Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο WDMyBook 500

AthinaMJ
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά έχω έναν WD My Book 500GB απο τον Ιούνιο περίπου. Πρίν είχα ένα 250WD My Book για περίπου 5 μήνες αλλά φρίκαρε και τον επέστρεψα. Λοιπόν ας μπώ στο θέμα. Με τον 500 δεν έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα (έτσι νομίζω δηλ) αλλά ενώ ανοίγεί και κλείνει όταν ανοίγει και κλείνει ο υπολογιστής καμιά φορά ανοίγει μόνος του ενώ ο υπολογιστής είναι κλειστός. Ανοίγει το πράσινο φωτάκι δηλ και το κλείνω πατώντας το. Αυτό μπορεί να το κάνει 2 μέρες συνεχόμενα ή μια φορά το μήνα, ανάλογα με την όρεξή του! Οταν το παθαίνει αυτό και το κλείνω ανοίγω το pc για να κάνω τις δουλειές μου και ανοίγω και τον δίσκο πατώντας το κουμπί πάλι. Καμιά φορά δεν τον αναγνωρίζει αμά έχει πάθει αυτό το κόλλημε και στην Προβολή συμβάντων μου βγάζει Προειδοποίηση: Disk Εντοπίστηκε σφάλμα στη συσκευή κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας σελιδοποίησης. Σήμερα μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα το μεσημέρι, είχε ανοίξει μόνος του και τον έκλεισα. Μετά απο λίγες ώρες άνοιξα το pc και τον δίσκο. Τον βρήκε αλλά όταν τον άνοιξα έβλεπα τους φακέλους αλλά μου έλεγε οτι ήταν κενοί. Ανοιξα έναν και μου έβγαλάν τα Windows μήνυμα οτι δεν μπορούσαν να αποθηκεύσουν στη συγκεκριμένη συσκευή λόγω προβλήματος σε υλικό κτλ και να προσπαθήσω να αποθηκεύσω αλλού. Εβγαλα τον εξωτερικό απο την πρίζα, τον ξανάβαλα και τα έδειξε κανονικά και δουλεύει και κανονικά. Γιατί ανοίγει μόνος του και φρικάρει μπορεί να με διαφωτίσει κανείς; Εχει σχέση με την τροφοδοσία ρεύματος ή οτι έχω κλιματιστικό πάνω απο το pc; Τον βλέπετε να βγαίνει off;

Η πιθανότητα διακοπών ρεύματος από ΔΕΗ αποκλείονται?

Αποκλείονται μόλις τώρα συνέβη ακριβώς το ίδιο και δεν είχαμε διακοπή! Βέβαια το παθαίνει και σε περίπτωση διακοπής άλλες φορές. :confused: