heartless Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 8a mporesei me SX1 na ginei me to kalwdio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 ρε παιδιά εμένα με 7610 μου βγάζει συνεχώς μήνυμα σφάλματος συστήματος, μετά αφού μπαίω είτε στο μποξ 1 είτε στο 2 μου βγάζει ότι το πρόγραμμα χρησιμοποιείται ήδη, τα ίδια και στο 6600, τι κάνω λάθος? Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, δοκίμασε να κάνεις φορμάτ στο κινητό πρώτα και να ξαναδοκιμάσεις. 8a mporesei me SX1 na ginei me to kalwdio? Ένα παλικάρι πιο πίσω τα έχει καταφέρει με το sx1, ρώτα αυτόν :P Νομίζω ο Lovehacker το έχει πετύχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Εγω δοκίμασα με το 3230 και pstn σύνδεση και ενω εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις όπως λέει ο οδηγός, τελικά τζίφος. Πάει να συνδεθεί με το σημείο πρόσβασης Bt αλλα δεν κάνει απολύτως τίποτα απο κεί και πέρα :( :cry: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 παιδια πρωτη φορα γραφω εδω,ειναι μεγαλο thread και δεν μπορω να το διαβασω ολο.εχω νοκια 6260 και irda adaptor και 56κ γραμμη και το pc suite,τι πρεπι να κανω για να εχω internet στο κινητο μεσω pc?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Καταρχήν χρειάζεσαι σταθερό δίκτυο, δηλαδή η 56κ δε σου κάνει. Απο κεί και πέρα δες τον οδηγό που φτιάξαμε ο gileras1 κι εγώ. Πιθανότατα η διαδικασία που ακολουθούμε στο 6600 να είναι η ίδια στο 6260 αλλα να χρειάζεσαι άλλο gnubox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 τι εννοεις σταθερο δικτυο?ο οδηγος που ειναι?gnubox τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Κοτζάμ υπογραφή έχω, δε την είδες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 gnubox τι ειναι?ναι τα αλλα τα ειδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyttaro Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 kalispera paides...exw kai egw mai aporia katevasa to quide kai to gnubox alla kolaw allou giati to eikonidio tou BT me dexi click den exei tin epilogi advanced configuration exei allo software?exw winxp SP2 kamia lusi gia afto?prepei na katevasw kati allo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Απ'ότι κατάλαβα, έχεις τους drivers του SP2.Εμείς τα καταφέραμε με τους Widcomm.. Δε θυμάμαι τώρα το link, αν το θυμάται κάποιος ας δώσει! :wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyttaro Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 namai kai pali...katevasa kati drivers pou vrika gia tous widcomm alla me to pou tous ekana egkatastasi ektos to oti to eikonidio pou emfanize me dexi click eixe mono mia epilogi(use blootooth i kati tetoio) meta mou evgaze oti kai kala den upostirizw to BT device nomizw kai genikos den mou douleve to antaptoraki tou BT sto pc.Etsi to evgala kai ksanaevala twn windows xpSP2 yparxei kamia idea gia afta?na dokimasw xwris tin prwti paragrafo? dld enow apo ta vimata dimiourgia modem kai katw...alla pws tha dwsw to port pou dineis sto prwto vima?kai pws kserw pio port einai?kamia idea?thanks...thanks kai gia to kalosorisma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Νομίζω έχεις παλιά έκδοση των widcomm drivers. Δυστυχώς δεν έχω Link για τους τελευταίους.. Με drivers του sp2 δεν ξέρω αν γίνεται κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΒΤ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΧΩ WINXP GR PRO SP2 ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 6600 ΜΕ ΤΟ ΜΑ-700 ΒΤ ADAPTER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ DRIVERS KAI SOFTWARE MOBILEACTION?????????? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ 6600 ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 2 Η/Υ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ 3COM MODEM/ROUTER ME ADSL ALLWAYS ON?????????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ Bluetooth-Wlan-Connect In Wireless-Lan Network Using Bluetooth Nokia 3650-7650-6600-Ngage-N-Gage-Sx1.sis ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ... ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??????????????? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ***** ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΣΤΟ http://groups.yahoo.com/group/nokia6600_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Για το τοπικό δίκτυο και αν θα το επηρρεάσει δεν γνωρίζω. Όσο για το εικονίδιο αν κατάλαβα καλά δεν χρησιμοποιείς τους widcomm drivers.. Αυτούς θα χρειαστείς. kyttaro, βρήκα και το link για τους 1.4.3.4! ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles/bthwxp1o.exe Με το Bluetooth-Wlan-Connect In Wireless-Lan Network που αναφέρεις και καλά μπορείς να συνδεθείς σε wireless δίκτυο που(αν) έχει η περιοχή σου. Το είχα δοκιμάει παλιότερα και δε τα κατάφερα :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Ρε παιδιά διάβασα όλες αυτές τις απαντήσεις και δεν έβγαλα άκρη... :wacko: Τελικά στο 6600 μπορείς να έχεις internet από το pc μέσω bt? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Τον οδηγό τον διάβασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Τον οδηγό τον διάβασες; Τον διάβασα τον οδηγο..... :O Αλλά ρωτάω αν δουλεύει επειδή δεν έχω οδηγούς για bt, αλλά SP2...... :shifty: Να μην μπω σε όλη αυτή την διαδικασία τζάπα....χωρίς να δουλεύει με SP2....!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Δεν θα δουλέψει με SP2, γιατί πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο bt που οι οδηγοί του SP2 δεν τις έχουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 ok..thanks.. ;) Γι' αυτό ρώτησα..... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulas Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 To προσπάθησα και εγώ να το κάνω δίχως όμως επιτυχία :( Η αλήθεια είναι οτι εγώ δεν έχω DSL αλλά χρησιμοποιώ Proxy Server μέσα απο Wireless connection που έχω για να έχω πρόσβαση στο Internet. Οπότε σ'αυτη την περίπτωση μπορεί να γίνει κάτι???? Το οδηγό το διάβασα και τα έκανα όλα βήμα βήμα αλλα χωρίς αποτέλεσμα Οποιαδήποτε βοήθεια επιθυμητή :D Α!!! και το αρχείο που αναφέρθηκε σε κάποιο προηγούμενο link για σύνδεση του 6600 ασύρματα δεν το βρήκα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulas Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μοιράσω internet στο τηλέφωνό μου. Όλα δείχνουν οτι γίνονται σωστά ξεκινάω την σύνδεση με τον υπολογιστή η σύνδεση γίνεται (στο κινητό εμφανίζετε το (ο) πάνω δεξιά και στον υπολογιστή εμφανίζεται το μήνυμα οτι το κινητό συνδέεται στην στην serial com port. Μετά όμως δεν κάνει τίποτα και μετά απο λίγο βγαίνει το μήνυμα στο κινητό μου " invalid dns value specified " αυτό τώρα μου το έβγαλε ενώ νωρίτερα μου έβγαζε συνέχεια το "tcp error". Tα μηνύματα βγαίνουν από το πρόγραμμα Netfront. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα βρίσκεται στις ρυθμίσεις του tcp/ip των εισερχομένων συνδέσεων. Όπως προανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμα μου χρησιμοποιώ ασύρματη σύνδεση και internet έχω μέσω αυτής με proxy. To sybnet toυ ασύρματου δικτύου μου είναι το 255.255.255.192. Οπότε η ερώτηση μου είναι μ'αυτό το subnet που έχω τι τιμές πρέπει να βάλω στο απο έως προς στις ρυθμίσεις του tcp/ip για να γίνετε η δρομοόγηση των πακέτων απο την μια σύνδεση στην άλλη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Δυστυχώς δεν γνωρίζω την απάντηση, καθώς ασχολήθηκα μόνο με την dsl.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulas Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Μήπως θα μπορούσες να μου πεις στις εισερχόμενες συνδέσεις στα πεδία απο και προς τα νούμερα που έβαλες (απο 10.0.0.1 προς 10.0.0.254) με ποιά λογική τα βρήκες. Έχουν μήπως να κάνουν με τα dns oi τις ιp της dsl σύνδεσή σου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Όχι, δεν έχουν σχέση με τους DNS της DSL μου. Για τσέκαρε λίγο εδώ, είναι μία απο τις πηγές μας που γράψαμε τον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Με ΝΟΚΙΑ 6680 κάνει; Κρίμα είναι να έχεις ADSL και να μην μπαίνεις από το κινητό σου!!! Επίσης έχω Windows 98. Γίνεται το ίδιο με τα ΧΡ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts