Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia kalispera

mia voitheia pls: psaxno na vro ena programma email notification gia na me enimeronei gia 2 mailboxes otan erxontai kainourgia emails? iparxei kati tetoio? pleaseeeeeeeeeeeeeeee

Εγώ που χρησιμοποιώ κυρίως ένα yahoo e-mail, έχω το yahoo messenger που με ενημερώνει αυτόματα για κάθε νέο mail που έρχεται.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ μπαίνω στο ίντερνετ με τον Opera o οποίος έχει ενσωματομένο email client.

Περνάς τις ρυθμίσεις και του λες κάθε πόση ώρα θέλεις να κοιτάζει για καινούργια σε όσους λογαριασμούς θέλεις.

no sig...

Υπάρχει κάποιο free προγραμματάκι για να "κόβω" MP3 χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα;

Το MpTrim είναι πολύ καλό, αλλά έχει ένα όριο στα 7 λεπτά νομίζω.

Δηλαδή μπορείς να "κόβεις" και να "ράβεις" όσα ΜΡ3 επιθυμείς, με την προϋπόθεση ότι το μέγεθος του καθενός δε θα ξεπερνάει τα 7 λεπτά; Είναι συμβατό με τα Vista;

• 2 weeks later...
Κανά καλό πρόγραμμα που να κάνει split και κυρίωσ μετά να κάνει combine splitted αρχεία???( κυρίως βίντεο)

Χαίρεται, θέλω προγραμματάκι για να βρω το ακριβές μοντελο της motherboard που φοράει το pc.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Χαίρεται, θέλω προγραμματάκι για να βρω το ακριβές μοντελο της motherboard που φοράει το pc.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

AIDA 32

Δίνει πληροφορίες για όλο το pc.

AIDA 32

Δίνει πληροφορίες για όλο το pc.

http://www.snapfiles.com/get/aida32.html

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ψάχνω ένα προγραμματάκι το οποίο μπαίνει στις επιλογές του δεξί κλικ και σου παρέχει πληροφορίες για αρχεία βίντεο ( μπορεί να σου δίνει και για άλλα δεν θυμάμαι ).

Το είχα παλιά αλλά τώρα δεν θυμάμαι πως το λένε και δεν μπορώ να το βρω.

Thanks

no sig...

Ψάχνω ένα προγραμματάκι το οποίο μπαίνει στις επιλογές του δεξί κλικ και σου παρέχει πληροφορίες για αρχεία βίντεο ( μπορεί να σου δίνει και για άλλα δεν θυμάμαι ).

Thanks

Gspot ίσως;

που μπορω να βρω μικροεφαρμογες για την μπαρα των vista? σαν αυτη του in.gr για παραδειγμα! ευχαριστω>.

gadgets gia tin sidebar ton vista enois?

an nai

http://gallery.live.com/

prosexe mono giati egw ixa faei kolima gia wres....

eixe symbei to exis

to site anixneve oti ime apo ellada kai prospa8ouse na mou dixei gadgets grammena

sta ellinika...kai fysika den ebgaze tpt h malon akoma xeirotera edixne oti kolage....alla kapou apo panw an 8imame kala exei mia epilogh na allaxeis glossa....sta agglika 8a sou bgalei paaara polla

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

Κανένα πρόγραμμα που να μετατρέπει ενα dvd με ταινία σε format mpeg ?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Κανένα πρόγραμμα που να μετατρέπει ενα dvd με ταινία σε format mpeg ?

:google: εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks

Gspot ίσως;

Όχι όχι...Αυτό δεν είναι αρκετά καλό και δεν μοιάζει καν με αυτό που θέλω αλλά ευχαριστώ για την βοήθεια.

Καμία άλλη ιδέα?

no sig...

hello!

Aναζητω ενα προγραμματακι με ημερολογιο,οπου κλικαροντας την ημερομηνια να μπορω να καταχωρησω ξεχωριστες δουλιτσες αναλογα με την ωρα(κατι σαν οrganizer)ΑΛΛΑ να εχει ηχητικο σημα προειδοποιησης

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

hello!

Aναζητω ενα προγραμματακι με ημερολογιο,οπου κλικαροντας την ημερομηνια να μπορω να καταχωρησω ξεχωριστες δουλιτσες αναλογα με την ωρα(κατι σαν οrganizer)ΑΛΛΑ να εχει ηχητικο σημα προειδοποιησης

Ειχα βρει κατι..αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε :blink: παντως ηταν free και μικρο..και ειχε και ηχο.θα ψαξω..και ειδωμεν :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέρα σε όλους. Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα για σχεδιασμό κατόψεων. Το θέλει ένας φίλος μου που βάζει κλιματιστικά για να μπορεί να υπολογίζει εμβαδό και να κάνει πλάνο των χώρων.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτε που να είναι freeware ή open source;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

FilthX

υπαρχει καποιο καλο(σε αποτελεσματα) mp3 tag(er) που να βρισκει στοιχεια απο το ιντερνετ και να τα αποθηκευει στο ιδιο το τραγουδι?

geia sas paidia!!! ithela na rotiso an briskete kapoio free kalo kai kapos eukolo programma gia epeksergasia eikonas (san to photoshop ktl)

episis tha ithela na me boithisete na bro enan kalo logografo...

thnks in advance!!!

geia sas paidia!!! ithela na rotiso an briskete kapoio free kalo kai kapos eukolo programma gia epeksergasia eikonas (san to photoshop ktl)

episis tha ithela na me boithisete na bro enan kalo logografo...

thnks in advance!!!

Σε free υπαρχει το GIMP που θα ελεγα οτι κανει καλη δουλεια. :)

IE7 pro = πετάς τον ff για πάντα (επιτέλους, πάει το memory leak)

δίνει στον IE7 ό,τι θες. από crash recovery μέχρι inline search (αυτά με ενιαφέρουν αυτά γράφω :p)

http://www.ie7pro.com

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

hello!

Εγώ χρησιμοποιώ το Lclock

υπαρχει καποιο καλο(σε αποτελεσματα) mp3 tag(er) που να βρισκει στοιχεια απο το ιντερνετ και να τα αποθηκευει στο ιδιο το τραγουδι?

O winamp 5.5 έχει μια πολύ καλή τέτοια δυνατότητα.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg