stendor Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 gia to n73 (me) pia einai h teleutaia anavathmish??? Μπες εδώ, βάλε το product code της συσκευής σου και θα δεις την τελευταία έκδοση firmware. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Η μόνη λύση που υπάρχει ακούει στο όνομα hard format. Με κλειστό το κινητό πάτησε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «3», και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ). Η πολύ πιο ευκολη λύση είναι αυτή του nemesis! Ανοίγεις το κινητό με την κάρτα που σου ανοίγει και διαβάζεις τον κωδικό ασφαλείας που έχεις, μέσα απο το nemesis και συγκεκριμένα στην καρτέλα permanent memory, και στο πεδίο 308 (5=) απο το file που θα κάνεις read. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά κινητά με αυτό τον τρόπο και σε κανένα δεν βγάζει το πεδίο "5" από το "308"... Και προσωπική άποψη είναι πως πιο εύκολη λύση είναι αυτή του format, ειδικά σε αυτή τη περίπτωση που θέλει να το πουλήσει κιόλας. Θα το δώσει "καθαρό"! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά κινητά με αυτό τον τρόπο και σε κανένα δεν βγάζει το πεδίο "5" από το "308"... Και προσωπική άποψη είναι πως πιο εύκολη λύση είναι αυτή του format, ειδικά σε αυτή τη περίπτωση που θέλει να το πουλήσει κιόλας. Θα το δώσει "καθαρό"! Το έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλά κινητά, καθώς δουλεύω σε κατάστημα κινητής. Ή πιο καλή λύση είναι αναμφίβολα η δική σου πρόταση, άλλα όταν έχω να διαλέξω μεταξύ phoenix (για να κάνω και αναβάθμιση) και nemesis, τότε διαλέγω το nemesis λόγω ευκολίας αλλά προ πάντως χρόνου. Οι μόνες περιπτώσεις που δεν μου δούλεψε ήταν σε τελευταίας γενιάς τηλέφωνα πχ. 5310, 5610. Το Ν73 και ειδικά η σειρά Ν, δουλεύει απροβλημάτιστα. Πάντα φιλικά! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 παιδια ποσο κοστιζει η αλλαγη joystick?το καλυπτει η εγγυηση? Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Η πολύ πιο ευκολη λύση είναι αυτή του nemesis! Ανοίγεις το κινητό με την κάρτα που σου ανοίγει και διαβάζεις τον κωδικό ασφαλείας που έχεις, μέσα απο το nemesis και συγκεκριμένα στην καρτέλα permanent memory, και στο πεδίο 308 (5=) απο το file που θα κάνεις read. ... Read Section: 308 - Key: 0 - saved. Read Section: 308 - Key: 1 - saved. Read Section: 308 - Key: 3 - saved. Read Section: 308 - Key: 4 - saved. Read Section: 308 - Key: 5 - saved. Read Section: 308 - Key: 6 - saved. Read Section: 308 - Key: 7 - saved. Read Section: 308 - Key: 8 - saved. Read Section: 308 - Key: 9 - saved. ... PM backup saved to: C:\Program Files\NSS\Backup\pm\356260014158349.pm Γιατί το nss μου βγάζει αυτό και στον backup-Pm δεν δημιουργεί αρχείο?? ευχαριστώ ΥΓ. Ολα οκ. Σε σvista θέλει εκτέλεση με δικαιώματα διαχειριστή και το κόλπο δουλεύει. ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 παιδια ποσο κοστιζει η αλλαγη joystick?το καλυπτει η εγγυηση? Κάνε μια αναζήτηση σε αυτό το θέμα και θα βρεις πόσο κοστίζει η αλλαγή του joystic. Όχι δεν το καλύπτει η εγγύηση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Εγώ για να το αλάξω στη νόκια έδωσα 48Ε. Παράθεση Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Εγώ για να το αλάξω στη νόκια έδωσα 48Ε. Εγώ έδωσα 38 €. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Παιδια μια ερωτηση. Περασα με τον Map Loader τον χαρτη της Ελλαδος. Πως μπορω να τον επιλεξω ωστε απλα να βλεπω τον χαρτη κ οχι να χρησιμοποιω το κινητο σαν GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Αν δεν έχεις δέκτη GPS τότε ούτως ή άλλως έτσι θα τον χρησιμοποιείς, σαν απλό χάρτη δηλαδή. Είναι πάντως καλό να επιλέξεις να μην συνδέεται σε δίκτυο (Επιλογές->Ρυθμίσεις->Δίκτυο->Χρήση δικτύου->Ποτέ), για να μην σου προκύψουν χρεώσεις από τυχόν συνδέσεις. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Αν δεν έχεις δέκτη GPS τότε ούτως ή άλλως έτσι θα τον χρησιμοποιείς, σαν απλό χάρτη δηλαδή. Είναι πάντως καλό να επιλέξεις να μην συνδέεται σε δίκτυο (Επιλογές->Ρυθμίσεις->Δίκτυο->Χρήση δικτύου->Ποτέ), για να μην σου προκύψουν χρεώσεις από τυχόν συνδέσεις. Ευχαριστω για αυτη την συμβουλη αλλα η ερωτηση μου ηταν πως μπορω να τον δω τον χαρτη. Ανοιγωντας την εφαρμογη Nokia Maps κ αφου φορτωσει δεν μου δειχνει κανεναν χαρτη, παρα μονο μια μπλε οθονη με ενα τετραγωνο στο κεντρο κ κατω μια μπαρα με αποστασεις κ τα κουμπια "Επιλογες" και "Εξοδος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά πως γίνεται αυτός που σε καλεί , αντί να ακούει τον ήχο κλήσης να ακούει κάποιο μουσικό θεμα (απο ΜΡ3 πχ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά πως γίνεται αυτός που σε καλεί , αντί να ακούει τον ήχο κλήσης να ακούει κάποιο μουσικό θεμα (απο ΜΡ3 πχ.) Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας που έχεις, εκεί πρέπει να ρωτήσεις. Αν και απ' ό,τι ξέρω και οι 3 μεγάλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας το υποστηρίζουν και είναι με κάποια χρέωση για να επιλέγεις και να αλλάζεις τργούδια. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και στις ενότητες Cosmote, Vodafone και Wind. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Ευχαριστω για αυτη την συμβουλη αλλα η ερωτηση μου ηταν πως μπορω να τον δω τον χαρτη. Ανοιγωντας την εφαρμογη Nokia Maps κ αφου φορτωσει δεν μου δειχνει κανεναν χαρτη, παρα μονο μια μπλε οθονη με ενα τετραγωνο στο κεντρο κ κατω μια μπαρα με αποστασεις κ τα κουμπια "Επιλογες" και "Εξοδος" Αυτό μάλλον σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά στη μεταφορά του χάρτη στο κινητό και δεν μπορεί να τον βρει το πρόγραμμα. Δοκίμασε να τον περάσεις ξανά. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Αυτό μάλλον σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά στη μεταφορά του χάρτη στο κινητό και δεν μπορεί να τον βρει το πρόγραμμα. Δοκίμασε να τον περάσεις ξανά. Το δοκιμασα ηδη πολλες φορες αλλα τπτ ρε γμτ. Το κινητο το δοκιμασα κ σε PC Suite mode κ σε Μαζικη αποθηκευση αλλα παλι τπτ. Μηπως υπαρχει τροπος να κατεβασω εγω τον χαρτη απο καπου κ να τον πεταξω αυθαιρετα σε καποιον φακελο του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά μία απορία.! Μπορεί να πίασει WLΑΝ το Ν73? Έκανα αναβάθμιση χθες στην τελευταία έκδοση και θα ήθελα να ξέρω αν και πως γίνεται να σκανάρω την περιοχή για τοπικά ασύρματα δίκτυα.. Όποιος ξέρει ας απαντήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά μία απορία.! Μπορεί να πίασει WLΑΝ το Ν73? Έκανα αναβάθμιση χθες στην τελευταία έκδοση και θα ήθελα να ξέρω αν και πως γίνεται να σκανάρω την περιοχή για τοπικά ασύρματα δίκτυα.. Όποιος ξέρει ας απαντήσει! ΟΧΙ, δεν έχει Wireless Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Ευχαριστώ! Τώρα κάτι άλλο.. Μπορώ να βρώ κάπου διαφορετική πρόσοψη από την μάυρη? (Έχω το Music Edition..) . Aν έχω καταλάβει καλά, πρέπει να το αφήσω εκεί για να μου το αλλάξουν ε? (Τι ταχύτητα αυτή?? Ενα refresh έκανα και είχα απάντηση! :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Ευχαριστώ! Τώρα κάτι άλλο.. Μπορώ να βρώ κάπου διαφορετική πρόσοψη από την μάυρη? (Έχω το Music Edition..) . Aν έχω καταλάβει καλά, πρέπει να το αφήσω εκεί για να μου το αλλάξουν ε? Ναι υπαρχουν προσοψεις στο ebay. Οτι χρωμα θες. Τα πληκτρολογια βεβαια δεν ειναι καλης ποιοτητας. Μια ασπρη που ειχα παρει μετα απο 1-2 εβδομαδες αρχισαν να ξεθωριαζουν τα πληκτρα.. Κατα τα αλλα οκ. Τωρα για την αλλαγη ολου του καλλυματος ειναι δυσκολο να το κανεις μονος σου. Εγω αλλαξα την προσοψη και το πισω καπακι της μπαταριας. Το ενδιαμεσο θελει δουλεια. Δες και το βιντεακι για να καταλαβεις. http://www.youtube.com/watch?v=40zbWmbCQuA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι.Έχω το N73 ME και μέσα στο κουτί μου είχε τα ακουστικά HS-23.Λέω να πάρω τα HS-20.Ξέρετε αν είναι καλά;Θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι.Έχω το N73 ME και μέσα στο κουτί μου είχε τα ακουστικά HS-23.Λέω να πάρω τα HS-20.Ξέρετε αν είναι καλά;Θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά λέτε; αν νομίζεις οτί ειναι πολύ χαμηλό σε ένταση, δοκίμασε να βάλεις στον ισοσταθμιστή όλες τις μπάρες στο τέρμα. Κάνει αισθητή διαφορά που συνήθως ικανοποιεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Όχι δεν εννοούσα από άποψη έντασης,αν και τώρα που το λες θα ήθελα κάτι με περισσότερη ένταση.Βασικά εννοούσα από άποψη ποιότητας ήχου και καλύτερου μπάσου.Τι λέτε θα δω καμιά ουσιαστική διαφορά αν πάρω τα HS-20; Θα δοκιμάσω και αυτό που μου πρότεινες για την ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Το δοκιμασα ηδη πολλες φορες αλλα τπτ ρε γμτ. Το κινητο το δοκιμασα κ σε PC Suite mode κ σε Μαζικη αποθηκευση αλλα παλι τπτ. Μηπως υπαρχει τροπος να κατεβασω εγω τον χαρτη απο καπου κ να τον πεταξω αυθαιρετα σε καποιον φακελο του κινητου? Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όλη την εφαρμογή από το κινητό και να την εγκαταστήσεις εκ νέου. Όχι δεν εννοούσα από άποψη έντασης,αν και τώρα που το λες θα ήθελα κάτι με περισσότερη ένταση.Βασικά εννοούσα από άποψη ποιότητας ήχου και καλύτερου μπάσου.Τι λέτε θα δω καμιά ουσιαστική διαφορά αν πάρω τα HS-20; Το σημαντικό με τα HS-20 είναι ότι τα ακουστικά είναι αποσπώμενα, οπότε μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι ακουστικά θέλεις, κατά συνέπεια μπορείς να έχεις σημαντική βελτίωση. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Βασικά δεν προορίζω να τα αλλάξω,τουλάχιστον όχι σύντομα.Γι' αυτό ρωτάω εδώ αν είναι καλά.Επίσης τα θέλω επειδή έχει το remote control (αν λέγεται έτσι) και μπορείς να αλλάξεις τραγούδι χωρίς να ακουμπάς καν το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts