aris_21 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Μήπως γνωρίζει κάποιος αυτό το έκδοση "EU" τι σημαίνει ακριβώς? Δηλαδή θα έχει αγγλική γλώσσα και για να βάλουμε ελληνικά θα πρέπει να εμπλακούμε με νέμεσις κλπ και να διακινδυνεύσουμε μελλοντικά την εγγύηση (υποθέτω, δεν γνωρίζω) ? Εχει αγοράσει κανείς από εξπανσις ανάλογη έκδοση κάποιου άλλου κινητού? Αν ναι, τι γλώσσα είχε μέσα ? αμα πατησεις εκει που λεει ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ λεει οτι ειναι αγγλικη εκδοση. εχει αγγλικο μενου και πρεπει εσυ να βαλεις ελληνικα και στο πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικο αλφαβητο.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 "Αρμένιζα" τελείως ! :rolleyes: Το φαντάστηκα βέβαια ότι έτσι θα ήταν και μετά τη τυφλαμάρα μου παραμένει η απορία μου για τη γλώσσα και τη "χειροκίνητη" αλλαγή της κατά το απντειτ . Επηρεάζεται καθόλου η εγγύηση της συσκευής ? Ψάχνω στο φόρουμ για το νέμεσις αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι που να αναφέρει. Αν κάποιος θυμάται που έχει αναφερθεί αναλυτικά εδώ ή να με παραπέμψει σε κάποιο σαιτ θα ήμουν ευγνώμων... On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 "Αρμένιζα" τελείως ! :rolleyes: Το φαντάστηκα βέβαια ότι έτσι θα ήταν και μετά τη τυφλαμάρα μου παραμένει η απορία μου για τη γλώσσα και τη "χειροκίνητη" αλλαγή της κατά το απντειτ . Επηρεάζεται καθόλου η εγγύηση της συσκευής ? Ψάχνω στο φόρουμ για το νέμεσις αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι που να αναφέρει. Αν κάποιος θυμάται που έχει αναφερθεί αναλυτικά εδώ ή να με παραπέμψει σε κάποιο σαιτ θα ήμουν ευγνώμων... δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724 post #3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Αναδερ κουεστιον για τα εισαγόμενα Ν95! Το να έχει αγγλικό μενού δεν είναι τόσο πρόβλημα. Αλλά το να έχει αγγλικό μενού αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς ΚΑΘΟΛΟΥ να γράψεις ελληνικά? Δηλαδή επαφές και μηνύματα θα τα γράφεις γκρικλισ ? Τα ελληνικά Νοκια έχουν στάνταρ μαζί με τα ελληνικά σαν δεύτερη γλώσσα γραφής σε μηνύματα και σημειώσεις τα αγγλικά (δεν θυμάμαι όμως αν το επιλέγεις στο πρώτο άνοιγμα. δηλαδή αν θα μπορούσες να επιλέξεις ρώσικα π.χ. σαν δεύτερη γλώσσα ή το είχε στάνταρ η Νοκια νμαζί με ελληνικά και αγγλικά). Οταν το πρωτοανοίξεις μήπως έχεις κάποια επιλογή να διαλέξεις δεύτερη γλώσσα γραφής τα ελληνικά ή ΟΛΑ είναι στα αγγλικά? Κάποιος που έχει ήδη αγοράσει κάποιο Νοκια Συμβιαν με αγγλικό μενού να μας διαφωτίσει ?!:) On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Το Πλαίσιο το έβαλε στο site του... Τιμή: 742 ευρώ (Αναμένεται σύντομα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Αναδερ κουεστιον για τα εισαγόμενα Ν95! Το να έχει αγγλικό μενού δεν είναι τόσο πρόβλημα. Αλλά το να έχει αγγλικό μενού αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς ΚΑΘΟΛΟΥ να γράψεις ελληνικά? Δηλαδή επαφές και μηνύματα θα τα γράφεις γκρικλισ ? Τα ελληνικά Νοκια έχουν στάνταρ μαζί με τα ελληνικά σαν δεύτερη γλώσσα γραφής σε μηνύματα και σημειώσεις τα αγγλικά (δεν θυμάμαι όμως αν το επιλέγεις στο πρώτο άνοιγμα. δηλαδή αν θα μπορούσες να επιλέξεις ρώσικα π.χ. σαν δεύτερη γλώσσα ή το είχε στάνταρ η Νοκια νμαζί με ελληνικά και αγγλικά). Οταν το πρωτοανοίξεις μήπως έχεις κάποια επιλογή να διαλέξεις δεύτερη γλώσσα γραφής τα ελληνικά ή ΟΛΑ είναι στα αγγλικά? Κάποιος που έχει ήδη αγοράσει κάποιο Νοκια Συμβιαν με αγγλικό μενού να μας διαφωτίσει ?!:) εγω ειχα σαν επιλογη μονο αγγλικα και γερμανικα!βεβαια οι επαφες φαινοντουσαν ολες!αλλα εγραφα μονο με greeklish! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Το Πλαίσιο το έβαλε στο site του... Τιμή: 742 ευρώ (Αναμένεται σύντομα) επεισης λεει οτι το αναμενει στις 26νοεμβριου!:) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 molis parelava kai ego tin siskeui ,apo proti opsi veltiomenos o mixanismos tou slider kanenas tzogos ,i othoni den pezete,i mpataria den mpeni sto palio empodizei to plastiko tis kameras,kata ta alla san megethos eine akrivos i idia alla pio xontri ,me mia mikri patenta mpenei (prepi na kopi ligo), vevea den tin piesa gia na mpi gia evnoitous logou ,auta gia tin ora tha epaneltho gia tous xronous tis mpatarias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Μπήκα στην ιστοσελίδα του Πλαισίου και το παρήγγειλα ! Πήρα πρώτα ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο και ρώτησα πώς γίνετε η προ παραγγελία , μου είπανε να το παραγγείλω μέσω από την σελίδα τους .Έτσι έκανα λοιπόν και περιμένω να δω ΑΝ θα τηρήσουν την ημερομηνία που γράφανε στην ιστοσελίδα τους (26 Νοεμβρίου) είδομεν. So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 afto pou leei i wind gia desmefsi timis ontws isxyei kai den xreiazetai na agoraseis to prwin kai k meta na pas sto allo magazi klp.. Apla tous pas tipomeno to proin apo ena allo magazi apo e-shop px..Apla prepei na diavevaiwthoun oti i timi pou leei to xarti p tous edwses einai gia agora apo katastima k oxi ap internet..an einai timi gia internet den sto kanoun..mono me tin timi pou to kanoun apo katastima..apo to eshop mporeite na to xrisimpoiisete giati den exeis alles times gia internet k alles gia katastima opws to plaisio.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis kalos Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 το κινητο ειναι σιγουρα πολυ πιο ομορφο απο το απλο,πιο καλη ποιοτητα κατασκευης,8gb,λιγο μεγαλυτερη οθονη και μεγαλυτερη μνημη.Στην ουσια ομως στη μνημη δεν ειδα καμια διαφορα,στο θεμα μπαταριας με τις ιδιες εφαρμογες και ιδια χρηση μπορω να πω οτι ειναι ακριβως ιδια με το απλο ν95.Οσον αφορα την μεγαλυτερη οθονη θα ελεγα οτι ειναι πολυ μικρη η διαφορα.Συνολικα ειναι ενα πολυ πιο ομορφο Ν95 με 8gb hard disk. Μην παρεξηγηθω για οσα αναφερω. Ειναι υποκειμενικα τα κριτηρια που αξιολογει ο καθενας μας ενα κινητο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Επειδή κάποιος δήλωσε ότι το Expansys είναι και expensive, δείτε π.χ. την παρακάτω τιμή: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=151644 Το συγκεκριμένο mouse έχει €149 στο Πλαίσιο! Με εταιρικό ΑΦΜ το παίρνετε €86 από το Expansys. Δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά το σωστό πρέπει να λέγεται... Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι "βαράει" τις τιμές όταν τα προϊόντα δεν είναι ευρέως διαθέσιμα. Εντούτοις όταν μπορεί κάποιος να τα βρει παντού, οι τιμές πέφτουν κάθε 4-5 μέρες! Γι΄αυτό προτείνω στους υποψήφιους αγοραστές του Ν95 8GB να περιμένουν λίγο να κυκλοφορήσεις ευρέως... Δείτε λίγο και τη τιμή του Ε65, που έχει πέσει... Κλαίω τα λεφτά που έδωσα στο Πλαίσιο (€429) πριν από 3-4 μήνες! Οι εταιρίες βασίζονται στην ανυπομονησία μας για να τιμολογήσουν πολλές φορές πάνω από το φυσιολογικό ποσοστό κέρδους! Γιατί ακόμη και σε αυτή τη χαμηλή τιμή, μη μου πείτε ότι δεν κερδίζουν... και πάνω από 70-80% μάλιστα! [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 afto pou leei i wind gia desmefsi timis ontws isxyei kai den xreiazetai na agoraseis to prwin kai k meta na pas sto allo magazi klp.. Apla tous pas tipomeno to proin apo ena allo magazi apo e-shop px..Apla prepei na diavevaiwthoun oti i timi pou leei to xarti p tous edwses einai gia agora apo katastima k oxi ap internet..an einai timi gia internet den sto kanoun..mono me tin timi pou to kanoun apo katastima..apo to eshop mporeite na to xrisimpoiisete giati den exeis alles times gia internet k alles gia katastima opws to plaisio.. Εγω παιδες δεν καταλαβαινω το νοημα της διαφημισης αυτης.γιατι να μπεις στην διαδικασια να σου επιστεψουν την διαφορα και να μην το παρεις απο εκει που το βρηκες:wacko: φθηνοτερα!!!!!:wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chk Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Είναι γνωστά αυτά τα καραγκοζιλίκια όχι μόνο από τη Γουιντ αλλά και από άλλες καταστάσεις. Σου λέει άμα βρείτε φθηνότερα τότε σας επιστρέφουμε τη διαφορά! Πιο απλά (για τα δικά μου αυτιά τουλάχιστον) πρέπει να αγοράσεις από Γουιντ να πάρεις απόδειξη. Μετά να πας στο Πλαίσιο να ξανάγορασεις (γιατί δε νομίζω ότι θα επιστρέφουν τη διαφορά έτσι χύμα. Άλλωστε τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα σχεδόν πάντα είναι φθηνότερα. Τι θα τους πεις? Κανε ένα κλικ εδώ να σου δείξω τη τιμή και να μου δώσεις τη διαφορά?) και μετά να πας με τη δεύτερη απόδειξη ξανά στη Γουίντ να σου δώσουν πίσω 7 ολόκληρα ευρώ αφού βέβαια έχεις αγοράσει δύο φορές το προϊόν. Κοιτάξτε και το Νοκια 8800 SE , στη Γουιντ 955, στη βόντα 944 και στο e-shop 889 !! Ωραία εγγύηση τιμής διαφημίζουν ! :-) Ολα αυτά στηρίζονται πάντα στο μπαμ του πρώτου ακούσματος και στη βαρεμάρα του πελάτη να ψάξει. Επιστροφή στο κινητό και στα νεότερα από την αφιξή του. Γράφτηκε πιο πάνω ότι κάποια καταστήματα Νοκια λένε ότι θα το έχουν σύντομα, θέλω να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει λοιπόν: σε όλα τα Club Nokia (ή Nokia-shop, δεν ξέρω πως λέγονται) τα κινητά είναι πάντα Ελλάδας? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κάνουν παραεισαγωγές και αν δεν το ψάξεις καλά να βρεθείς με κινητό το οποίο ήρθε όχι από άλφα κόπυ αλλά από αλλού (δεν μιλάω τόσο για εγγύηση όσο το γιατί να μπλέκεις με νέμεσις για τις αναβαθμίσεις κλπ? Εχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντιληψή σας? Πιο απλά αγοράζοντας από κατάστημα Νοκια είσαι γκαραντί-σίγουρος ότι είναι άλφα κόπι το κινητό? Δυστυχώς για όλους εμάς η εγγύηση τιμής της WIND «ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ INTERNET» αλλά μόνο αν τους πας διαφημιστικό φιλάδιο από άλλο κατάστημα – ανταγωνιστή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Και στο τελος θα σου δωσουν την διαφορα :worry: ? 1 , 2 ή 3 ευρω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Σωστος,σιγουρα ομως <<σηκώνει>> το ν95 Micro sd 8gb?Θα λειτουργει ομαλα οπως και το ν95 8gb? Επειδη δεν εχω καταλαβει,τι στο καλο ειναι αυτη η εφαρμογη N-gage?πρακτικα τι κερδιζουμε? Πιστευω πως μολις βγει το νεο ν95,το παλιο θα αποσυρθει... nai sikwnei 8gb micr0 to N95 ...t exw psaksei... Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 nai sikwnei 8gb micr0 to N95 ...t exw psaksei... Πρέπει να είναι όμως πιο αργό το κινητό με την microSD απ' ότι με την ενσωματωμένη, έτσι δεν είναι; http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Απο χθες ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του κινητου!Το μονο που με εχει ψιλοαπογοητευσει ως τωρα ειναι η ενταση απο τα ακουστικα...:( αλλα γιατι νιωθω πως μου χαρισαν γαιδαρο και εγω τον κοιταζω στα δοντια????):lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 παιδια καλημερα.εχει περασει κανεισ χαρτεσ ελλαδας με το map loader ;οποτε το συνδεω το κινητο και ανοιγω τον loader μου λεει δεν βρηκε καρτα μνημης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 παιδια καλημερα.εχει περασει κανεισ χαρτεσ ελλαδας με το map loader ;οποτε το συνδεω το κινητο και ανοιγω τον loader μου λεει δεν βρηκε καρτα μνημης Μηπως η μνημη χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη που τρεχει στο background? Τσεκαρε εαν εχεις ανοικτες εφαρμογες . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Στο Dynamism το έχει $799, δηλαδή €545! [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Μηπως η μνημη χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη που τρεχει στο background? Τσεκαρε εαν εχεις ανοικτες εφαρμογες . Το έχεις σε data transfer mode ή σε PC Suite Mode; Πρέπει να είναι σε data transfer! A, και πρέπει να έχει τρέξει έστω και μία φορά η εφαρμογή Maps στη συσκευή (χωρίς τους χάρτες). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 δεν εχω φιλε μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 kapios pio pisw, eixe pei oti to N95 exei 8 giga SKLIRO DISKO!!!! HDD .... ali8eyei? So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Και στο τελος θα σου δωσουν την διαφορα :worry: ? 1 , 2 ή 3 ευρω ? οχι δεν σου επιστρεφουν την διαφορα..αλλα το αγοραζεις εξ αρχης πστην τιμη που το εχεις βρει πιο φθηνα..εκτοσ αν αυτη ειναι απο ιντερνετ kapios pio pisw, eixe pei oti to N95 exei 8 giga SKLIRO DISKO!!!! HDD .... ali8eyei? όχι φιλε flash εχει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts