nlambros22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 την κατεβασα , εβγαλα μπαταρια αλλα πως την τρεχω???? μεσω desktop manager den mou tin anagnorizei epeidi einai jad kai thelei axl 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 την κατεβασα , εβγαλα μπαταρια αλλα πως την τρεχω???? μεσω desktop manager den mou tin anagnorizei epeidi einai jad kai thelei axl Απο το τηλεφωνο κατεβασε την. Ειναι ΟΤΑ link. Μη ξεχασεις να γυρίσεις τον browser σε blackberry Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 εκανα οτι μου ειπες και στο τελος της εγκαταστασης εβγαλε: Uncaught exception: modulewith handle [1237] and index [0] has no application entry point παταω οκ στο μηνυμα και μετα μου λεει οτι εγκατασταθηκε επιτυχως μετα τρεχω την εφαρμογη αφου εχω κανει ρεσταρτ και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα: uncaught exception:java.lang.nullpointerexception δεν θελει με τιποτα να δουλεψει ενω μεχρι προτεινως δουλευε ekana kai επανεγκατασταση την 266 για πολλοστη φορα αλλα και παλι τιποτα το ιδιο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 εκανα οτι μου ειπες και στο τελος της εγκαταστασης εβγαλε: Uncaught exception: modulewith handle [1237] and index [0] has no application entry point παταω οκ στο μηνυμα και μετα μου λεει οτι εγκατασταθηκε επιτυχως μετα τρεχω την εφαρμογη αφου εχω κανει ρεσταρτ και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα: uncaught exception:java.lang.nullpointerexception δεν θελει με τιποτα να δουλεψει ενω μεχρι προτεινως δουλευε Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Δοκίμασες να αλλάξεις OS? Μήπως έχει να κάνει με το bis? Μήπως έχει να κάνει με τα permissions? Βάλτα όλα στο allow. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν δουλεύει. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 pantos se ευχαριστω πολυ για την βοηθεια .... δεν θελει να δουλεψει ... θα κανω downgrade .... e ti allo apemeine... kai meta ksana tin 266 kai βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 παιδιά χρησιμοποιεί κανείς το google sync για να συγχρονίζει το ημερολόγιο του google με το calendar της συσκευής? το έχω βάλει στο automatic αλλά δεν κάνει συγχρονισμό παρά μόνο όταν το κάνω χειροκίνητα. πρέπει να αφήσω την εφαρμογή να τρέχει στο background για να το κάνει αυτόματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 το κάνει αυτόματα. απλά στις επαφές όποτε θέλει εκείνο. στο ημερολόγιο σχεδόν αμέσως. (η εφαρμογή πρέπει πάντα να τρέχει). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 το κάνει αυτόματα. απλά στις επαφές όποτε θέλει εκείνο. στο ημερολόγιο σχεδόν αμέσως. (η εφαρμογή πρέπει πάντα να τρέχει). ευχαριστώ πολύ, έχεις δει αισθητή διαφορά στην μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 ευχαριστώ πολύ, έχεις δει αισθητή διαφορά στην μπαταρία? Έχει σημαντική διαφορά. Καλύτερα χειροκίνητα. :!:Δείτε εδώ. Free Call Reminder:!: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Έχει σημαντική διαφορά. Καλύτερα χειροκίνητα. Δείτε εδώ. Free Call Reminder μπράβο ρε πέτρο, είχα φάει το νετ για να το βρώ σε freeware! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ευχαριστώ πολύ, έχεις δει αισθητή διαφορά στην μπαταρία? το έχω μόνο για το ημερολόγιο (αυτό αλλάζει όλη την ώρα) και θα πρότεινα να το έχεις και εσύ μόνο για αυτό. οι επαφές μπορεί πολύ εύκολα να γίνουν διπλές (σου ζητάει μάλιστα να το επιτρέψεις) και μετά χάθηκες. άσε που δεν περνάει όλα τα πεδία. για την μπαταρία δεν είδα αλλαγή αλλά μη φανταστείς κάτι τρελό 2-3 ραντεβού έβαζα μέσα στη μέρα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Με τις επαφές όντως τα κάνει λίγο θάλασσα. Άλλωστε οι επαφές δεν αλλάζουν τόσο συχνά. Το call me later dude χτες αναρτήθηκε. Αν το πέρασες hellsangel πες μας εντυπώσεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Το google sync μόνο για το ημερολόγιο το θέλω ήδη. Το remind me later είναι πολύ χρήσιμο και πολύ εύκολο στην χρήση. πας στο call log και απλά πατάς ββ button και ξεμπέρδεψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Λοιπόν. Σας έχω μια φοβερή εφαρμογή που όλοι πρέπει να έχουν στο βατόμουρο τους. Μιλάω για το BBFileScout. Έναν file explorer που κάνει τα πάντα μα κυρίως και το ποιο σημαντικό είναι ότι Επιτέλους μπορείτε να σβήσετε τα άχρηστα ringtones, videos, samples του bb. Μιλάω για τα επίσημα που είναι κλειδωμένα... Επίσης έχουμε και λέμε: 1. Είναι δωρεάν (τα καλά τα αναφέρω πρώτα) 2. Εμφανίζει όλα τα αρχεία (κρυφά, συστήματος κτλ) 3. Εμφανίζει πληροφορίες για όλες τις μνήμες του τηλεφώνου 4. Zip, Unzip αρχεία. Πολύ χρήσιμο 5. Ανοίγει αρχεία (ini, xml, etc.) σαν κείμενο και μπορείς να το κάνεις αντιγραφή, επικόλληση κτλ 6. Κάνει αποστολή οποιοδήποτε αρχείου σαν επισημασμένο σε email ή με blue-tooth κτλ Αυτά είναι μερικά από τα "καλά" που μπορείτε να κάνετε... Ελπίζω λοιπόν να σας φανεί χρήσιμο... Εγώ πλέον δεν μπορώ να το αποχωριστώ. :rolleyes: link για OTA ή DM File: http://www.emacberry.com/bbfs/bbfilescout_03download.html Βγήκε και η φάιναλ 1.0 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 το κατέβασα, δεν έχει και μεγάλες διαφορές. άλλαξε το menu των επιλογών. πέραν απο την εμφάνιση, δίνει και μερικές extra επιλογές. εξακολουθεί να αργεί να φορτώσει τα thumbs, αλλά έχω την αίσθηση οτι είναι λιγάκι πιο γρήγορο. thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα (δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή) που να κάνει για bb storm και το οποίο να κάνει υποτυπώδη επεξεργασία φωτογραφίας. (crop, color, resize etc). Υπάρχει τέτοιο άραγε?? thanks Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Παιδιά... υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή για pdf...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Παιδιά... υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή για pdf...;;; για pdf αυτά καθ αυτά όχι. αν κατεβάσεις το documents to go θα σου τα ανοίγει με ptt (powerpoint) αλλά δεν θα σου τα ανοίγει όλα. για να δεις τα pdf όπως πρέπει θα πρέπει να αγοράσεις το Premium Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα (δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή) που να κάνει για bb storm και το οποίο να κάνει υποτυπώδη επεξεργασία φωτογραφίας. (crop, color, resize etc). Υπάρχει τέτοιο άραγε?? thanks υπάρχει το shrinkit, κάπου το είχα βρεί freeware σε κάποιο Link απο αυτό το thread αλλά δεν θυμάμαι ποιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ευτυχώς βέβαια το gmail έχει pdf viewer αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω αν δουλεύει μέσω BB browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Ευτυχώς βέβαια το gmail έχει pdf viewer αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω αν δουλεύει μέσω BB browser. PDF ανοίγει κανονικά μέσω του viewer που έχει το BIS, όπως .doc, xls, κτλ... Απλά ο PDF των Docs2Go σου δίνει κ άλλες επιλογές.. Επίσης.. Εφαρμογή για WiFi Transfer για MAC & PC http://blackberryrocks.com/wp-content/uploads/2009/06/wifi-file-transfer-blackberry-300x200.gif http://blackberryrocks.com/wp-content/uploads/2009/06/wifi-file-transfer-blackberry-2-300x200.gif http://blackberryrocks.com/wp-content/uploads/2009/06/wifi-file-transfer-blackberry-4-300x200.gif The free and premium versions of the Wifi File Transfer application for BlackBerry have been updated to support all Wifi enabled devices on OS 4.5 and higher. Wifi File Transfer for BlackBerry allows you to transfer files from a PC or Mac directly to your BlackBerry over your local Wifi network using your browser. Features: * View the BlackBerry file system from the browser and transfer any files to and from device internal memory (900Mb for Bold) or SD card. Turn your BlackBerry into a memory stick! * Upload movies, pictures and music directly to your BlackBerry and view them with the BlackBerry device Media Player. * View and play pictures, music, PDF files etc. stored on your BlackBerry straight from the browser. * Browse, rename, delete, and create new folders on the BlackBerry from either the browser or the device application itself. Some features in the free “Lite” version of Wifi File Transfer are disabled (such as uploading to your BlackBerry) and are only available in the full version, which goes for $9.99 in the store with a free trial available. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Λοιπόν το δοκίμασα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μου βγάζει τον χάρτη της Ελλάδας αλλά χωρίς δρόμους. Εμένα με βγάζει στα σπάτα. Στο weather section με βγάζει στη Ν. Ερυθραία ενώ είμαι στο Γαλάτσι. Του λέω να μου βρεί βενζινάδικα, τα βρίσκει αλλά είναι στα αλαμπουρνέζικα. Πάντως είναι πολυ καλό προγραμματάκι, δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το trial ή υπάρχει πρόβλημα που δεν έχει Ελληνικά το Storm. Όταν ζητάω να κάνει navigation από διεύθυνση έχει μόνο πολιτείες της Αμερικής.... Περίεργα πράγματα... Θα στείλω ένα μήνυμα στην Garmin για να δω τι συμβαίνει και μόλις μάθω θα σας ενημερώσω. Λοιπόν μου έστειλαν οι κύριοι της Garmin url με δοκιμαστική έδοση (7 ημέρες) με χάρτες της Ευρώπης και κατά συνέπεια και της Ελλάδας. 1. Κάντε uninstall/delete εάν έχετε εγκατεστημένο κάποιο δοκιμαστικό της Garmin. 2. OTA http://getmobile.garmin.com/download/eu και κατεβάστε την ευρωπαική έκδοση... (2,2 ΜΒ) Δεν υπήρχε πουθενά η ευρωπαϊκή έκδοση. Έγινε ολόκληρη "ιστορία" μέσω προσωπικών email με τον Mr Ronnie Shorto της Ευρωπαϊκής Garmin για να την βρω και δεν ξέρω για πόσο θα μείνει, οπότε όσοι περισσότεροι το δοκιμάσουμε τόσο περισσότερα αποτελέσματα θα βγάλουμε... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 μωρε καλό είναι αλλά είναι και πανάκριβο. μπράβο rokko για την επιμονή σου, οι τύποι της garmin είναι απαράδεκτοι πάντως. για να βρείς ένα trial πρέπει να στείλεις 100 email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 μωρε καλό είναι αλλά είναι και πανάκριβο. μπράβο rokko για την επιμονή σου, οι τύποι της garmin είναι απαράδεκτοι πάντως. για να βρείς ένα trial πρέπει να στείλεις 100 email? Εάν είναι καλό στην πλοήγηση και στους χάρτες τότε πιστεύω ότι τα 70€ εφόρου ζωής (included all updates) δεν είναι πολλά... Οι υπόλοιποι σοβαροί ανταγωνιστές έχουν ετήσια τιμή, άσε που είναι ποιο ακριβά... Εφόσον βέβαια είναι απαραίτητη η χρήση τότε γίνετε απόσβεση... :) Anyway, δοκίμασε το σε διαδρομές και πες μας την γνώμη σου και εσύ και όλοι μας τουλάχιστον να μην δώσουμε τζάμπα τα 70 ευρώπουλα! :) Κάθε παρατήρηση θα είναι χρήσιμη και θα τους το μεταφέρω.... Οκ η επιμονή αλλά το αποτέλεσμα μετράει.. Εδώ στο Ελάντα ακόμη και με 100 email ή 100 τηλέφωνα πάλι άκρη δεν θα βρίσκαμε. Τουλάχιστον οι ξένοι σε παίρνουν στα σοβαρά και σε σέβονται σαν πελάτη. Εδώ έχουν χαθεί αυτές οι αξίες πριν πολύ πολύ καιρό... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 http://www.blackberrynews.com/wp-content/uploads/2009/06/realplayerBB.jpg Επιτέλους το real player διαθέσιμο. Περισσότερα εδώ:yahoo::dance::stupid: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Περισσότερα εδώ:yahoo::dance::stupid: Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον μαμίσιο player :). Αξίζει να αλλάξω? Υπάρχουν υπέρ που έχεις δει? :happy: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts