Jump to content

Αθλητισμός

ROWERnik
 Κοινοποίηση

Ποιο ειναι το αγαπημενο σας αθλημα?  

31 members have voted

1. 1. Ποιο ειναι το αγαπημενο σας αθλημα?

• Ποδοσφαιρο
      13
    • Μπασκετ
      8
    • Βολλευ
      3
    • Αλλο
      7

Recommended Posts

Εγω παιζω ποδοσφαιρο στην ομαδα νεων του Αηττητου Σπατων!

Γενικα ομως, περα απο αυτο, δοκιμαζω ολα τα αθληματα!

@parafron υπαρχει και το μπασκετ της ιδιας κατηγοριας!:p

Εγω από αθλήματα προτιμώ βόλευ και μπάσκετ γιατι ποτε δεν ημουν μεγαλος μπαλαδορος.

Υπάρχουν χιλιάδες αθλήματα να ασχοληθείς, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Προσωπικά, από ομαδικά αθλήματα, μπορεί να είμαι καλύτερος στο ποδόσφαιρο (τερματοφύλακας) απ' ότι στο μπάσκετ, αλλά το μπάσκετ με τραβάει περισσότερο. Στο handball έχω μεγάλη αδυναμία, αλλά δεν έχει απήχηση στην Ελλάδα, οπότε αν δεν είσαι σε σωματείο δεν παίζεις καθόλου...

Αυτό που δεν χρειάζεται παρέα είναι το ping-pong και το tennis. 2-4 άτομα και τέλος.

Και το χόκεϋ πάντως, όπως και το baseball, είναι απίθανα αθλήματα. Δυστυχώς είμαι από τους ελάχιστους που τα έχουν παρακολουθήσει στην Ελλάδα από κοντά.

Οσοι αθληστε, καπνιζεται κιολας?:X Το εχω δει πανμπολες φορες αυτο το φαινομενο, ειτε σε ατομα που πανε στο γυμναστηριο, ειτε σε ποδοσφαιρα. Σκοπος του αθλητισμου ειναι η καλη υγεια για σας η απλως να περνατε τον ελευθερο χρονο με την παρεα σας κανοντας κατι διασκεδαστικο η και κουραστικο μερικες φορες?

Εγω παλια ελεγα για το τεννις οτι ειναι το πιο ευκολο αθλημα στον κοσμο. Η πρωτη μου φορα με βρηκε στο τελος ιδρωμενο, κουρασμενο, πιασμενο..:lol: Γενικα καπνιζω ενα πακετο πχ την ημερα, ειμαι αδυνατος, αλλα και παλι κουραστικα. Αλλα και παλι την ιδια μερα μετα το τεννις παλι καπνισα. Αυτο ειναι τραγικο λαθος! Αλλα αμα δεν συγκρατιεσαι σαν χαρακτηρας..;

Με το ποδηλατο παλι, αυτη κατασταση την καταλαβα απολυτως. Οταν το ειχα κοψει για τρεις μερες, απο τους αγιους αναργυρους, εφτασα μεχρι τις ανηφορες τις πετρουπολης πολυ ευκολα, μεχρι το σημειο που βρισκεται το θεατρο πετρας. Ολη την διαδρομη την ειχα βγαλει χωρις να σταματησω καν! Περιττο να πω οτι στο τελος οχι μονο δεν ειχα λαχανιασει, αλλα μπορουσα ανετα να το ξανακανω απο την αρχη.(Οσοι ειναι απο πετρουπολη ξερουν για, τι ανηφορες προκειται :heat: ).

Προσωπικα όχι. Αλλά πέρα από τον αθλητισμό που κάνουμε εμείς, βλέπεις επαγγελματίες παίχτες σε όλα τα αθλήματα να καπνίζουν. Μπορώ να σου πω πολλούς έλληνες ποδοσφαιριστές..

Sent from my E15i using Tapatalk

• 2 years later...
Παιδιά το γυμναστήριο δεν με τραβάει.. σκεφτόμουν μήπως πάω σε κάτι άλλο.. κάτι που να έχω πρόγραμμα για να πηγαίνω αλλιώς δεν κάνω τίποτα.. Έψαξα για kick boxing, πιλάτες ακόμα και αθλητισμό.. Το πιλάτες κοστίζει μου φαίνεται αλλά θα ήθελα να κάνω.. Το kick boxing θέλει και γυμναστήριο παράλληλα δεν ξέρω.. Έψαξα για αθλητισμό αλλά κυρίως πιτσιρίκια παίρνουν οι αθλητικοί συλλόγοι. Τι προτείνετε να κάνω; Δεν έχω ιδέα. Ξέρετε αθλήματα που να παίρνουν ενήλικες αρχάριους; Είμαι 30 χρονών και παλιά ήμουν αθλήτρια μέχρι τα 18 μου που άρχισα σπουδές και τα παράτησα. Τώρα έχω λίγα κιλάκια και θέλω να βάλω σε ένα πρόγραμμα τη ζωή μου!

@sp3cial

Το τέννις μια καλή επιλογή. Μπορείς να δοκιμάσεις αν σου αρέσει και βλέπεις...

Παιδιά το γυμναστήριο δεν με τραβάει.. σκεφτόμουν μήπως πάω σε κάτι άλλο.. κάτι που να έχω πρόγραμμα για να πηγαίνω αλλιώς δεν κάνω τίποτα.. Έψαξα για kick boxing, πιλάτες ακόμα και αθλητισμό.. Το πιλάτες κοστίζει μου φαίνεται αλλά θα ήθελα να κάνω.. Το kick boxing θέλει και γυμναστήριο παράλληλα δεν ξέρω.. Έψαξα για αθλητισμό αλλά κυρίως πιτσιρίκια παίρνουν οι αθλητικοί συλλόγοι. Τι προτείνετε να κάνω; Δεν έχω ιδέα. Ξέρετε αθλήματα που να παίρνουν ενήλικες αρχάριους; Είμαι 30 χρονών και παλιά ήμουν αθλήτρια μέχρι τα 18 μου που άρχισα σπουδές και τα παράτησα. Τώρα έχω λίγα κιλάκια και θέλω να βάλω σε ένα πρόγραμμα τη ζωή μου!

ξεκίνα ποδήλατο.και τον αέρα σου θα παίρνεις, και σώμα θα κάνεις και ωραία θα περνάς.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ποδήλατο, κράνος, τρόμπα και καμιά σαμπρέλα!Α!και φωτάκια!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

@sp3cial

Το τέννις μια καλή επιλογή. Μπορείς να δοκιμάσεις αν σου αρέσει και βλέπεις...

+1

Στην Αθηνα αρκετοι δημοι εχουν μαθηματα τεννις με χαμηλο κοστος. Ιδανικη επιλογη αν εχεις και καποιο αλλο ατομο που ενδιαφερεται ωστε να πηγαινετε και μονοι σας στον ελευθερο χρονο σας.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8