costasmarkoglou Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Παιδια καλησπερα. εχω Laptop με εξοδο HDMI και θελω να μου πειτε που μπορω να βρω καλωδιο/μετατροπεα η οτιδηποτε ωστε οτι βλεπω στο laptop να φαινεται κ στην τηλεοραση που εχω με εξοδο component. Με αλλα λογια ψαχνω για μετατροπεα HDMI σε Component! Το μονο που εχω σκεφτει ειναι το εξης. Να παρω ενα καλωδιο που μετατρεπει απο HDMI σε DVI. Επειτα να παρω εναν ανταπτορα που να του βαζεις DVI και να σου βγαζει DVΙ κ να συνδεσω τη μια ακρη του στο καλωδιο που ειπα πριν. Και τελος να παρω ενα καλωδιο που να το συνδεω με την αλλη εξοδο DVI του ανταπτορα κ να μου βγαζει component. Δεν ξερω ομως τι ρολο βαρανε τα αρσενικα κ τα θηλυκα κ γιαυτο θελω τη γνωμη σας! Περιμενω βοηθεια, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Και μετά θα βγεί αυτός που δημιούργησε το HDMI και θα τραβάει τα μαλλιά του.Δεν νομίζω να γίνεται γιατί το ένα είναι ψηφιακό και High Definition και το άλλο αναλογικό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Και μετά θα βγεί αυτός που δημιούργησε το HDMI και θα τραβάει τα μαλλιά του.Δεν νομίζω να γίνεται γιατί το ένα είναι ψηφιακό και High Definition και το άλλο αναλογικό. Αν ηταν ετσι τοτε δε θα υπηρχαν καλωδια HDMI-->DVΙ αλλα ομως υπαρχουν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 επιτελους connection kit για το mac os x.. http://hpconnect.sourceforge.net/ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 DVI= Digital Visual Interface http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface HDMI σε component απλα ειναι αδυνατο να υπαρξει. Η τηλεοραση δεν εχει HDMI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανένα hi-fi stereo που να μπορώ να το ενώσω με το PC μου. Παράθεση Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 To astak στις 9,7'' φαίνεται πολύ δελεαστικό. Βέβαια είναι και θέμα υποστήριξης PDF για μένα αλλιώς μου είναι άχρηστο και δεν αναφέρει τίποτα για το τι software ανάγνωσης χρησιμοποιεί..πάντως για μένα ήταν τέλειο μέχρι τώρα το CyBook έχω διαβάσει πολύ πράγμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenies Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Eixa agorasei ena Sony RDR-HX710 kai mi kserontas ebgala ton skliro tou apo mesa kai tou ekana diamorfosi 8elontas auta pou grafw ston skliro na ta pernaw sto pc, na ton bgazw na ton topo8etw sto pc kai etsi na exw auta pou egrapsa sto pc. Alla distixos ekana blakia. Fenete me tin diamorfosi pou ekana diegrapsa kapoio programa pou eixe mesa kai etsi twra ama ton sindeo pali me ton DvDplayer mou bgazei kapoio error kai etsi dn borw na grapsw pali. Auto pou 8elw einai na me help kai an kserei kapoios to "programataki" pou eixe mesa i ti prepei na kanw gia na litourgisi pali. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα για το izak ωστε να παιζει τους υποτιτλους που ειναι σε ξεχωριστο αρχειο???? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Τα ασυρματα τηλεφωνα που δεχονται ακουστικα hands free, που εχουν την εισοδο για το βυσμα? Στην βαση ή στο ακουστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα για το izak ωστε να παιζει τους υποτιτλους που ειναι σε ξεχωριστο αρχειο???? Τι εννοεις; Το iZak απο μονο του παιζει τους υποτιτλους που ειναι σε εξωτερικο αρχειο. ;):) Απλα οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν κωδικοποιηση Unicode και φορματ .srt. Αν δεν ξερεις πως να μετατρεψεις την κωδικοποιηση του σε unicode, ανοιξε το αρχειο (με notepad), και κανε click File -> Save as -> Encoding: Unicode. Αν δεν σου δουλεψει (ακρως απιθανο), δοκιμασε να κατεβασεις και να εγκαταστησεις το τελευταιο τους firmware, απο εδω Υ.Γ: Αν και παλι δεν δουλεψει, δες αυτο το θεμα στο avclub. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 στο ακουστικό Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν θέλεις να ακούς τον ήχο του pc, συνδέεις το line out της κάρτας ήχου με το line in του ενισχυτή. Αν θέλεις κάτι τέτοιο, γίνεται με την πλειονότητα των μηχανημάτων. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Φαντάζομαι οτι η τηλεόρασή σου δεν έχει HDMI.... όπότε πρακτικά δεν μπορείς να εκμεταλευτείς την digital έξοδο του λαπτοπ σου, μπορείς όμως να συνδέσεις αναλογικά, από την από έξοδο vga του λαπτοπ (βίσμα οθόνης) σε s-video ή RCAs - έχω δει τέτοιο καλώδιο συνοδευτικό σε προτζέκτορα. ΥΓ: κάτι τέτοιο εννοώ (το συγκεκριμένο είναι από τα high quality προφανώς μπορείς να βρειςφθηνότερο) **tp://www.ramelectronics.net/audio-video/video-cables/hdtv-projector-cables/vga-to-rgb-component/rgb2vga/prodRGB2VGA.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Γεια χαρά σε όλους...! Όπως φαίνεται και στον τίτλο του topic ψάχνω για το συγκεκριμένο καλώδιο γιατί έχω χάσει το δικό μου........:(Πήγα στο γερμανό, απ' όπου και το είχα αγοράσει, αλλά μετά από πολλά, δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν...Έκανα και μία αναζήτηση στο e-shop και plaisio, αλλά άκαρπη...Τα φώτα σας.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 στο ebay εψαξες; για δες εδω: http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=Sansa+C250+USB+cable&category0= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Δεν ξέρω καν πως λειτουργεί το site....Απαιτεί πιστωτική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 δεν γνωριζω λεπτομερειες.μπορεις να ψαξεις στο forum και θα βρεις πληροφοριες.εχει ειδικο topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Βρήκα άκρη....Το παρήγγειλα....Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 να 'σαι καλα φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ενδιαφερόμουν κι εγώ για το 685ip απο DE(88+shipping) αλλά δε βλέπει Ελληνικά και τα DE έχουν άλλη κωδικοποίηση στο caller id και μερικές φορές δε φαίνεται ο αριθμός... Θεώρησα καλύτερο να περιμένω τον Οτε να το εισάγει εξελληνισμένο... Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 το 675ip που έχω γερμανικό είναι αλλά δουλεύει κανονικά το caller-id δεν έχει όμως ελληνικό menu επίσης μπορείς να στείλεις sms μόνο με λατινικούς χαρακτήρες (μπορεί όμως να διαβάσει εισερχόμενα ελληνικά sms) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 το 675ip που έχω γερμανικό είναι αλλά δουλεύει κανονικά το caller-id δεν έχει όμως ελληνικό menu επίσης μπορείς να στείλεις sms μόνο με λατινικούς χαρακτήρες (μπορεί όμως να διαβάσει εισερχόμενα ελληνικά sms) Μιας που το έχεις, αν μπορείς δώσε μερικές απαντήσεις(μπορεί να πάρω αυτό): Μήπως γνωρίζεις ποιες είναι οι διαφορές απο το 685; Εσύ το έχεις με Αγγλικό μενού,σωστά; δεν έχει Ελληνικά greeklish; Πως είναι η λειτουργία μέσω sip provider(ποιον έχεις); Βλέπεις τον καιρό στην οθόνη και αν ναι πως ανανεώνεται; Απλά το βάζεις στην ethernet και οι ρυθμίσεις είναι απλές μετά; Ποιότητα ήχου σε σχέση με Οτε; Με το συγχρονισμό τι γίνεται, γιατί όπως βλέπεις παρακάτω ο τύπος έχει προβλήματα... Thanks. http://i35.tinypic.com/wbpcgn.jpg Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μήπως γνωρίζεις ποιες είναι οι διαφορές απο το 685; Εσύ το έχεις με Αγγλικό μενού,σωστά; δεν έχει Ελληνικά greeklish; Πως είναι η λειτουργία μέσω sip provider(ποιον έχεις); Βλέπεις τον καιρό στην οθόνη και αν ναι πως ανανεώνεται; Απλά το βάζεις στην ethernet και οι ρυθμίσεις είναι απλές μετά; Ποιότητα ήχου σε σχέση με Οτε; Με το συγχρονισμό τι γίνεται, γιατί όπως βλέπεις παρακάτω ο τύπος έχει ροβλήματα... δεν το γνωρίζω το 685 έχω αγγλικό μενού, δεν έχει greeklish έχω i-call και παίζει μια χαρά βλέπεις τον καιρό και ανανεώνεται αυτόματα μέσω Internet ορίζεις IP από το ακουστικό (νομίζω όμως υποστηρίζει και DHCP), βάζεις το καλώδιο ethernet και μετά έχει wεb interface που μπορείς να το δεις από το pc σου για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις ποιότητα ήχου άριστη και από ΟΤΕ και από VOIP δε ξέρω αν μπορεί να γίνει sync με το outlook στο 675, δε το έχω ψάξει Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 το χει κανείς το μηχανάκι; με ενδιαφέρει.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts