nikosdov Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Έχω την εντύπωση οτι στο eBay έχει και σετ βίδες για το Ν95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 βίδες βρίσκεις (σχετικά εύκολα) αυτό που κατάλαβα είναι ότι δε μπορεί να τις ξεβιδώσει απο τη συσκευή. σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 εγώ τις σπάω όταν δν ξεβιδώνουν, είναι μια πρόχειρη λύση xD Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ανετα! Παιρνει και 8αρα (μπορει και 16, δεν παιρνω ορκο) τι το περασες το Ν95? Θηριο ειναι να ρωτησω και εγω παιδες ... του εβαλα 4GB καρτα αλλα HC ..τι σηκωνει ομως η οχι φιλοι μου ? διοτι πολλες φορες που λεει κατεστραμμενη κλπ και αφου του κανω επανεκκινηση τοτε δουλευει παλι μηπως δεν πρεπει να βαλω micro SD-HC αλλα σκετη micro-SD :worry: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 να ρωτησω και εγω παιδες ... του εβαλα 4GB καρτα αλλα HC ..τι σηκωνει ομως η οχι φιλοι μου ? διοτι πολλες φορες που λεει κατεστραμμενη κλπ και αφου του κανω επανεκκινηση τοτε δουλευει παλι μηπως δεν πρεπει να βαλω micro SD-HC αλλα σκετη micro-SD :worry: Σηκώνει άνετα μέχρι οχτώ. Στο δικό μου πάντα είχα sandisk 8GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις τα δεδομένα από την κάρτα και να της κάνεις ένα format? Αν όχι δοκίμασε να κάνεις και να παρακολουθήσεις να δεις αν θα συνεχίσει να στο κάνει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 ευχαριστω φιλε ομως δεν μου ειπες αν παιζει ρολο του οτι ειναι HC (high capacity) αυτη που εχω βαλει αντι απλη ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) ευχαριστω φιλε ομως δεν μου ειπες αν παιζει ρολο του οτι ειναι HC (high capacity) αυτη που εχω βαλει αντι απλη ? Όσες κάρτες microSD είναι πάνω από 4GB τότε ονομάζονται microSD High Capacity. Αυτές που είναι κάτω από 4GB είναι απλές microSD. Και η δικιά μου ήταν HC. Edited August 2, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zardel1 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Καλησπέρα έχω το ν95 και μόλις χτες αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα με την οθονη............μόλις τη σύρω πάνω ή κατω μαυρίζει (φαινεται λίγο φως στις ακρες) και μόλις την επαναφερω φωτιζεται κανονικά..........σαν να μην παταει κατι καλα και να μην παιρνει σωστη τάση..........έχει αντιμετωπίσει κανεις κατι παρόμοιο και μπορει να βοηθησει???? ευχαριστώ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 πατάει καλά η καλωδιοταινία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Φταιει η καλωδιο ταινια, παρε μια απο ebay και αλαξε την μονος σου, ειναι ευκολο. Ψαξε με τις λεξεις flex cable nokia n95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zardel1 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) κατι τετοιο φανταζομαι αλλά που θα βρω οδηγιες για να δω και να αλλαξω την καλωδιοταινια??? ρε παιδιά θα τρελαθώ........το φορτισα χωρις τη σιμ γιατι την ειχα σε αλλο και μολις την εβαλα προσπαθησα να το ενεργοποιησω και δεν ανταποκρινεται καθολου........τι γινεται ρε γαμ... εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα αλλα τιποτα.........μου χουν γυρισει τα μυαλα κατεβασα και phoenix αλλα τιποτα γιατι δεν μπορω να το συνδεσω με usb.......δεν αναγνωριζει καμια συσκευη και μου βγαζει ενα σφαλμα.........επαναλαμβανω το κιν δεν ανοιγει καθολου Edited October 7, 2011 by zardel1 Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλα αμα πώ τα προβληματα που έχει το δικο μου :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπερα σας! Δεν εχω κανενα προβλημα με τη συσκευη μου, δεν ειναι αυτος ο λογος που γραφω εδω. Θελω απλα να πω, πως τι κι αν αγορασα και δουλευω σε iphone 4 και σε htc hd2, την ευκολια και την αξιοπιστια με την οποια εκτελω καθημερινες δουλειες στο Ν95 μου, δε την συγκρινω! Εχει πεσει απο τον 1ο οροφο, επεσε και σε νερα, το πατησε εν τελη και αυτοκινητο και στα 4 αυτα χρονια, μονο μια καλωδιοταινια οθονης μου "ζητησε"... :D ας αντεξει το οποιοδηποτε σημερινο του σαλονιου smartphone τετοια χρηση... written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 και αυτο το "κλακ" που κανει οταν ανοιγεις το slide να μιλησεις, ε; τελειο! ειναι απο τα αγαπημενα μου κινητα. ειναι απλα τελειο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 και αυτο το "κλακ" που κανει οταν ανοιγεις το slide να μιλησεις, ε; τελειο! ειναι απο τα αγαπημενα μου κινητα. ειναι απλα τελειο. Καμερα αξεπεραστη! 4 χρονων κινητο, και τραβαει καλυτερες φωτο απο τα εγγονια του.. Ειμαι NOKIA fan, και τωρα στις νεες συσκευες πιυ βλεπω, μαλλον θα γυρισω στα εδαφη της.. Το i4 θα φυγει, το hd2 το ιδιο, το Ν95 παραμενει παντα σταθερο σε λειτουργια! :D written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ξεχασατε το κλασικο σελοτειπ για το καπακι της μπαταριας :p ειναι οντος απο τα best κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Εμενα η μπαταρια μου δεν κουνιεται αλλα το καπακι ειναι σαφες οτι φευγει ευκολα! :p written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλησπέρα σε όλους.. έχω ένα Ν95 εδώ και χρόνια, μάλιστα πέρσυ με έπιασε μια κρίση συμπάθειας και του άλλαξα τα πλαστικά όλα. φέτος το καλοκαίρι αγόρασα και 2 νέες μπαταρίες,μια από ένα nokia center, και μια από τον κινέζο του ebay :) τελικά αποφάσισα να το αποχωριστώ και το έδωσα σε έναν φίλο... μου παραπονιέται πως μια φορτισμένη μπαταρία, δεν κρατάει πάνω από 10 ώρες.. !! υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. οι φορτιστές που χρησιμοποιεί δεν είναι αυτοί που πρέπει, ή από κάπου έχει διαρροή το τηλέφωνο. εκτός και αν μου διαφεύγει τίποτε άλλο... το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση και οι μπαταρίες καινούριες. οι φορτιστές που χρησιμοποιεί είναι από Ν70 και Ε65 νομίζω.... έχει κανείς καμμιά ιδέα ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 υγρασια στη πλακετα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 υγρασια στη πλακετα... απίθανο το βλέπω... το είχα στην άκρη (μακρυά από υγρά) για τουλάχιστον 6 μήνες... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 καλησπέρα σε όλους.. έχω ένα Ν95 εδώ και χρόνια, μάλιστα πέρσυ με έπιασε μια κρίση συμπάθειας και του άλλαξα τα πλαστικά όλα. φέτος το καλοκαίρι αγόρασα και 2 νέες μπαταρίες,μια από ένα nokia center, και μια από τον κινέζο του ebay :) τελικά αποφάσισα να το αποχωριστώ και το έδωσα σε έναν φίλο... μου παραπονιέται πως μια φορτισμένη μπαταρία, δεν κρατάει πάνω από 10 ώρες.. !! υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. οι φορτιστές που χρησιμοποιεί δεν είναι αυτοί που πρέπει, ή από κάπου έχει διαρροή το τηλέφωνο. εκτός και αν μου διαφεύγει τίποτε άλλο... το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση και οι μπαταρίες καινούριες. οι φορτιστές που χρησιμοποιεί είναι από Ν70 και Ε65 νομίζω.... έχει κανείς καμμιά ιδέα ; μήπως κάποιο πρόβλημα στ software με πειράγματα κλπ? την είχα πατήσει κ με ένα φορμάτ έφτιαξε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgkpls Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλησπέρα..! Έχω ένα Nokia n95 (την κανονική έκδοση, το ασημί, όχι το μαύρο) και ψάχνω motherboard γιατί κάηκε! :mad: Αν πουλάτε ή ξέρετε πού μπορώ να βρω πείτε μου... Ευχαριστώ πολύ...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Παιδια που να ψαξω για θηκη(βαση στηριξης) αυτοκινητου για το τηλεφωνο?Δε με ενδιαφερει να ειναι πολυ ακριβη αλλα αξιοπιστη.Επισης θελω να ρωτησω αν οι χαρτες ενημερωνονατι κανονικα οπως στα καινουργια symbian τηλεφωνα.Ευχαριστω! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Παιδια που να ψαξω για θηκη(βαση στηριξης) αυτοκινητου για το τηλεφωνο?Δε με ενδιαφερει να ειναι πολυ ακριβη αλλα αξιοπιστη.Επισης θελω να ρωτησω αν οι χαρτες ενημερωνονατι κανονικα οπως στα καινουργια symbian τηλεφωνα.Ευχαριστω! ε, οχι πια δεν ενημερωνονται. ειναι στην εκδοση 3.01 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Παιδια μου φερανε ενα νοκια ν95 το οποιο ειναι vf , γινεται να το επαναφερω και να το κανω απλο νοκια ?? και πως εψαξα στο σιτε για οδηγιες αλλα δεν βρηκα κατι οποια βοηθεια δεκτη ! Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts