Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)


nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...

Οπότε Τετάρτη 28/11 είναι μια σωστή ημερομηνία παραλαβής από το Πλαίσιο!

 

Και να είναι όπως τα λες (που δεν το αμφισβητώ καθόλου βέβαια!) εμένα αυτό που μου μένει είναι μια εικόνα καφενείου ΚΑΙ από το Πλαίσιο! Οταν είσαι μεγάλη εταιρία και ΔΕΝ έχεις στα χέρια σου συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ΔΕΝ πετάς πυροτεχνήματα και προπαραγγελίες και πράσσειν άλογα !

 

Θυμάμαι το 2003 που είχα αγοράσει το Ρ900 από το Πλαίσιο στο Σταυρό τα πράγματα ήταν πιο υγιή ! Είχα πάρει τηλ, "πότε έρχεται" ρωτάω, "σε 10 μέρες θα υπάρχουν 3 συσκευές" μου λένε. Οι δύο ήταν κλεισμένες έκλεισα και εγώ την τρίτη. Ηρθαν στην ώρα τους και με πήραν τηλ και πήγα και παρέλαβα.

 

Τώρα ? Άντε γεια και άμα έρθει θα το δούμε ...

 

Αλλη συμπεριφορά καφενείου είναι το ΠΟΣΑ κομμάτια θα έρθουν. Εχουμε κάνει προπαραγγελία καμιά 500 άτομα (υποθετικά) και το Πλαίσιο παίζει να φέρει συνολικά 40 κομμάτια. Με ποια σειρά θα δοθούν? Αντε γεια και εδώ δηλαδή !

 

Δεν ρίχνουν και μια ματια στο εξπάνσισ (όχι στις τιμές βέβαια αλλά στη λειτουργία) που τουλάχιστον η διαθεσιμότητα αλλάζει ονλαιν σε πραγματικό χρόνο. Τόσο δύσκολο είναι ?!?!?

 

Μπορεί ο Καραμανλής (ο παλιός όχι ο μπούλης !) να έλεγε ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο αλλά πρέπει να συμπληρώσω ότι είναι και ένα απέραντο καφενείο :)

 

Ερώτηση για το κινητό : έχει κανείς κάποια υποψία για ποιο λόγο είναι τόσο αργό στην μεταφορά αρχείων? Με το ζόρι πιάνει 800 κβ/δτ από ότι διάβασα. Υποτίθεται είναι usb 2.0 !! Τι σόι "σάπια" μνήμη του βάλανε μέσα ? Ταχύτητας 0.5χ ?!?!? :-)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλέ μου , σχετικά με την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων πιστεύω ότι είναι θέμα firmware. Μελλοντικά, ίσως διορθωθεί .

 

 

 

Δεκεμβρη θα ερθει.................ΡΕΕΕΕ..:lol::lol::lol:

 

ΦΑΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

Καλά, δεν είναι και το μάννα εξ ουρανού για κανένα μας. ¨Οποτε και να έρθει δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι δραματικά σε κάποιον από μας. Λίγο την τεχνολογική μας πείνα θα θρέψει για μερικούς μήνες, τη ματαιοδοξία μας αλλά και τις ανάγκες μας φυσικά (τηλεπικοινωνιακές και μη) ! :rolleyes:

 

Το θέμα όμως (για μένα τουλάχιστον) είναι η αντιμετώπιση του θέματος από τα καταστήματα-καφενεία !

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω. Μπάχαλο. Και να έρθει τέλη νοέμβρη,αρχές δεκέμβρη, στην αρχή τουλάχιστον θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα για να καλύψει την ζήτηση. Νιώθω απογοητευμένος απο τα καφενεία .. εμ καταστήματα ήθελα να πω. :(
Link to comment
Share on other sites

Re paidia hremiste ligo. Anti 26 to kanane 28 den tha pethanoume kiolas. An to allaksoune pali kai to kanoune kserw gw 15/12 akurwste oloi tis paraggelies sas gia na mathoun oi koufales na einai sunepeis. Ante pia kwlo Elladistan!...
Link to comment
Share on other sites

...

 

Οσο με αφορά και επειδή από ότι κατάλαβα δεν διαβάζεις προσεκτικά τις δημοσιεύσεις τόνισα ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο να καθυστερήσει 1 και 2 και 3 kai 5 βδομάδες αλλά είναι όμως σημαντικό για ένα μεγάλο κατάστημα το να λέμε και να ξελέμε. Δεν κρίνεται η ζωή κανενός από ένα κινητό αλλά σίγουρα δεν πρέπει να ανεχόμαστε την προσέγγιση "σα πιάσει, σα δε πιάσει δε βαριέσαι βρε αδελφέ...ο έλληνας είναι μ@!#$@ς οπότε ποιος θα μας κράξει".

 

Τέλος, σ΄ευχαριστώ για τη συμβουλή σου περί ακύρωσης της παραγγελίας αλλά επίτρεψε μου να διαχειριστώ εγώ τις παραγγελίες μου σύμφωνα με τη δική μου κρίση...

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια! Νομιζω οτι αυτη η κοροιδια πρεπει να σταματησει επιτελους. Αν ειναι ολοι ασχετοι στα μαγαζακια τους και πιστευουν οτι ειναι και οι πρωτοι και περιφανευονται με λογια οπως <<Πρωτοι θα το δειτε εδω και η τεχνολογια στα χερια σας>> και κατι παρομοια, καλυτερα να τα κλεισουν τα μαγαζακια τους και να κανουν αλλο επαγγελμα. Με ποιο δικαιωμα κοροιδευουν τοσο κοσμο που αγωνια να αγορασει το κινητο?

Δεν φτανει που θα το πουλησουν πιο ακριβα απο ολο τον κοσμο ( λες και ειμαστε στην Ελλαδα οι εκατομμυριουχοι) θα μας το φερουν και 2-3 μηνες αργοτερα! Ειμαστε ή οχι στην Ευρωπαικη ενωση? Πως γινεται χωρες παμφτωχες να εχουν το Ν95 εδω και καιρο? Και μαλιστα χωρις να εχουν το ευρω? Τα Σαινια του Πλαισιου, Γερμανου και λοιπα ουτε καν το γνωριζουν το κινητο λες και μιλαμε για κατι που δεν υπαρχει στον κοσμο ή θα ανακαλυφθει σε 10 χρονια? Πηγα στο Fnac χθες και μου λενε σε 2 μηνες!! Τι λες ρε Καραμητρο ηθελα να του πω! Που ζουμε δηλαδη?

Οσον αφορα την Alfa Copy να σταματησει να παιζει με τους πελατες γιατι δεν γνωριζει φαινεται οτι η δυναμη του πελατη ειναι τεραστια και μπορει να της το κλεισει το μαγαζι αν θελει. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΥΡΙΟΙ??? Απο την Ουγκαντα θα το φερετε?

Πρεπει να γνωριζουν οτι οσο το καθηστερουν χανουν πελατες που εμπιστευονται αλλες εταιρειες. Προσωπικα ειμαι υπερ των Νοκια κινητων, αλλα ετσι οπως μας κοροιδευουν θα κοιταξω αλλες εταιρειες. Τα παιχνιδακια που μας κανουν να πανε να τα κανουν σε καμμια αλλη χωρα και οχι εδω! Καποιοι θα πουν να το παρουμε απο ηλεκτρονικα μαγαζια, ομως Η Αλφα κοπυ σου λεει κυριε δεν εχεις εγγυηση και ετσι σε υποχρεωνει να περιμενεις ποτε δεν θα βαριουνται για να το φερουν.

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να πω τη γνωμη μου, και απαιτω ως πελατης τοσα χρονια, να σεβονται τα χρηματα του κοσμακη που δουλευει σκληρα για να αποκτησει ολα αυτα που θελει! ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ!

Καλο βραδυ!

Link to comment
Share on other sites

Kala nte den se eipame kai kampourh...

 

"Σωστή" απάντηση ! :respect:

 

Είχα ποοολύ καιρό να ακούσω αυτήν την ατάκα !! :lol:

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αυτό που γίνεται με το πλαίσιο υπάρχει ένα ενδεχόμενο να κολλάει με το γεγονός, όπως εχω πει και πιο πάνω, ότι δύο καταστήματα νόκια στο κέντρο μου είπαν για τέλη του μήνα. Μακάρι να είναι έτσι και να μην πάρει άλλη αναβολή γενικότερα και κυρίως να έρθουν αρκετά κομμάτια να καλύψουν την αρχική ζήτηση αυτών των ψαγμένων gadgetακηδων που θέλουν να σκάσουν τα 700+ ευρώ απλά για να έχουν το απόλυτο κινητό.:) Φυσικά και δεν θα πεθάνουμε για ένα κινητό, απλά είναι αυτή η γλυκιά (η πικρή όπως τώρα) προσμονή που σου ανεβάζει την ανδρεναλίνη και καμιά φορά όλοι λέμε μια κουβέντα παραπάνω. Υπομονή πάλι με χρόνια με καιρούς θα έρθει και στην ελλάδα το κινητό :lol:
Link to comment
Share on other sites

Μου κανει εντυπωση που οι περισσοτεροι διαμαρτυρεστε για την ημερομηνια κυκλοφοριας και κανεις για την τιμη που θα μας το πουλησουνε. Μιλαμε για μεγαλο κλεψιμο....Θα επαναλαβω για αλλη μια φορα. Στην Ιταλια σε eshop εχει 529 ευρω και στην Wind 599. Στην Vodafone 630 και εδω 740 (δηλαδη μεχρι 200 ευρω ακριβοτερα!!). Ακουσον ακουσον!! Γιατι αυτη η εκμεταλευση εδω κυριοι?Δεν καταλαβαινω...Ουτε Ελβετια να ειμασταν. Και βεβαια η AC εχει φροντισει να μπλοκαρει την επιλογη αγορας απο αλλη Ευρωπαικη χωρα με τον μην καλυπτει με εγγυηση το τηλεφωνο (νομιζω οτι δεν καλυπτει μονο software related προβληματα ενω καλυπτει κανονικα hardware προβληματα. <διορθωστε οποιος ξερει).

Η τιμη κυριοι θα επρεπε να μας απασχολει και οχι τοσο πολυ αν θα καθυστερησει 1-2 εβδομαδες. Την δυναμη του καταναλωτη πρεπει καποια στιγμη να την εκμεταλλευτουμε...

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Εγω παντως θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη.Αν δεν πεσει ισως να μη το παρω και καθολου.
Link to comment
Share on other sites

@asikis

 

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις αλλά νομίζω ότι η διαφορά στην τιμή προέρχεται από τη μητρική εταιρία και όχι από την Αλφα Κοπυ. Θα παραθέσω παρακάτω ένα απόσπασμα από τη σύνοψη του ριβιου του Ν95 8 γιγα στο μομπαιλριβιου, εκει φαίνεται ότι η Νοκια πουλάει το Ν95 10-12% ακριβότερα στη Ρωσία από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη και το "άλμα" αυτό αποδίδεται στη στρατηγική της μαμάς Νοκια και δυστυχώς ενω φαίνεται ότι γνωρίζει τους λόγους δεν τους αναφέρει και επιφυλάσσεται για το μέλλον.

 

Υποθέτω ότι ανήκουμε στην ίδια κατηγορία με αυτά που γράφονται για τη Ρωσία. Για κάποιους λόγους η Νοκια υπερτιμολογεί τα προιόντα που κατευθύνονται για Ελλάδα. Δεν νομίζω ότι υπερτιμολογεί αυθαίρετα η Αλφα Κοπυ (ασχετα αν όλοι μας την έχουμε στο μυαλό μας ως Αλφα Κλοπυ!).

 

Αν πάντως κάνω μια υπόθεση για όλο αυτό πιστεύω ότι θα έχει γίνει μια μελέτη από τις εταιρίες για κάθε χώρα και των μέσο προφίλ των αγοραστών. Η Ρωσία πλέον είναι σε τρομερή άνοδο και μάλιστα είναι η μοναδική χώρα που άνοιξε κυριλε κατάστημα πωλήσεων συσκευών στο μοτίβο των Βερτου η ίδια η Νοκια και για αυτό να τσεκουρώνει στις τιμές (αυτός που θα θέλει να ξεχωρίσει θα το κάνει και ας πληρώσει λίγο παραπάνω) . Κάτι ανάλογο πιστέυω ότι ισχύει και στην Ελλάδα. Αγοράζουμε όλοι μας του "σκοτωμού" χωρίς να σκεφτόμαστε όλα αυτά τα σωστά που γράφεις.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για μένα είναι το 8800 SE. Το έχω γράψει και αλλού, τιμή Wind = 945 , τιμη Voda=944(από πέρυσι) και τιμή e-shop=859. 85 ευρώ διαφορά είναι τεράστιο ποσό. Και όμως πόσοι απο αυτούς που το αγόρασαν πρόσφατα ή σκέφτονται να το αγοράσουν έψαξαν την τιμή? Και δεν είναι ότι το συγκεκριμένο είναι πολύ ακριβό. Τα 742 που ζητάει το Πλαίσιο για το Ν95 8 γίγα είναι πολύ κοντά σε αυτά τα λεφτά.

 

Συνοψίζοντας, νόμιζω ότι αυτή η τεράστια διαφορά στην τιμή προέρχεται από τη Φινλανδια και μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Ημουν έτοιμος να το κλείσω από εξπανσισ οταν ειχε 25 διαθεσιμα κομμάτια αλλά το είχε ίδια τιμή με Πλαίσιο και για να αλλάξω γλώσσα θα έπρεπε να διακινδυνεύσω την εγγύηση, όποτε ως γνωστόν το πρόβατο που φεύγει από το μαντρί (αλφα κοπυ) το τρώει ο λύκος. Και φυσικά αυτά μόνο στην Ελλάδα. Στην Αμερική έχεις δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών στα περισσότερα ηλεκτρονικά προϊόντα και το θέμα εγγύηση δεν επηρεάζεται καθόλου. Εδώ μετά κόπων και βασάνων φτάσαμε απλώς να τα βλέπουμε σε λειτουργία προτού τα αγοράσουμε. Για επιστροφές, ίση τιμολογιακή αντιμετώπιση, σοβαρά καταστήματα, ευγένεια και άλλα τέτοια υπερβολικά πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο αιώνα μάλλον εδώ ...

 

In Europe the handset will retail for around 570 Euro (before taxes), while in Russia the official sales kick off at the level of 750-800 Euro. The reason for a gap this big is not exactly in VAT, but in Nokia’s strategy, when the company openly overprices its products for Russian distributors, increasing its wholesale prices by 10-12 percent. There is a multitude of reasons for that, yet we won’t go into detail in this particular write-up. The bottom line when officially supplied N95 8Gbs will still be profitable is 700-730 Euro – the market will reach it by February. At the same time, unofficial supplies of the handset from other regions will offer more affordable prices – even today these units go for 700-750 Euro, and are expected to get even cheaper (around 600 Euro) in the future.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Εμένα, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, δυο νοκια shops του κέντρου μου είπαν για τέλος του μήνα γενικά και το πλαίσιο 26/11 θα φέρει κάποια κομμάτια επειδή, όπως μου είπαν, έχει κάνει ειδική συμφωνία με την αντιπροσωπεία. Γενικά συμφωνώ ότι υπάρχει μια θολούρα γύρω από το θέμα γιατί μπορεί να θέλουν να σπρώξουν απόθεμα που υπάρχει από το απλό, ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή του. Πάντως πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσουν κάποια κομμάτια σύντομα σε περιορισμένη ποσότητα για κράχτη τα οποία όμως θα φύγουν σε πελάτες που τα έχουν προπαραγγείλει και θα περιμένουμε να έρθει άλλη παρτίδα μετά απο καμιά δεκαριά μέρες για να κυκλοφορήσει ευρύτερα. Όλα είναι κόλπα μάρκετιγκ, το κινητό είναι εδώ και καιρό στο εξωτερικό αλλά εδώ κάνουμε κουτοπονηριές (σε αυτό εντάσσεται και η αρκετά ακριβότερη τιμή που θα διατεθεί στην Ελλάδα):mad:

 

Δυστυχώς το είχα γράψει και για την τιμή λίγες σελίδες πριν. Είναι πραγματικά δυστυχώς έτσι όπως λέτε. Τα λεφτά είναι πραγματικά πολλά, μην μπούμε σε συγκρίσεις τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με αυτά τα λεφτά. Τουλάχιστον να μην μας φέρονταν σαν πελάτες β΄διαλογής;)

Link to comment
Share on other sites

@asikis

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις αλλά νομίζω ότι η διαφορά στην τιμή προέρχεται από τη μητρική εταιρία και όχι από την Αλφα Κοπυ. Θα παραθέσω παρακάτω ένα απόσπασμα από τη σύνοψη του ριβιου του Ν95 8 γιγα στο μομπαιλριβιου, εκει φαίνεται ότι η Νοκια πουλάει το Ν95 10-12% ακριβότερα στη Ρωσία από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη και το "άλμα" αυτό αποδίδεται στη στρατηγική της μαμάς Νοκια και δυστυχώς ενω φαίνεται ότι γνωρίζει τους λόγους δεν τους αναφέρει και επιφυλάσσεται για το μέλλον.

 

Aπο οπου κι αν προερχεται η διαφορα στην τιμη δεν εχει καμια σημασια και παλι ειναι απαραδεκτη τη στιγμη που σε αλλες χωρες το πουλανε αρκετα φθηνοτερο, αλλα εφοσον δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο απλως το δεχομαστε και κανουμε ο καθενας το κουμαντο του και προσπαθουμε να βρουμε τα χρηματα για να αγορασουμε την καθε πολυποθητη συσκευη που μας πασαρουν και αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες οχι μονο για τη νοκια για κοιταξτε ποσο τα πουλανε στις αλλες χωρες τα κινητα γενικοτερα. Αλλα και για την πιο απαραδεκτη ακομα καθυστερηση δεν μπορουμε να μην μιλησουμε και να αγανακτησουμε γιατι βλεπουμε ποσο γραμμενους μας εχουν (η νοκια ή η αλφα κοπυ ή και οι δυο) και τσαντιζομαστε, οταν με το καλο το φερουν τοτε θα σχολουμαστε αποκλειστικα με την ακριβη τιμη του τωρα τους τα εχουμε μαζεμενα και για τα δυο (τιμη-καθυστερηση)!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά την άλλη εβδομάδα θα έχει τουλάχιστον 8.000 έλληνες στο γήπεδο της Λάτσιο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχετε κανέναν δικό σας από όλους αυτούς που θα πάνε εκεί να σας το αγοράσουν 500€ και να γλυτώσετε έτσι 250€;
Link to comment
Share on other sites

Apo to rosiko review poy anaferthike pio panw

 

" An unlimited number of custom folders can be created by user in the phone memory or on the flash disk. " (sto gallery)

 

Ama einai alitheia aksizei to kinhto!!!! Ayto einai ena feature pou perimenw pos kai pos!!

AEK UBER ALLES :D

 

Champions League here we come

 

Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73

Link to comment
Share on other sites

μια κοντινη με φλας

http://img262.imageshack.us/img262/1962/04112007015ns9.th.jpg

μια αλλη σχετικα μακρυνη

http://img99.imageshack.us/img99/118/01112007007mk2.th.jpg

και μια πιο κοντινη

http://img99.imageshack.us/img99/8391/01112007008xn1.th.jpg

 

τα γατια δεν ειναι δικα μου:p:p:p

 

 

Χαχα! :D Μύγα είναι αυτό δίπλα στη γάτα στη 2η photo;:)

EvEn DeAtH MaY DiE
Link to comment
Share on other sites

Sto Dubai kostizei 500 Euro to N95 8GB , eidh kikloforise kai se alles aravikes hores kai skeytomai na to agorasw!!!

Satnews

Admin Team :http://www.satplanet.gr

http://rapidshare.com/users/R73U5V

Link to comment
Share on other sites

Είμαι και εγώ πλέον ένας κάτοχος ενός ΝΟΚΙΑ Ν95 8Gb... και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος... είχα και παλιότερα ( με το που βγήκε ) Το απλό Ν95 και μπορώ να πω ότι εκεί έκλαιγες τα λεφτά σου μόνο και μόνο στο θέμα της αυτονομίας σε μπαταρία...

 

Είμαι μία μέρα με το κινητό ύστερα από πολύωρη φόρτιση και διαπίστωσα ότι με την ίδια χρήση που είχα με το απλό Ν95... εκεί που το παλιό ήθελε φόρτιση κατά το απόγευμα/βράδυ.... το 8Gb version απλά είχε κατέβει μία μπάρα... και δεν έχω κάνει καν τις 5 πρώτες φορτίσεις....

 

Μέχρι στιγμής όλα τέλεια... και η οθόνη μού αρέσει που είναι στην ίδια ευθεία με την κάσα και όχι μέσα σε βαθούλωμα.... για να γεμίζει σκόνη....

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που προαναφέρθηκε σχετικά με την εγγύηση τι ακριβώς δεν ισχύει?Αν το αγοράσω από expansys για παρέδειγμα ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα ευρωπαικής χώρας δεν έχω εγγύηση?Δεν ισχύει η πανευρωπαική κάλυψη στην Ελλάδα?Γιατί ξέρω σίγουρα ότι αν αγοράσω ένα κινητό στην Αγγλία και μου χαλάσει στη Γερμανία θα μου το φτιάξουν ή θα το αντικαταστήσουν στη Γερμανία.
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω και εγω ακριβως τι ισχυει με την εγγυηση της ΝΟΚΙΑ στην Ελλαδα. Πρεπει να ρωτησουμε να μας πουνε ακριβως. Καποια στιγμη ειχε αναφερει νομιζω ο nervous οτι η αν η συσκευη δεν ειναι απο Ελλαδα αλλα ειναι απο Ε.Ε τοτε η AC καλυπτει μονο μηχανικες βλαβες (δηλαδη οχι βλαβες που οφειλονται σε software κομματι και λυνονται με καποια αναβαθμιση ή φλασαρισμα). Αν η συσκευη ειναι αγορασμενη απο Αμερικη δεν σε καλυπτει καθολου η AC. Δεν ξερω τι ισχυει στις αλλες Ευρωπαικες χωρες αλλα θα κοιταξω να μαθω για να δω τελικα ποιος μας κοροιδευει πιο πολυ. Η AC ή η μαμα ΝΟΚΙΑ. Παντως σε ολες τις αλλες μαρκες η εγγυηση ειναι Πανευρωπαικη (SE, Sony, Toshiba κτλ). Εντωμεταξυ δεν ξερω τι λεει η Ενωση Καταναλωτων για το θεμα και ποια ειναι η Ελληνικη νομοθεσια. Παντως εγω αν θα το παρω μαλλον θα το παρω απο Ιταλια. Ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης και αξιζει πιστευω.
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που προαναφέρθηκε σχετικά με την εγγύηση τι ακριβώς δεν ισχύει?Αν το αγοράσω από expansys για παρέδειγμα ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα ευρωπαικής χώρας δεν έχω εγγύηση?Δεν ισχύει η πανευρωπαική κάλυψη στην Ελλάδα?Γιατί ξέρω σίγουρα ότι αν αγοράσω ένα κινητό στην Αγγλία και μου χαλάσει στη Γερμανία θα μου το φτιάξουν ή θα το αντικαταστήσουν στη Γερμανία.

 

Αν το αγοράσεις από το εξπανις η εγγύση ισχύει κανονικά. Το εξπανσισ όμως πουλάει την αγγλικη έκδοση χωρίς ελληνικά. Ο μονος τρόπος να του "περάσεις" ελληνικά είναι να του αλλάξεις με το πρόγραμμα νεμεσις το προντακτ κοουντ ουτως ώστε όταν θα πας να κανεις ονλαιν αναβάθμιση να το "κοροιδέψεις" ότι έχεις ελληνικό κινητό στα χέρια σου και όχι από άλλη ευρωπαική χώρα.

 

Απο οσα έχω καταλάβει μέχρι τώρα αυτη η όλη διαδικασία επηρεάζει την εγγύηση. Μπορεί για παράδειγμα να αχρηστευτεί τελείως το κίνητο , να μην μπορέσεις να γυρίσεις πίσω το προντακτ κοουντ στον αρχικό και πηγαινοντάς το για σέρβις να σου πουν ότι έχει αλλο προντακτ κοουντ απο αυτό που πρέπει οπότε άντε γεια εγγύηση.

 

Λιγο τραβηγμένη βέβαια η υπόθεση αλλά συνήθως το αναπάντεχο πρέπει να προλαβαίνεις...

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...