panikk Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 παιδια καλησπερα και σας παρακαλω μην με αγνοησετε,δωστε μου μια εξηγηση στο εξης που με εχει βρει.. αγορασα απο e-shop το se w-890 σε ασημι χρωμα,το κινητο ηταν παρα-εισαγωγης,στην αρχη δεν καταλαβα τπτ,πηρα τηλ την vodafone να μου στειλει ρυθμισεις για vodafone line/3g και live tv και το μενου του vodafone live μου εμφανιζοταν το απλοποιημενο,εδωσα το product key στην vodafone και μου ειπαν οτι το κινητο ηταν παραεισαγωγης.. τι γινεται τελικα με τιο αδημι χρωμα για αυτο το κινητο? σε ξαδερφο μου που το πηρε απο κοτσωβολο ξανα τα ιδια.. να παω να το παρω σε μαυρο και vodafone live ετοιμο? σας παρακαλω βοηθηστε με τι ξερεται γυρω απο αυτο το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 παιδια καλησπερα και σας παρακαλω μην με αγνοησετε,δωστε μου μια εξηγηση στο εξης που με εχει βρει.. αγορασα απο e-shop το se w-890 σε ασημι χρωμα,το κινητο ηταν παρα-εισαγωγης,στην αρχη δεν καταλαβα τπτ,πηρα τηλ την vodafone να μου στειλει ρυθμισεις για vodafone line/3g και live tv και το μενου του vodafone live μου εμφανιζοταν το απλοποιημενο,εδωσα το product key στην vodafone και μου ειπαν οτι το κινητο ηταν παραεισαγωγης.. τι γινεται τελικα με τιο αδημι χρωμα για αυτο το κινητο? σε ξαδερφο μου που το πηρε απο κοτσωβολο ξανα τα ιδια.. να παω να το παρω σε μαυρο και vodafone live ετοιμο? σας παρακαλω βοηθηστε με τι ξερεται γυρω απο αυτο το θεμα! και δεν χαιρεσαι που το κινητο ειναι ξεκλειδωτο!!.. αντι να εχει το χαζο μενου της βαδαφον :down: :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 φιλε μου θελω το μενου της βονταφον για την υπηρεσια live tv αλλα δεν ξερω τι να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 φιλε μου θελω το μενου της βονταφον για την υπηρεσια live tv αλλα δεν ξερω τι να κανω... ισως να αλλαζες την καρτα sim και να επαιρνες μια 3g! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 παιδια καλησπερα και σας παρακαλω μην με αγνοησετε,δωστε μου μια εξηγηση στο εξης που με εχει βρει.. αγορασα απο e-shop το se w-890 σε ασημι χρωμα,το κινητο ηταν παρα-εισαγωγης,στην αρχη δεν καταλαβα τπτ,πηρα τηλ την vodafone να μου στειλει ρυθμισεις για vodafone line/3g και live tv και το μενου του vodafone live μου εμφανιζοταν το απλοποιημενο,εδωσα το product key στην vodafone και μου ειπαν οτι το κινητο ηταν παραεισαγωγης.. τι γινεται τελικα με τιο αδημι χρωμα για αυτο το κινητο? σε ξαδερφο μου που το πηρε απο κοτσωβολο ξανα τα ιδια.. να παω να το παρω σε μαυρο και vodafone live ετοιμο? σας παρακαλω βοηθηστε με τι ξερεται γυρω απο αυτο το θεμα! Φιλε μου δεν ειναι θεμα παραεισαγωγης αλλα απλα τα τηλεφωνα της voda εχουν το vodafone live menu, ενω τα αλλα (wind, cosmote και τα υπολοιπα) δεν το εχουν. Η μονη λυση ειναι να παρεις το τηλεφωνο απο βοντα (η πλαισιο) που να ειναι live. ισως να αλλαζες την καρτα sim και να επαιρνες μια 3g! :cool: δεν εχει σημασια τι καρτα βαζεις... η ειναι η δεν ειναι vodafone live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Λοιπόν παιδιά μια ερώτηση. Η κάμερά του λέει τίποτα; Ο ήχος με και χωρίς ηχεία; Σήμα; Ψάχνω κινητό να αγοράσω και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Έχω παραγγείλει ένα βέβαια άλλα με δικαίωμα ακύρωσης. Από αυτά που έχω διαβάσει μόνο το SAR με ψιλοενοχλεί. Αξίζει ή όχι; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 παιδια ευχαριστω για την βοηθεια,τελικα το πηρα σε μαυρο,σε ασημι ειναι κλειδωμενο για vodafone live,τα αξιζει τα λεφτα του,270 ευρωπουλακια και ειναι πολυ καλο στο χερι αλλα και σαν δυνατοτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 εχει αγορασει κανεις απο τους κατοχους το πισω καπακι της συσκευης? ξερει κανεις τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 εχει αγορασει κανεις απο τους κατοχους το πισω καπακι της συσκευης? ξερει κανεις τιμη? 15 euro σε ασημι προσοψη χωρις εξοδα αποστολης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 [offtopic]@Raver: Ωραίο site αυτό.. δεν το ήξερα :rolleyes:[/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 15 euro σε ασημι προσοψη χωρις εξοδα αποστολης.:) σε ευχαριστω φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ρε παιδες εχω μια ερωτηση. Εχω βαλει μια ταινιουλα μεσα στο κινητο σε Mp4 μορφη αλλα δεν την παιζει με τιποτα. 340mb ειναι. αν κανω ενα update μια και δεν του εχω κανει ποτε προκειται να το παιξει? Επισηςνα ρωτησω και για το Update Θα μου σβησει και ολα τα δεδομενα στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Όχι δεν διαγράφονται τα δεδομένα της κάρτας μνήμης.. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 [offtopic]@Raver: Ωραίο site αυτό.. δεν το ήξερα :rolleyes:[/offtopic] Οντως ετσι ειναι.εχω αγορασει πολλες φορες προσοψεις για κινητα.και σε λογικες τιμες. σε ευχαριστω φιλε μου :) Να σαι καλα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 παιδια δεν ξερω πως θα ακουσω μουσικη απο το bluetooth,εχετε καμια ιδεα??το εχω προσπαθησει με διαφορα συνδεεται μια χαρα αλλα δεν ακουω μουσικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 παιδια δεν ξερω πως θα ακουσω μουσικη απο το bluetooth,εχετε καμια ιδεα??το εχω προσπαθησει με διαφορα συνδεεται μια χαρα αλλα δεν ακουω μουσικη Ποιο Bluetooth χρησιμοποιεις? Εμενα στο DS980 της Ericsson παιζει κανονικα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 εχω δοκιμασει διαφορα αλλα οταν βαζω μουσικη ακουγετε απο το ηχειο του κινητου οχι απο το ακουστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 εχω δοκιμασει διαφορα αλλα οταν βαζω μουσικη ακουγετε απο το ηχειο του κινητου οχι απο το ακουστικο κανεις συγχρονισμο πρωτα με την bluetooth συσκευη?? εχεις περασει το handsfree στο κινητο σου με κωδικο?? επισης και τα bluetooth Handsfree που χρησιμοποιεις θα πρεπει να υποστηριζουν το πρωτοκολλο A2DP. με λιγα λογια -->Το A2DP είναι ένα από τα «προφίλ» της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth, το οποίο υποστηρίζεται από τα κινητά τηλέφωνα, που διακρίνονται για τις μουσικές τους επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, το A2DP ή Advanced Audio Distribution Profile, καθορίζει τα πρωτόκολλα και τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη διανομή ήχου υψηλής ποιότητας (μονοφωνικού ή στερεοφωνικού) μέσω καναλιών ACL σε συμβατές Bluetooth συσκευές. Μια τυπική χρήση του συγκεκριμένου προφίλ είναι η μονόδρομη μεταφορά μουσικής από τα κινητά τηλέφωνα προς ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά. Το A2DP εξασφαλίζει τη συμπίεση των δεδομένων του ήχου με τέτοιον τρόπο, ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή χρήση του περιορισμένου εύρους ζώνης (bandwidth) του Bluetooth. Το συγκεκριμένο προφίλ δεν περιλαμβάνει λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου (remote control). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 καποιος ειχε ποσταρει τον συνδυασμο για να μπαινεις στο κρυφο μενου και να ρυθμιζεις διαφορα πραγματακι αοπως αν θα φορτιζει απο το usb η οχι εχω φαει το φορουμ ολο και δεν το βρισκω εχεις κανεις τον συνδυασμο πληκτρων? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 καποιος ειχε ποσταρει τον συνδυασμο για να μπαινεις στο κρυφο μενου και να ρυθμιζεις διαφορα πραγματακι αοπως αν θα φορτιζει απο το usb η οχι εχω φαει το φορουμ ολο και δεν το βρισκω εχεις κανεις τον συνδυασμο πληκτρων? ευχαριστω :rolleyes:... >*<<*<* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 :rolleyes:... >*<<*<* Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 τα bluetooth που δοκιμαζω δουλευουν μια χαρα απλος δεν παει η μουσικη στο ακουστικο απλος ακουγετε απο το ηχειο του τηλεφωνου,επισης τα εχω δοκιμασει με αλλες συσκευες και δουλευουν κανονικα και μουσικη παιζουν,μονο σε αυτη τη συσκευη εχω το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ειναι δυνατον το googlemaps να ανακαλειτε ΜΟΝΟ απο το πληκτρο των συντομευσεων και πουθενα απο το γενικο μενου?????????????:eek: Τι ακριβώς κάνεις με το Google Maps; Εντοπίζει και τη θέση σου στο περίπου; (ρωτάω επειδή σκέφτομαι να το πάρω ως αναβάθμιση του W880 μου, γενικά παίρνω τα κινητά με ένα χρόνο καθυστέρηση για να τα παίρνω πάμφθηνα) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexjm Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Χαίρεται και καλώς ήρθα. Είμαι κάτοχος του κινητού από το καλοκαίρι & τελευταία, δεν βρίσκει πουθενά καλό σήμα, πάνω από 1-2γραμμές. Αλλά συνήθως είναι στις 0 (κόκκινο χρώμα). Να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μόνος μου και να δω εάν θα αλλάξει κάτι και εάν όχι να το πάω μετά στην SE? Επίσης κατά την αναβάθμιση, τα κινητά που έχω στην κάρτα Sim, και mp3 & photos που έχω στην κάρτα μνήμης θα χαθούν ή όχι? >*<<*<* Αυτά για να μπω στο κρυφό μενού που τα πατάω, και ποιο πλήκτρο είναι το '>' & το '<'? Και τέλος υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μπαίνω μέσα από το κινητό αυτό σε ασύρματο δίκτυο (wlan..?) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts