Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απίστευτο και όμως αληθινό!!!!Γιατί έτσι??Αφού αλλού έχει κυκλοφορίσει!!! Έτσι γίνεται πάντα???και με άλλα τηλέφωνα?

Ξέρει κανείς σε ποιες χώρες έχει κυκλοφορίσει??Διαδικασία αγοράς από εξωτερικό και τιμή??

Δεν είναι κάτι περίεργο.

Και το Ν95 το περιμέναμε από Μάρτη και στα μαγαζιά επίσημα έσκασε μετά τα μέσα Απριλίου κλπ.Και αν εξαιρέσουμε τα 10 τμχ που πρωτοήρθαν ανά κατάστημα και περίμενε ο κάθε πελάτης κανένα μήνα να έρθει το δικό του, τα πολλά τμχ ήρθαν κατά Μάη μεριά.Οπότε παιδιά σας βλέπω για καλό Γενάρη για να έρθουν πολλά κομμάτια, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση.Όσοι είναι μάγκες και έχουν ήδη κανονίσει να πάρουν τα πρώτα τμχ θα κάνουν χριστούγεννα με το 8gb.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω πηρα ενα τηλ.στην nokia μου ειχανε πει

για σημερα θα ειχανε 2κομματια και τελικα τζιφος.

το περιμενα.:X

τελικα φιλε @nervous θα αργησει το δωρακι σου.:p

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και για την γιορτη σου(8/11).:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι κάτι περίεργο.

Και το Ν95 το περιμέναμε από Μάρτη και στα μαγαζιά επίσημα έσκασε μετά τα μέσα Απριλίου κλπ.Και αν εξαιρέσουμε τα 10 τμχ που πρωτοήρθαν ανά κατάστημα και περίμενε ο κάθε πελάτης κανένα μήνα να έρθει το δικό του, τα πολλά τμχ ήρθαν κατά Μάη μεριά.Οπότε παιδιά σας βλέπω για καλό Γενάρη για να έρθουν πολλά κομμάτια, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση.Όσοι είναι μάγκες και έχουν ήδη κανονίσει να πάρουν τα πρώτα τμχ θα κάνουν χριστούγεννα με το 8gb.

Ναι, ξεχνας ομως οτι στην περιπτωση του Ν95 ειχε ανακοινωσει η Νοκια οτι σε πρωτη φαση θα υπαρχει διαθεση σε ορισμενες χωρες και υστερα στις υπολοιπες.

Αυτή η παρτίδα που λέει ότι έφερε το shopcenter με Ελληνικό μενού, λέτε να είναι μούφα;

Oxι, ελληνικο μενου θα εχει, απλως δεν θα ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια αλλα απο εξωτερικο και δεν θα εχει ελληνικα τυπωμενα στο πληκτρολογιο και τα περι εγγυησης ειναι πλεον γνωστα και χιλιοειπωμενα! Αυτα αν συμβιβαζεσαι με αυτα το παιρνεις αλλιως υπομονη....

Υ.Γ. Χρονια Πολλα για χτες και απο μενα φιλε Μιχαλη (Nervous)!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ποσο κοστιζει το Ν95 8G στο εξωτερικο! το ειδιο με ελλαδα?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στην Ιταλια που ειμαι εγω το εχω δει και 529 ευρω. Ηδη διαθεσιμο πανω απο μια εβδομαδα.

Καλησπέρα παιδιά, το Ν95 8gb είναι σίγουρα το πιο σύγχρονο τηλέφωνο που θα έχει βγάλει η Nokia ακόμα και από το Ε90. Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει στην Αθήνα;

Διαβασε της 2-3 τελευταιες σελιδες θα καταλαβεις :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στην Ιταλια που ειμαι εγω το εχω δει και 529 ευρω. Ηδη διαθεσιμο πανω απο μια εβδομαδα.

Me Tim exei toso.Edw exei kai ena kalo sxolio http://www.cellman.it

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Ειδα καλα? Η κινιτομανια το εχει και 709? και διαθεσιμοτητα αμεση? Το πηρε μηπως κανενας απο εκει? ειναι ελληνικο ή με ελληνικο μενου? (Ειπαμε ξερουμε τις διαφορες. Τελος!χεχε)
mpanos

Ειδα καλα? Η κινιτομανια το εχει και 709? και διαθεσιμοτητα αμεση? Το πηρε μηπως κανενας απο εκει? ειναι ελληνικο ή με ελληνικο μενου? (Ειπαμε ξερουμε τις διαφορες. Τελος!χεχε)

πριν το ειχε 749Ε.

καποια παιδια που πηρανε απο εκει

εχει μεν ελληνικο μενου αλλα ειναι απο

εξωτερικο.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγα στο σιτε της κινιτομανια και κουφαθηκα. Αρκετα φθηνα και αμεσα!! Λετε να πεσει κ αλλο η τιμη του ακομα δεν ηρθε? Ελλεος! Θα το ειχα παρει αλλα θελω να κανω συνδεση!
mpanos

Δεν είναι κάτι περίεργο.

Εγώ το Ν95, έμαθα ότι κυκλοφόρησε το Μάιο. Δεν ήξερα ότι ήρθε νωρίτερα.

Χριστούγεννα??Πλάκα κάνεις??Ένα μήνα και, το ζητάω και μου λένε δεν ξέρουνε ακόμά τίποτα και να περιμένω...(δεν μου είπαν για παραγγελία). Και μάλιστα η vodafone ανακοίνωσε πρόσφατα στο site της ότι θα είναι διαθέσιμο 5/2/2008.

πριν το ειχε 749Ε.

καποια παιδια που πηρανε απο εκει

εχει μεν ελληνικο μενου αλλα ειναι απο

εξωτερικο.:O

Σίγουρα είναι από εξωτερικό φίλε μου.Το θέμα είναι αν προέρχεται από χώρα της Ε.Ε ή από χώρα μάρκα με έκαψες;

Ti enoeis xwra marka mekapses?

Τις χώρες που είναι εκτός Ε.Ε εννοώ, γιατί αν κατάλαβα καλά από προηγούμενες σελίδες τότε δεν μπορεί να έχει ισχύ η εγγύηση στην Ελλάδα.Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει ο φίλος nervous. Και φυσικά δεν υποτιμώ καμμία χώρα, "το μάρκα μ έκαψες" ήταν χάριν λόγου.

Εγω θελω να παρακαλεσω τα ατομα που ξερουνε, που ασχολουνται δηλαδη με το εμποριο των κινητων νοκια, να μουν ΕΝΑ ΛΟΓΟ γιατι ενω κυκλοφορει ηδη σε ολη την Ευρωπη εδω σε μας τους κακομοιρηδες μας λενε... καλα χριστουγεννα???
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Εγω θελω να παρακαλεσω τα ατομα που ξερουνε, που ασχολουνται δηλαδη με το εμποριο των κινητων νοκια, να μουν ΕΝΑ ΛΟΓΟ γιατι ενω κυκλοφορει ηδη σε ολη την Ευρωπη εδω σε μας τους κακομοιρηδες μας λενε... καλα χριστουγεννα???

Δηλαδή πιστεύεις ότι τα Χριστούγεννα θα το έχουμε?

:):)Παιδια το κινητο ειναι α π α ι χ τ ο !!!

Πολυ καλυτερη ποιοτητα απο το πρωτο Ν95,τοχω μια βδομαδα τωρα-2 φορες το χω φορτισει, κανενα 'μνημη πληρης',κανενα reboot,

:):)

Johny

Πολυ καλυτερη ποιοτητα απο το πρωτο Ν95,τοχω μια βδομαδα τωρα-2 φορες το χω φορτισει, κανενα 'μνημη πληρης',κανενα reboot,

Απο που το αγορασες?

Με το απλό Ν95 είχες πρόβλημα??

Απο που το αγορασες?

Απο usa,εχω φιλο εκει,(2 μουστειλε),

ειναι τρελο διδυμο με το iphone-16gb συνολο...:p

Με το απλό Ν95 είχες πρόβλημα??

Συχνα σε διαφορες εφαρμογες,στα slide show κτλ εβλεπα ''μνημη πληρης'' η εκανε reboot στο internet ,sta google maps κτλ,

ασε που το slide δεν εχει καμια σχεση με το μπρικι που κουνιοτανε σαν ....

:rolleyes:

Johny

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...