chris_2206 Δημοσιεύτηκε December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2007 Καλημερα σε ολους τους συFORUMητες.ειμαι σχετικα καινουριος με το αντικειμενο ( gps,συστηματα πλοηγησης κλπ) και ψαχνω εδω κ καιρο ενα freeware προγραμμα για download οπως destinator,miomap κλπ.Η συσκευη μου ειναι mio p350.οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων...(εχω απελπιστει τοσο που παιζω worms στο ppc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
werto Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Αν ψάχνεις πρόγραμμα σαν αυτά που ανέφερες δε θα βρεις freeware. Υπάρχουν κάποια free που είναι κ αξιόλογα αλλά στην πραγματικότητα κανένα δωρεάν πρόγραμμα δε μπορεί να έχει σοβαρή υποστήριξη σε χάρτες χωρίς τουλάχιστον να πρέπει να έχεις active σύνδεση στο internet για να τους κατεβάζεις live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts