Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο και κλεινω το κινητο σχεδον καθε βραδυ.

Εχω την εκδοση 220. Επισης εχω ενεργοποιημενη την ρυθμιση να περνει την ωρα απο το δικτυο.

Ούτε και εμένα.

Δεν το έχω ρυθμίσει να παίρνει την ώρα από το δίκτυο.

Το κάνει το κάνει. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, αλλά πολλές φορές οταν αλλάζει η εβδομάδα αυτό μένει στην Παρασκευή.

Επειδή το κινητό το χρησιμοποιώ μόνο για τη δουλειά μου, την Παρασκευή το απόγευμα το έκεινα και οταν το άνοιγα Δευτέρα πρωί η ημερομηνία είχε μείνει στην Παρασκευή.

Ούτε και εγώ τοέχω ρυθμίσει να παίρνει την ώρα από το δίκτυο γιατί αν θυμάμαι καλά, εκεί υπάρχει άλλο bug με την αλλάγη από θερινή και τη χειμερινή ώρα

στο παγκόσμιο ρολόι:blink:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

*#0000# στην οθόνη αναμονής

Έχω την 200.34.36 και ενώ το κλείνω τα βράδια δεν μου το έχει κάνει ποτέ, λοιπόν.

Ααα έχεις μείνει πίσω.:p

Και εγώ με την 220.34.37 δεν παρατήρησα κάτι.

Το άφησα τη νύχτα κλειστό.

Το σύνδεση με σε pc suite λειτουργία και σε μεταφορά δεδομένων για να διαπιστώσω αν όντως κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είδα κάτι...

Αναφέρω πως δεν έχω το έχω ρυθμίσει να παίρνει την ώρα από το δίκτυο και ως αρχή της εβδομάδος έχω τη Δευτέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Χμ, παιδιά, εγώ δεν του έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση, έχω την πρώτη έκδοση λογισμικού, δεν θυμάμαι νούμερο τώρα. Πάντως σε εμένα το κάνει.Και μάλιστα το ανακάλυψα αοφύ είχα διαβάσει σε άλλα sites οτι το κάνει

Να ρωτήσω κάτι, το νέο λογισμικό περιέχει και νέο θέμα;

Συγκεκριμένα αυτό:

http://img210.imageshack.us/img210/2015/screenshot0103so8.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Συγκεκριμένα αυτό:

οχι!δεν ειναι και τοσο ωραιο!:lol:

Συγκεκριμένα αυτό:

Ναι, είναι το Dots White που στην προηγούμενη έκδοση λογισμικού δεν το θυμάμαι.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Ναι, είναι το Dots White που στην προηγούμενη έκδοση λογισμικού δεν το θυμάμαι.

σωστος οτι με προλαβες

εχω θεμα. αγορασα 2.5'' jack adapter για να βαλω τα ακουστικα μου και κανει τρομερο hiss. κανενας αλλος το εχει δοκιμασει?

δε νομιζω να φταιει ο adapter παντως. για πειτε

εχω θεμα. αγορασα 2.5'' jack adapter για να βαλω τα ακουστικα μου και κανει τρομερο hiss. κανενας αλλος το εχει δοκιμασει?

δε νομιζω να φταιει ο adapter παντως. για πειτε

Τι ειναι hiss?

Προσωπικα δεν εχω διαπιστωσει κατι με τον ανταπτορα

Παιδιά γειά σας.

Έχω ολοκαίνουργιο Ε51 και τρίζει όταν πιέζω το καπάκι της οθόνης του.

Πολλές φορές το ακούω όταν μιλάω και το πιέζω με το κεφάλι!

Έτσι κάνει σε όλους; Να το αλλάξω;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Παιδιά γειά σας.

Έχω ολοκαίνουργιο Ε51 και τρίζει όταν πιέζω το καπάκι της οθόνης του.

Πολλές φορές το ακούω όταν μιλάω και το πιέζω με το κεφάλι!

Έτσι κάνει σε όλους; Να το αλλάξω;

Δυστυχως ετσι ειναι ολα

Το δικό μου πάντως δεν τρίζει εκεί. Τρίζει όμως το καπάκι της μπαταρίας!

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Εμενα τριζει και στα δυο μερη :(

Το εχω συνηθίσει ομως.

Επισης το μεσαιο κουμπι εχει σχεδον ξεθωριάσει πληρως. Δε βλεπω να το γλυτωνω το 20ευρω για αλλαγη του πληκτρολογιου.

Εμενα τριζει και στα δυο μερη :(

Το εχω συνηθίσει ομως.

Επισης το μεσαιο κουμπι εχει σχεδον ξεθωριάσει πληρως. Δε βλεπω να το γλυτωνω το 20ευρω για αλλαγη του πληκτρολογιου.

Δεν το δίνω ρε φίλε.

Αφού και το καινούριο έτσι θα γίνει.

Δεν φτάνει που ξεβάφει, δεν φτάνει που δεν το περνάνε στην εγγύηση, θα τους πληρώσω κιόλας?

Δεεεεε σφάξανε......:mad:

Εμένα πάντως δεν τρίζει ούτε το καπάκι της μπαταρίας, αλλά ούτε και η οθόνη.

Άλλο με έχει ξενερώσει. Έχει μπει σκόνη στην οθόνη καθώς και στη κάμερα στο πίσω μέρος.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Φυσικά και το νίκελ του dpad έχει ξεβάψει.

ΥΓ: Εχθές παρατήρησα και ένα καμένο pixel στην οθόνη.:mad:

επειδη το χω παρει το κινητο 5-6 φορες ισως λεω κ λιγες....το τριξιμο συνεβαινε στα πρωτα μοντελα συνηθως στα ιταλικα που χω παρει απο τοτε που πηρα ελληνικα τιποτα...κ τωρα που το ξαναεχω μονο το πισω καπακι παιζει αλλα βαζω μια σιμ δευτερη κ γινεται τουμπανο..

1) Για να μην τρίζει το καπάκι, eίτε λυγίστε το λίγο, είτε βάλτε λίγο χαρτί από κάτω και δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα.

2) Για να μην ξεβάφει το πολυπλήκτρο, απλά μην το πατάτε με το νύχι. Αυτό είναι που κάνει την ζημιά και όχι μόνο στο Ε51 αλλά σε πολλά άλλα κινητά επίσης.

3) Εάν τρίζει η οθόνη, ίσως να πρέπει να σφίξετε λίγο τις βίδες από μέσα. Στην ανάγκη πάρτε καμιά πρόσοψη από το ebay.

Οντως και να το αλλαξεις το μεσαιο κουμπι παλι θα ξανα γινει οποτε καλυτερα να ξεβαψει τελειως να τελειωνουμε.

Αυτο με τη σκονη συμβαινει και σε μενα. Πανω δεξια στην οθονη εχει καμποση. Αλλα δεν ξερω τι πρεπει να γινει..

Για να φύγει η σκόνη από την οθόνη, μπορείτε να βγάλετε την πρόσοψη και ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ να την βγάλετε με ένα κομμάτι σελοτέιπ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ μόνο να μην κάνετε δαχτυλιές.

1) Για να μην τρίζει το καπάκι, eίτε λυγίστε το λίγο, είτε βάλτε λίγο χαρτί από κάτω και δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα.

2) Για να μην ξεβάφει το πολυπλήκτρο, απλά μην το πατάτε με το νύχι. Αυτό είναι που κάνει την ζημιά και όχι μόνο στο Ε51 αλλά σε πολλά άλλα κινητά επίσης.

3) Εάν τρίζει η οθόνη, ίσως να πρέπει να σφίξετε λίγο τις βίδες από μέσα. Στην ανάγκη πάρτε καμιά πρόσοψη από το ebay.

Φιλε NT97, το d-pad δεν το παταω ποτε με το νυχι. Και ειλικρινα το προηγουμενο κινητο που μου ξεβαψε πληκτρο ηταν το siemens s45.

Τωρα, για το καπακι της μπαταριας δεν προκειται να βαζω χαρτακια και αλλα τετοια κολπα που εμαθα χαρη στη νοκια ηδη απο το 6110 (χρονια πισω ε? αλλα τα προβληματα παραμενουν ιδια.....)

Παντως, να τα θυμουνται αυτα οσοι μιλουν για την ποιοτητα της σειρας Ε και τριχες κατσαρες....

Σαν συσκευη παντως δουλευει πολυ καλα

Μόλις έβαλα κι εγώ ένα χαρτάκι πάνω από τη μπαταρία και σταμάτησε το τρίξιμο.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Φιλε NT97, το d-pad δεν το παταω ποτε με το νυχι. Και ειλικρινα το προηγουμενο κινητο που μου ξεβαψε πληκτρο ηταν το siemens s45.

Τωρα, για το καπακι της μπαταριας δεν προκειται να βαζω χαρτακια και αλλα τετοια κολπα που εμαθα χαρη στη νοκια ηδη απο το 6110 (χρονια πισω ε? αλλα τα προβληματα παραμενουν ιδια.....)

Παντως, να τα θυμουνται αυτα οσοι μιλουν για την ποιοτητα της σειρας Ε και τριχες κατσαρες....

Αλήθεια, επειδή μου κάνει εντύπωση, πως ξέβαψε το πολυπλήκτρο στο δικό σου Ε51; Ρωτάω ώστε να δω πως θα μπορέσω να αποφύγω κάτι τέτοιο στο δικό μου. Πάντως από τον Μάιο το έχω και ακόμα δεν έχει ξεβάψει πουθενά.

Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής των Exx, την κρίνεις από το αν τρίζει το καπάκι; Για μένα, τα μόνα κινητά που δεν τρίζουν σχεδόν καθόλου, είναι τα Samsung.

δες ε71 κ ελα ξαναγραψε για ποιοτητα αν θες...παντως εχει να κανει κ με τις τουμπες που τρωει ενα κινητο το τριξιμο...εγω που τα παιρνω κ μεταχειρισμενα εχω δει απλα να παιζει λιγο το πισω καπακι...τιποτα αλλο πλεον...

Τι ειναι hiss?

Προσωπικα δεν εχω διαπιστωσει κατι με τον ανταπτορα

ναι τελικα κανει. το βρηκα και σε αλλα forum

http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_noise

Don't know whether ot not we are experiencing the same issue, I have tested the E71 both with a simple 2.5->3.5mm adapter and the Nokia AD-44 headset. Especially if I use low-impedance in-ear headphone I always hear a white noise (=hiss?) in the background, volume setting on the phone is typically 25 - 60%. As the noise is not dependent on the volume setting (!!) the only way to improve it is to either use headphones with higher impedance (these would in general require a higher volume setting which makes the white noise less hearable compared to the music you are listening to) or other than in-ear headphones. With my 'big' open Sony headphones (which I use for reference listening) I barely hear the background noise. Also when I connect the phone to the sound system in my car I won't hear the noise as I have to turn up the phone volume to at least 75%. But then there is a lot of surrounding noise present as well which may cover the white noise...

I have to say that I am pretty disappointed with the sound of the media player in the E71, compared to the sound quality in the XpressMusic 5310 and 5320 the E71 sounds like **bleep**. Listening to music with a high dynamic range -typically classic music- sends me back to the time when amplifiers were noisy...

Checked just with my son's new "Scullcandy" closed headphones, here the white noise is very much suppressed, volume is at 80%.

ενταξει ξερω οτι δεν ειναι music edition απο θεμα ποιοτητας ηχου αλλα οχι και οτι θα κανει Hiss σαν ηλεκτρικη σκουπα. τεσπα θα παρω ενα sansa clip και τελος. θα καταφερω να κανω τιποτα με την εγγυηση γιαυτο το λογο?

νταξει μια ο θορυβος λογω της φωτεινοτητας της οθονης μια το hiss και μετα μιλανε για ποιοτητα :mad::mad::mad::mad:

αντε μην ανοιξω το στομα μου

Εμένα πάντως δεν τρίζει ούτε το καπάκι της μπαταρίας, αλλά ούτε και η οθόνη.

Άλλο με έχει ξενερώσει. Έχει μπει σκόνη στην οθόνη καθώς και στη κάμερα στο πίσω μέρος.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

για την σκονη στην καμερα ειναι αναποφευκτο. για την σκονη στην προσοψη εγω το ξεβιδωσα και το καθαρισα