teof95 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Ετσι ακριβως..... Εχει περιπτωσεις στο e.bay που βγαζουν ματι οτι ειναι fake και απορω γιατι μπαινετε σε τετοια ταλαιπωρια. Οπως εγγραψα ο κινεζος ειχε ειχε 100% possitive feedback και 798 feedback answers. Εδινε τα tablet κινεζικη μαρκα με 20 ευρω περιπου. Υπαρχει μια αληθοφανεια γιατι λογω του feedback και λογω της τιμης μπορει να υπαρχει.... Στην αγορα σημερα υπαρχουν tableτακια με 50 ευρω... Αρα ενα κινεζικο χωρις μεσαζοντες και χωρις φπα μπορει να εχει τιμη 20 ευρω... Edited February 11, 2013 by teof95 Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 με χαρα σας παρουσιαζω τον φακελο με το tablet Που παρελαβα σημερα... Στην αρχη κοντευα να πιστεψω οτι θα παραλαβω το ταμπλετ αλλα... σημερα βεβαιωθηκα πως δεν θα παρω tablet. Παρελαβα λοιπον το πρωι ενα ωραιο τετραγωνο κιτρινο φακελακι με δυο πολυ ωραια κοκκινα (φουξια οπως με διορθωσε η κοπελα μου) φτηνα πλαστικα σκουλαρικια σαν αυτα που εχει δωρο στα δρακουλινια καμια φορα. ιδου...http://oi50.tinypic.com/2evgeg8.jpg :D :lol: Θεός ο πωλητής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Οπως εγγραψα ο κινεζος ειχε ειχε 100% possitive feedback και 798 feedback answers. Εδινε τα tablet κινεζικη μαρκα με 20 ευρω περιπου. Υπαρχει μια αληθοφανεια γιατι λογω του feedback και λογω της τιμης μπορει να υπαρχει.... Στην αγορα σημερα υπαρχουν tableτακια με 50 ευρω... Αρα ενα κινεζικο χωρις μεσαζοντες και χωρις φπα μπορει να εχει τιμη 20 ευρω... Να μας δείξεις αυτά τα ταμπλετ των 50€, γιατί τέτοιο πράγμα δεν έχω ακούσει να υπάρχει. Αφού μπορείς να αποδείξεις ότι είναι υπαρκτά και αυτά πρώτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Να μας δείξεις αυτά τα ταμπλετ των 50€, γιατί τέτοιο πράγμα δεν έχω ακούσει να υπάρχει. Αφού μπορείς να αποδείξεις ότι είναι υπαρκτά και αυτά πρώτα. Δεν ξερω αν το γραφεις ειρωνικα η το εννοεις αλλα σου παραθετω μονο ενα απο τα διαφορα που υπαρχουν. Ισως δεν εψαξες αρκετα για να βρεις κατι τετοιο αλλα ΕΔΩ θα δεις οτι με 40 λιρες (40*1,16=46,4 ευρω!) μπορεις να παρεις αυτο το ταμπλετακι ολοκαινουργιο. και εδω στα 53 ευρω ακομα καλυτερο... και εδω με ICS και 1 GHZ.... Edited February 12, 2013 by teof95 Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 η προσθήκη αγγελιας στο ebay δεν είναι δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 η προσθήκη αγγελιας στο ebay δεν είναι δωρεαν; Όχι, υπάρχει προμήθεια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 η οποία πληρώνεται πριν την δημοσιευση αγγελίας ή μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 η προσθήκη αγγελιας στο ebay δεν είναι δωρεαν; Ακριβώς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 γνωρίζω ότι κρατείται προμήθεια από το ebay, κατά την αγορά ομως θελω να δημοσιευσω αγγελια και ζηταει χρηματα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 γνωρίζω ότι κρατείται προμήθεια από το ebay, κατά την αγορά ομως θελω να δημοσιευσω αγγελια και ζηταει χρηματα:( Εσύ μπορεί να δημοσιεύεις στο εβαυ και να πουλάς ιδιωτικά, το εβαυ τι θα κερδίσει? Λες να μην τα εχουν σκεφτεί αυτά οι αμερικάνοι, το παλιό, εκείνο που έλεγε "αμερικανάκι είσαι" πάει εδώ και χρόνια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εσύ μπορεί να δημοσιεύεις στο εβαυ και να πουλάς ιδιωτικά, το εβαυ τι θα κερδίσει? Λες να μην τα εχουν σκεφτεί αυτά οι αμερικάνοι, το παλιό, εκείνο που έλεγε "αμερικανάκι είσαι" πάει εδώ και χρόνια :p δηλαδή κάθε φορά που θέλω να βάζω αγγελία πρεπει να δίνω ένα Χ ποσό;:worry: ασχέτως αν πωληθεί ή οχι το προ'ι'όν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 δηλαδή κάθε φορά που θέλω να βάζω αγγελία πρεπει να δίνω ένα Χ ποσό;:worry: ασχέτως αν πωληθεί ή οχι το προ'ι'όν; Ακριβώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εχει αυξηθει απο παλιοτερα αυτη η προμηθεια? Διοτι στις αγορες μου βλεπω μια αυξηση των τιμων και της ισοτιμιας με το ευρο εναντι λιρας. θα μπυ πειτε αλλο ειναι η ισοτιμια, αλλα στη τελικη τιμη νομιζω εχει κατιτις παραπανω... Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ακριβώς αυτό Μας μπέρδεψες. Τελικά συμφωνείς ή όχι ότι υπάρχει προμήθεια για τους πωλητές; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μας μπέρδεψες. Τελικά συμφωνείς ή όχι ότι υπάρχει προμήθεια για τους πωλητές; Εννοεί πως δεν είναι δωρεάν. Αν δεν είσαι επαγγελματίας ebay seller ωστόσο, υπό προϋποθέσεις τα insertion fees μηδενίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Στο Ebay.com είναι δωρεάν για 50 αγγελίες τον μήνα , με την προϋπόθεση να είναι auction style δηλαδή να έχει μια αρχική τιμή και μία buy now τουλάχιστον 10 % πάνω. Αν θες να βάλεις αγγελία μόνο με buy Now , θα πληρώσεις και την προμήθεια τοποθέτησης αγγελίας Στο ebay.co.uk και στο ebay.de δεν υπάρχει δωρεάν αγγελία από όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Στο Ebay.com είναι δωρεάν για 50 αγγελίες τον μήνα , με την προϋπόθεση να είναι auction style δηλαδή να έχει μια αρχική τιμή και μία buy now τουλάχιστον 10 % πάνω. έτσι πήγα να βάλω αγγελία και έπρεπε να πληρώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaek21 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 εχω ενα προβλημα στο εμπει εγινα μελλοσ με πειπαλ κλπ και εκανα μαλιστα 2 αγορεσ οι οποιεσ αναμενεται να μου ερθουν το προβλημα μου ειναι το εξησ εβαλα να πουλησω κατι παπουτσια και μου στειλαν μνμ που ελεγε οτι πρεπει να στειλω φοτο απο ταυτοτητα η διαβατηριο η διπλωμα οδηγησησ για να αποδειξω οτι ειμαι αυτοσ που εχει δηλωσει στο εμπει τα στοιχεια για να μπορω να πουλησω με εχοθν μπλοκαρει εδω και 5 μερεσ και δεν μπορω ουτε να αγορασω ουτε να πονταρω ουτε να στειλω μηνυμα σε εναν πωλητη εστειλα φοτο μπροσ πσω την ταυτοτητα πριν 3 μερεσ και ακομα απαντησει δεν πηρα μπορει να με βοηθεισει καποιοσ τι να κανω η να μου εξηγησει τι γινετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 εχω ενα προβλημα στο εμπει εγινα μελλοσ με πειπαλ κλπ και εκανα μαλιστα 2 αγορεσ οι οποιεσ αναμενεται να μου ερθουν το προβλημα μου ειναι το εξησ εβαλα να πουλησω κατι παπουτσια και μου στειλαν μνμ που ελεγε οτι πρεπει να στειλω φοτο απο ταυτοτητα η διαβατηριο η διπλωμα οδηγησησ για να αποδειξω οτι ειμαι αυτοσ που εχει δηλωσει στο εμπει τα στοιχεια για να μπορω να πουλησω με εχοθν μπλοκαρει εδω και 5 μερεσ και δεν μπορω ουτε να αγορασω ουτε να πονταρω ουτε να στειλω μηνυμα σε εναν πωλητη εστειλα φοτο μπροσ πσω την ταυτοτητα πριν 3 μερεσ και ακομα απαντησει δεν πηρα μπορει να με βοηθεισει καποιοσ τι να κανω η να μου εξηγησει τι γινετα? Αν τα στοιχεία που εστειλες ειναι σωστα και ιδια με αυτα που εχεις δηλώσει σε παυπαλ καρτα-τραπεζα τοτε θα σε ξεμπλοκάρουν, υπομονή περνει καμια εβδομάδα το αργότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaek21 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 το προβλημα ειναι οτι ι μπει διευθυνσεισ(σπιτιου και ηλεκτρονικα)ειναι ολα στο ονομα τησ κοπελασ μου και πειπαλ λογαριασμοσ μαζι με το ιμπαν ειναι δικα μου δηλαδη σε αλλο ονομα γιατι εκεινη δεν εχει πιστοτικη και εστειλα την ταυτοτητα τησ γιατι τα στοιχεια τησ ειναι στο ιμπει θα μου δημιουργησουν προβλημα τωρα με αυτο? η θα τρεχουμε να βγαλει καρτα και να την περασει στο ι μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Θέλω την βοήθεια σας.. Εχτες έκανα μια προσφορά σε ένα προϊόν ο πολίτης την δεκτικέ αλλά είδα τα μεταφορικά ήταν πολλά! Και δεν το πρόσεξα, τώρα μετάνιωσα, του έστειλα μην μήνυμα να ακύρωση την παραγγελία αλλά δεν το έχει κάνει. Τώρα τι να κάνω; Δεν ξέρω πώς να του δώσω να καταλάβει στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Θέλω την βοήθεια σας.. Εχτες έκανα μια προσφορά σε ένα προϊόν ο πολίτης την δεκτικέ αλλά είδα τα μεταφορικά ήταν πολλά! Και δεν το πρόσεξα, τώρα μετάνιωσα, του έστειλα μην μήνυμα να ακύρωση την παραγγελία αλλά δεν το έχει κάνει. Τώρα τι να κάνω; Δεν ξέρω πώς να του δώσω να καταλάβει στα αγγλικά. Μην πληρώσεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αρνητική σε αγοραστή δεν μπαίνει . Ζήτα ακύρωση της συναλλαγής μέσα από το σύστημα του EBAY και τελίωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navagos27 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 παιδια εχω ενα προβλημα.αγορασα κατι απο το ebay αλλα δεν ερχοταν ελλαδα..του εστειλα μηνυμα και του ειπα να ακυρωσει την παραγγελεια.σημερα το πρωι μου ειπε οτι θα το κανει αλλα δεν νομιζω να το εχει κανει γιατι ακομα μου λεει οτι το εχω αγορασμενο και οτι απλα δεν εχω πληρωσει αλλα λεφτα μου εχουν δευσμευτει και πρεπει να ακυρωθει! εγω τι μπορω να κανω! (εστειλα μηνυμα στο ebay και μου ειπαν να μιλησω με τον πωλητη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 παιδια εχω ενα προβλημα.αγορασα κατι απο το ebay αλλα δεν ερχοταν ελλαδα..του εστειλα μηνυμα και του ειπα να ακυρωσει την παραγγελεια.σημερα το πρωι μου ειπε οτι θα το κανει αλλα δεν νομιζω να το εχει κανει γιατι ακομα μου λεει οτι το εχω αγορασμενο και οτι απλα δεν εχω πληρωσει αλλα λεφτα μου εχουν δευσμευτει και πρεπει να ακυρωθει! εγω τι μπορω να κανω! (εστειλα μηνυμα στο ebay και μου ειπαν να μιλησω με τον πωλητη) Mε ποιον τροπο πληρωσες, αν πληρωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts