vgei kainourios anavasis? Ναι ο 3.70 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 exei vgei kainourios anavasis? Διαβαζουμε λιγο τα προηγουμενα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2501170#post2501170 και γραφουμε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες εκτος εαν υπαρχει ιδιαιτερος λογος ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Mαλλον θα πρεπει να τα διαγραψεις ολα και να τα περασεις απο την αρχη. Ολα τα αρχεια ειναι στην θεση τους απλα εσυ μπερδευτηκες. Οι χαρτες υπαρχουν κανονικα στο φακελο σου και ειναι τα 4 αρχεια που εχουν καταληξη .img Θα πρεπει να τους βαλεις στο φακελο Garmin μαζι με τα .UNL και να ξεκλειδωσεις αυτους που χρειαζονται ξεκλειδωμα οπως λενε οι οδηγιες. Εαν θελεις πες μας ποιο σημειο απο το .txt δεν καταλαβαινεις η νομιζεις οτι κανεις λαθος να σου το εξηγησουμε.. :) Mεσα στο φακελο Garmin εκτος απο τους φακελους του συστηματος που πρεπει να εχεις θα πρεπει να εχεις και τα παρακατω αρχεια: http://img186.imageshack.us/img186/839/79866495oi9cp1.th.jpghttp://img186.imageshack.us/images/thpix.gif Ειναι αυτα που δεν μαυρισα.. :O Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.Εκανα και την υπογραφη των χαρτων κανονικα αλλα...Τελικα απ'οτι καταλαβα το προβλημα υπαρχει με τους χαρτες.Οταν εχω το garmin χωρις χαρτες ανοιγει κανονικα.Οταν περασω τους χαρτες ομως και το τρεξω βγαινει το logo και μετα κλεινει....Γιατι συμβαινει αυτο?:wacko: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.Εκανα και την υπογραφη των χαρτων κανονικα αλλα...Τελικα απ'οτι καταλαβα το προβλημα υπαρχει με τους χαρτες.Οταν εχω το garmin χωρις χαρτες ανοιγει κανονικα.Οταν περασω τους χαρτες ομως και το τρεξω βγαινει το logo και μετα κλεινει....Γιατι συμβαινει αυτο?:wacko: Λιγο πιο πανω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2508700#post2508700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.Εκανα και την υπογραφη των χαρτων κανονικα αλλα...Τελικα απ'οτι καταλαβα το προβλημα υπαρχει με τους χαρτες.Οταν εχω το garmin χωρις χαρτες ανοιγει κανονικα.Οταν περασω τους χαρτες ομως και το τρεξω βγαινει το logo και μετα κλεινει....Γιατι συμβαινει αυτο?:wacko: Ξαναφτιαξε τα sw.unl και gmapsupp.unl απ την αρχη με νεους κωδικους. Το επαθα και γω χτες σε τηλ φιλου που το ειχε ηδη το προγραμμα. Το ξαναπερασα με τα ιδια sw.unl και gmapsupp.unl και με πετουσε εξω. Με το που εβαλα καινουργιους κωδικους ανοιξε αμεσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ξαναφτιαξε τα sw.unl και gmapsupp.unl απ την αρχη με νεους κωδικους. Το επαθα και γω χτες σε τηλ φιλου που το ειχε ηδη το προγραμμα. Το ξαναπερασα με τα ιδια sw.unl και gmapsupp.unl και με πετουσε εξω. Με το που εβαλα καινουργιους κωδικους ανοιξε αμεσως! Nεο κολπακι ? :) Eαν δεν ανοιγει το GARMIN με ενα συγκεκριμενο χαρτη αλλαζουμε τον κωδικο μεσα στο .UNL Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Nεο κολπακι ? :) Eαν δεν ανοιγει το GARMIN με ενα συγκεκριμενο χαρτη αλλαζουμε τον κωδικο μεσα στο .UNL Τουλαχισστον σε μενα ετσι το εκανα:). Χτες πηγα να βαλω τον καινουργιο 3 σε 1 και επαθα ακριβως το ιδιο. Με το που ανοιγα το προγραμμα με πετουσε εξω. Τελικα ξαναεβαλα τον παλιο 3 σε 1 γιατι βαριομουνα να ξαναφτιαχνω κωδικους!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Nεο κολπακι ? :) Eαν δεν ανοιγει το GARMIN με ενα συγκεκριμενο χαρτη αλλαζουμε τον κωδικο μεσα στο .UNL Επιτελους μια λυση ακομα! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapis1 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 exw to nokia n95 pvs mporv na brw to kvdiko id sto menoy moy den exei ryumiseisd -plhrofories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καταρχην καλως ηρθες :) Βαλε το imeι θα το βρεις πατωντας στην οθονη αναμονης *#06# Y.Γ. 1. Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη. 2. Καλυτερα να επιλεξεις απο τον πινακας ελεγχου Avatar για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις, ειναι αρκετα χρησιμο για ολους εμας που θελουμε να βοηθησουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καταρχην καλως ηρθες :) Βαλε το imeι θα το βρεις πατωντας στην οθονη αναμονης *#06# Y.Γ. 1. Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη. 2. Καλυτερα να επιλεξεις απο τον πινακας ελεγχου Avatar για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις, ειναι αρκετα χρησιμο για ολους εμας που θελουμε να βοηθησουμε. Δεν πέρνει όλο το imei Εκανα οτι γράφουν τα παιδιά αλλα πάλι με πετάει χωρίς καν να βγάζει το λογότυπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 καλησπερα παιδια.προσπαθω εδω και μερες να περασω να περασω τον χαρτη της τουρκιας αλλα κατι κανω λαθος μαλλον και ενω μου τον βγαζει μεσα σαν χαρτη στο mapsourse δεν τον βλεπω.εχω τον 3-1 χαρτη.καποιος φιλος απο εδω μου ειπε να τον αφαιρεσω και να αφησω μονο τον βασικο της ελλαδας.το εκανα και αυτο αλλα μαλλον κατι κανω λαθος με το ξεκλειδωμα.μπορει καποιος να με καθοδηγησει τι να κανω γιατι τα εχω παιξει?ευχαριστω εκ των προτερων καθε καλο "σαμαρειτη":) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Καλημέρα σέ ολους. Εάν κάποιος γνωρίζει γιά τόν Garmin 1,40 μέ τό κλειδί του άς βοηθήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 garmin 1.40??? μηπως εννοεις τον autodrive 1.40? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Καλημέρα σέ ολους. Εάν κάποιος γνωρίζει γιά τόν Garmin 1,40 μέ τό κλειδί του άς βοηθήση Αν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάτι, πρέπει να μιλάς πιο συγκεκριμένα. Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής και των χαρτών θα βρεις στο πρώτο ποστ. Τα λινκ στα γνωστά μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 καλημερα.ειναι ευκολο καποιος να μου στειλει με pm τα link για τον καινουριο 3 σε 1? Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 καλημερα.ειναι ευκολο καποιος να μου στειλει με pm τα link για τον καινουριο 3 σε 1? Εισαι αρκετο καιρο στο forum :ninja: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2506451#post2506451 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ξαναφτιαξε τα sw.unl και gmapsupp.unl απ την αρχη με νεους κωδικους. Το επαθα και γω χτες σε τηλ φιλου που το ειχε ηδη το προγραμμα. Το ξαναπερασα με τα ιδια sw.unl και gmapsupp.unl και με πετουσε εξω. Με το που εβαλα καινουργιους κωδικους ανοιξε αμεσως! Το προβλημα συνεχιζεται...:mad: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Όταν αποσυνδέω το USB καλώδιο μου εμφανίζει ένα μήνυμα "Βρέθηκε Garmin Mobile XT, εκκίνηση τώρα;" Αυτό το μήνυμα μπορεί κάπως να σταματήσει;;;; (Sorry, αν έχει ξαναναφερθεί αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Δεν έχω βρει κάτι στις ρυθμίσει ςκαι δε νομίζω να βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Όταν αποσυνδέω το USB καλώδιο μου εμφανίζει ένα μήνυμα "Βρέθηκε Garmin Mobile XT, εκκίνηση τώρα;" Αυτό το μήνυμα μπορεί κάπως να σταματήσει;;;; (Sorry, αν έχει ξαναναφερθεί αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι) Δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω να μην εμφανίζεται. Πάντως δε νομίζω ότι είναι και τόσο ενοχλητικό. Απλά πάτα το "Όχι" και καθάρισες. Άσε που εμένα στο Ν82 δεν το κάνει συνέχεια. Μόνο ορισμένες φορές. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Το προβλημα συνεχιζεται...:mad: Kανε πληρη απεγκατασταση του garmin και περασε τα απο την αρχη. Τωρα που εμαθες την διαδικασια δεν θα σου παρει πολυ ωρα.. Επισης περνα τον χαρτη 3 σε 1 εαν ανοιξει μια φορα θα ειναι το ιδιο και δεν θα εχεις αυτα τα προβληματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Kανε πληρη απεγκατασταση του garmin και περασε τα απο την αρχη. Τωρα που εμαθες την διαδικασια δεν θα σου παρει πολυ ωρα.. Επισης περνα τον χαρτη 3 σε 1 εαν ανοιξει μια φορα θα ειναι το ιδιο και δεν θα εχεις αυτα τα προβληματα. Το εχς κανει reinstall πανω απο 10 φορες...Τον 3 σε 1 ελληνικο χαρτη τον βρισκω στα γνωστα μερη? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ναι στο θέμα με τους υπόλοιπους ελληνικούς χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts