matrix Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Βρε παιδιά δεν έχω κανένα συμφέρον να υποστηρίξω το μηχανάκι της Νοκια, πόσο μάλλον όταν έδωσα και 700 ευρώ για να το αποκτήσω (οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ΡΜ να του πω απο που). Λοιπον όπως είπα και στο (mini review), το τηλέφωνο είναι οντως εντυπωσιακό, αυτη η μαύρη λάκα του δίνει μια ξεχωριστή φινέτσα. Κατασκευαστικά είναι ανώτερο του Ν95 και αν διαπιστώσαμε ενα μικρο τριξιμο στο slide μηχανισμο, αυτο μπορει να οφείλεται στο συγκεκριμενο τηλεφωνο. Η οθονη, οπως έγραψα είναι ολα τα λεφτα για μένα....τα 0.2" είναι εμφανή διότι είναι λίγο πιο φαρδυά και αυτη η διαφορά κάνει μπαμ σ'ενα μικρο κινητο. Η ταχυτητα μεταφοράς δεδομένων στη flash memory δεν ξεπερνουσε τα 600-700 κb/sec κάτι που με απογοητευσε, φαντάσου να θέλεις να μεταφέρεις μια ταινία 1.5GB ή έστω 700ΜΒ. Προσπάθησα να περάσω κάνοντας signed με το ιμει του κινητού κάποιες εφαρμογές, πχ route66 και ενω η διαδικασία ηταν επιτυχης, εβγαζε σφάλμα πιστοποιητικού. Αυτο ισως οφείλεται στη flash memory, δεν ξερω το ψάχνω. Ο ήχος του είναι (αυτο έγραψα εγω τουλάχιστον), πιο ποιοτικός έχει πιο πολύ μπασο στο ηχειάκι, αλλα του απλού Ν95 είναι ενα κλικ πιο δυνατος. Ενταξει δεν με απασχολει ιδιαιτερα, στην ουσία τα ιδια πραγματα ειναι αλλα λογω της δουλειας μου σαν ηχοληπτης δεν μπορουσα παρα να το αναφερω κι αυτο. No offence!:) Tωρα οσον αφορά την οθονη, ειναι πραγματι πιο φωτεινη και ισως με μεγαλυτερη ευκρινεια απο αυτη του Ν95. Εκει που με "απογοήτευσε" ηταν στο θεμα φωτογραφίας. Επ ουδενί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανωτερη απο αυτη του απλου Ν95!!! Δεν μπορουσε να εστιασει σωστα, και οι φωτος ηταν γεματες θορυβο και οχι με τοσο contrast οσο αυτες του Ν95. Μπορω να ανεβασω και φωτος για συγκριση για τους δυσπιστους! Ελπίζω με κάποιο update να διορθωθει! Το άλλο με το video editor οεο....με χάλασε κι αυτο λιγο, Γιατι Νοκια το αφαίρεσες??? Σε γενικες γραμμες λοιπον, ειναι ενα πολυ καλο τηλ. με τα υπερ και κατα αλλα κατ' εμε δεν ειναι το τελειο. Πραγματικα περιμενα μια ουσιαστικη αναβαθμιση. Μην ξεχνατε οτι εχουν κυκλοφορησει ηδη καρτες των 8gb και συντομα των 16. Δεν νομιζω οτι καποιος που εχει το απλο Ν95 (εχει πεσει και η τιμη του ραγδαια αλλωστε), θα εσκαγε αλλα 300-350 ευρω παραπάνω για να παρει το Ν95i. Αυτα τα ολίγα και καλή τυχη μάγκες! Οποιος θελει να ρωτησει κατι, ελευθερα!!!:) YΓ. Δεν γκρινιάζουμε ουτε παραπονιόμαστε, απλα την άποψη μας λέμε για να μην ξεχνιόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 2,6" είναι του N95 οπότε η διαφορά είναι 0.2" στην κύρια διαγώνιο.. βέβαια ως γνοστών αυτή η διαφορά δεν αντικατοπτρίζεται αναλόγως στις διαστάσεις των καθέτων πλευρών.. [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 για το Ν73 μιλουσα απο βιασυνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Παιδια μην χτυπιεστε αδικα για την διαφορα στην οθονη απλως οποιος εχει αμφιβολια ας παει σε ενα πλαισιο και ας συγκρινει την οθονη του Ν95 με του ΕΤΕΝ Χ500 που ειναι 2,8 και τοτε θα καταλαβει. Εγω που εχω δει την ΙΔΙΑ φωτο σε Ν95 και ΕΤΕΝ Χ500 η διαφορα ηταν τεραστια οσο απιστευτο κι αν ακουγεται αυτο κοιταζοντας τα νουμερα 2,6 με 2,8. Φυσικα μιλαω μονο για το μεγεθος γιατι απο ποιοτητα δεν παιζεται η νοκια. [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 2.8" ειναι του Ν95 8gb. η διαφορα ειναι 0.4" που σημαινει 1 εκατοστο.. Η διαφορα του Ν95 8gb με το N95 ειναι 0,2" και οχι 0,4"!!!και ειναι 0,5 εκατοστα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Η διαφορα του Ν95 8gb με το N95 ειναι 0,2" και οχι 0,4"!!!και ειναι 0,5 εκατοστα! διαβαζεις ολα τα ποστς πριν απαντησεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 εμενα μου φαινεται οτι το ψειριζεται πααααααρα πολυ το θεμα!ναι το n95 8gb κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απο το απλο και γενικα απο τα καλυτερα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου!εχω παρει,htc,sonyericsson,samsung,hp,asus...κανενα δε με καλυπτε οσο αυτο....και ναι...η μπαταρια ειναι κατα πολυ καλυτερη οταν με την ιδια χρηση δε μου εβγαζε πανω απο μερα και εγω μετα απο (επιτηδες)εκτεταμενη χρηση του ειδα οτι την "παλευει"η μπαταρια πολυ καλυτερα....τωρα τι να πω ΜΠΟΡΕΙ και να εχω ψευδαισθησεις... Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μάλλον κάποιους που έχουν το απλό Ν95* τους πονάει που βγήκε το καινούργιο το οποίο είναι αρκετά καλύτερο από το δικό τους και προσπαθούν να το βγάλουν "άχρηστο". *Δεν μιλάω γενικά για τους κατόχους Ν95 αλλά για μεμονομένες περιπτώσεις που γράφουν ότι να 'ναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 τελικα τι παιζει με την εγκατασταση εφαρμογων στη 8ραflash και τα πιστοποιητικα?καπου ειχα διαβασει αυτο [Since you cannot use the 8GB of flash memory to install applications and to store SMS/MMS, you have to be aware the this phone has 100MB of internal memory ας μας φωτισει καποιος που το εχει.. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 εμενα μου φαινεται οτι το ψειριζεται πααααααρα πολυ το θεμα! Agree ! ;) Μάλλον κάποιους που έχουν το απλό Ν95* τους πονάει που βγήκε το καινούργιο το οποίο είναι αρκετά καλύτερο από το δικό τους και προσπαθούν να το βγάλουν "άχρηστο". *Δεν μιλάω γενικά για τους κατόχους Ν95 αλλά για μεμονομένες περιπτώσεις που γράφουν ότι να 'ναι. Οσο να'ναι ποναει ... ειναι πολλα τα λεφτα Αρη! :whistle: =================================================== Nokia N95 8GB Overview http://img461.imageshack.us/img461/1347/18151085590ec8d09a81bar8.th.jpg http://img461.imageshack.us/img461/9796/1815856816f391f5e6b1bmw1.th.jpg http://igadgetlife.com/2007/11/01/nokia-n95-8gb-overview/ [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 τελικα τι παιζει με την εγκατασταση εφαρμογων στη 8ραflash και τα πιστοποιητικα?καπου ειχα διαβασει αυτο [Since you cannot use the 8GB of flash memory to install applications and to store SMS/MMS, you have to be aware the this phone has 100MB of internal memory ας μας φωτισει καποιος που το εχει.. A, χααααα! Φίλε matrix, δοκιμάσατε να εγκαταστήσετε εφαρμογές στην κύρια μνήμη, ή μόνο στην 8άρα; Αν αυτό που γράφει ο φίλος (και που και εγώ έχω δει κάπου γραμμένο) ισχύει, ίσως η συσκευή να μη δέχεται προγράμματα στη flash memory (!), παρά μόνον multimedia αρχεία. Αν ισχύει αυτό, τότε η Nokia έκανε μεγάλη πατάτα! Παρόλα αυτά για μένα που δεν έχω το απλό, η εμφάνιση και μόνο θα αποτελούσε καλό κίνητρο αγοράς (το μαύρο δε συγκρίνεται με τα χρώματα του απλού και κυρίως με αυτό το απαράδεκτο plum). Από την άλλη, τι περισσότερο θα μου προσφέρει το N95 από τα TyTN II και X7500; Μόνο μεγαλύτερη ευχρηστία (και εγώ δεν προτιμώ τις οθόνες αφής). Από φωτογραφία πάντως τα HTC πλέον βάζουν τα γυαλιά στο Ν95. Πριν με φάτε (δεν υπάρχει λόγος άλλωστε αφού eventually και το Ν95 8GB θα προστεθεί στη συλλογή μου), δείτε τι βγάζουν...αφήνοντας τα Megapixels στην άκρη... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ετσι ακριβως ειναι φιλε Pharmex, ωστοσο το ψαχνω ακομα διοτι μου εκανε εντυπωση! Δεν ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις signed ενα προγραμμα και να το εγκαταστησεις στη flash memory!:) Κοιτα η ευχρηστία είναι στα πλεονεκτηματα του Ν95i, όπως και να το κάνουμε ειναι μια συσκευή multimedia, παίζει τα πάντα, εχει καλύτερο ηχείο απο τα PPC, βγαζει καλύτερες φωτος, κλπ. Αν επαιρνε και destinator θα ηταν all time classic:) Παρ όλα αυτα ομολογώ οτι εχω πάθει ζημιά με την οθόνη του....είναι απίστευτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 [...] τελικα τι παιζει με την εγκατασταση εφαρμογων στη 8ραflash και τα πιστοποιητικα?καπου ειχα διαβασει αυτο [Since you cannot use the 8GB of flash memory to install applications and to store SMS/MMS, you have to be aware the this phone has 100MB of internal memory ας μας φωτισει καποιος που το εχει... [...] [...] A, χααααα! Φίλε matrix, δοκιμάσατε να εγκαταστήσετε εφαρμογές στην κύρια μνήμη, ή μόνο στην 8άρα; Αν αυτό που γράφει ο φίλος (και που και εγώ έχω δει κάπου γραμμένο) ισχύει, ίσως η συσκευή να μη δέχεται προγράμματα στη flash memory (!), παρά μόνον multimedia αρχεία. Αν ισχύει αυτό, τότε η Nokia έκανε μεγάλη πατάτα! [...] [...] Ετσι ακριβως ειναι φιλε Pharmex, ωστοσο το ψαχνω ακομα διοτι μου εκανε εντυπωση! Δεν ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις signed ενα προγραμμα και να το εγκαταστησεις στη flash memory!:) [...] Αληθεύει ρε παιδιά αυτό? Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω... :confused: Αν όντως ισχύει αυτό, θα συμφωνήσω ότι θα πρόκειται για πολυ μεγάλη πατάτα!!! Επομένως, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κάποιος πριν "σκάσει" κοντά στα 750€, αν δε μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές στη μνήμη των 8GB. Τι να πρωτοβάλεις από εφαρμογές σε 100MB???:wacko: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ωπα δεν ειπαμε οτι δεν μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην flash memory, αλλα κάποιες που χρειαζονται sign πριν οπως πχ το route66, δεν κατορθωσα ακομα να το εγκαταστησω. Μην τρελλαθουμε, οι εφαρμογες μπαινουν κανονικα στην flash memory!!! Ισως έγινε παρεξηγηση εδω, μπορει και απο δικο μου λαθος σορρυ. Μπορειτε να εγκαταστησετε τα παντα στην flash memory. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ωπα δεν ειπαμε οτι δεν μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην flash memory, αλλα κάποιες που χρειαζονται sign πριν οπως πχ το route66, δεν κατορθωσα ακομα να το εγκαταστησω. Μην τρελλαθουμε, οι εφαρμογες μπαινουν κανονικα στην flash memory!!! Ισως έγινε παρεξηγηση εδω, μπορει και απο δικο μου λαθος σορρυ. Μπορειτε να εγκαταστησετε τα παντα στην flash memory. Οκ. Μάλλον δεν κατάλαβα κι εγώ καλά. Γι' αυτό και είπα ότι δυσκολεύομαι να το πιστέψω :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αν επαιρνε και destinator θα ηταν all time classic:) Τελικα μπορουμε να ελπιζουμε για αυτο ή ηταν μυθος οτι καποια στιγμη θα βγει και στο Ν95??? [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αν επαιρνε και destinator θα ηταν all time classic:) Τελικα μπορουμε να ελπιζουμε για αυτο ή ηταν μυθος οτι καποια στιγμη θα βγει και στο Ν95??? Είναι καθαρά θέμα του developer αν θα ετοιμάσει κάποια στιγμή μια έκδοση του Destinator για το Symbian OS. Ίδωμεν. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 εγώ πάντως προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος και ειδικά από την μπαταρία. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Έχω μείνει έκπληκτος με όλα αυτά που γράφετε , η αυτονομία , η μεγάλη οθόνη , τα δυνατά χαρακτηριστικά του , το μαύρο χρώμα , τα 8gb μνήμη , είναι όλα τα λεφτά. Σκεφτόμουν να πάρω το απλό n95 προς τα Χριστούγεννα , μάλλον θα πάω για το n95 8gb. Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν έχει card reader γιατί όπως αναφέρθηκε είτε για επέκταση της μνήμης είτε για να μπορέσω να κρατήσω τα προσωπικά δεδομένα θα ήταν χρήσιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 εγώ πάντως προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος και ειδικά από την μπαταρία. Μπορείς κι εσύ με τη σειρά σου φίλε ταξιδιώτη να τσεκάρεις και να μας επιβεβαιώσεις αν υπάρχει το γνωστό bug με τα sms ή όχι ??? Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Τελικα μπορουμε να ελπιζουμε για αυτο ή ηταν μυθος οτι καποια στιγμη θα βγει και στο Ν95??? πιστευω πως λόγω ανταγωνισμού θα αναπτύξουν καποια στιγμη destinator for symbian..Τα s60 κατεχουν ενα μεγαλο μερίδιο της αγοράς και δεν μπορούν να το αφήσουν ετσι..υπάρχει κ ο ανταγωνισμός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μπορείς κι εσύ με τη σειρά σου φίλε ταξιδιώτη να τσεκάρεις και να μας επιβεβαιώσεις αν υπάρχει το γνωστό bug με τα sms ή όχι ??? Ειπαμε οτι το bug με τα sms δεν υπαρχει. Αυτο που μας ενδιαφερει τωρα ειναι το θεμα με τις signed εφαρμογες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ειπαμε οτι το bug με τα sms δεν υπαρχει. Αυτο που μας ενδιαφερει τωρα ειναι το θεμα με τις signed εφαρμογες. Πειράζει να είμαστε εντελώς σίγουροι ??? :X Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ειπαμε οτι το bug με τα sms δεν υπαρχει. Αυτο που μας ενδιαφερει τωρα ειναι το θεμα με τις signed εφαρμογες. αυτό είναι κάτι που πρέπει να δώσουμε βάση. οι έχοντες το τηλ ας το ψάξουν λιγάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 αυτό είναι κάτι που πρέπει να δώσουμε βάση. οι έχοντες το τηλ ας το ψάξουν λιγάκι Σωστός. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts