aristotelhs2060 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 για τη μπαταρια εχω να πω οτι ανοιχτο συνεχεια με μετρια με χαλαρη χρηση κραταει 4 μερες standar.σε πληρη αναμονη σιγουρα πιανει τις 6.αυτα για μενα τσεκαρισμενο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 για τη μπαταρια εχω να πω οτι ανοιχτο συνεχεια με μετρια με χαλαρη χρηση κραταει 4 μερες standar.σε πληρη αναμονη σιγουρα πιανει τις 6.αυτα για μενα τσεκαρισμενο. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι νομιζω πως ειναι νορμαλ η καταναλοση του.:) Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Τι λέτε τώρα βρε παιδιά??:blink::blink: Θα μας τρελάνετε? Από τους πρώτους μήνες που είχε βγει το κινητό και που μιλάγαμε για τους χρόνους διάρκειας, όλοι κλαίγονταν γιατί δεν έβγαζε πάνω από 2 μέρες με νορμάλ χρήση. Τώρα βγαίνετε και λέτε ότι κρατάει 4-6 μέρες?Αν είναι έτσι, τότε γιατί είχε γίνει χαμός να βρούμε μεγαλύτερη μπαταρία?Για να κρατάει μετά 2 βδομάδες??:p:p Εμένα προσωπικά με το ζόρι 2-3 μέρες με την προηγούμενη μπαταρία και 4 φτάνει με την BL-6f. Τώρα αν κάποιος το κλείνει μεσημέρι, το κλείνει και βράδυ και το έχει όλη μέρα να κάθεται, ε οκ, ίσως φτάσει και τις 6..:cry: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_13_k Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Εχω πιθανό πρόβλημα με το ν95 μου.όταν μπαίνω σε κάποια ιστοσελίδα που ζητά username και password (όπως το myphone) με τον browser της συσκευής πρέπει να δίνω συνέχεια username και password.δηλαδή ενώ βάζω όνομα χρήστη και κωδικό και παω να κατεβάσω κάτι μου ξανάζητά κωδικούς και τελικά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα.απ'την άλλη ντα μπαίνω σε ιστοσελίδες με το opera mini η χρησιμοποιώ java εφαρμογές που κάνουν χρήση του ίντερνετ,κατά την διάρκεια που είμαι συνδεδεμένος δεν μπορώ να δεχθώ μηνύματα η σπάνια τηλεφωνήματα και συχνά το τηλέφωνο σβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Τι λέτε τώρα βρε παιδιά??:blink::blink: Θα μας τρελάνετε? Από τους πρώτους μήνες που είχε βγει το κινητό και που μιλάγαμε για τους χρόνους διάρκειας, όλοι κλαίγονταν γιατί δεν έβγαζε πάνω από 2 μέρες με νορμάλ χρήση. Τώρα βγαίνετε και λέτε ότι κρατάει 4-6 μέρες?Αν είναι έτσι, τότε γιατί είχε γίνει χαμός να βρούμε μεγαλύτερη μπαταρία?Για να κρατάει μετά 2 βδομάδες??:p:p Εμένα προσωπικά με το ζόρι 2-3 μέρες με την προηγούμενη μπαταρία και 4 φτάνει με την BL-6f. Τώρα αν κάποιος το κλείνει μεσημέρι, το κλείνει και βράδυ και το έχει όλη μέρα να κάθεται, ε οκ, ίσως φτάσει και τις 6..:cry: έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εμένα το πολύ 2 μέρες, το πολύ όμως!! Όμως όλα αυτά είναι σχετικά, δηλ. αναλόγα με τη χρήση που κάνει ο καθένας. Πάντως με τη μαμίσια μπαταρία περίπου 2 μέρες είναι το νορμάλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxario7 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 :) Paidia ena megalo euxaristw se olous!!! OI erwtiseis kai apantiseis sas me exoun voithise poly. Twra thelw na vrw xartes gia to n95 pou paw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 :) Paidia ena megalo euxaristw se olous!!! OI erwtiseis kai apantiseis sas me exoun voithise poly. Twra thelw na vrw xartes gia to n95 pou paw? Θα κοιτάξεις στα παρακάτω θέματα και θα διαλέξεις ανάλογα ποιο θες να περάσεις στο κινητό σου: Sygic GPS Navigator Mobile Symbian 3rd - v.7199 Garmin Maps Mobile™ XT Υπάρχει και το Smart2go Navigator - Nokia Maps αλλά τα 2 παραπάνω είναι τα καλύτερα για πλοήγηση αυτή την στιγμή. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looser17 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 χωρις παρεξηγηση πιστευω οτι τα παραλες 6 ημερες χωρις φορτιση:confused: με κλειστο την νυχτα αντε 4 ημερες :D:rolleyes: οχι ειναι γεγονος γιατι να πω ψεματα?:wacko: Τι λέτε τώρα βρε παιδιά??:blink::blink: Θα μας τρελάνετε? Από τους πρώτους μήνες που είχε βγει το κινητό και που μιλάγαμε για τους χρόνους διάρκειας, όλοι κλαίγονταν γιατί δεν έβγαζε πάνω από 2 μέρες με νορμάλ χρήση. Τώρα βγαίνετε και λέτε ότι κρατάει 4-6 μέρες?Αν είναι έτσι, τότε γιατί είχε γίνει χαμός να βρούμε μεγαλύτερη μπαταρία?Για να κρατάει μετά 2 βδομάδες??:p:p Εμένα προσωπικά με το ζόρι 2-3 μέρες με την προηγούμενη μπαταρία και 4 φτάνει με την BL-6f. Τώρα αν κάποιος το κλείνει μεσημέρι, το κλείνει και βράδυ και το έχει όλη μέρα να κάθεται, ε οκ, ίσως φτάσει και τις 6..:cry: κλεισιμο μονο το βραδυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Για το θέμα της μπαταρίας μου φαίνονται πολύ καλοί οι χρόνοι αναμονής για την βασική μπαταρία του Ν95 ΒL-5F, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω πετύχει ακόμα τέτοιους χρόνους αναμονής κ ουτε πιστεύω ό,τι θα τους πετύχω ποτέ. Εμένα αντέχει 1 μέρα άντε το πολύ 1,5. Δεν το κλείνω ποτέ βράδυ και όλη μέρα το "πειράζω". Και μηνύματα στέλνω και μιλάω στο τηλέφωνο με ΒΤ κάθε μέρα και μουσική θα ακούσω και κανένα παιχνίδι θα παίξω και στο ίντερνετ θα μπω μέσω wifi. Ίσως να μην έκανα σωστή φόρτιση στις αρχές που το αγόρασα και δεν "έστρωσα" καλά την μπαταρία για να αποδίδει το μέγιστο, ίσως φταίει κάτι άλλο δεν ξερω. Πάντως εδώ και ένα χρόνο που το έχω πλέον ποτέ δεν έχει αντέξει ούτε καν 2 μέρες. Υ.Γ. Δεν πιστέυω ό,τι υπάρχει λόγος για τέτοια διαμάχη μεταξύ των μελών του φόρουμ και για τέτοιου είδους εκφράσεις. Είμαστε εδώ για να λέμε απόψεις, εμπειρίες και διάφορα σχόλια για το Ν95 μας. Σόρρυ για το :offtopic: και πάντα φιλικά. :) :thanks: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα. Το GPS στο Ν95 που έχω κάνει κανά 10' μέσο όρο να βρεί δορυφόρους ώστε να αρχίσει η πλοήγηση. Να πώ ότι είμαι σταματημένος και σε ανοιχτό χώρο και ότι έχω ενεργοποιημένο το AGPS. Το κάνει με όλα τα προγράμαμτα πλοήγησης που έχω(Gamrin και το default της Nokia)Τι φταίει? Την έχει ακούσει το GPS ή είναι αδύνατο το εσωτερικό GPS του N95? Επίσης το Nokia N95 8GB έχει καλύτερο GPS απο πλευράς ταχύτητας εύρεσης δορυφόρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα. Το GPS στο Ν95 που έχω κάνει κανά 10' μέσο όρο να βρεί δορυφόρους ώστε να αρχίσει η πλοήγηση. Να πώ ότι είμαι σταματημένος και σε ανοιχτό χώρο και ότι έχω ενεργοποιημένο το AGPS. Το κάνει με όλα τα προγράμαμτα πλοήγησης που έχω(Gamrin και το default της Nokia)Τι φταίει? Την έχει ακούσει το GPS ή είναι αδύνατο το εσωτερικό GPS του N95? Επίσης το Nokia N95 8GB έχει καλύτερο GPS απο πλευράς ταχύτητας εύρεσης δορυφόρων? Είναι καθαρά θέμα GPS δέκτη αλλά και του αντίστοιχου firmware που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τη συσκευή. Στο Ν95 υπάρχει αρκετή καθυστέρηση μέχει να κλειδώσει η συσκευή δορυφόρους, πράγμα που γίνεται σε όλες τις εφαρμογές. Είναι γεγονός ότι περίπου η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στο N95 8GB, αλλά με το τελευταίο firmware update έχει βελτιωθεί αισθητά. Ίσως να δούμε κάτι τέτοιο και στο Ν95. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Την τελευταία φορά που δοκίμασα το GPS έκανε να βρει σήμα με το nokia maps περίπου 2 με 3 λεπτά. Έχει βελτιωθεί το GPS με τις τελευταιές αναβαθμίσεις. Έχω την v21.0.016. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 To A-GPS τι είναι; :O Δούλεψε τελικά... Ήθελε πάνω και από 2 λεπτά... Το δοκίμασα χθες που είχε κίνηση στην Πέτρου Ράλλη... :lol: Έλεος, τόση ώρα! :p Και το sync ήταν η λύση! thanks a lot! :happy: το Α gps μπορεί να δουλέψει μέσω wind plus ? και αν ναι γιατί χρεώνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Για το θεμα της μπαταριας εχω να πω οτι δεν εχω λογο να πω ψεματα και αυτο που ακουω για 2 μερες σε μενα δε συμβαινει.φυσικα για να ειναι συγκρισιμα αυτα που λεμε πρεπει να ξερει ο ενας την χρηση του αλλου.αυτο που λεω για πληρη αναμονη ομως φτανει τις 5 μερες.. να σημειωσω οτι πολλοι δεν ακολουθουν τα πρωτοκολλα ας το πω ετσι των πρωτων φορτισεων.εγω οχι μονο τα ακολουθουσα και ακομα τα ακολουθω αλλα αφηνα περισσοτερη ωρα να φορτιζει απο οτι οταν τελειωνει θεωρητικα η φορτιση.και παντα το φορτιζω αφου κλεισει μονο του. επαναλαμβανω οτι δεν εχω λογο να πω ψεματα και αν κρατουσε οσο λετε η μπαταρια θα ημουν ο πρωτος που θα το λεγα.να ξερετε παντως οτι εκτος απο αυτο που λεμε φορτιση υπαρχει και η εσωτερικη φορτιση που εχει να κανει με θεματα ηλεκτρονικης των πυκνοτων των μπαταριων. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Όταν κάνουμε hard reset αυτη η διαδικασία πόσο κρατάει στο κινητό μέχρι αυτο να έρθει στις αρχικές του ρυθμίσεις? Το ρωτάω γιατι εδώ και μια ώρα έχει κολλήσει στην αρχική του οθόνη που γράφει ΝΟΚΙΑ και δεν συνεχίζει. Λές καί κόλλησε. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Όταν κάνουμε hard reset αυτη η διαδικασία πόσο κρατάει στο κινητό μέχρι αυτο να έρθει στις αρχικές του ρυθμίσεις? Το ρωτάω γιατι εδώ και μια ώρα έχει κολλήσει στην αρχική του οθόνη που γράφει ΝΟΚΙΑ και δεν συνεχίζει. Λές καί κόλλησε. Καλημερα! Αμεσα ,δεν καθυστερει καθολου . Δοκιμασε εκκινηση και χωρις την καρτα μεσα @skordilis , Balantis7 :!:Προειδοποιηση:!: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τώρα που είναι κολλήμένο τι να κάνω. Να βγάλω την μπαταρία χωρις φόβο? Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τώρα που είναι κολλήμένο τι να κάνω. Να βγάλω την μπαταρία χωρις φόβο? Ναι ,και δοκιμασε παλι Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ναι ,και δοκιμασε παλι Άμεσος... Ευχαριστώ πολλύ. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τώρα που είναι κολλήμένο τι να κάνω. Να βγάλω την μπαταρία χωρις φόβο? Αυτό συνήθως αποτελεί την καλύτερη και πιο εύκολη λύση για να ξεκολλήσει. Εγώ πάντως πρώτα κοιτάζω αν το καταφέρω να κάνει restart πατώντας πολλές φορές το κουμπί on/off του κινητού ή πατώντας γενικά τα κουμπιά του μενού κλπ.Στο 99% των περιπτώσεων το καταφέρνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Εμενα παντως παιδια οταν δεν χρησιμοποιω ουτε ινερνετ ουτε gps και παιζω ελαχιστα n-gage με τη μπαταρια την κανονικη που εχει μου κραταει 2,5 μερες αν δεν μιλαω και πολυ σε κλησεις μπορει και 3 και δεν το κλεινω καθολου το τηλεφωνο.Οταν το λιωνω ομως με gps wifi αλλα και κανα ωρα παιχνιδι στο n-gage(πολλες φορες παιζω και με αλλους αντιπαλους μεσω wifi sto system rush πχ)δεν βγαζει ουτε μια μερα Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Για το θεμα της μπαταριας εχω να πω οτι δεν εχω λογο να πω ψεματα και αυτο που ακουω για 2 μερες σε μενα δε συμβαινει.φυσικα για να ειναι συγκρισιμα αυτα που λεμε πρεπει να ξερει ο ενας την χρηση του αλλου.αυτο που λεω για πληρη αναμονη ομως φτανει τις 5 μερες.. να σημειωσω οτι πολλοι δεν ακολουθουν τα πρωτοκολλα ας το πω ετσι των πρωτων φορτισεων.εγω οχι μονο τα ακολουθουσα και ακομα τα ακολουθω αλλα αφηνα περισσοτερη ωρα να φορτιζει απο οτι οταν τελειωνει θεωρητικα η φορτιση.και παντα το φορτιζω αφου κλεισει μονο του. επαναλαμβανω οτι δεν εχω λογο να πω ψεματα και αν κρατουσε οσο λετε η μπαταρια θα ημουν ο πρωτος που θα το λεγα.να ξερετε παντως οτι εκτος απο αυτο που λεμε φορτιση υπαρχει και η εσωτερικη φορτιση που εχει να κανει με θεματα ηλεκτρονικης των πυκνοτων των μπαταριων. Όταν το πήρες, το άνοιξες και περίμενες να ξεφορτίσει για να το φορτίσεις ή το έβαλες κατευθείαν για φόρτιση, όπως συστήνει το manual; Νομίζψω πως πιο σωστό είναι το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Χωρις να γνωριζω κατι περισσοτερο πριν απο μερικες ημερες διαβαζα στο forum οτι δεν ειναι καλο στης πρωτες φορτισεις να αδιαζουμε τελιως την μπαταρια γιατι χαλαει. Μπορει να ειναι και λαθος αλλα συντομα θα βρεθει να μας απαντησει καποιος ιδικος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Χωρις να γνωριζω κατι περισσοτερο πριν απο μερικες ημερες διαβαζα στο forum οτι δεν ειναι καλο στης πρωτες φορτισεις να αδιαζουμε τελιως την μπαταρια γιατι χαλαει. Μπορει να ειναι και λαθος αλλα συντομα θα βρεθει να μας απαντησει καποιος ιδικος :) συμφωνω απολυτα:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Χωρις να γνωριζω κατι περισσοτερο πριν απο μερικες ημερες διαβαζα στο forum οτι δεν ειναι καλο στης πρωτες φορτισεις να αδιαζουμε τελιως την μπαταρια γιατι χαλαει. Μπορει να ειναι και λαθος αλλα συντομα θα βρεθει να μας απαντησει καποιος ιδικος :) Εγώ πάλι θυμάμαι ότι όλοι προτείνουν στις πρώτες φορτίσεις, πάντα να αφήνουμε να σβήνει το κινητό. Και όλοι συμφωνούσαν. Τώρα ξαφνικά το γυρνάμε? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts