Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοηθεια παιδια. Εχω φτιαξει τρεις φακελους που μεταφερω τα μνμ μου. Επειδη ειναι παρα πολλα, πως μπορω να βρω αυτους τους φακελους για να τα αποθηκευσω στον υπολογιστη; υπαρχει καποιος τροπος; Τα μνμ ειναι στην μνημη του τηλεφωνου.

Ευχαριστω προκαταβολικα

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια βοηθεια παιδια. Εχω φτιαξει τρεις φακελους που μεταφερω τα μνμ μου. Επειδη ειναι παρα πολλα, πως μπορω να βρω αυτους τους φακελους για να τα αποθηκευσω στον υπολογιστη; υπαρχει καποιος τροπος; Τα μνμ ειναι στην μνημη του τηλεφωνου.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Αν σε ενδιαφέρει να τα κάνεις export σε αρχείο html ή txt ώστε να μπορείς να τα διαβάζεις στον υπολογιστή σου, δες την εφαρμογή MsgExport

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Αν σε ενδιαφέρει να τα κάνεις export σε αρχείο html ή txt ώστε να μπορείς να τα διαβάζεις στον υπολογιστή σου, δες την εφαρμογή MsgExport

Σ' ευχαριστω, αλλα αυτο εξαγει οτι βρισκει στα εισερχομενα-εξερχομενα

Εγω εχω φτιαξει υποφακελους μεσα στο "Φακελοι μου" και τους εχω με ονοματα. Αυτους δεν τους βλεπει. Ελεγα μηπως με καποιο τροπο μπορω να δω τους φακελους μεσα στην μνημη του κινητου και να τους αντιγραψω οπως ειναι. μιλαμε για πανω απο 1000 μνμ

Παιδιά σας ευχαριστώ... Τελικά κατάφερα να κάνω τα εικονίδια να μην εμφανίζονται. Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Πώς μπορώ να δω τις επιπλέον χρεώσεις? Βασικά αναφέρομαι στο A-GPS... Αυτό φαντάζομαι χρεώνει μόνο κατά το κλείδωμα δορυφόρου. Γνωρίζει κάποιος πόσο ακριβώς χρεώνει? Θα παρατηρήσω κάποια διαφορά στο κλείδωμα δορυφόρου ή είναι απλά λόγια?

Εγω εχω φτιαξει υποφακελους μεσα στο "Φακελοι μου" και τους εχω με ονοματα. Αυτους δεν τους βλεπει. Ελεγα μηπως με καποιο τροπο μπορω να δω τους φακελους μεσα στην μνημη του κινητου και να τους αντιγραψω οπως ειναι. μιλαμε για πανω απο 1000 μνμ

επελεξε να αποθηκευονται τα μηνυματα στην "καρτα μνημης", θα σε ρωτησει αν θες να αντιγραφουν τα μηνυματα, πατα ναι. μετα βρες το φακελο των μηνυματων αφου το συνδεσεις με το PC και κρατα το σαν back up...

Παιδιά σας ευχαριστώ... Τελικά κατάφερα να κάνω τα εικονίδια να μην εμφανίζονται. Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Πώς μπορώ να δω τις επιπλέον χρεώσεις? Βασικά αναφέρομαι στο A-GPS... Αυτό φαντάζομαι χρεώνει μόνο κατά το κλείδωμα δορυφόρου. Γνωρίζει κάποιος πόσο ακριβώς χρεώνει? Θα παρατηρήσω κάποια διαφορά στο κλείδωμα δορυφόρου ή είναι απλά λόγια?

περισσοτερο λογια θα ελεγα εγω :O

επελεξε να αποθηκευονται τα μηνυματα στην "καρτα μνημης", θα σε ρωτησει αν θες να αντιγραφουν τα μηνυματα, πατα ναι. μετα βρες το φακελο των μηνυματων αφου το συνδεσεις με το PC και κρατα το σαν back up...

περισσοτερο λογια θα ελεγα εγω :O

σήμερα που δοκίμασα πάντως μαζί με a-gps έκανε γύρω στ0 1 λεπτό να κλειδώσει,απο παλιότερες φορες που δοκίμαζα χωρίς agps έκανε γύρω στα 5 λεπτά

όντως έτσι είναι με το agps κλειδώνει πολύ γρήγορα και η χρέωση ειναι μηδαμινή κατι ελάχιστα kbs κατεβάζει.....
ck

Με απλά λόγια η θύρα USB του N95 8GB είναι αργή.

Τώρα όσον αφορά την ταχύτητά της σε σχέση με το Ν91, έχει περάσει πολύς καιρός που το έχω δώσει, και δεν μπορώ να συγκρίνω την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων του. Αυτό θα μας το πεις καλύτερα εσύ, που είχες μέχρι πρόσφατα το Ν91. ;)

εγω πιστευω οτι με το ν91 γινοταν πιο γρηγορα η δουλεια μου.δεν ξερω αν αυτο ειναι θεμα σκληρου η θυρας ομως...

Ο φάκελος palbtn που βρίσκεται? Δοκιμάζω και επανέρχομαι... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Φάκελος "palbtn" βρίσκεται εκεί που βρίσκονται και εικόνες πάντα.

Σ' αυτόν βρίσκονται οι μικρογραφίες των εικόνων που φαίνονται στην έκθεση.

Εσύ εφόσον θέλεις να μη εμφανίζονται αυτές οι σπασμένες εικόνες, πήγαινε στο φάκελο που περιέχει τις κανονικές εικόνες του Garmin και σβήσε το φάκελο "palbtn" που βρίσκεται εκεί!;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια, οποτε παω να κατεβασω καινουρια ενημερωση απο το pc για το κινητο στο τελος μου βγαζει ενα θαυμαστικο με μια τελια. Σας εχει τυχει και εσας?

Mπορεις να κρατησεις ολοκληρο το φακελο Mail2 στο pc σου και οταν τελειωσεις με την αναβαθμιση η το hard forat θα τον ξαναβαλεις στην θεση του και τα μηνυματα σου θα ειναι οπως πριν :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

βασικα εχω μια ερωτηση που προβληματιζει λιγο!

αν κανω update στο καινουργιο firmware

θα χασω ολα τα settings μου και τις επαφες και θα ειναι σαν να εχω κανει

hard format η θα κρατησει τα παντα και απλα θα αναβαθμισει μονο το firmware??

ευχαριστω

βασικα εχω μια ερωτηση που προβληματιζει λιγο!

αν κανω update στο καινουργιο firmware

θα χασω ολα τα settings μου και τις επαφες και θα ειναι σαν να εχω κανει

hard format η θα κρατησει τα παντα και απλα θα αναβαθμισει μονο το firmware??

ευχαριστω

σαν να κανεις format.απο το pc-suite μπορεις να τα κρατησεις ομως ολα επαφες μηνυματα ρυθμισεις τα παντα και μετα την αναβαθμιση τα επαναφερεις

μενου-εργαλεια-ρυθμισεις-γενικες-ασφαλεια-τηλεφωνο και καρτα σιμ -χρονος αυτοματου κλειδωματος πληκτρων, περιοδος αυτοματου κλειδωματος, κλειδωμα με κλεισιμο

μενου-εργαλεια-ρυθμισεις-γενικες-ασφαλεια-τηλεφωνο και καρτα σιμ -χρονος αυτοματου κλειδωματος πληκτρων, περιοδος αυτοματου κλειδωματος, κλειδωμα με κλεισιμο

nasai kala... :)

μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος.

εχω αποθηκευσει μια ταινια avi στην flash μνημη με την αρχικη της αναλυση (700mb).Συνδεω το ν95 στην τηλεοραση και η αναπαραγωγη της ταινιας ειναι μαυρα χαλια.Το δοκιμασα και με power movie και με τον core player.Η απεικονηση των φωτογραφιων ειναι πολυ καλη.Γιατι γινεται αυτο?Μηπως χρειαζεται καποιο αλλο προγραμμα για ταινιες?

Ευχαριστω

μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος.

εχω αποθηκευσει μια ταινια avi στην flash μνημη με την αρχικη της αναλυση (700mb).Συνδεω το ν95 στην τηλεοραση και η αναπαραγωγη της ταινιας ειναι μαυρα χαλια.Το δοκιμασα και με power movie και με τον core player.Η απεικονηση των φωτογραφιων ειναι πολυ καλη.Γιατι γινεται αυτο?Μηπως χρειαζεται καποιο αλλο προγραμμα για ταινιες?

Ευχαριστω

για κοιτα τις διαστασεις της ταινιας...για να παιζει ψιλοκαλα σε μια -το πολυ-32αρα τηλ θα πρεπει να ειναι τουλ. 640*480 (βασικα αν ειναι παραπανω δ θα παιζει την παιζει το κινητο) αλλα αν εχεις καμια fullHD τεραστια μην περιμενεις και πολλα..

Οι εικονες εχουν ανααλυση 2592*1944

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

..πριν κανω hard fοrmat περασα την ταινια στο pc μεσω "μεταφορα δεδομενων" και οταν την ξαναπερασα μετα μου ζηταει το κλειδι.εκανα βλακεια?

..πριν κανω hard fοrmat περασα την ταινια στο pc μεσω "μεταφορα δεδομενων" και οταν την ξαναπερασα μετα μου ζηταει το κλειδι.εκανα βλακεια?

μαλλον..ετσι την πατησαμε πολλοι...ειχες κανει αντιγραφο ασφαλειας? αν οχι τοτε δ γινεται κατι...αλλιως κανε επαναφορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

για κοιτα τις διαστασεις της ταινιας...για να παιζει ψιλοκαλα σε μια -το πολυ-32αρα τηλ θα πρεπει να ειναι τουλ. 640*480 (βασικα αν ειναι παραπανω δ θα παιζει την παιζει το κινητο) αλλα αν εχεις καμια fullHD τεραστια μην περιμενεις και πολλα..

Οι εικονες εχουν ανααλυση 2592*1944

thanks!!!!

ρε παιδια μια ακομα ερωτηση

πως κανω update to firmware??

κατεβασα ενα exe αρχειο που λεγετε

RM-320_MEA_15.0.015_v3.0

και το εκανα install sto pc

μετα τι κανω για να παει στο τηλεφωνο??

το software updater εχει μονο το πρωτο firmware gia re-install.

update: τραγουδια,φωτογραφιες και λοιπα δεν θα σβηστουν σωστα??