nMIK-3 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Exo dyo erotiseis, proton yparxei periptosi sta MAPS na einai i camera sinexia apo piso? Diladi na kathete o kersoras (pou antiprosopeuei to simio pou briskome) olo katheta kai na gyrizei o xartis analogos pou stribo, opos einai otan ise sto Navigation Mode, giati tora o xartis einai statheros kai analogos pou pas kinite o kersoras, ligo mperdema. Eida sta settings alla den brika kati analogo...exei kanena shortcut gia auto? Kai deutero resi nervous kapios eixe rotisei an ginete na kaneis copy text apo istoselida apo ton ensomatomeno browser kai tou eipes pos ginete. Pos akribos ginete giati apo oti gnorizo auto einai ena zimio pou isteri o browser tis Nokia. Euxaristo prokatabolika. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_pan Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 διαθεσιμο στο shopcender μήπως γνωρίζει κανένας τι εθνικότητας είναι? προφανώς είναι ευρωπαικά αλλά θα ήθελα το manual να είναι τουλάχιστον στα αγγλικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amarilis Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Απο περιοδικο του Πλαισιου, εχει διαφημιση και λεει απο 26/11 θα ειναι στο καταστημα. What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 διαθεσιμο στο shopcender Δεν ειναι το Ελληνικο (με ελληνικα πληκτρα ομως) :( Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 δεν ξερω παιδια παντως πηρα τηλ και υπαρχει στα 701 ευρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 μα πως γινεται να μην ειναι ελληνικό και να έχει ελληνικα πλήκτρα???????? τα πράγματα εχουν ως εξης απο δευτερα μάλλον διαθέσιμο στο πλαίσιο ότι άλλο κυκλοφορεί είναι μάλλον παραεισαγωγή. επίσης είναι σε όλους τους τομείς βελτιωμένο περαν της έλλειψης του καλύμματος φακου(για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια σε αυτο το forum).Tέλος η alpha copy δεν γνωρίζει τίποτα και μαάλλον εσκεμένα διότι θέλει να πουλήσει ακόμη το απλό n95 ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 μα πως γινεται να μην ειναι ελληνικό και να έχει ελληνικα πλήκτρα???????? τα πράγματα εχουν ως εξης απο δευτερα μάλλον διαθέσιμο στο πλαίσιο ότι άλλο κυκλοφορεί είναι μάλλον παραεισαγωγή. επίσης είναι σε όλους τους τομείς βελτιωμένο περαν της έλλειψης του καλύμματος φακου(για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια σε αυτο το forum).Tέλος η alpha copy δεν γνωρίζει τίποτα και μαάλλον εσκεμένα διότι θέλει να πουλήσει ακόμη το απλό n95 Δηλαδη η Αλφα Κοπυ θα δωσει πρωτα στο πλαισιο και μετα στα νοκια σοπ? Αυτο δεν εχει ξαναγινει ποτε. [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 πιθανόν να το φερει ποιο νωρις αλλα δεν το ανακοινωνει ........ υποθέσεις κάνω δεν μπορει να παιρνουμε τηλεφωνο στην άλφα κοπη και να μην γνωρίζουν τη σοη αντιπρωσοπεια είναι???? απλα υποθέτω πως αυτη η απάντηση δεν γνωρίζουμε πότε θα το φέρουμε κλπ κλπ μου φαίνεται εσκεμμένη ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Εμένα, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, δυο νοκια shops του κέντρου μου είπαν για τέλος του μήνα γενικά και το πλαίσιο 26/11 θα φέρει κάποια κομμάτια επειδή, όπως μου είπαν, έχει κάνει ειδική συμφωνία με την αντιπροσωπεία. Γενικά συμφωνώ ότι υπάρχει μια θολούρα γύρω από το θέμα γιατί μπορεί να θέλουν να σπρώξουν απόθεμα που υπάρχει από το απλό, ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή του. Πάντως πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσουν κάποια κομμάτια σύντομα σε περιορισμένη ποσότητα για κράχτη τα οποία όμως θα φύγουν σε πελάτες που τα έχουν προπαραγγείλει και θα περιμένουμε να έρθει άλλη παρτίδα μετά απο καμιά δεκαριά μέρες για να κυκλοφορήσει ευρύτερα. Όλα είναι κόλπα μάρκετιγκ, το κινητό είναι εδώ και καιρό στο εξωτερικό αλλά εδώ κάνουμε κουτοπονηριές (σε αυτό εντάσσεται και η αρκετά ακριβότερη τιμή που θα διατεθεί στην Ελλάδα):mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 διαθεσιμο στο shopcenderαντε παρτο ειναι ελληνικοτατο κατα τυχη ομως:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRouBLe Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παιδιά, ανέβηκε στο πλαίσιο η σελίδα για το n95 8 gb .. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1026976 Δεν γράφει πια αναμένεται στις 26 αλλά σύντομα. Τώρα κατα πόσο αυτό είναι καλό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παιδιά, ανέβηκε στο πλαίσιο η σελίδα για το n95 8 gb .. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1026976 Δεν γράφει πια αναμένεται στις 26 αλλά σύντομα. Τώρα κατα πόσο αυτό είναι καλό.. Φίλε μου μόλις μπήκα στην σελίδα του πλαισιου (Aναμένεται στις 26 Νοεμβρίου. Προπαραγγείλτε το τώρα στο Πλαίσιο!) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1026976 Δεν ισχύει αυτό που λες. So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 @TRouBLe,@MIB : Και οι 2 δικιο εχετε :p Πανω δεξια λεει Αναμένεται σύντομα και στην περιγραφη Aναμένεται στις 26 Νοεμβρίου. Προπαραγγείλτε το τώρα στο Πλαίσιο! http://img518.imageshack.us/img518/5774/13617651ms5.th.jpg [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 PAIDIA TO SAR TOU KINHTOY MPOREITE NA MOU TO PEITE.POSO AKRIBWS EINAI GIATI STO SITE THS NOKIA EXEI 3 DIAFORETIKES TIMES.THANX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 PAIDIA TO SAR TOU KINHTOY MPOREITE NA MOU TO PEITE.POSO AKRIBWS EINAI GIATI STO SITE THS NOKIA EXEI 3 DIAFORETIKES TIMES.THANX Εχει αναφερθει ,το βρισκεις και στο manual http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N95-2_8GB_UG_el.pdf 0,47 W/kg. παρακληση : Γραφε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 διαβασε και λιγο το forum εχει αναφερθει αλλες τρεις φορες...μπορει και παραπανω:wacko: ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 PAIDIA TO SAR TOU KINHTOY MPOREITE NA MOU TO PEITE.POSO AKRIBWS EINAI GIATI STO SITE THS NOKIA EXEI 3 DIAFORETIKES TIMES.THANX Είναι 0,47 W/kg [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRouBLe Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Φίλε μου μόλις μπήκα στην σελίδα του πλαισιου (Aναμένεται στις 26 Νοεμβρίου. Προπαραγγείλτε το τώρα στο Πλαίσιο!) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1026976 Δεν ισχύει αυτό που λες. Δικό μου το λάθος.. Απλά δεν κοίταξα καν το κείμενο από κάτω γιατί εχώ σιχαθεί να διαβάζω περιγραφές για το κινητό....:p Τέλως πάντων, ελπίζω να το φέρουν στις 26 γιατι έχουν αρχίσει να μου σπάνε τα νέυρα από την αναμονή.:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 +1 Που θα πάει θα ρθει και για μας το ...κινητό:lol:. Θα πάω αύριο στο πλαίσιο να ρωτήσω αν έχουν κάτι πιο χειροπιαστό να μου πούνε και εάν έχω κάτι θα ενημερώσω.......:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 περιμένουμε αντε να έρθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 +1 Που θα πάει θα ρθει και για μας το ...κινητό:lol:. Θα πάω αύριο στο πλαίσιο να ρωτήσω αν έχουν κάτι πιο χειροπιαστό να μου πούνε και εάν έχω κάτι θα ενημερώσω.......:cool: Ρωτησες???? :O So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Για όσους (λίγους να υποθέσω!) δεν γνωρίζουν καλά ρωσικά το review μεταφρασμένο στη μητρική μας γλώσσα ( :) ) , τα αγγλικά :http://www.mobile-review.com/review/nokia-n95-8gb-en.shtml Από ένα σύντομο διάβασμα δεν μπορώ να πω ότι τον είδα ενθουσιασμένο ούτε και απογοητευμένο. Γενικά τον εμπιστεύομαι στις κρίσεις του γιατί είναι αποστασιοποιημένος και ποτέ δεν ενθουσιάζεται εύκολα ούτε γλύφει. Λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη ! Οπως και να έχει η συσκευή είναι πια πολύ κοντά ! On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Gia tou tixerakides me to N95-8GB bgike new firmware,den xerw gia pia produc code omws. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Gia tou tixerakides me to N95-8GB bgike new firmware,den xerw gia pia produc code omws. Pou to eides auto? Ontws isxuei: http://www.allaboutsymbian.com/news/item/6286_The_N95_8GB_hits_v11_firmware.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ρωτησες???? :O Nαι, πήγα σήμερα. Μλσ με προιστάμενο, επιβεβαίωσε οτι θα έρθουν κομμάτια στις 26/11. Χωρίς βέβαια να είναι και 100% σίγουρος. Από ότι όμως μου έδωσε να καταλάβω θα είναι λίγα κομμάτια τα οποία είναι ήδη κρατημένα τα περισσότερα, αν όχι όλα. Μου είπε πάντως ότι θα είναι ελληνικά από αντιπροσωπεία. Τώρα αν θα είμαι στους τυχερούς δεν ξέρω :(:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts