aris_21 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 πως σας φανηκε το χθεσινο?? μου εκανε εντυπωση που πηγε η Λενα και τα ειπε ολα στην Σιλβη γιατι αραγε??:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 και γω αυτη την απορια εχω,μηπως να ηταν σχεδιασμενο να βγαλει αυτη το φιδι απο την τρυπα????αλλα γιατι???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Είτε, φαντάζομαι, για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Αποστόλη ώστε να μην πάρει τα πάντα πίσω (ακόμα και αν την διαβεβαίωσε ο - έγκυρος :p - Ερρίκος για το αντίθετο), είτε για να δημιουργήσει πρόβλημα στην Σιλβή. Δεν πιστεύω οι προθέσεις της να είναι αγνές... ;) Αλλά, θα δείξει έτσι κι αλλιώς, οπότε υπομονή... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androll Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 :lol: Πολύ γουστάρω την επιστροφή του Αποστόλη! Το περίμενα, αρέσει πολύ ο άνθρωπος. Γουστάρω πολύ επίσης και Τζία, σκέτη κόλαση στα κόκκινα!Επιστροφη... Πως σας φανηκε το αποψινο?? Περιμενω εναγωνιως τη δικιολογια επιστροφης του Τολη. Παντως...γατα η Συλβη, με την μια τον αναγνωρισε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. October 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Είτε, φαντάζομαι, για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Αποστόλη ώστε να μην πάρει τα πάντα πίσω (ακόμα και αν την διαβεβαίωσε ο - έγκυρος :p - Ερρίκος για το αντίθετο), είτε για να δημιουργήσει πρόβλημα στην Σιλβή. Δεν πιστεύω οι προθέσεις της να είναι αγνές... ;) Αλλά, θα δείξει έτσι κι αλλιώς, οπότε υπομονή... Σιγα μην ειναι αγνες. Εγω και για τους 2 λογους πιστευω... Οπως και η ιδια ειπε δεν θελει να εγκαταλειψει τα πλουτη. Επομενως ισως κανει σπασμωδικες κινησεις οι οποιες απορρεουν απο το φοβο της για την μεγαλη επιστροφη του Τολη.., και οτι μπορει να πιστευει οτι με αυτο αυτοι θα βγουν στην απ'εξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Έδωσαν ρέστα τα Μεσάνυστα σήμερα, από τα καλύτερα επειδόδια και με πολύ γέλιο, πραγματικά ίσως είναι η μόνη φετινή σειρά που με κάνει να κολλάω στη τηλεόραση φέτος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 τι του κανε του ανθρωπου...του βγαλε τα φρυδια και τον εκανε σαν τραβεστι....:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ειχε γελιο το σημερινο... αλλα μονο στο σημειο που τον εβαψε:lol::lol: το υπολοιπο ητανε λιγο -γρηγορο-:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 τι του κανε του ανθρωπου...του βγαλε τα φρυδια και τον εκανε σαν τραβεστι....:confused: Φθηνά την γλύτωσε, για μια στιγμή.. υπέθεσα ότι θα είχε την τύχη του Sands στο Once Upon a Time in Mexico :D Πάντως συμπαθέστατος ο Αποστόλης, ελπίζω να τον βλέπουμε τακτικά φέτος! Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 καλα οντως πολυ καλο το χθεσινο επεισοδιο... κι η σιλβη εχει δικιο, δεν υπαρχει πιο επικινδυνο πλασμα στον κοσμο απο μια γυναικα εξαπατημενη... :p:X τον εκανε τον αποστολη σουργελο, τρελο γελιο! κι ο θρασος ειχε πλακα που ελεγε για την πορδη!!!! :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 καλα οντως πολυ καλο το χθεσινο επεισοδιο... κι η σιλβη εχει δικιο, δεν υπαρχει πιο επικινδυνο πλασμα στον κοσμο απο μια γυναικα εξαπατημενη... :p:X τον εκανε τον αποστολη σουργελο, τρελο γελιο! κι ο θρασος ειχε πλακα που ελεγε για την πορδη!!!! :lol::lol: οντως τρομερο επεισοδιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Παιδιά,δεν έχω χάσει ούτε ένα επεισόδειο από πέρισυ και έχω δεί όλες τις επαναλύψεις!!!!Το χθεσινό ήταν πολύ καλό!Μου άρεσε αρκετά...Θέλω να δω την εξέλιξη στην υπόθεση Τζία-Βασικάκης από εδώ και πέρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Όντως φτηνά την γλίτωσε! Από εκεί που ήθελε να τον σκοτώσει απλά τον παράτησε δίπλα στα σκουπίδια σαν τραβέλι... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 τα εχω δει ολα τα επισοδεια και ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Να δειτε που στο τελος ο Σκιαδαρέσης θα ζει και τα κανει ολα αυτα επιτηδες! :p Ε ολοκληρη μαφια ειναι, ολο και καποιο πτωμα θα βρηκαν!:p Βουλωμένο γράμμα διάβαζει αυτός! :p :lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Έδωσαν ρέστα τα Μεσάνυστα σήμερα, από τα καλύτερα επειδόδια και με πολύ γέλιο, πραγματικά ίσως είναι η μόνη φετινή σειρά που με κάνει να κολλάω στη τηλεόραση φέτος Ζαν-Κλωντ, εσύ είσαι; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ζαν-Κλωντ, εσύ είσαι; :p :lol::lol:: καλο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ζαν-Κλωντ, εσύ είσαι; :p Kαλά τωρα τα πρόσεξα, ωχ η σειρά με έχει επηρεάσει, λέτε ν΄αρχίσω και μιλάω και ετσι;;;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 εγω δυστυχως προχτες το εχασα που μπορω να το δω? μπηκα veoh αλλα δειχνει 5 λεπτα και μετα κολλαει Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 εγω δυστυχως προχτες το εχασα που μπορω να το δω? μπηκα veoh αλλα δειχνει 5 λεπτα και μετα κολλαει δεν ειναι οτι κολλαει, απλως πρεπει να κατεβασεις το veoh και θα στο δειξει ολο το επεισοδιο! καπου εκει εχει την επιλογη να κατεβασεις το προγραμμα και ετσι θα μπορεις να βλεπεις πολλα επεισοδια. :):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 δεν ειναι οτι κολλαει, απλως πρεπει να κατεβασεις το veoh και θα στο δειξει ολο το επεισοδιο! καπου εκει εχει την επιλογη να κατεβασεις το προγραμμα και ετσι θα μπορεις να βλεπεις πολλα επεισοδια. :):) ναι το ξερω αυτο το εχω το veoh απλα μετα δεν ανοιγει κολλαει Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 ναι το ξερω αυτο το εχω το veoh απλα μετα δεν ανοιγει κολλαει "view on veoh tv" πάτησες? (εμφανίζεται πανω δεξιά στην οθονουλα που παιζει το 5' αν μετακινησεις το ποντικι σ εκεινο το σημείο);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 εγω δυστυχως προχτες το εχασα που μπορω να το δω? μπηκα veoh αλλα δειχνει 5 λεπτα και μετα κολλαει κατέβασέ το από κανένα φόρουμ μέσω rapidshare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ενας ''Ευτυχισμένος'' στα Μαύρα Μεσάνυχτα Στο ρόλο του δικηγόρου της Σιλβή θα εμφανιστεί ο Γιάννης Μπέζος στα ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Από τη σελίδα του Mega. Άλλες πληροφορίες δεν έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 "view on veoh tv" πάτησες? (εμφανίζεται πανω δεξιά στην οθονουλα που παιζει το 5' αν μετακινησεις το ποντικι σ εκεινο το σημείο);) ναι ειπαμε ειμαι ποντια αλλα οχι και τοσο:D Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts